yok canım boyum iyi Allaha şükür 1.70 gibiyimcanım 60ta çok değilki senin boyunmu kısa ki yani benim boyum 1.66 ve bende ne göbek ne bel ne basen hiç bişe yok 60kilo olsam bile bariz durmaz bende
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
evet canım haklısın halevde dedi bi ara yada git diye... bugün bi arayım bakim ne dicek :26:sevdecim sen bi dr unla görüşsen canım, belki gel çatlamana bakalım falan derler. bence bir ara sor ne dersin![]()
olsun be canım boy uzun olunca birşey mi oluyor sanki.. Allahın bi hikmeti vardır ki seni öyle uygun görmüş..hımmmm ne bilim kuzu öle bişi ilk defa duydum sen ne kızıyon
bencede 60 çok değil ben 1,55 boyunda 46-47 kilolu biriyim
ayyyyy ne kadan güsel keşkem benim boyda en azında 1,60 olsaydı![]()
yalnız tüp bebekte 2 bebeğe hamile kalırsan kendine çok bakman gerekecek canım benim. çünkü boya göre rahim genişlemen biraz dar olabilir.. olsun sen onlarıda aşarsın Allahın izniyle..
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
bu arada birbirimizi görelim artık kızlar ne dersiniz yaaa.. nasılsa hepimiz arkadaş listemizde kayıtlıyız dışardan kimse göremez.. böyle boy kilo deyince merak ediverdim gari
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
inşallah canım inşallah...kızlar akşam anneme gittim ya ablamlar aldılar bizi arabadan iner inmez noldu hastalandınmı diye sordu ablam telde sormadım bilerek dedi bende bugün dedim oda ben bu kadar geçince vardır diye düşündüm felan dedi bende eşimin söylediğini anlattım demek kendini çok hazaırlamış dediler ablamda acaba 2aydır geç oluyosunya rahim kendinimi hazırlıyor dedi bende sevdenin söyleiğini söyledim olabilir gibisinden onlardada bi hayal kırıklığı oldu bi dahaki aya dediler
ay saçlarında mı uzunn ..havani yisinler.. kimbilir ne kadar güzellerdir.. maşallah diyelimcanlarım sohbetinize doyum olmaz ama benim saçımı yıkamam lazım sonra kurutucam bu uzun saçları kurutması zor oluyor hem yarın iş var yatmam lazım haydin öpüyorum hepicinizi iyi geceler![]()
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
aynen canım ya kendimi besleme gibi hissediyorum saçlarımı kestirince.. bide dinlensin diye baya kestirdim bu sefer ahh depresyonlara giricemmcanım kolay gelsin sana şimdiden iyi geceler çok severi uzun saçı çoksaçımı kestirince psikolojim bozuluyo sanki
![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
canım fsh, lh, prolaktin, troid şu an aklıma gelenler.. ama daha vardı liste uzun..canım bana şimdi doktorda hangi testler yapılacak sen biliyomusun kanda baklıyor dimi
slm anne adayları bende sizin gibi anne olmayı bekleyen birisiyim. 4 aydır yumurta takibim yapılıyor malesef sonuç olumsuz.bu ay değişik bişey oldu.adetim ay 30 çekerse ayın 1nde.eger ay 31 çekerse ayın 31nde adet olurdum her ay düzenli.fakat geçen ay 27 sinde geldi.bu ayda yine yumurta takibim oldu.yumurtalarım çatladı ve beklemeye başladık.ve dün ayın 27 siydi.adetim bugünde geçti hala gelmedi.acaba her ay olduğu gibi ayın 31 mi beklesem test yapmak için yoksa geçen ayın tarihini mi baz alsam bilemedim.lütfen bana yardımcı olun.2,5 yıldır bebek istediğim için bir yanım bekleme test yap diyor öbür yanım test yapıp negaitf çıkarsa yine üzüleceksin diyor.ne yapacağımı bilemiyorum.lütfen yardım edin![]()
merhaba arkadaşım.. madem son vakitte adetlerinde değişmeler oldu o zaman normalde nasıl oluyorsan ona göre hesapla.. en kesin böyle olur.. bu ayda düzensizlik gösterebilirsin çünkü..
inşallah duymak istediğin haberi alırsın canım...
![KK61 :61: :61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)