• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bu arada kızlar kocişime bal+polen+arısütü karışımı aldım inşallah işe yarar aslında keçiboynuzu kürünüde uygulamak istiyorum ama midesi hassas bakalım bi danışayım kocişime tekrar

bende avon kullanamıyorum ya güzelim, kremleri falan cildimi mahvetmişti o günden sonra hiç almadım bi daha
evet sana katılıyorum ürünleri hiç güzel değil

Ankara o kadan soğuk değil kuzum ben Ankaradayım misafirim olarak beklerim buyur gel ama marifetli bayan değilimdir kocişim benden daha marifetli diyebilirim:52:
:63::63:

arkadaslar,

bende bu ay sankı yumurtlamadım gıbı bır hıs var ne bıleyım bakalım ınsallah yumos olusmustur

eşimede kecıboynuzu pekmezi yedirdim sabah aksam bazen aksattı ama olsun bakalım

gene alttan muayene gene sınır stres:2:

offf nasıl olcak bakalım bu sefer kı ınsallah gene acımaz
belli olmaz ama canım bazen anlayamayız yumurtladığımızı..inşallah bu sefer kolaylıkla geçer muayenen.. bende çok zorlanıyorum midem bulanıyor o esnada :26:
Narcım bende bebişimizi karma bişi istiyordum melez gibi senin fikir de hiç fena değilmiş düşüneyimmmm sanki siparişlen oluyo dimi:52::52::52:
tabi canım siparişleriniz itina ile alınıp evlere teslim ediliyor :52::52:
bu arada kızlar kocişime bal+polen+arısütü karışımı aldım inşallah işe yarar aslında keçiboynuzu kürünüde uygulamak istiyorum ama midesi hassas bakalım bi danışayım kocişime tekrar

evet mutlaka faydası olur güzelim..

hadi bakalım güzelim umarım işe yarar, ben demi alsam acaba içer mi:26: bilemedim bak şimdi
midesi hassassa söyle de al canım

Son düzenleme:
:63::63:

tabi canım siparişleriniz itina ile alınıp evlere teslim ediliyor :52::52:

evet mutlaka faydası olur güzelim..

tatlıyı sevmesine rağmen bu karışım ağır geliyor kocişime:24:

hadi bakalım güzelim umarım işe yarar, ben demi alsam acaba içer mi:26: bilemedim bak şimdi
midesi hassassa söyle de al canım

önceden 1-2 kere içirdim bööööö edip duruyor ayyy amma nazlı midesi var heee benden bilem nazlı midesi :84: fiyat olarak da pek pahalı değil bal+polen+arı sütü karşımı güzelim 12tl vermiş kocişim bu arada bende yemeye karar verdim yumoşlarıma etkisi varmış:23:

bende resımleri koyacagım ama birtek halev ile yıldız benım arkadaslık ıstegımı kabul etmıs:25:

herkes kabul etsın koyayım

gıymatlım senı ben arkadas olarak ekleyemedım sen bana teklıf gonderırmısın?

gercı yenı resmım yok bu pc de eskılerden bır demet koyarım:34:

tatlıyı sevmesine rağmen bu karışım ağır geliyor kocişime:24:

önceden 1-2 kere içirdim bööööö edip duruyor ayyy amma nazlı midesi var heee benden bilem nazlı midesi :84: fiyat olarak da pek pahalı değil bal+polen+arı sütü karşımı güzelim 12tl vermiş kocişim bu arada bende yemeye karar verdim yumoşlarıma etkisi varmış:23:

bazı kişilerin mideleri hassastır güzelim ya yüklenme adamcağıza :52: fiyatı çok iyimiş, nerden alıcam peki güzelim, biraz cahilimde bu konularda:26:

kızlar biliyormusunuz geçen yıl 29 aralıkta düşük yapmıştım.. bugün tam 1 yıl oldu :58:

çok üzüldüm canım :59: ama geçmişe takılıp kendini üzme güzelim, sağlıklı yumoşlarını düşün, onlar inşallah bebiş olup, sağlıkla kucağına gelecek allahın izniyle

bende resımleri koyacagım ama birtek halev ile yıldız benım arkadaslık ıstegımı kabul etmıs:25:

koy koy tatlım ya eski de olsa farketmez önemli olan birbirimizi görebilelim :23:

ben sana arkadaşlık teklifi gönderdim canım
bazı kişilerin mideleri hassastır güzelim ya yüklenme adamcağıza :52: fiyatı çok iyimiş, nerden alıcam peki güzelim, biraz cahilimde bu konularda:26:

çok üzüldüm canım :59: ama geçmişe takılıp kendini üzme güzelim, sağlıklı yumoşlarını düşün, onlar inşallah bebiş olup, sağlıkla kucağına gelecek allahın izniyle

koy koy tatlım ya eski de olsa farketmez önemli olan birbirimizi görebilelim :23:

evet haklısın canım.. ama ister istemez insanın aklına geliyor.. inşallah tekrar verecek rabbim...

gıymatlım yıldızın da dedıgı gıbı ınsallah en kısa zamanda yenı yumoslarınla yenı bebegın gelsın ınsallah
evet kotu bır durum yasamıssın ama yasanması gerekıyormus demekkı allah daha beterınden korusun
sımdıkı ve yenı gelecek bebegıne uzun omurler versın ınsallah

kızlar biliyormusunuz geçen yıl 29 aralıkta düşük yapmıştım.. bugün tam 1 yıl oldu :58:

canını sıkacak illa bişiler düşünüyorsun haaaaa kuzum nerden aklına getiriyorsun böle üzücü şeyleri merak etme onu unutturacak bi bebiş en kısa ve hayırlı zamanda konuverecek göbüşüne Allahımın izniyle

bu arada yıldız sen anadolu yakasında bır doktoramı gıdıyorsun avrupa yakasında mı
yanlıs hatırlamıyorsam anadolu yakasında oturuyordun avrupa yakasında calısıyorsun demı???

canını sıkacak illa bişiler düşünüyorsun haaaaa kuzum nerden aklına getiriyorsun böle üzücü şeyleri merak etme onu unutturacak bi bebiş en kısa ve hayırlı zamanda konuverecek göbüşüne Allahımın izniyle

haklısın canım iyi düşünelim iyi olsun...:61:

haklısın canım iyi düşünelim iyi olsun...:61:

ha şöle kendüne gel azcık düverim:57: güzel düşün güzel olsun
ay bende cuma için heyecanlıyım arkidişler vereceğim kanda östrojene bakıyorlarmış yani yumoşların en az 13-14mm olması gerekiyormuş belli bi rakam varmış onun üzerinde olursa yumoşları baskılamak için cedrotide iğnesine başlayacakmışım gonal f ile aynı zamanda :52::52:

Back