kızcazlarım ben kahvaltıya yetişemedim
dışarı çıkmam gerekiyormuş anca geldim
halev canım şu an doktordasın galiba.. ne kadar heyecanlandık hadi hayırlısı bakalım ne diyecek.. nasıl oluyor bu işler sende görüp öğrenicez kültürümüz artacak bacım![KK61 :61: :61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
adacım hala mı geceleri bakıyorsun kız Allah sana ne diyim ben.... inşallah sonuna kadar gidecek hamileliğin canım sürekli evham yapıp durma.. en hassas noktan olduğu için vesveseler burdan yaklaşıyor.. sen yeterki sağlığına dikkat et.. inşallah rabbim sahip çıkacak bebişine canım..
esin canım sendeki o rahatlık hamile olmandan kaynaklanıyor canım... bende hamile kaldığımda 6 gün geçince test yapmıştım. o kadar rahattım ki... evet sonuç negatif çıkar diyede korkuyordum ama yinede içten içe hamile olduğumu tahmin ediyordum.. seninkide o hesap yani bacım...
balla limon karıştırıp şerbet yap iç canım gribin çok ilerlemz inşallah geçmiş olsun...
yıldız evin keyfini çıkarmaya başlamışsın.. eşin izinli değil dimi.. o zaman yalnız izin nasıl yapılıyor gız bacım... gezmeye nere gidiyorsun alışveriş mi yapıcan. kimbilir ne ciciler alacaksın kendine.. oh sefan olsun..
nar şekerim evet dün sen yokkene konuşalım cümbüş yapalım dedik. daha güzel oldu kız cadoloz kimse yokken pek keyifliydi sohbet![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
kuzum şaka bi yana arada uğrasana .. geçen hafta sonu uğramıştın bu sefer iyice garip bıraktın bizi.. hee bide goncan şehir dışına çıkacak ya o yüzden siz birbirinize özel vakit ayırmışsınızdır şööyle en romantik tarafından![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
yarın için korkularında haklısın canım ama ben çoğu insanınki gibi senin tüplerininde açık olduğunu düşünüyorum.. inşallah bişey çıkmayacak arkadaşım... hem başından savmış olacaksın ne güzel... darısı tüm yaptıracakların başına...:18:
![KK57 :57: :57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
halev canım şu an doktordasın galiba.. ne kadar heyecanlandık hadi hayırlısı bakalım ne diyecek.. nasıl oluyor bu işler sende görüp öğrenicez kültürümüz artacak bacım
![KK61 :61: :61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
adacım hala mı geceleri bakıyorsun kız Allah sana ne diyim ben.... inşallah sonuna kadar gidecek hamileliğin canım sürekli evham yapıp durma.. en hassas noktan olduğu için vesveseler burdan yaklaşıyor.. sen yeterki sağlığına dikkat et.. inşallah rabbim sahip çıkacak bebişine canım..
esin canım sendeki o rahatlık hamile olmandan kaynaklanıyor canım... bende hamile kaldığımda 6 gün geçince test yapmıştım. o kadar rahattım ki... evet sonuç negatif çıkar diyede korkuyordum ama yinede içten içe hamile olduğumu tahmin ediyordum.. seninkide o hesap yani bacım...
balla limon karıştırıp şerbet yap iç canım gribin çok ilerlemz inşallah geçmiş olsun...
yıldız evin keyfini çıkarmaya başlamışsın.. eşin izinli değil dimi.. o zaman yalnız izin nasıl yapılıyor gız bacım... gezmeye nere gidiyorsun alışveriş mi yapıcan. kimbilir ne ciciler alacaksın kendine.. oh sefan olsun..
nar şekerim evet dün sen yokkene konuşalım cümbüş yapalım dedik. daha güzel oldu kız cadoloz kimse yokken pek keyifliydi sohbet
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
kuzum şaka bi yana arada uğrasana .. geçen hafta sonu uğramıştın bu sefer iyice garip bıraktın bizi.. hee bide goncan şehir dışına çıkacak ya o yüzden siz birbirinize özel vakit ayırmışsınızdır şööyle en romantik tarafından
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
yarın için korkularında haklısın canım ama ben çoğu insanınki gibi senin tüplerininde açık olduğunu düşünüyorum.. inşallah bişey çıkmayacak arkadaşım... hem başından savmış olacaksın ne güzel... darısı tüm yaptıracakların başına...:18: