Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar ben dışarı çıkıyorum azcık da gezelim değil mi sürekli çalış çalış nereye kadar, hazır izinliyim az da gezeyim :1: gelince görüşürüz. kendinize iyi bakınnnn:79::79:
güle güle canımcım iyi gezmeler sana
hoşbulduk Narcım ilk iğnemi vuruldum göbekten hadi hayırlı olsun inşallah 3 gün daha vurulacağım cuma gününe de randevu verdiler gidip kan vereceğim bu arada alttan muayene oldum yumoşlarım gayet güzelmiş :nazar: maşallah iğneyi nasıl vurulmam gerektiğini ilk iğneyi vururken anlattı ama canım yandı ben yapamam burdaki sağlık ocağı yapıyormuş orda yaptıracağım bide antibiyotik verdi enfeksiyona karşı eşim ve ben kullanacağım hepsi bu kadan arkidişlerim
maşallah halevcim ilk iğneyle beraber açılış yapıldı yani güzel güzel gelişsin yumoşlar
kızlar benim kasıklarımda çok sancıma oluyor.. oturup kalkarken yatarken filan..hele ki dün gece afedersiniz tuvalete kalktım karnımı tuta tuta gittim o kadar acıdı ki yürürken.. dedim ki yumurtalar çatlamadıda kiste döönüşmüş olabilir mi hala mı büyüyorlar caba deim. o kadar çok sıkıntım var yaa... ne yapayım bana bi akıl verin
canım sen kötü düşünmeya üşütmüş olabilirsin hemen aklına kisti getirme rahat ol ocakta bebeiş gelecek inşl
beklenmeyen tarihim 7 ocak gibi görünüyor canım :58: ne kadar çok var değil miii
ne çoğu kız ne kalmışki şunun şurasında günler çok çabuk geçiyo
bak bu dr fark etmiş senin yumoşlarını, seninkilerin maşallahı var güzelim , belkide klomensiz deneyecek bi dahaki tedaviyi. Çok merak etitm şimdi bak aşamalar nasıl olacak acaba , inşallah miniğin gelirde zahmetlere sokmaz sizi.
İnsan şöyle düşünüyor dimi canlar ya, ee yumurta var, sperm de var, o kadar hesap ediyoruz birlikte oluyoruz , neden olmuyor ? İşte Rabbimin bi bildiği var çünkü bu sorunun cevabını bizlerde bilmiyoruz. inşallah hayırlısını versin Rabbim.
evet valla canım öyle düşünüyoz ama rabbim kime ne zaman nasip edecekse o zaman oluyo hakkımızda hayırlısı olsun
oyalarız biz seni canım nede olsa sizde beni oyalayacaksınız bakalım sürecim nasıl geçicek yaaaaaaaa en az 10 gün iğne yiyecekmişim:84:
oyalamazmıyızya oyalarız elbet bizler ne içi varız birbirimize destek olmak için siz yeterki iyi olun gersi teferruat
arkidişler iyi akşamlar yarın görüşürük:54:

iyi akşamlar canım grşrz yarın

sevdecim sağol canım ballı limonuda deneyecem ayrıca çaycıyı bende sedefli beyazı beğendim resimden bakınca o güzel duruyo ama eşin güzel bi çözüm bulmuş akşam ikisinde bak hangisi görünüşte daha hoşuna giderse onu al resimle gerçek bir olmayabilir şimdiden hayırlı olsun

narcım bencede canım tüplerde bi problem çıkmayacak kalbini ferah tut güzel bir uyku çek akşama yarında güzel haberşler getir bize

iyi akşamlar halevcim yarın görüşürüz
sevdeeee sen neler düşünüyosun öyle bilgisayarda cagla yazmak zorunda kalır falan ayy yirim seni teknoloji çucuğu olcak tabi bunlar. bu arada ben hala sedefli beyaz diyorum şekerim. içi şeffaf ya kettle'lar falan olsa lal serisi güzel kırmızı tonlarda ama çaydanlık için beyaz güzel olmuş. ağrı da acaba halevin dediği gibi geç büyüyen bir yumoş olabilir mi. geçen ay bende de çok sancı oldu batma gibi hareket ederken. bence yumoş sayısı çok oluncada oluyor olabilir
esincim gelen giden var mı şekerim
adacım hadi iyisin akşam oldu git uyu bol bol canım gözünden uyku akıyordu
ay kızlar resmen vakit geldi yarın sabah gidiyorummmm :59:

yok hayatım gelen giden yok hala beklenmeyen misafirm süpriz yapmadı henüz yarın sabah kaçta çekilecen canım saat 1e kadar gede haberini alıp gideyim gezmeye

kızcazlarım ben kahvaltıya yetişemedim :57: dışarı çıkmam gerekiyormuş anca geldim

halev canım şu an doktordasın galiba.. ne kadar heyecanlandık hadi hayırlısı bakalım ne diyecek.. nasıl oluyor bu işler sende görüp öğrenicez kültürümüz artacak bacım :61:

adacım hala mı geceleri bakıyorsun kız Allah sana ne diyim ben.... inşallah sonuna kadar gidecek hamileliğin canım sürekli evham yapıp durma.. en hassas noktan olduğu için vesveseler burdan yaklaşıyor.. sen yeterki sağlığına dikkat et.. inşallah rabbim sahip çıkacak bebişine canım..

esin canım sendeki o rahatlık hamile olmandan kaynaklanıyor canım... bende hamile kaldığımda 6 gün geçince test yapmıştım. o kadar rahattım ki... evet sonuç negatif çıkar diyede korkuyordum ama yinede içten içe hamile olduğumu tahmin ediyordum.. seninkide o hesap yani bacım...
balla limon karıştırıp şerbet yap iç canım gribin çok ilerlemz inşallah geçmiş olsun...

yıldız evin keyfini çıkarmaya başlamışsın.. eşin izinli değil dimi.. o zaman yalnız izin nasıl yapılıyor gız bacım... gezmeye nere gidiyorsun alışveriş mi yapıcan. kimbilir ne ciciler alacaksın kendine.. oh sefan olsun..

nar şekerim evet dün sen yokkene konuşalım cümbüş yapalım dedik. daha güzel oldu kız cadoloz kimse yokken pek keyifliydi sohbet :52:
kuzum şaka bi yana arada uğrasana .. geçen hafta sonu uğramıştın bu sefer iyice garip bıraktın bizi.. hee bide goncan şehir dışına çıkacak ya o yüzden siz birbirinize özel vakit ayırmışsınızdır şööyle en romantik tarafından :69:
yarın için korkularında haklısın canım ama ben çoğu insanınki gibi senin tüplerininde açık olduğunu düşünüyorum.. inşallah bişey çıkmayacak arkadaşım... hem başından savmış olacaksın ne güzel... darısı tüm yaptıracakların başına...:18:

sevdecim eşim izinli değil ne yazık ki :59:ama annecim burda kız kıza gezdik wallaha :1: yılbaşı ağacımı aldım süslücem bakalım acıktan :46: tabi ki alışverişlerde yapıldı, oohh sefam olsun, bütün ene çalışıoz zaten azcıkta kendimize bakalım değil mi hayatım:52:

hoşbulduk Narcım ilk iğnemi vuruldum göbekten hadi hayırlı olsun inşallah 3 gün daha vurulacağım cuma gününe de randevu verdiler gidip kan vereceğim bu arada alttan muayene oldum yumoşlarım gayet güzelmiş :nazar: maşallah iğneyi nasıl vurulmam gerektiğini ilk iğneyi vururken anlattı ama canım yandı ben yapamam burdaki sağlık ocağı yapıyormuş orda yaptıracağım bide antibiyotik verdi enfeksiyona karşı eşim ve ben kullanacağım hepsi bu kadan arkidişlerim

hadi hayırlısı olsun hayatım. kendim yapamam dersen dediğin sağlık ocağına gidiver canım. hiç acıcak die aklına getirme kasma kendini. yumoşlarının iyi olmasına çok sevindim. :66:

kızlar benim kasıklarımda çok sancıma oluyor.. oturup kalkarken yatarken filan..hele ki dün gece afedersiniz tuvalete kalktım karnımı tuta tuta gittim o kadar acıdı ki yürürken.. dedim ki yumurtalar çatlamadıda kiste döönüşmüş olabilir mi hala mı büyüyorlar caba deim. o kadar çok sıkıntım var yaa... ne yapayım bana bi akıl verin

