• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım 60ta çok değilki senin boyunmu kısa ki yani benim boyum 1.66 ve bende ne göbek ne bel ne basen hiç bişe yok 60kilo olsam bile bariz durmaz bende
yok canım boyum iyi Allaha şükür 1.70 gibiyim :17: ama ince olmak daha güzel. benimde aman aman fazlam yok normalde narin yapılı biri olduğum için az dolunlaşınca kendimi hantal hissediyorum:122:

sevdecim sen bi dr unla görüşsen canım, belki gel çatlamana bakalım falan derler. bence bir ara sor ne dersin:34:
evet canım haklısın halevde dedi bi ara yada git diye... bugün bi arayım bakim ne dicek :26:
hımmmm ne bilim kuzu öle bişi ilk defa duydum sen ne kızıyon:63:

bencede 60 çok değil ben 1,55 boyunda 46-47 kilolu biriyim:25:

ayyyyy ne kadan güsel keşkem benim boyda en azında 1,60 olsaydı:25:
olsun be canım boy uzun olunca birşey mi oluyor sanki.. Allahın bi hikmeti vardır ki seni öyle uygun görmüş..
yalnız tüp bebekte 2 bebeğe hamile kalırsan kendine çok bakman gerekecek canım benim. çünkü boya göre rahim genişlemen biraz dar olabilir.. olsun sen onlarıda aşarsın Allahın izniyle..:59:

bu arada birbirimizi görelim artık kızlar ne dersiniz yaaa.. nasılsa hepimiz arkadaş listemizde kayıtlıyız dışardan kimse göremez.. böyle boy kilo deyince merak ediverdim gari :27: öyle canım istedi belki hamileyimdir kırmayın ablanızı :1:

kızlar akşam anneme gittim ya ablamlar aldılar bizi arabadan iner inmez noldu hastalandınmı diye sordu ablam telde sormadım bilerek dedi bende bugün dedim oda ben bu kadar geçince vardır diye düşündüm felan dedi bende eşimin söylediğini anlattım demek kendini çok hazaırlamış dediler ablamda acaba 2aydır geç oluyosunya rahim kendinimi hazırlıyor dedi bende sevdenin söyleiğini söyledim olabilir gibisinden onlardada bi hayal kırıklığı oldu bi dahaki aya dediler
inşallah canım inşallah...
canlarım sohbetinize doyum olmaz ama benim saçımı yıkamam lazım sonra kurutucam bu uzun saçları kurutması zor oluyor hem yarın iş var yatmam lazım haydin öpüyorum hepicinizi iyi geceler:54:
ay saçlarında mı uzunn ..havani yisinler.. kimbilir ne kadar güzellerdir.. maşallah diyelim:34:
canım kolay gelsin sana şimdiden iyi geceler çok severi uzun saçı çok :16:saçımı kestirince psikolojim bozuluyo sanki
aynen canım ya kendimi besleme gibi hissediyorum saçlarımı kestirince.. bide dinlensin diye baya kestirdim bu sefer ahh depresyonlara giricemm :63:
canım bana şimdi doktorda hangi testler yapılacak sen biliyomusun kanda baklıyor dimi
canım fsh, lh, prolaktin, troid şu an aklıma gelenler.. ama daha vardı liste uzun..
slm anne adayları bende sizin gibi anne olmayı bekleyen birisiyim. 4 aydır yumurta takibim yapılıyor malesef sonuç olumsuz.bu ay değişik bişey oldu.adetim ay 30 çekerse ayın 1nde.eger ay 31 çekerse ayın 31nde adet olurdum her ay düzenli.fakat geçen ay 27 sinde geldi.bu ayda yine yumurta takibim oldu.yumurtalarım çatladı ve beklemeye başladık.ve dün ayın 27 siydi.adetim bugünde geçti hala gelmedi.acaba her ay olduğu gibi ayın 31 mi beklesem test yapmak için yoksa geçen ayın tarihini mi baz alsam bilemedim.lütfen bana yardımcı olun.2,5 yıldır bebek istediğim için bir yanım bekleme test yap diyor öbür yanım test yapıp negaitf çıkarsa yine üzüleceksin diyor.ne yapacağımı bilemiyorum.lütfen yardım edin:58:

merhaba arkadaşım.. madem son vakitte adetlerinde değişmeler oldu o zaman normalde nasıl oluyorsan ona göre hesapla.. en kesin böyle olur.. bu ayda düzensizlik gösterebilirsin çünkü..
inşallah duymak istediğin haberi alırsın canım...:61:

