• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

maşallah canım sizde pek yakışmışsınız Allah bozmasın ayyyyyy bi ben mi mini minnacıkık aranızdaaaaaaaa:84:
canım sende eşinle gayet uyumlusun.. uzun olsaydın eşin seni alırmıydı bacım haline şükret :1:
merhaba arkadaşlar...

ben 27 yaşındayım. 2 yıllık evliyim, 1,50 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef yok.. tedaviye başladık bikaç aydır..

hormon tahlillerim yapıldı ( sorun yok )
eşimin tahlilleri yapıldı ( sorun yok)
2 saat önce hsg çekildi ( sorun yok)
tek sorun ultrasonda pko gözlendi, şu ande ginera kullanıyom ( doğm kontrol hapı ), hap bittikten sonra yumurta tedavisi başlayacakmışş.. bizdeki tedavi süreci bu.. sizce eksik bişi var mı, ben bu konuda pek bilghi sahibi değilim açıkçası, doktor ne derse olur diyoruz ama, eksik yanlış bi süreç var mı
evet canım arkadaşlarında dediği gibi gayet doğru bi şekilde tedaviye başlamışsınız.. bende de pko var ama doktor sorun değil dedi. sadece bazen hamile kalmayı geciktirebiliyormuş o kadar.. imkansız değil Allahın iniyle..

yumurta şimdiden sonra tedaviyle olursa olacak bakalım... pko dan başka bi sorun çıkmadı şimdilik..

yumurta takibine bşlıcaz dedi doktor, bu süreç nasıl işliyor bilan var mı

sen doğum kontrol hapını bitirdikten sonra adetinin 3. günü gidersen ilaç verebilir.. sonra yumurta zamanında çağırıp durumu kontrol edecek canım.. inşallah nasib olur ilk tedavinde :71:

meltem hoşgeldin canım.. bak bugün herkes birbirinin görüyor hazır sende gelmişken bu kervana katıl derim ne dersin senide görelim mi :52:

ay kzılar ben şimdi eklemeye çalışcam halevcim seni göremedim hala kabul etmedinmi isteğimi
kızlar bu arada kötü haber benim haftaya kursum var hem de tam 3 haftaaa ankarada :50: ve akıllı kurumum bunu daha yeni gönderiyo bana yıkıldım resmen 3 hafta yaa kocişimden sizlerden ayrı kalcam bir h.sonu gelirim belki ama ya hafta içi napıcam ben. bir de zaten bir hafta yasaklıyız şimdi kocişle sonra ben gidicem eyvah eyvahh. ama allahtan adet olduğum tarihlerde bitiyo da bir sonraki ay coşarız belki vesile olur :3:

ay kzılar ben şimdi eklemeye çalışcam halevcim seni göremedim hala kabul etmedinmi isteğimi
kızlar bu arada kötü haber benim haftaya kursum var hem de tam 3 haftaaa ankarada :50: ve akıllı kurumum bunu daha yeni gönderiyo bana yıkıldım resmen 3 hafta yaa kocişimden sizlerden ayrı kalcam bir h.sonu gelirim belki ama ya hafta içi napıcam ben. bir de zaten bir hafta yasaklıyız şimdi kocişle sonra ben gidicem eyvah eyvahh. ama allahtan adet olduğum tarihlerde bitiyo da bir sonraki ay coşarız belki vesile olur :3:

kötü olmuş narcım ama vardır herşeyde bir hayır
dönüşün muhteşem olur işte şekerim ööle düşün:1: 3 hafta da çok uzunmuş be canım, ne kursu bu bukadar:26:

kötü olmuş narcım ama vardır herşeyde bir hayır
dönüşün muhteşem olur işte şekerim ööle düşün:1: 3 hafta da çok uzunmuş be canım, ne kursu bu bukadar:26:

ben yeni devlet memuru oldum canım aday memur kursu. 3 hafta ne öğretceklerse. offf çok canım sıkıldı bu ay da rahim filmi ıvır zıvır derken çok açılmıştık tam zamanına denk geldi yani sinir oldum. ayy ben siz olmadan napcam o kadar zaman kimbilir ne hamişler çıkar halevin de tüp bebişini takip edemicem
bu arada ben ekleyemiyorum çünkü resimleri facebooktan kopyalamıştım yüklemiyo ordan aertık akşamı beklicenisss
yıldızcım senin resimlerine de yorum yazdım ama buraya da yazıyım allah nazarlardan saklasın arkadaşım pek güzelsin ayol herkes güzel heralde bizim topicte. eşinle de ne çok yakışmışsınız allah ayırmasın bebekler taçlandırsın mutluluğunuzu canım

ben yeni devlet memuru oldum canım aday memur kursu. 3 hafta ne öğretceklerse. offf çok canım sıkıldı bu ay da rahim filmi ıvır zıvır derken çok açılmıştık tam zamanına denk geldi yani sinir oldum. ayy ben siz olmadan napcam o kadar zaman kimbilir ne hamişler çıkar halevin de tüp bebişini takip edemicem
bu arada ben ekleyemiyorum çünkü resimleri facebooktan kopyalamıştım yüklemiyo ordan aertık akşamı beklicenisss
yıldızcım senin resimlerine de yorum yazdım ama buraya da yazıyım allah nazarlardan saklasın arkadaşım pek güzelsin ayol herkes güzel heralde bizim topicte. eşinle de ne çok yakışmışsınız allah ayırmasın bebekler taçlandırsın mutluluğunuzu canım

hakkaten cnm ya 3 hafta ne öğretcekler amma uzunmuş. ay biz de eni özleriz be güzelim :50: inşallah hamile haberlerimizi verebiliriz sana canım :44: bende facebook tan aldım cnm fotoları, sağ tıklayıp resmi farklı kaydet dersen alır.
canım benim iltifatların için çok teşekkür ederim :17: herkes pek güzel maşallah topiğimizde, allah kısa sürede hepimize bebiş nasip eder inşallah :emir_bebek:

hakkaten cnm ya 3 hafta ne öğretcekler amma uzunmuş. ay biz de eni özleriz be güzelim :50: inşallah hamile haberlerimizi verebiliriz sana canım :44: bende facebook tan aldım cnm fotoları, sağ tıklayıp resmi farklı kaydet dersen alır.
canım benim iltifatların için çok teşekkür ederim :17: herkes pek güzel maşallah topiğimizde, allah kısa sürede hepimize bebiş nasip eder inşallah :emir_bebek:

işallah canım aminnnn ya ben de o şekilde yaptım benimkini kabul etmedi neyse akşam deniyim artık ben sizi gördüm siz beni görmezseniz çatlarım valla :27:

ayy canım benim buda nerden çıktı şimdiii.. hadi biz neyse goncanı bırakıp gitcen adamcık 3 hafta sensiz nasıl duracak.. bizde çok özleriz topişimizin cadoloz kızı olmadan nasıl zman geçer canım yaa
herkes mi gidiyor bu kursa yoksa piyango sana mı patladı :26:

narcım sen galiba direk kopyalayıp buraya yapıştırmak istiyorsun resimleri ondan olmuyor.. önce bilgisayarına farklı kaydet yapıp kaydedeceksin. sonra bilgisayarından seçeceksin canım :27:

ay canım kabul ettim arkadaşlığını neden göremiyon ki beni sennnnnnnn yoksa istemiyonmu görmek:84: kuzum kursta nerden çıktı ya kocişin sensiz napıcak gerçi vardır bi hayır canım üzme tatlı canını belki bişeyler için daha iyi de olabilüüüüüüü dimi hep kötü yanından düşünme:54:

ya kızlar ne dicem sağ göz kapağım çok acıyo, sanki bişi çıkacak gibi
ne yapsam acaba çok acıyoo :59:

arkadaslar herkese merhaba,

kullanıcı adım değişti eski kullanıcı adımdan hatırlayanlar olacaktır.

zeytin96 gecmısın cogunu okudum

herkes resmını koymaya baslamıs

nar rahım fılmını cektırmıs
sıra bende galıba
bende bu aksam doktora gıdecegım yıne bakalım bu ay yumurtlamısmıyım???

Back