sevdecim hemen kötü düşünme, benim dr um çatlaman olunca sancın olabilir demişti. inşallah seninde çatladı yumoşlar bebişimiz yoldadır. :34::34:

kızlar hadi gelin lütfen çok kararszım eşim itersen nöbetçi eczaee gidim test alimmi diyo offf napacam

kızlar hadi gelin lütfen çok kararszım eşim itersen nöbetçi eczaee gidim test alimmi diyo offf napacam

ayy içine doğmuş olmasın canım ya
direkt aklıma o geldi, alsın istersen malum falan olmuştur adamcağıza :26::26:
senin hislerin ne, hazır hissediyomusun kendini test yapmaya:34:

merhaba kızlar bu gün klomen kullanıp doktora gittim vücudum ilaca tepki vermiyormuş yumurta yokmuş yani benim kilo problemim var doktor bana zayıflamadan çocuk yaparsam hem benim hemde çocuğun sağlığını tehlikeye atabileceğimi söyledi moralim inanılmaz bozuldu inanın ne yapacağımı bilemedim orada ağlamamak için kendimi zor tuttum ,bana bir tavsiye verin lütfen ben şimdi ne yapayım daha kilo alırım diye korkuyorum ama zayıflayamıyorum da ayrıca yaşım 30 oldu hala bebişim yok :58:

sevdecıgım ben sedeflı beyaazı begendm canım..naptın aldın mı yoksa..yorum ıçın geç kalmadm inşallah....:51:

ayy içine doğmuş olmasın canım ya
direkt aklıma o geldi, alsın istersen malum falan olmuştur adamcağıza :26::26:
senin hislerin ne, hazır hissediyomusun kendini test yapmaya:34:

canım oturup bi karar verelim dedik eşim illa yap demiyo sen ne zaman hazır hissedersen diye bende karar veremedim alsakmı felan dedim hatta o ara size yazdım bide netten baktım biraz idrarda kesin sonuç almak için biraz beklemek gerekiyomş öylece kaldık yani eşim uyuyor şuan zaten başta keşke gelirken alsaydımla açıldı konu benimde şimdilk en son kararım yarın akşam gelirken alsın çarşamba sabah yapim

merhaba kızlar bu gün klomen kullanıp doktora gittim vücudum ilaca tepki vermiyormuş yumurta yokmuş yani benim kilo problemim var doktor bana zayıflamadan çocuk yaparsam hem benim hemde çocuğun sağlığını tehlikeye atabileceğimi söyledi moralim inanılmaz bozuldu inanın ne yapacağımı bilemedim orada ağlamamak için kendimi zor tuttum ,bana bir tavsiye verin lütfen ben şimdi ne yapayım daha kilo alırım diye korkuyorum ama zayıflayamıyorum da ayrıca yaşım 30 oldu hala bebişim yok :58:

canım çok üzüldüm inan bu konu hakkında pek bilgim yok yardımcı olmayı çok isterdim ne kadar fazlan varmışki nasıl kilo vermen hakkında bişeyler söylemedi inşl seni fazla bekletmeden gelir bebişin

merhaba canım, durmunla ilgili çok bilgili değilim. ama tek doktora bağlı kalmaktansa başka bir doktora daha gitsen diyorum :26: (tabi belkide gitmişsindir.)

canım oturup bi karar verelim dedik eşim illa yap demiyo sen ne zaman hazır hissedersen diye bende karar veremedim alsakmı felan dedim hatta o ara size yazdım bide netten baktım biraz idrarda kesin sonuç almak için biraz beklemek gerekiyomş öylece kaldık yani eşim uyuyor şuan zaten başta keşke gelirken alsaydımla açıldı konu benimde şimdilk en son kararım yarın akşam gelirken alsın çarşamba sabah yapim

tatlım duyumlarıma göre sabah idrarıyla yapılan test daha iyi sonuç veriyomuş. bugün geçti sanırım, çünkü test almadın.. sen en iyisi yarın akşam al çrş sabahı yaparsın canım. ayy nasıl heyecanlandım yaa :52:, sanki kendimmişim gibi:61::61:

Son düzenleme:
Back