hepinize günyaydın canlar

slm anne adayları bende sizin gibi anne olmayı bekleyen birisiyim. 4 aydır yumurta takibim yapılıyor malesef sonuç olumsuz.bu ay değişik bişey oldu.adetim ay 30 çekerse ayın 1nde.eger ay 31 çekerse ayın 31nde adet olurdum her ay düzenli.fakat geçen ay 27 sinde geldi.bu ayda yine yumurta takibim oldu.yumurtalarım çatladı ve beklemeye başladık.ve dün ayın 27 siydi.adetim bugünde geçti hala gelmedi.acaba her ay olduğu gibi ayın 31 mi beklesem test yapmak için yoksa geçen ayın tarihini mi baz alsam bilemedim.lütfen bana yardımcı olun.2,5 yıldır bebek istediğim için bir yanım bekleme test yap diyor öbür yanım test yapıp negaitf çıkarsa yine üzüleceksin diyor.ne yapacağımı bilemiyorum.lütfen yardım edin:58:

canım bana kalırsa bekle 31 kadar çünkü bu adetin sağı solu hiç belli olmuyomuş bizzat şahit oldum ama eğer dayanamayacak gibysende yap canım belki idrarda hemen çıkmayadabilir moralini bozma aama

esin canım nasılsın bugün.. halevde burda görünüyor ama yazamadı daha :97:

sevdecim östrojen,progesteron başka başka aklınıza gelenler kız bide nasıl görecez birbirimizi fotomu yüklicez

canım bana şimdi doktorda hangi testler yapılacak sen biliyomusun kanda baklıyor dimi

canım lh, fsh, prolaktin, tsh, T3, T4 bunlara bakıyorlar alttan muayenede ediyorlar bunlar rutin şeyler canım

canım bencede 2-3 gün daha bekle zaten 31 aralıka bişi kalmamış umarım hakkında hayırlısı olur

olsun be canım boy uzun olunca birşey mi oluyor sanki.. Allahın bi hikmeti vardır ki seni öyle uygun görmüş..
yalnız tüp bebekte 2 bebeğe hamile kalırsan kendine çok bakman gerekecek canım benim. çünkü boya göre rahim genişlemen biraz dar olabilir.. olsun sen onlarıda aşarsın Allahın izniyle..:59:

bu arada birbirimizi görelim artık kızlar ne dersiniz yaaa.. nasılsa hepimiz arkadaş listemizde kayıtlıyız dışardan kimse göremez.. böyle boy kilo deyince merak ediverdim gari :27: öyle canım istedi belki hamileyimdir kırmayın ablanızı :1:

ay saçlarında mı uzunn ..havani yisinler.. kimbilir ne kadar güzellerdir.. maşallah diyelim:34:

ivet saçlarımda uzun çok seviyom saçlarımı :nazar: kocamda sever :1: ivet birbirimizi görme vakti gelmiştir kuzularım

sevdecim östrojen,progesteron başka başka aklınıza gelenler kız bide nasıl görecez birbirimizi fotomu yüklicez
evet canım onlarda vardı.. daha başka aklıma gelmedi benim.. kendi profil sayfamızdaki albüm bölümüne ekleriz belki dediydim. ben adayı öyle görmüştüm. şimdi yazarken onun yazdığını hayalş ediyorum iyi oluyor öyle ne bileyim. eşinizle koyun kızlar hee.. çünkü başrolü beraber paylaşıyoruz :52:
sağol canımcım çok iyiyim sen nasılsn halev geçmişi okuyor heralde gelir birazdan

bende dünki gibiyim canım.. galiba bugün doktoru arıcam öğlende filan. eğer gel derse bi gidicem bakayım niye baskı var bu kadar :26:

hıım anladım canımcım tmm yükleyelim o zaman en kısa zamanda ama ben birazdan anneme geçecem aşure yapacağı gelin buyrun anlarım hep beraber yapıp yiyelim fotoları hemen yükleyip besiz kaynatmayın heee:32:

sevdecim yazmayı unutmuşum git canım doktora git inşlda bişe çıkmayacak ama en azından aklınbda kalmasın o ğrının ne olduğunu öğreniriz

hıım anladım canımcım tmm yükleyelim o zaman en kısa zamanda ama ben birazdan anneme geçecem aşure yapacağı gelin buyrun anlarım hep beraber yapıp yiyelim fotoları hemen yükleyip besiz kaynatmayın heee:32:

yok canım sen yokken hiç kaynatmayız merak etme :1: aşureniz kim bilir nasıl güzel olacak şimdiden afiyet olsun.. adacımın canı çekecek yine :26:

halev ada bugün nasılsınız bacılarım :71:

sevdecim yazmayı unutmuşum git canım doktora git inşlda bişe çıkmayacak ama en azından aklınbda kalmasın o ğrının ne olduğunu öğreniriz

evet canım önce telefonda anlatıcam gel derse gitmeyi düşünüyorum bakalım.. öğlende ancak yerinde oluyor doktor. o yüzden bekliyorum:97:

günaydın canlarım hayırlı bir gün olur inşallah ,pek kaynatmışsınız bacılar o saate kadar ben 2. posta uykumdaydım , esincim kolay gelsin canım size ben hiç bişey yiyemiyorum hiç de canım istemiyor dün komşumuz verdi de 1 kaşık dahi yemedeim akşam yarım ekmek yedim sadece üstüne bolbol meyve, meyve suyu, eşim bana portakal suyu yapıyor onu içiyorum, Sabah da 1 dilim zorla kızarmış ekmek az zeytin az peynir, bunun dışında hiç bişey istemiyorum. Sanırım zayıflıyorum bende dün drumda dedi sen zayıflıyorsun sanırım diye. Aman zayıflıyım ya evlendiğimde 50 kiloydum şuan 59 kilodayım Allahtan bi taraflarımdan çıkmıyor kilolar, gören inanmıyor zaten 59 olduğuma,
Sevde maşallah canım sen baya uzunmuşsun ben o kadar değilim.
halevcin canım saçların ne kadar uzun , benimde uzun da :30:
Nar gelmemiş akşam , nasıl hissediyorsun kendini canım, ağrın sızın yok dimi.
Yıldızcım sen yine geç kalkarsın artık izinde olunca

günaydın canlarım hayırlı bir gün olur inşallah ,pek kaynatmışsınız bacılar o saate kadar ben 2. posta uykumdaydım , esincim kolay gelsin canım size ben hiç bişey yiyemiyorum hiç de canım istemiyor dün komşumuz verdi de 1 kaşık dahi yemedeim akşam yarım ekmek yedim sadece üstüne bolbol meyve, meyve suyu, eşim bana portakal suyu yapıyor onu içiyorum, Sabah da 1 dilim zorla kızarmış ekmek az zeytin az peynir, bunun dışında hiç bişey istemiyorum. Sanırım zayıflıyorum bende dün drumda dedi sen zayıflıyorsun sanırım diye. Aman zayıflıyım ya evlendiğimde 50 kiloydum şuan 59 kilodayım Allahtan bi taraflarımdan çıkmıyor kilolar, gören inanmıyor zaten 59 olduğuma,

ilk aylarda verirsin belki adacım.. ama 4 5 aylık olunca kim tutar seni... o zaman su içsen yarayacak :52:
neden gören inanmıyor 59 olduğuna.. daha mı zayıf görünüyorsun
benim eşim uzun olduğu için fazla uzun görünmüyorum. bide kiloda aldım enine boyuna olcam yakında :1:

evet narı bende merak ettim. acaba gece ağrısı sızısı oldu mu :26:

kuru yiyecekler canın istemiyor mu adacım. mesela ekmek arası köfte :56: ay inanmıyorum canım çekti :63:

yok canım sen yokken hiç kaynatmayız merak etme :1: aşureniz kim bilir nasıl güzel olacak şimdiden afiyet olsun.. adacımın canı çekecek yine :26:

halev ada bugün nasılsınız bacılarım :71:

ben iyiyim cancağzım ama kocamı geceye alıyorlar yine 1 aylığına gerçi izin konusunda gayet iyi oldu ama ne bilim geceleri çok hayalperestlik yaptığım için sanırım birazcık korkucam:43:

canım belime kadar diyebilirim eğer vaktim olursa uclarından birazcık aldıracağım kat verdireceğim saçlarıma ama çok kısalttırmam kısalırsa döverim kuaförü:22:

bu arada günaydın demeyi unuttum cancazlarım hepicinize günaydınnnnnnn ben 4 resim ekledim albümüme bakabilirsiniz yavlularım

ilk aylarda verirsin belki adacım.. ama 4 5 aylık olunca kim tutar seni... o zaman su içsen yarayacak :52:
neden gören inanmıyor 59 olduğuna.. daha mı zayıf görünüyorsun
benim eşim uzun olduğu için fazla uzun görünmüyorum. bide kiloda aldım enine boyuna olcam yakında :1:

evet narı bende merak ettim. acaba gece ağrısı sızısı oldu mu :26:

kuru yiyecekler canın istemiyor mu adacım. mesela ekmek arası köfte :56: ay inanmıyorum canım çekti :63:
evet daha zayıf gösteriyormuşum öyle diyorlar ama göbek sorunum var benim, şimdi bile gören hayret ediyor sanki 2 aylık gibisin sen ya ne bu bu kadar diyorlar :52: Dar giymiyorum zaten , ya elbise yada etek giyiyorum , pantolonlarımın kemerleri olmuyor. Yok canım sende gayet iyiydin , uzun boylusun ya belli olma zkilon seninde.
Yok yok canım hiç yiyemiyorum dün kayınbabam hazırladı köfte yerim diye masaya bile oturmak istemedim , yazık kalktı birde bana ızgara et yaptı onuda yiyemedim, 1 tane yeşil biber yedim sadece yarım ekmekle.

