• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

arkadaslar herkese merhaba,

kullanıcı adım değişti eski kullanıcı adımdan hatırlayanlar olacaktır.

zeytin96 gecmısın cogunu okudum

herkes resmını koymaya baslamıs

nar rahım fılmını cektırmıs
sıra bende galıba
bende bu aksam doktora gıdecegım yıne bakalım bu ay yumurtlamısmıyım???
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım, benimde yarın yumurtalama kontrolüm yarın bakalım hayırlısıyla

ya kızlar ne dicem sağ göz kapağım çok acıyo, sanki bişi çıkacak gibi
ne yapsam acaba çok acıyoo :59:
canım bende aynısını yaşamıştım.. kullandığın göz kalemi alerji yapmış olabilir... görünmeyen bi tahriş olduysa ordan mikrop almış olabilir.. mümkünse gözünü temizle ve biraz yaşarmasını sağla ki gözyaşın orayı dezenfekte etsin... örneğin evden gelin çıkarken ki zamanını hatırla ne kadar acıklııııı:58: :1:

sıra bende galıba

şeker hoş geldin canım seni elbette ki unutmadık hayırlı olsun yeni nickin :71:
bugün kaçıncı günündesin canım... yumurtaların boy vermiştir inşallah..

canım eczaneye gidip bi sorsan biz eczanedeyken bi oğlan geldi gzönden rahatsızlanmış eczacı bi damla vermişti en azından bilgileri vardır

sıra bende galıba

tamam canım aslında sende bi resim koysan sonra bi takma isim söylesen onunla hitap etsek olma mııııı hadi bakalım umarım yumoşların iyi görünürler de bi bebiş pıtlattırırlar sana

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım, benimde yarın yumurtalama kontrolüm yarın bakalım hayırlısıyla

canım senden de güzel haberler bekliyoruz

canım bende aynısını yaşamıştım.. kullandığın göz kalemi alerji yapmış olabilir... görünmeyen bi tahriş olduysa ordan mikrop almış olabilir.. mümkünse gözünü temizle ve biraz yaşarmasını sağla ki gözyaşın orayı dezenfekte etsin... örneğin evden gelin çıkarken ki zamanını hatırla ne kadar acıklııııı:58: :1:

şeker hoş geldin canım seni elbette ki unutmadık hayırlı olsun yeni nickin :71:
bugün kaçıncı günündesin canım... yumurtaların boy vermiştir inşallah..

ayy duygulandım bak şimdi, gelin çıkarken dedin ya :43: sanki böyle arpacık mı öle bişi derler ya aynen o şekilde ama dediğin gibi de olabilir. göz kaleminden falan. yaşarmasını sağlamama gerek yok hayatım, sürekli akıyo zaten :43:

canım eczaneye gidip bi sorsan biz eczanedeyken bi oğlan geldi gzönden rahatsızlanmış eczacı bi damla vermişti en azından bilgileri vardır

tamam canım aslında sende bi resim koysan sonra bi takma isim söylesen onunla hitap etsek olma mııııı hadi bakalım umarım yumoşların iyi görünürler de bi bebiş pıtlattırırlar sana

inşallah canım ya

ayy duygulandım bak şimdi, gelin çıkarken dedin ya :43: sanki böyle arpacık mı öle bişi derler ya aynen o şekilde ama dediğin gibi de olabilir. göz kaleminden falan. yaşarmasını sağlamama gerek yok hayatım, sürekli akıyo zaten :43:

kız nazar mı ettik sana yoksam.. ama maşallah dedik be gülüm :53:

ayy canım benim buda nerden çıktı şimdiii.. hadi biz neyse goncanı bırakıp gitcen adamcık 3 hafta sensiz nasıl duracak.. bizde çok özleriz topişimizin cadoloz kızı olmadan nasıl zman geçer canım yaa
herkes mi gidiyor bu kursa yoksa piyango sana mı patladı :26:
sorma canım yaa yıkıldı adamceğiz de tüm yeni memurlar gidiyor canım. ama insan daha erken haber verir dimi nerdeyse yarın gidiyorsunuz dicekler :47:
sen mi çatlarsın biz mi şekerim :52:
:1::1:
narcım sen galiba direk kopyalayıp buraya yapıştırmak istiyorsun resimleri ondan olmuyor.. önce bilgisayarına farklı kaydet yapıp kaydedeceksin. sonra bilgisayarından seçeceksin canım :27:
yok tatlım dediğin gibi yapıyorum olmuyoooo :26:
ay canım kabul ettim arkadaşlığını neden göremiyon ki beni sennnnnnnn yoksa istemiyonmu görmek:84: kuzum kursta nerden çıktı ya kocişin sensiz napıcak gerçi vardır bi hayır canım üzme tatlı canını belki bişeyler için daha iyi de olabilüüüüüüü dimi hep kötü yanından düşünme:54:
hee istemiyom napcam seni görüp :57: :24::23: bakıyım tekrar canım valla sorma hayatım sinirlerim bozuldu. valiz topla falan offf hava da çok soğuktur ankarada
aa nedenkiiii çay yap canım çayın demini soğut onla yıka gözünü

sıra bende galıba
hoşgeldin canım tekrardan. hadi işallah büyümüştür yumoşlar

ayy herkeşşler yumoş kontrolünde ben de oturıyım boş boş yasağımla beraber :63:

geçmezse olmadı bi eczaneye gideyim canım

sorma canım yaa yıkıldı adamceğiz de tüm yeni memurlar gidiyor canım. ama insan daha erken haber verir dimi nerdeyse yarın gidiyorsunuz dicekler :47:

:1::1:

yok tatlım dediğin gibi yapıyorum olmuyoooo :26:

hee istemiyom napcam seni görüp :57: :24::23: bakıyım tekrar canım valla sorma hayatım sinirlerim bozuldu. valiz topla falan offf hava da çok soğuktur ankarada

aa nedenkiiii çay yap canım çayın demini soğut onla yıka gözünü

hoşgeldin canım tekrardan. hadi işallah büyümüştür yumoşlar

dur bir bardak çay aliyim de soğusun bari yıkıyaym gözümü canım ya.
yasak geçsin sen hepimizi sollarsın narcım :34:

Ankara o kadan soğuk değil kuzum ben Ankaradayım misafirim olarak beklerim buyur gel ama marifetli bayan değilimdir kocişim benden daha marifetli diyebilirim:52:

ayy ben onuda yapamicam güzelim benimki direk tedavilik inşallah sonu güzel olur tedavimin

arkadaslar,

bende bu ay sankı yumurtlamadım gıbı bır hıs var ne bıleyım bakalım ınsallah yumos olusmustur

eşimede kecıboynuzu pekmezi yedirdim sabah aksam bazen aksattı ama olsun bakalım

gene alttan muayene gene sınır stres:2:

offf nasıl olcak bakalım bu sefer kı ınsallah gene acımaz

Narcım bende bebişimizi karma bişi istiyordum melez gibi senin fikir de hiç fena değilmiş düşüneyimmmm sanki siparişlen oluyo dimi:52::52::52:

narcım ya sen rahim filmini çektirmissin
bence sen cok cesaretlısın valla masallah dayanmıssın ben dayanamazdım masada bayılırdım valla
spekulum aletı olduruyor benı:5:

Ankara o kadan soğuk değil kuzum ben Ankaradayım misafirim olarak beklerim buyur gel ama marifetli bayan değilimdir kocişim benden daha marifetli diyebilirim:52:

ayy ben onuda yapamicam güzelim benimki direk tedavilik inşallah sonu güzel olur tedavimin
olacak olacak sen hiç merak etme canım benim

arkadaslar,

bende bu ay sankı yumurtlamadım gıbı bır hıs var ne bıleyım bakalım ınsallah yumos olusmustur

eşimede kecıboynuzu pekmezi yedirdim sabah aksam bazen aksattı ama olsun bakalım

gene alttan muayene gene sınır stres:2:

offf nasıl olcak bakalım bu sefer kı ınsallah gene acımaz
inşallah yumurtlamışsındır canım, sorma bu alttan muayeneleri hiç walla :26: ama napalım bebişler için katlanıoruz wallaha

Back