• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

sevdecim çaycını güle güle kullan tatlım resimde görmekle gerçekte görmek arasında fark olur tabi eminim kırmızı daha hoştur gerçekte ki onu almışsın, açıklamanda gayet mantıklı tabi.
Narcımm Allah kolaylık versin cnaım hiç bişey hissetmeden olur biter inşallah , nasıl bişey olduğunu bildiğim için ben bile şuan çok heyecanlandım. İnşallah seninki acısız olur. Gelince yazarsın bize tatlım.
Yıldızcım eviniz çok güzelmiş gerçekten güle güle oturun içi bebişlerde dolsun inşallah. Bizde bu yaz aldık ama narın dediği gibi böyle siteler çok pahalı burda, bizde bütçemize göre aldık, yazın teyzemler şöyle güzel bi dua etmişti, " geçen sene geldiğimizde düğünün oldu , bu sene geldik evin oldu, seneye de inşallah bebeğin olur " demişlerdi, :1: Dualarını kabul etti Rabbim. İnşallah sizinde tez zamanda olur bebişleriniz.
Esincim testin yarına mı kaldı güzelim bence hala gelmediyse sanırım galiba sen hamişsinnnn:52:
Halevcim iğneni ne yaptın sağlıkocağındamı vurdurdun canım çok acıdımı.
Kızlar sormuşsunuz iyi uyudun mu diye ama nerde keşke uyuyabilsem. Akşam 10 da ağrı girdi yine , saat 12 buçukta da karın ağrısı ile uyandım , ağrı midemi bulandırdı afedersiniz çok kötü bi şekilde çıkarttım ama elim ayağım titredi, ölüyorum sandım.:53: Bikaç saat sonra kendime geldim öyle uyudum sabahda dr için erken uyandım.

adacım inşl allah söyletiyordr canım evet yarına kaldı korkunun ecele faydası yok görecez yarın ya ak ya kara kızlar benimde belim çok ağrıyor kopacak gibi yatarken sağıma yada soluma 5dk yatmış olim o zaman bile ağrıdığını hissed,yorm ve sırtüstü yatarak dinlendiriyorum

halevcim vuruldun demek ikinciyi maşallah benim bacıma 8iğnen kaldı hııı inşl vurulduğun her iğne sana bi tanecik bebek olsun

hoşbulduk canımcım yok bi değişiklik şimdilik herşey konturol altında ya bian kendimi hamile gibi hissediyorum bian geliyoki değilimdir diyorum ama olmama için bi sebep yok diye düşünüyorum karşığım anlıcan bu rüyadan uyanmak istemiyorum adetim gelmediya

canım çok sevindim eminim çok güzel bir duygudur duaların içinde allah senden razı olsun canım bebeğini kucağına aldığın günleride görürsün inşl
evet canım ya öyle kalp atışlarını duyunca çok duygulandım ya başta hiçbişey demedi 1 dk falan o an kalbim duracaktı , drun ağzına baktım resmen kötü bişeymi diyecek diye. Çok şükür sonra bak burda kalbi deyince derin bi oh çektim , Rabbim en kısa sürede sizlere de yaşatsın bu duyguyu.
bakkkkkkkkk benim dediğime gelmişsiniz hehe kırmızı bi kerem daha güzel:63: güle güle kullan şekerim

ağrı değil ama gaz yapıyor yaaaaaaaaaaaa:25::24:

günaydın canım gaz ve şişlik dışında bi rahatsızlık vermedi bide kabızlığa karşı su içmem gerektiği için ayrıca bi şiş gezindim:43:

ayyyyyyyyyyy ne kadar güzel canım benim Allahıma şükür inşallah kucağına aldığın günleride görürsün canım

gazmı yaptı iğnen canım , çok sağol canım ya Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah, diğer aya senin heyecanını yaşarız canım, dua edin teyzeleri hala çok korkuyorum:58:

günaydın kızlarrr evden çıkmadan bi duanızı alıyım dedim.
sevdecim allah kalbimi biliyo dün akşam eve giderken arçelik bayisinin önünden geçtim ahaaa dedim sevdemin demliklerinden ve hakkaten resimden öyle değildi ama gerçeğinde kırmızı daha güzel duruyormuş. içimden de dedimki ay kıza o kadar sedefli dedik etki altında kalıp da onu almasa bari kırmızı daha güselmiş gerçekte dedim. :53: neyse canım sen de kırmızıyı almışsın zaten güle güle kullan şekerim
yıldızcım eviniz çok güzelmiş hayatım biz de çok istiyoruz böyle havuzlu falan bir sitede oturmak ama burdakiler çok pahalı. istanbulda daha çok seçenek var tabi burda pek olmadığı için olanlar dudak uçuklatıyo işallah kocişinle ve bebişinle güzel güzel oturmayı nasip eder allahım
esincim çarşamba diyosun yani e hadi hayırlı haber ver de bekleriz biz gülüm :51:
kızlar ben bugün evdeyim doktordan geliyim gircem hemen işallah iyi geçer öpüyorum hepinizi çok:5:
canım çok teşekkür ederim, haklısın istanbulda çok seçenek var ve fiyatlar o kadar değişken ki, bizde evlendiğimizden beri arıyoduk, bu zamama kısmetmiş, Allahım olmayanlara da, isteyenlerde nasip etsin inşallah. inşallah bebişlerimizle dolar evlerimiz.:emir_bebek:

günaydın canlar
yıldızcım evin çok güzelmiş güle güle oturun içi bebekli olsun inşl en kısa zamanda

sevdecim almışsın çaycını hayırlı olsun güle güle kullan ohhh denemişsinizde afiyet olsun

narcım inşl filmin rahat geçer pek acı hissetmezsin ve tüplerin açıktır demek öğlende evdesin ohh siz şimd bol bol kaynatırsınız ben yokken

adacım halevcim nerelerdesiniz kızlar ada umarım bu gece uyuyabilmişsindir halev sen nasılsın iğne rahatsızlık vermedi dimi arkadaşım bugünde var dimi

canlarım günaydın gel geldim drdan ayy kalp atışlarını da duyduk bebişimizin ayy böyle pıtpıt atıyordu minnacık, öyle duygulandım ki ya , bol bol sizlere dua ettim yolda gelirken. Kahvaltı yapayımda geçmişi okuyayım cvplayayım canlarım

ay ne kadar güzel bir duygudur adacım, kucağına aldığın günleride duyarız inşallah. duaların için çok teşekkürler arkadaşım.

bu arada ikinci iğnemide vuruldum canlarım bu sefer acımadı:66:

sevdecim çaycını güle güle kullan tatlım resimde görmekle gerçekte görmek arasında fark olur tabi eminim kırmızı daha hoştur gerçekte ki onu almışsın, açıklamanda gayet mantıklı tabi.
Narcımm Allah kolaylık versin cnaım hiç bişey hissetmeden olur biter inşallah , nasıl bişey olduğunu bildiğim için ben bile şuan çok heyecanlandım. İnşallah seninki acısız olur. Gelince yazarsın bize tatlım.
Yıldızcım eviniz çok güzelmiş gerçekten güle güle oturun içi bebişlerde dolsun inşallah. Bizde bu yaz aldık ama narın dediği gibi böyle siteler çok pahalı burda, bizde bütçemize göre aldık, yazın teyzemler şöyle güzel bi dua etmişti, " geçen sene geldiğimizde düğünün oldu , bu sene geldik evin oldu, seneye de inşallah bebeğin olur " demişlerdi, :1: Dualarını kabul etti Rabbim. İnşallah sizinde tez zamanda olur bebişleriniz.
Esincim testin yarına mı kaldı güzelim bence hala gelmediyse sanırım galiba sen hamişsinnnn:52:
Kızlar sormuşsunuz iyi uyudun mu diye ama nerde keşke uyuyabilsem. Akşam 10 da ağrı girdi yine , saat 12 buçukta da karın ağrısı ile uyandım , ağrı midemi bulandırdı afedersiniz çok kötü bi şekilde çıkarttım ama elim ayağım titredi, ölüyorum sandım.:53: Bikaç saat sonra kendime geldim öyle uyudum sabahda dr için erken uyandım.
teşekkür ederim canımi dediğim gibi istanbulda çok seçenek olduğundan daha uygun fiyatlı olabiliyor. teyzen gerçekten çok temiz kalpliymiş. sen böle anlattıkça ben heyecanlanıyorum wallaha :52: yaşadığın o güzel duyguları inşallah kısa sürede hepimiz yaşarız canım :61:

