Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sana katılıyorum ürünleri hiç güzel değilbende avon kullanamıyorum ya güzelim, kremleri falan cildimi mahvetmişti o günden sonra hiç almadım bi daha
Ankara o kadan soğuk değil kuzum ben Ankaradayım misafirim olarak beklerim buyur gel ama marifetli bayan değilimdir kocişim benden daha marifetli diyebilirim![]()
belli olmaz ama canım bazen anlayamayız yumurtladığımızı..inşallah bu sefer kolaylıkla geçer muayenen.. bende çok zorlanıyorum midem bulanıyor o esnada :26:arkadaslar,
bende bu ay sankı yumurtlamadım gıbı bır hıs var ne bıleyım bakalım ınsallah yumos olusmustur
eşimede kecıboynuzu pekmezi yedirdim sabah aksam bazen aksattı ama olsun bakalım
gene alttan muayene gene sınır stres:2:
offf nasıl olcak bakalım bu sefer kı ınsallah gene acımaz
tabi canım siparişleriniz itina ile alınıp evlere teslim ediliyorNarcım bende bebişimizi karma bişi istiyordum melez gibi senin fikir de hiç fena değilmiş düşüneyimmmm sanki siparişlen oluyo dimi![]()
bu arada kızlar kocişime bal+polen+arısütü karışımı aldım inşallah işe yarar aslında keçiboynuzu kürünüde uygulamak istiyorum ama midesi hassas bakalım bi danışayım kocişime tekrar
bu arada kızlar kocişime bal+polen+arısütü karışımı aldım inşallah işe yarar aslında keçiboynuzu kürünüde uygulamak istiyorum ama midesi hassas bakalım bi danışayım kocişime tekrar
tabi canım siparişleriniz itina ile alınıp evlere teslim ediliyor
evet mutlaka faydası olur güzelim..
hadi bakalım güzelim umarım işe yarar, ben demi alsam acaba içer mi:26: bilemedim bak şimdi
midesi hassassa söyle de al canım
tatlıyı sevmesine rağmen bu karışım ağır geliyor kocişime
önceden 1-2 kere içirdim bööööö edip duruyor ayyy amma nazlı midesi var heee benden bilem nazlı midesi :84: fiyat olarak da pek pahalı değil bal+polen+arı sütü karşımı güzelim 12tl vermiş kocişim bu arada bende yemeye karar verdim yumoşlarıma etkisi varmış![]()
kızlar biliyormusunuz geçen yıl 29 aralıkta düşük yapmıştım.. bugün tam 1 yıl oldu![]()
bende resımleri koyacagım ama birtek halev ile yıldız benım arkadaslık ıstegımı kabul etmıs
herkes kabul etsın koyayım
gıymatlım senı ben arkadas olarak ekleyemedım sen bana teklıf gonderırmısın?
gercı yenı resmım yok bu pc de eskılerden bır demet koyarım![]()
ben sana arkadaşlık teklifi gönderdim canımbende resımleri koyacagım ama birtek halev ile yıldız benım arkadaslık ıstegımı kabul etmıs
herkes kabul etsın koyayım
gıymatlım senı ben arkadas olarak ekleyemedım sen bana teklıf gonderırmısın?
gercı yenı resmım yok bu pc de eskılerden bır demet koyarım![]()
bazı kişilerin mideleri hassastır güzelim ya yüklenme adamcağızafiyatı çok iyimiş, nerden alıcam peki güzelim, biraz cahilimde bu konularda:26:
çok üzüldüm canımama geçmişe takılıp kendini üzme güzelim, sağlıklı yumoşlarını düşün, onlar inşallah bebiş olup, sağlıkla kucağına gelecek allahın izniyle
koy koy tatlım ya eski de olsa farketmez önemli olan birbirimizi görebilelim![]()
kızlar biliyormusunuz geçen yıl 29 aralıkta düşük yapmıştım.. bugün tam 1 yıl oldu![]()
bu arada bana da takma ad olarak rana dıyebılırsınız
bu arada bana da takma ad olarak rana dıyebılırsınız
canını sıkacak illa bişiler düşünüyorsun haaaaa kuzum nerden aklına getiriyorsun böle üzücü şeyleri merak etme onu unutturacak bi bebiş en kısa ve hayırlı zamanda konuverecek göbüşüne Allahımın izniyle
haklısın canım iyi düşünelim iyi olsun...![]()