canım sende eşinle gayet uyumlusun.. uzun olsaydın eşin seni alırmıydı bacım haline şükretmaşallah canım sizde pek yakışmışsınız Allah bozmasın ayyyyyy bi ben mi mini minnacıkık aranızdaaaaaaaa:84:
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
evet canım arkadaşlarında dediği gibi gayet doğru bi şekilde tedaviye başlamışsınız.. bende de pko var ama doktor sorun değil dedi. sadece bazen hamile kalmayı geciktirebiliyormuş o kadar.. imkansız değil Allahın iniyle..merhaba arkadaşlar...
ben 27 yaşındayım. 2 yıllık evliyim, 1,50 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef yok.. tedaviye başladık bikaç aydır..
hormon tahlillerim yapıldı ( sorun yok )
eşimin tahlilleri yapıldı ( sorun yok)
2 saat önce hsg çekildi ( sorun yok)
tek sorun ultrasonda pko gözlendi, şu ande ginera kullanıyom ( doğm kontrol hapı ), hap bittikten sonra yumurta tedavisi başlayacakmışş.. bizdeki tedavi süreci bu.. sizce eksik bişi var mı, ben bu konuda pek bilghi sahibi değilim açıkçası, doktor ne derse olur diyoruz ama, eksik yanlış bi süreç var mı
yumurta şimdiden sonra tedaviyle olursa olacak bakalım... pko dan başka bi sorun çıkmadı şimdilik..
yumurta takibine bşlıcaz dedi doktor, bu süreç nasıl işliyor bilan var mı
sen doğum kontrol hapını bitirdikten sonra adetinin 3. günü gidersen ilaç verebilir.. sonra yumurta zamanında çağırıp durumu kontrol edecek canım.. inşallah nasib olur ilk tedavinde
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)