Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle canımcım iyi gezmeler sanakızlar ben dışarı çıkıyorum azcık da gezelim değil mi sürekli çalış çalış nereye kadar, hazır izinliyim az da gezeyimgelince görüşürüz. kendinize iyi bakınnnn:79::79:
maşallah halevcim ilk iğneyle beraber açılış yapıldı yani güzel güzel gelişsin yumoşlarhoşbulduk Narcım ilk iğnemi vuruldum göbekten hadi hayırlı olsun inşallah 3 gün daha vurulacağım cuma gününe de randevu verdiler gidip kan vereceğim bu arada alttan muayene oldum yumoşlarım gayet güzelmişmaşallah iğneyi nasıl vurulmam gerektiğini ilk iğneyi vururken anlattı ama canım yandı ben yapamam burdaki sağlık ocağı yapıyormuş orda yaptıracağım bide antibiyotik verdi enfeksiyona karşı eşim ve ben kullanacağım hepsi bu kadan arkidişlerim
canım sen kötü düşünmeya üşütmüş olabilirsin hemen aklına kisti getirme rahat ol ocakta bebeiş gelecek inşlkızlar benim kasıklarımda çok sancıma oluyor.. oturup kalkarken yatarken filan..hele ki dün gece afedersiniz tuvalete kalktım karnımı tuta tuta gittim o kadar acıdı ki yürürken.. dedim ki yumurtalar çatlamadıda kiste döönüşmüş olabilir mi hala mı büyüyorlar caba deim. o kadar çok sıkıntım var yaa... ne yapayım bana bi akıl verin
ne çoğu kız ne kalmışki şunun şurasında günler çok çabuk geçiyobeklenmeyen tarihim 7 ocak gibi görünüyor canımne kadar çok var değil miii
evet valla canım öyle düşünüyoz ama rabbim kime ne zaman nasip edecekse o zaman oluyo hakkımızda hayırlısı olsunbak bu dr fark etmiş senin yumoşlarını, seninkilerin maşallahı var güzelim , belkide klomensiz deneyecek bi dahaki tedaviyi. Çok merak etitm şimdi bak aşamalar nasıl olacak acaba , inşallah miniğin gelirde zahmetlere sokmaz sizi.
İnsan şöyle düşünüyor dimi canlar ya, ee yumurta var, sperm de var, o kadar hesap ediyoruz birlikte oluyoruz , neden olmuyor ? İşte Rabbimin bi bildiği var çünkü bu sorunun cevabını bizlerde bilmiyoruz. inşallah hayırlısını versin Rabbim.
oyalamazmıyızya oyalarız elbet bizler ne içi varız birbirimize destek olmak için siz yeterki iyi olun gersi teferruatoyalarız biz seni canım nede olsa sizde beni oyalayacaksınız bakalım sürecim nasıl geçicek yaaaaaaaa en az 10 gün iğne yiyecekmişim:84:
arkidişler iyi akşamlar yarın görüşürük![]()
kızcazlarım ben kahvaltıya yetişemedimdışarı çıkmam gerekiyormuş anca geldim
halev canım şu an doktordasın galiba.. ne kadar heyecanlandık hadi hayırlısı bakalım ne diyecek.. nasıl oluyor bu işler sende görüp öğrenicez kültürümüz artacak bacım
adacım hala mı geceleri bakıyorsun kız Allah sana ne diyim ben.... inşallah sonuna kadar gidecek hamileliğin canım sürekli evham yapıp durma.. en hassas noktan olduğu için vesveseler burdan yaklaşıyor.. sen yeterki sağlığına dikkat et.. inşallah rabbim sahip çıkacak bebişine canım..
esin canım sendeki o rahatlık hamile olmandan kaynaklanıyor canım... bende hamile kaldığımda 6 gün geçince test yapmıştım. o kadar rahattım ki... evet sonuç negatif çıkar diyede korkuyordum ama yinede içten içe hamile olduğumu tahmin ediyordum.. seninkide o hesap yani bacım...
balla limon karıştırıp şerbet yap iç canım gribin çok ilerlemz inşallah geçmiş olsun...
yıldız evin keyfini çıkarmaya başlamışsın.. eşin izinli değil dimi.. o zaman yalnız izin nasıl yapılıyor gız bacım... gezmeye nere gidiyorsun alışveriş mi yapıcan. kimbilir ne ciciler alacaksın kendine.. oh sefan olsun..
nar şekerim evet dün sen yokkene konuşalım cümbüş yapalım dedik. daha güzel oldu kız cadoloz kimse yokken pek keyifliydi sohbet
kuzum şaka bi yana arada uğrasana .. geçen hafta sonu uğramıştın bu sefer iyice garip bıraktın bizi.. hee bide goncan şehir dışına çıkacak ya o yüzden siz birbirinize özel vakit ayırmışsınızdır şööyle en romantik tarafından
yarın için korkularında haklısın canım ama ben çoğu insanınki gibi senin tüplerininde açık olduğunu düşünüyorum.. inşallah bişey çıkmayacak arkadaşım... hem başından savmış olacaksın ne güzel... darısı tüm yaptıracakların başına...:18:
hoşbulduk Narcım ilk iğnemi vuruldum göbekten hadi hayırlı olsun inşallah 3 gün daha vurulacağım cuma gününe de randevu verdiler gidip kan vereceğim bu arada alttan muayene oldum yumoşlarım gayet güzelmişmaşallah iğneyi nasıl vurulmam gerektiğini ilk iğneyi vururken anlattı ama canım yandı ben yapamam burdaki sağlık ocağı yapıyormuş orda yaptıracağım bide antibiyotik verdi enfeksiyona karşı eşim ve ben kullanacağım hepsi bu kadan arkidişlerim
kızlar bugün alıcam galiba bu çay makinesini.. bana fikir verirmisiniz hangi rengini alayım :26:
bu düz beyazEki Görüntüle 119665
bu böyleEki Görüntüle 119666
buda sedefli beyazmışEki Görüntüle 119667
içinde yine mavi ışık var
ismımızı bgenmıssınız..
oleyyy
bende sevıyorum edızz iiiiii....
daha dogurmadımm..![]()
kızlar benim kasıklarımda çok sancıma oluyor.. oturup kalkarken yatarken filan..hele ki dün gece afedersiniz tuvalete kalktım karnımı tuta tuta gittim o kadar acıdı ki yürürken.. dedim ki yumurtalar çatlamadıda kiste döönüşmüş olabilir mi hala mı büyüyorlar caba deim. o kadar çok sıkıntım var yaa... ne yapayım bana bi akıl verin
kızlar baksanıza "LAL serisi " ismi altında herşeyi kırmızı siyah yapmış arçelik
arçelik lal serisi - Google'da Ara
kızlar hadi gelin lütfen çok kararszım eşim itersen nöbetçi eczaee gidim test alimmi diyo offf napacam
isminiz çok güzel maşallah, hayırlı doğumlar olsun şekerim sana![]()
ayy içine doğmuş olmasın canım ya
direkt aklıma o geldi, alsın istersen malum falan olmuştur adamcağıza :26::26:
senin hislerin ne, hazır hissediyomusun kendini test yapmaya![]()
merhaba kızlar bu gün klomen kullanıp doktora gittim vücudum ilaca tepki vermiyormuş yumurta yokmuş yani benim kilo problemim var doktor bana zayıflamadan çocuk yaparsam hem benim hemde çocuğun sağlığını tehlikeye atabileceğimi söyledi moralim inanılmaz bozuldu inanın ne yapacağımı bilemedim orada ağlamamak için kendimi zor tuttum ,bana bir tavsiye verin lütfen ben şimdi ne yapayım daha kilo alırım diye korkuyorum ama zayıflayamıyorum da ayrıca yaşım 30 oldu hala bebişim yok![]()
merhaba canım, durmunla ilgili çok bilgili değilim. ama tek doktora bağlı kalmaktansa başka bir doktora daha gitsen diyorum :26: (tabi belkide gitmişsindir.)merhaba kızlar bu gün klomen kullanıp doktora gittim vücudum ilaca tepki vermiyormuş yumurta yokmuş yani benim kilo problemim var doktor bana zayıflamadan çocuk yaparsam hem benim hemde çocuğun sağlığını tehlikeye atabileceğimi söyledi moralim inanılmaz bozuldu inanın ne yapacağımı bilemedim orada ağlamamak için kendimi zor tuttum ,bana bir tavsiye verin lütfen ben şimdi ne yapayım daha kilo alırım diye korkuyorum ama zayıflayamıyorum da ayrıca yaşım 30 oldu hala bebişim yok![]()
canım oturup bi karar verelim dedik eşim illa yap demiyo sen ne zaman hazır hissedersen diye bende karar veremedim alsakmı felan dedim hatta o ara size yazdım bide netten baktım biraz idrarda kesin sonuç almak için biraz beklemek gerekiyomş öylece kaldık yani eşim uyuyor şuan zaten başta keşke gelirken alsaydımla açıldı konu benimde şimdilk en son kararım yarın akşam gelirken alsın çarşamba sabah yapim