evet canım tam ben,im evde olduğum gün sen güne gidiyorsun
ay canım benim hadi gözümn aydın sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz işallah darısı başımıza sağol duaların için canım
hoşbulduk canım anlatıyorum hemennnn
gittik doktor hazır bekliyordu zaten anestezi olcakmı dedi yok dedim tamam o zaman yukarda bi iğne yaptırLIM sana dedi. çıktık amanınnn ne iğne öyle dedimki ben zaten bunun acısından başka acıyı anlamam nası yaktı. şimdide uyku yaptı zaten sakinleştiricde varmışiçinde. bu aşamalarda bol bol sohbet ettik doktorla. dedim acıyoo mu ben kadın olsam anestezi yaptırmazdım dedi. iyi o zaman dedim. sordum enfeksiyon yayılması falan ne ayak
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
o da dediki enfeksiyondan ziyade çikolata kisti gibi şeylerde geçerli o kisti patlatıp rahime yayılması anlamında dedi. o yüzden adet sonrası çağırıyoruz dedi .
neyse çıktık araçla görüntüleme merkezine gittik. orda bu işleme yardımcı bayanla tanıştık.sağolsun hem doktor hem de o çok rahatlattılar beni . zaten öyle muayene koltuğu gibi bişey değil. ayakta duruyorsun bir tabelanın önünde o geriye yatıyo yavaş yavaş. sonra doktor geldi hep sohbet ettiler benle zaten.
spekulumu taktı önce kurcaladı bişeyler yaptı öksür dedi falan tam o anda bişeyler yerleştiriyo heralde korkmıyım diye öksürttü.
sonra dedi kadına ben hazırım didim ben diilimmmm
![KK36 :36: :36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
neyse ilacı vermeye başladı. önce çok acımadı yavaş yavaş baskı oluşmaya başladı. bi yandan ekrandan görüyorum sağ hemen geçti zaten. sonra baskı çok artmaya başladı. sol tarafı geçemedi ilaç
![KK25 :25: :25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
baya uğraştı doktor ama o basınca devam ettikçe benim karnımdaki basınç çok artmaya başladı. kadına dedi doktor ilacım bitti dedi geçiş göremiyorum soldan dedi. kadın dedi sol geçişi ben de göremiyorum
![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
ben dedim dayanamıcam daha bırakalım. çünkü acaip bir baskı oldu acı değil de sanki salıvercem tüm tuvaletimi gibi afedersiniz
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
sonra kalktım doktor geldi harikaydın çok iyi geçti çok güzel atlattın narcım dedi.
giyindim ekranın oraya geçtik güzelce anlattı sağ bakın çok güzel geçiş sağladı yayıldı falan ama solda problem var dedi .ya yapışıklık yada kapalı dedi .sanki ilk anda girer gibi oldu. ama devam edemedi dedi. eşim dedi nolcak peki .hiç bişey olmucak tek tüp sağlam isterseniz laporoskopiyle açılır diğeri dedi. ama garantisi yok tabi dedi. yada ennn kötü tüp bebek çok rahat yapılır dedi.
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
bir de rahim ters gibi geldi bana ama dilek hanım (kendi doktorum) öyle bir şey söylemediyse bana da öyle gelmiş olabilir dedi. ama bi problem yaratmaz dedi. hiç bir etkisi yoktur öyleyse bile dedi. amma dedi dedim heee
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
neyse çıktık aracı beklerken dediki doktor senin bozuldu moralin ama merak etme dedi aşılama tüp bebek doğal yol hepsi için şans var dedi. sadece tek istediğimiz sağdan yumurtlaman dedi. istersen ilerde laporoskopiyi de deneriz dedi.
neyse geldik merkeze kendi doktorumuzla görüştük o da benzer şeyler söyledi zaten. 2-3 ay sizi bırakalım dedi. çünkü bu filmden sonra hamilelik şansı yükselir dedi. tabi bu ayı es geçiyoruz. 1 hafta ilişki yasak
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
her merkez 1 hafta demez ama ne de olsa çok büyük radyasyon alıyorsun dedi. riske atamayız. antibiyotik verdi .3 günlük ...
hee birr de buarada allah herşeye bir sebep veriyor bu doktoru kendi dpoktorumuzdan daha çok sevdik.benimki bayandı bu erkek eşim daha çok sevdi bunu buna geleli,m artık dedi .adama da yolda sordum biz bir sonraki randevuyu sizden alsak dilek hnm bozulur mu dedim. yoo çok oluyor aramzıda öyle durumlar ama dilek hnm da çok iyidir dedi. biliyoruz ama eşim daha rahat etti sizle dedi. ama ben de daha çok sevdim bunu belki vesile olur bie. çok rahatlatıcı esprili doğal bir adam çok yakın hissettik ikimiz de
işte böyle canlarım 2 ay falan dinlenmedeyiz hatta aral bey dedi ki bu 2 ayda hamilelik çok yükselir hem filmden dolayı açar ne var ne yoksa hem de dinlenmede olduğunuz için stres azalır dedi.
işallah başka şeylere gerek kalmaz. hem biraz bozuldum tabi haliyle hem de rahatladım kurtuldum diye. bakalım hakkımızda hayırlsı olsun