günaydın canlar
yıldızcım evin çok güzelmiş güle güle oturun içi bebekli olsun inşl en kısa zamanda

sevdecim almışsın çaycını hayırlı olsun güle güle kullan ohhh denemişsinizde afiyet olsun

narcım inşl filmin rahat geçer pek acı hissetmezsin ve tüplerin açıktır demek öğlende evdesin ohh siz şimd bol bol kaynatırsınız ben yokken

adacım halevcim nerelerdesiniz kızlar ada umarım bu gece uyuyabilmişsindir halev sen nasılsın iğne rahatsızlık vermedi dimi arkadaşım bugünde var dimi

ay demin seçmiştim yazmamışım kusura bama hayatım, çok teşşekkür ederim, daha iyisi sizlerin olun ve evlerimiz bebişlerle dolsun:61:

hadi canım gözün aydın, bak ne güzel acımamış da kaldı 8 tane, onlar bitsin bebişimiz gelsin :32::32:

canlarım günaydın gel geldim drdan ayy kalp atışlarını da duyduk bebişimizin ayy böyle pıtpıt atıyordu minnacık, öyle duygulandım ki ya , bol bol sizlere dua ettim yolda gelirken. Kahvaltı yapayımda geçmişi okuyayım cvplayayım canlarım
adacım dün hiç dememiştin doktora gideceğini.. çok sevindim canım .. kalp seslerini duyduğunuz gibi kendi sesinide duymanızı nasib etsin mevlam ...:61:

hoşbulduk canımcım yok bi değişiklik şimdilik herşey konturol altında ya bian kendimi hamile gibi hissediyorum bian geliyoki değilimdir diyorum ama olmama için bi sebep yok diye düşünüyorum karşığım anlıcan bu rüyadan uyanmak istemiyorum adetim gelmediya

canım çok sevindim eminim çok güzel bir duygudur duaların içinde allah senden razı olsun canım bebeğini kucağına aldığın günleride görürsün inşl
esincim yarını bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.. geçen haftadan beri seni bekliyoruz be gülüm. ne bitmez çiledir bu :52:
bakkkkkkkkk benim dediğime gelmişsiniz hehe kırmızı bi kerem daha güzel:63: güle güle kullan şekerim

ağrı değil ama gaz yapıyor yaaaaaaaaaaaa:25::24:

günaydın canım gaz ve şişlik dışında bi rahatsızlık vermedi bide kabızlığa karşı su içmem gerektiği için ayrıca bi şiş gezindim:43:

ayyyyyyyyyyy ne kadar güzel canım benim Allahıma şükür inşallah kucağına aldığın günleride görürsün canım
evet canım senin dediğine geldik kırmızıyı kaptık. daha iyisi size olsıun inşallah canım..
çatlama iğneside bende şişkinlik yapıyordu canım. bu hormonlar niye böyle yapıyor acaba.. :26:

teşekkür ederim canım.. çayımı yudumlarken sizleri hatırlıcam :52:
teyzenlerin duaları ne güzel hemen kabul oluvermiş.. bi daha görürsen bizede dua ettir gız bacım..
sen kayınvalidenle aynı binadan mı ev aldın canım... senin evinde şirindir.. zaten iiçinde yaşayanların mutluluğu evi güzelleştiriyor dış güzellik huzur vermiyor her zaman gülüm..:34:
adacım inşl allah söyletiyordr canım evet yarına kaldı korkunun ecele faydası yok görecez yarın ya ak ya kara kızlar benimde belim çok ağrıyor kopacak gibi yatarken sağıma yada soluma 5dk yatmış olim o zaman bile ağrıdığını hissed,yorm ve sırtüstü yatarak dinlendiriyorum

halevcim vuruldun demek ikinciyi maşallah benim bacıma 8iğnen kaldı hııı inşl vurulduğun her iğne sana bi tanecik bebek olsun
canım bel ağrısı zaten olmazsa olmazlardan.. başka değişiklik var mı göğüslerde şişlik acıma gibi?

nar canım ne yaptın inşallah iyi geçti dimi

kızçelerim ben geldim
sizde gelsenizde şöyle iki lafın belini kırsak...

bu akşam elşim gelince dışarı çıktık.. hani gündüzden demişti ya akşama getirecekti makineleri.. ama o arkadaşında yokmuş o yüzden eli boş geldi.. bizde burdaki bi arçelik bayiine gittik..
sadece düz beyaz ve kırmızı siyah olan vardı... sedefli olan orda yoktu.. ben onuda görelim dedim eşime.. oda bu daha güzeldir, sonuçta oda beyazın bi ton faklısı dedi..
ve eşimle ikimiz hemen kırmızıyı beğendik.. neden derseniz şöyle izah edeyim bacılarıma; şu an benim kullandığım çaycı açık lila renginde ve üst demlikten bazen çay koyduktan sonra küçükte olsa bi damla dem aşağı sızabiliyor.. buda oradaki plastiğin sararmasına sebep oluyor.. ve bu cihaz hep sıcak kullanıldığı içün zamanla açık renk plastik bölümleri sararıyor..
biz kırmızıyı gördük parlak bi mazemeden yapmışlar.. ve sararma ihtimali olan yerleri siyah yapmışlar.. eşim diyor ki adamların bi bildikleri var ki böyle tasarlamışlar fiyatınıda yükseltmişler... vel hasıl onu beğendik ve aldık.. hatta bu akşamki çayımızı onda yapıp içtik bile :52::52:
hayırlı olsun..afıyet olsun canım..

ivet kuzucum sağlık ocağında vuruldum çok şükür ki acımadı dünki gibi haftasonu kendim yapmayı deneyeceğim inşallah yapabilirim kızlar yaaaaa, canım bunlar normal şeyler üşütme yeter

ivet canım inşallah canım duaların için teşekkür ederim.

gazmı yaptı iğnen canım , çok sağol canım ya Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah, diğer aya senin heyecanını yaşarız canım, dua edin teyzeleri hala çok korkuyorum:58:

ay gaz yaptı yaaaaa bide su içtiğimden şişti karnım, sağol canım duaların için sende fazla korkma canım bebişin sana tutunacak ve sağ salim kucağına doğacak Allahın izniyle

halev canım bundan sonraki iğnelerin acımaz inşallah.. nar kadar olamıcak mısın kuzum sende yapıverirsin inşallah :52:

hadi canım gözün aydın, bak ne güzel acımamış da kaldı 8 tane, onlar bitsin bebişimiz gelsin :32::32:

sağol canım evet acımadı şimdi en az kullanmam gereken 10 taneydi ama bakalım cuma günü yumoşlarım ne alemdeler ve hormon testlerim inşallah iyi çıkar

evet canım senin dediğine geldik kırmızıyı kaptık. daha iyisi size olsıun inşallah canım..
çatlama iğneside bende şişkinlik yapıyordu canım. bu hormonlar niye böyle yapıyor acaba.. :26:

sağol canım, ay ne bilim hormon iğneleri ya bunlar hep ondan şişlik yapıyor sanırım

sevdecim dün bahsetmedim evet , bugün gittik geldik, kayınvalidemler bizim siteler yapılırken daha inşaatken almışlar , bizde aynı apartmandan aldık, farklı bir yer olsun diye çok istedik ama satan kişi tanıdıkdı hem daha uyguna aldık hemde para için sıkıştırmadılar hem kayınbabamda ödüyor inşallah seneye borcumuz bitince , başka bir eve taşınmayı istiyoruz , şuanki evimide çok seviyorum herşeyi kendi zevkimle yaptım çünkü boyası dolapları kapsı vs. Ama daha büyük bi ev isityoruz bakalım nasip kısmet.
Tamam canım teyzem sizede dua etsin ben hep kulaklarını çınlattım zaten teyze sen böyle demiştin diye.:1:
Yıldızcım inşallah cnaım yeni ev içine birde bebiş :1:
Narcımm geldinmi güzelim.

halev canım bundan sonraki iğnelerin acımaz inşallah.. nar kadar olamıcak mısın kuzum sende yapıverirsin inşallah :52:

bugün acımadı ya belkim bi cesaret gelirde yapıveririm canım zaten 2 gün daha vurulacağım sonrasında cuma günü randevum var :61:

sevdecim dün bahsetmedim evet , bugün gittik geldik, kayınvalidemler bizim siteler yapılırken daha inşaatken almışlar , bizde aynı apartmandan aldık, farklı bir yer olsun diye çok istedik ama satan kişi tanıdıkdı hem daha uyguna aldık hemde para için sıkıştırmadılar hem kayınbabamda ödüyor inşallah seneye borcumuz bitince , başka bir eve taşınmayı istiyoruz , şuanki evimide çok seviyorum herşeyi kendi zevkimle yaptım çünkü boyası dolapları kapsı vs. Ama daha büyük bi ev isityoruz bakalım nasip kısmet.
Tamam canım teyzem sizede dua etsin ben hep kulaklarını çınlattım zaten teyze sen böyle demiştin diye.:1:
adacım o zaman sizinkiler ses etmez mi başka yere taşınıcaz deyince :26:
bugün acımadı ya belkim bi cesaret gelirde yapıveririm canım zaten 2 gün daha vurulacağım sonrasında cuma günü randevum var :61:

cuma günü kaçıncı günnüde olacaksın halevcim

günaydın canlar

evet canım tam ben,im evde olduğum gün sen güne gidiyorsun :45:
ay canım benim hadi gözümn aydın sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz işallah darısı başımıza sağol duaların için canım
narrrrrrrrrrrrrrr baım hoşgeldin geçmişler olsun sana nasıl geçti anlat bakm

hoşbulduk canım anlatıyorum hemennnn
gittik doktor hazır bekliyordu zaten anestezi olcakmı dedi yok dedim tamam o zaman yukarda bi iğne yaptırLIM sana dedi. çıktık amanınnn ne iğne öyle dedimki ben zaten bunun acısından başka acıyı anlamam nası yaktı. şimdide uyku yaptı zaten sakinleştiricde varmışiçinde. bu aşamalarda bol bol sohbet ettik doktorla. dedim acıyoo mu ben kadın olsam anestezi yaptırmazdım dedi. iyi o zaman dedim. sordum enfeksiyon yayılması falan ne ayak :27: o da dediki enfeksiyondan ziyade çikolata kisti gibi şeylerde geçerli o kisti patlatıp rahime yayılması anlamında dedi. o yüzden adet sonrası çağırıyoruz dedi .
neyse çıktık araçla görüntüleme merkezine gittik. orda bu işleme yardımcı bayanla tanıştık.sağolsun hem doktor hem de o çok rahatlattılar beni . zaten öyle muayene koltuğu gibi bişey değil. ayakta duruyorsun bir tabelanın önünde o geriye yatıyo yavaş yavaş. sonra doktor geldi hep sohbet ettiler benle zaten.
spekulumu taktı önce kurcaladı bişeyler yaptı öksür dedi falan tam o anda bişeyler yerleştiriyo heralde korkmıyım diye öksürttü.
sonra dedi kadına ben hazırım didim ben diilimmmm :36: neyse ilacı vermeye başladı. önce çok acımadı yavaş yavaş baskı oluşmaya başladı. bi yandan ekrandan görüyorum sağ hemen geçti zaten. sonra baskı çok artmaya başladı. sol tarafı geçemedi ilaç :25: baya uğraştı doktor ama o basınca devam ettikçe benim karnımdaki basınç çok artmaya başladı. kadına dedi doktor ilacım bitti dedi geçiş göremiyorum soldan dedi. kadın dedi sol geçişi ben de göremiyorum :19: ben dedim dayanamıcam daha bırakalım. çünkü acaip bir baskı oldu acı değil de sanki salıvercem tüm tuvaletimi gibi afedersiniz :17:
sonra kalktım doktor geldi harikaydın çok iyi geçti çok güzel atlattın narcım dedi.
giyindim ekranın oraya geçtik güzelce anlattı sağ bakın çok güzel geçiş sağladı yayıldı falan ama solda problem var dedi .ya yapışıklık yada kapalı dedi .sanki ilk anda girer gibi oldu. ama devam edemedi dedi. eşim dedi nolcak peki .hiç bişey olmucak tek tüp sağlam isterseniz laporoskopiyle açılır diğeri dedi. ama garantisi yok tabi dedi. yada ennn kötü tüp bebek çok rahat yapılır dedi. :53:
bir de rahim ters gibi geldi bana ama dilek hanım (kendi doktorum) öyle bir şey söylemediyse bana da öyle gelmiş olabilir dedi. ama bi problem yaratmaz dedi. hiç bir etkisi yoktur öyleyse bile dedi. amma dedi dedim heee :1:
neyse çıktık aracı beklerken dediki doktor senin bozuldu moralin ama merak etme dedi aşılama tüp bebek doğal yol hepsi için şans var dedi. sadece tek istediğimiz sağdan yumurtlaman dedi. istersen ilerde laporoskopiyi de deneriz dedi.
neyse geldik merkeze kendi doktorumuzla görüştük o da benzer şeyler söyledi zaten. 2-3 ay sizi bırakalım dedi. çünkü bu filmden sonra hamilelik şansı yükselir dedi. tabi bu ayı es geçiyoruz. 1 hafta ilişki yasak :50: her merkez 1 hafta demez ama ne de olsa çok büyük radyasyon alıyorsun dedi. riske atamayız. antibiyotik verdi .3 günlük ...
hee birr de buarada allah herşeye bir sebep veriyor bu doktoru kendi dpoktorumuzdan daha çok sevdik.benimki bayandı bu erkek eşim daha çok sevdi bunu buna geleli,m artık dedi .adama da yolda sordum biz bir sonraki randevuyu sizden alsak dilek hnm bozulur mu dedim. yoo çok oluyor aramzıda öyle durumlar ama dilek hnm da çok iyidir dedi. biliyoruz ama eşim daha rahat etti sizle dedi. ama ben de daha çok sevdim bunu belki vesile olur bie. çok rahatlatıcı esprili doğal bir adam çok yakın hissettik ikimiz de
işte böyle canlarım 2 ay falan dinlenmedeyiz hatta aral bey dedi ki bu 2 ayda hamilelik çok yükselir hem filmden dolayı açar ne var ne yoksa hem de dinlenmede olduğunuz için stres azalır dedi.
işallah başka şeylere gerek kalmaz. hem biraz bozuldum tabi haliyle hem de rahatladım kurtuldum diye. bakalım hakkımızda hayırlsı olsun

hayırlısı canım, inşallah bu ayki ikinci çift çizgiyi sende göreceğiz :52:

inşallah taşıncaz ddiğinizde sorun çıkarmazlar canım:26:

Back