ben iyiyim cancağzım ama kocamı geceye alıyorlar yine 1 aylığına gerçi izin konusunda gayet iyi oldu ama ne bilim geceleri çok hayalperestlik yaptığım için sanırım birazcık korkucam:43:

canım belime kadar diyebilirim eğer vaktim olursa uclarından birazcık aldıracağım kat verdireceğim saçlarıma ama çok kısalttırmam kısalırsa döverim kuaförü:22:

bu arada günaydın demeyi unuttum cancazlarım hepicinize günaydınnnnnnn ben 4 resim ekledim albümüme bakabilirsiniz yavlularım

anaa gece nöbeti başladı ha, hayırlısı olsun bakalım cnaım.OOO senin saçın daha uzun demekki bende kat var ve tam belimde değil saçlarım, saç yapın nasıl bilmiyorum ama kat çok yakışıyor, sende yaptır derim ben

evet daha zayıf gösteriyormuşum öyle diyorlar ama göbek sorunum var benim, şimdi bile gören hayret ediyor sanki 2 aylık gibisin sen ya ne bu bu kadar diyorlar :52: Dar giymiyorum zaten , ya elbise yada etek giyiyorum , pantolonlarımın kemerleri olmuyor. Yok canım sende gayet iyiydin , uzun boylusun ya belli olma zkilon seninde.
Yok yok canım hiç yiyemiyorum dün kayınbabam hazırladı köfte yerim diye masaya bile oturmak istemedim , yazık kalktı birde bana ızgara et yaptı onuda yiyemedim, 1 tane yeşil biber yedim sadece yarım ekmekle.

anaa gece nöbeti başladı ha, hayırlısı olsun bakalım cnaım.OOO senin saçın daha uzun demekki bende kat var ve tam belimde değil saçlarım, saç yapın nasıl bilmiyorum ama kat çok yakışıyor, sende yaptır derim ben

saç uçlarım dalgalı canım üstleri düz ama makinayla kurutursam tamamı düz duruyor, kurutmazsam da tamamı dalgalı duruyor anlayacağın iki türlüde fönlü gibi oluyor:9: küçükken hep kesilirdi saçım hiç uzatmama izin verilmezdi o zamandan beri özlemim büyüktür uzun saça hiç kısa kestirmem:63:

ilk ben gördüm yuppiiiiiiiiiii :64::64:
halevcim hemencene sözünü tuttun aferim bacıma :46:

adacım son 2 aydır benimde göbeğim çıkmaya başladı yaa.. hatta cumartesi gecesi misafirlerimiz vardı , sen hamilemisin kız önceden göbeğin hiç yoktu dediler :58: bu gidişat hiç hayra alamet değil :17:

ay yazık kayınbaban ne heveslerle pişirdi adamcık .. yemediysen bile eve alaydın kız gece kalkıp yemek güzel olurdu :52: canım sana benden tavsiye bu iştahsızlığın geçene kadar sade maden suyu ile beraber ye yemeklerini. mesela köftenin yanına onu alsan belki daha rahat yiyebilirsin

saç uçlarım dalgalı canım üstleri düz ama makinayla kurutursam tamamı düz duruyor, kurutmazsam da tamamı dalgalı duruyor anlayacağın iki türlüde fönlü gibi oluyor:9: küçükken hep kesilirdi saçım hiç uzatmama izin verilmezdi o zamandan beri özlemim büyüktür uzun saça hiç kısa kestirmem:63:
maşallah helevcim o zaman, bence kat yakışır öyleyse. Ayy annem ve babam kıyamazdı saçlarıma küçükken hep uzundu , babam bile tokalarımı takardı. Bi ara çok kısa kullandım saçlarımı sonrası hep uzundu benimde.
ilk ben gördüm yuppiiiiiiiiiii :64::64:
halevcim hemencene sözünü tuttun aferim bacıma :46:

valla yükledim yazısını görünce hemencik açtım ama senin hızına yetişemedim sevdecimm:52:

Back