• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

yıldız canım nettiler sana öyle çekemediler mi iki günlük keyfini... geçmiş olsun bacıma :58:

nar hanisin bacım..
kızlar sizi akşama kadar nasıl beklicem ben meraktan ikiye ayrılırım yükleyin bişeyler çabık :14:
ay sorma sevdem ya, müşteri dün gece taa evime yolladı faturayı mecbur kaldım gelmeye, olun iyi tarafından bakalım sizlerle erken çene çalmaya başladım bak :1::1:

kızlar bende koydum hadi doluşun bakimmm :52: çok utandım yafffffffff:17:

ada seninkiler yine çıkmamış nasıl yapıyorsun sen bacım be :27:

ayyyyyy kuzum neredeyse bütün resimlerinin altına yorum yazdım oku tamam mı kuzum maşallah Allah bozmasın mutluluğunuzu

ay sorma sevdem ya, müşteri dün gece taa evime yolladı faturayı mecbur kaldım gelmeye, olun iyi tarafından bakalım sizlerle erken çene çalmaya başladım bak :1::1:

yavlum bizim arkadaşlığımız yok birbirimizle önce onu halladek sonra profilin alt tarafında ..... kişi albüm ekledi diyor ya ordan resimlere bakabiliyorsun

Albüm tipini özel mi yapıyoruz kızlar, o zaman siz görebilirsiniz dimi:34:

ay sevdeeeee sen ne küçücük duruyosun öyle hiç koca kız annesi gibi değilsin şekerim pek güzel pek narinsin ayrıca ne hantal hissetmesi. süslü de hatunsun gözler falan boyalı. pek biğendim seni oğlum olsa alırdım . eşinle de çok yakışıyorsunuz böyle çok huzur var sanki aranızda kızını da allah bağışlasın hık demiş senin burnundan düşmüş ay çok beğendim seniiii :52::23:
ayy canım son zamanda aldığım en güzel iltifatlardandıııııııııııııı.. he canım süslüyümdür accık ucundan oda goncamın yanındayken.. yoksa sürdürmez hiç bişey. zaten bi sürdüğüm göz kalemi var o kadar be bacım..
yakışıyormuyuz hakkat... sağol be canım.. evet arada huylanırız ama severiz birbirimizi ahh ne severek evlendik biz 17 yaşından bu yana dünya zaman geçti...
sende mi oğluna alacaktın.. yavrum kısmetlerim hala daha çok, gittiğim yerlerde kadınlar hep oğullarına beğenirler.. artık kızım okulda olunca yalnız gidiyorum ya millet bekar sanıyor kocam duymasın.. Allaha şükür benim başım bağlanmış adamcığım kandırdı beni erkenden :1:
kızım içinde teşekkürler teyzesi babasınada benzetirler ama yüz hatları daha çok bana benziyor galiba :26:
ay yerim ben senin kızını,maşallah ona... allah uzun ömürlü sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah, ikinci bebişini de tez zamanda versin hayatım
sağol canımın içi .. güzel dualarına gönülden aminn diyorum
ama iznin nasıl yarıda hkesilir canım yaa itiraz etseydin. hiç değilse o işi halledip dön evcazına :63:
ayyyyyy kuzum neredeyse bütün resimlerinin altına yorum yazdım oku tamam mı kuzum maşallah Allah bozmasın mutluluğunuzu
sağol canım bende seninkilerin altına yorum yazdımm ... amin canım hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah..........:52:

ayy canım son zamanda aldığım en güzel iltifatlardandıııııııııııııı.. he canım süslüyümdür accık ucundan oda goncamın yanındayken.. yoksa sürdürmez hiç bişey. zaten bi sürdüğüm göz kalemi var o kadar be bacım..
yakışıyormuyuz hakkat... sağol be canım.. evet arada huylanırız ama severiz birbirimizi ahh ne severek evlendik biz 17 yaşından bu yana dünya zaman geçti...
sende mi oğluna alacaktın.. yavrum kısmetlerim hala daha çok, gittiğim yerlerde kadınlar hep oğullarına beğenirler.. artık kızım okulda olunca yalnız gidiyorum ya millet bekar sanıyor kocam duymasın.. Allaha şükür benim başım bağlanmış adamcığım kandırdı beni erkenden :1:
kızım içinde teşekkürler teyzesi babasınada benzetirler ama yüz hatları daha çok bana benziyor galiba :26:

sağol canımın içi .. güzel dualarına gönülden aminn diyorum

ama iznin nasıl yarıda hkesilir canım yaa itiraz etseydin. hiç değilse o işi halledip dön evcazına :63:

sağol canım bende seninkilerin altına yorum yazdımm ... amin canım hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah..........:52:

güzelim özel sektör böyle işte yaa :59: sene sonuya bi de halletmeden gidemem sanırım, ama zorlamaya çalışcam bakalım akşamüstü kaçabilir miyim die:26:

okudum canım karşılığını bile yazdım :33:

güzelim özel sektör böyle işte yaa :59: sene sonuya bi de halletmeden gidemem sanırım, ama zorlamaya çalışcam bakalım akşamüstü kaçabilir miyim die:26:

ay canım öyledir özel sektör işine geliyorsa çıkarsın derler kestirip atarlar :22:

halevcim bizi görenler ortalıktan kayboldu. resim eklememek için kaçtılar kesin :63:

okudum canım karşılığını bile yazdım :33:

ay canım öyledir özel sektör işine geliyorsa çıkarsın derler kestirip atarlar :22:

aynen walla doğru dedin canım, işine gelmiosa kapı orda derler:26:
ekledim bakın bakalım görebiliyomusunuz :52:

yıldız canım gördüm ben Allah bağışlasın çok yakışmışsınız birbirinize... aşkınız gözlerinizdeki bakışlara yansımış... inşaallah bebeciklerinizle beraber devam ettirirsiniz bu güzel evliliği canım...:71:

maşallah canım sizde pek yakışmışsınız Allah bozmasın ayyyyyy bi ben mi mini minnacıkık aranızdaaaaaaaa:84:

merhaba arkadaşlar...

ben 27 yaşındayım. 2 yıllık evliyim, 1,50 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef yok.. tedaviye başladık bikaç aydır..

hormon tahlillerim yapıldı ( sorun yok )
eşimin tahlilleri yapıldı ( sorun yok)
2 saat önce hsg çekildi ( sorun yok)
tek sorun ultrasonda pko gözlendi, şu ande ginera kullanıyom ( doğm kontrol hapı ), hap bittikten sonra yumurta tedavisi başlayacakmışş.. bizdeki tedavi süreci bu.. sizce eksik bişi var mı, ben bu konuda pek bilghi sahibi değilim açıkçası, doktor ne derse olur diyoruz ama, eksik yanlış bi süreç var mı

yıldız canım gördüm ben Allah bağışlasın çok yakışmışsınız birbirinize... aşkınız gözlerinizdeki bakışlara yansımış... inşaallah bebeciklerinizle beraber devam ettirirsiniz bu güzel evliliği canım...:71:

amin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...

maşallah canım sizde pek yakışmışsınız Allah bozmasın ayyyyyy bi ben mi mini minnacıkık aranızdaaaaaaaa:84:
saol canım benim, sizlerde öylesiniz. ne mini minnacığı kız aşkolsun, biz acık fazla uzunuz :52: sen normalsin

merhaba arkadaşlar...

ben 27 yaşındayım. 2 yıllık evliyim, 1,50 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef yok.. tedaviye başladık bikaç aydır..

tek sorun ultrasonda pko gözlendi, şu ande ginera kullanıyom ( doğm kontrol hapı ), hap bittikten sonra yumurta tedavisi başlayacakmışş.. bizdeki tedavi süreci bu.. sizce eksik bişi var mı, ben bu konuda pek bilghi sahibi değilim açıkçası, doktor ne derse olur diyoruz ama, eksik yanlış bi süreç var mı

hoşgeldin aramıza canım yapılan tetkikler tamam hiç sorun yoksa ve yumoşların gayet iyiyse pco o kadar kaale alınacak bi problem değil bence çünkü bende pcoluyum ve yumurtalarım gayet iyi canım umarım en kısa ve hayırlı zamanda bebğine kavuşursun

amin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...

saol canım benim, sizlerde öylesiniz. ne mini minnacığı kız aşkolsun, biz acık fazla uzunuz :52: sen normalsin

işte o uzunluk bide bende olaydı noılurdu kiiiii:24:

merhaba arkadaşlar...

merhaba canım,
yapılması gereken herşey yapılmış gibi aslında, bundan sonra ilaçların bitince bebiş beklemeye herberaber devam edeceğiz hayatım. yumurta takibinden sonra doktorunuz zaten zamanlarını söyleyecektir size. kısa zamanda bebişine kavuşursun inş canım

yumurta şimdiden sonra tedaviyle olursa olacak bakalım... pko dan başka bi sorun çıkmadı şimdilik..

yumurta takibine bşlıcaz dedi doktor, bu süreç nasıl işliyor bilan var mı

inşsallah..
psikolojik olarak baya yıpratıcı bi süreçmiş... Allah herkesin yardımcısı olsun, zor gerçekten.. sizler de varmı bebiş

Back