yıldız az önce eşim geldi başıma.. o yüzden okuyamadan kapattım canım.. sizin özel yazılarınız olur diye onun yanında bakamıyorum..
oh stresini attın mı bugün... evinin resimleri çok harika canım.. bizimkide yapı olarak aynı .. sadece daha çok katlı canım. bide havuzlu değil. biz özellikle havuz istemedik.. güle güle oturun inşaallah o evin içinde pıtır pıtır minik ayaklar koşuşur canım
sermince arkadaşım evet moralinin bozuk olduğu yazından bile anlaşılıyor canım.. kilo problemi hanımlar için her zaman moral bozucu olmuştur.. geçende benim gittiğim doktorda sakın kilo alma yoksa tehlikeye girersin dedi..
tahminimce sende de pko var. pkolu olanların kiloya çok dikkat etmesi gerekiyormuş. işte o zaman yumurtlama olmuyormuş..
canım benim sana tavsiyem şu yönde olacak..
iştahının kesilmesini istediğin öğünlerde 1 kaşık bal yarım limon suyu ve 1 bardak suyu karıştırıp iç canım.. o senin vitamini karşılamakla beraber iştahını keserek kilo vermene yardımcı olacak.. düzenli bi şekilde devam edersen hemen bu aydan fark görürsün canım..
inşallah bu günlerde geçecek.. sadece sabır vaktindeyiz güzelim..
narcım sakın korkma güzelim sonuçta sen bilinçli birisin.. bunun gerekli olduğunu bilerek gireceksin filme.. ve omuzlarında birsürü yükler kalkmış bi şekilde bize geleceksin canım inşaallah....
esin canım bundada vardır bi hayır.. bu akşam kısmet olmadığına göre bizde mecburen çarşambayı beklicez vcanım.. geç olsun bebiş olsun gız bacım
halev canım iğne ağrı yaptı mı?
adacım eve gidince bi güzel uyku çekmişsindir bu sefer inşallah.. yoksa yarın uyuklamaktan yine yazamıcaksın :79: