Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

inşallah öyledir çatlamşılardır kendiliğinden.. bide çatlama iğnesi olmadım ya o karıştırdı kafamı.. çünkü temmuzda çat iğneside olmama rağmen kimisi çatlamamıştı
sen her gitmende mi ücret ödüyorsun arkadaşım?

yok canım mesela en son gittiğimde ödedim ücret, adet olursan 5. günü gel yada olmazsan da kontrol için gel o zaman ücret almayacam dedi. sanırım 2 kontrolden birinde alcak
senin nasıl? sürekli ödüyomusun canım?

yok gülüm biz yinede bakarız kendimize.. ben hiç hatırlamıyorum eşim geldiğinde hala pijamalı olduğumu... bilakis şimşek hızıyla giyinir süslenirim beyefendi geleceği vakit....:92:
ama lohusalığımda bi süre pijamalı dolaşmış olabilirim bak :44:

abooo:53: kız esinle sen beni iyice psikolojik çöküntüye uğrattınız, eşin gelince sen hiç pijamalı eşofmanlı durmazmısın bacımmm:53: anaaa bende tam tersi valla işten eve kendimi attığım anda en rahat eşofmanları giyiveririm ,:52: ben pek bi kokoşun tersi ne , ondan ondum , türkçeyi unutuyorum hee :1:

abooo:53: kız esinle sen beni iyice psikolojik çöküntüye uğrattınız, eşin gelince sen hiç pijamalı eşofmanlı durmazmısın bacımmm:53: anaaa bende tam tersi valla işten eve kendimi attığım anda en rahat eşofmanları giyiveririm ,:52: ben pek bi kokoşun tersi ne , ondan ondum , türkçeyi unutuyorum hee :1:

ay bende ööleyim walla, işten gelir gelmez hemen pijamalarımı giyiveririm, malum sabahtan beri zaten makyajlı, topuklu derken yoruluom, anında pijama moduna geçerim eve gelince:1:
fakat sevdenin yaptığı çok güzel birşey erkekler ister bakımlı görmeyi ama napayım halim olmuyo eve gelince :26::26:

GUYMATLI senin çocugun varmı hanı logusalıkta pijamayla dolaşmış olabilirim falan demişsin de merak ettım
yanı kusura bakma yanlış bişeyde sormak ıstemem

ay bende ööleyim walla, işten gelir gelmez hemen pijamalarımı giyiveririm, malum sabahtan beri zaten makyajlı, topuklu derken yoruluom, anında pijama moduna geçerim eve gelince:1:
fakat sevdenin yaptığı çok güzel birşey erkekler ister bakımlı görmeyi ama napayım halim olmuyo eve gelince :26::26:

al benden de o kadar canım , eve gelince en rahat kıyafetlerimi giyiyorum tabi sevdeninki doğru olan ama :26: ben gün içinde hafif makyaj ve hafif yüksek yada düz ayakkabıları tercih ettiğim halde :26:

al benden de o kadar canım , eve gelince en rahat kıyafetlerimi giyiyorum tabi sevdeninki doğru olan ama :26: ben gün içinde hafif makyaj ve hafif yüksek yada düz ayakkabıları tercih ettiğim halde :26:

bende toplantım olmazsa eğer mümkün olduğunca rahat şeyler giymeye çalışıorum, ama toplantı varsa mecburen rahat giyinemiyorum. :50:
birde evimiz anadolu yakasının bi ucunda, ofis de avrupa yakasının bi ucunda maalesef.
sabah karanlıkta uyanıp evden çıkıoruz, akşam karanlığında dönüyoruz. ee tabi bütün gün o şekilde olmak bile yoruyo insanı

bende toplantım olmazsa eğer mümkün olduğunca rahat şeyler giymeye çalışıorum, ama toplantı varsa mecburen rahat giyinemiyorum. :50:
birde evimiz anadolu yakasının bi ucunda, ofis de avrupa yakasının bi ucunda maalesef.
sabah karanlıkta uyanıp evden çıkıoruz, akşam karanlığında dönüyoruz. ee tabi bütün gün o şekilde olmak bile yoruyo insanı

Ayy canım tabi siizn mesafe daha uzun olunca sabah erkenden çıkıyorsundur, Tabi toplantı ya da ziyaretler olursa daha özenli oluyor insna:1:

bende eve gidince üzerimi değiştiririm direk eşofman giyerim hiççç süslenemem kocişimde direk eşofmanlarını takar üzerine :63: zaten dışarıda kasılıyon kibar giyincem diye ama Sevdecim ev hanımı olduğu için özen göstermesi gayet normal çalışan bayan olsaydı eminimki bıkabilirdi habire süslenmekten:33:

kız narrr istemez olurmuyum çok istiyorum çokk ama ümit etmek ne kadar doruk noktada olursa hayal kırıklığımda o derece büyük olur ben umudumu düşük tutuyorumki yoksada çok büyük hayal kırıklığı yaşamayayım diye gerçi sizler varsınız toparlarsınız hemen ama işte diyorumya buda benim savunma mekanizmam offf bide şu kütahya porselenin reklamına gıcık oluyorum hayatım hamileyim desen
ay sorma kuşum yaaa bu tv dizileri ve reklamlar bitirdi zaten biri ilk geceden hamile kalır biri istemez aldırır amannnn
valla bacılar pek hızlı ben de yetişemiyorum hızlarına:52: bende hiç sevmem huzursuzluğu narcım durumun gidişatına bakıp karar alırız avukatım :27: benim ilk işim bu gözüm burda açıldı birde
evet canım sen bak keyfine bişey olursa avukatlımla görüşün dersin :32:
narcım tabi sırtını dayamışsın devlete rahatsın Allah bozmasın canım.. adanın şahsi avukatı ol canım bak ihtiyacı var kızın.. artık tv lerde basın açıklamanı filan izleriz :52:

esin hiç değilse pazartesi yap bari gülüm hadi inşallah..:81: bebek smilı özellikle neden sana rastladı bilemiyorum şekerim :51:
sorma şekerim az mı bekledim az mı uğraştım erdim sonunda muradıma.meeemur oldum :68:
bunların bütün garezi bana adacım sabahtan beri yap yap yap:32::32::52::52:hakketen bak şimdi olmadı sanda böyle psikolojik baskı uygulamalıymışız siz görürsünüz kız ocak ayında size psikolojik savaş açacam hıım buarada anlaştık canlar pazartesiye kadar gelen olmazsa idrada bakıyoruz
hahahaha tamam şekerim pazarteside anlaşalım
narcım tabikide içim rahat etmiyor ama kendimi tutmaya çalışıyorum. yavrum bir oraya bir buraya para dayanmıyor inanki.. şimdi eşime dicek olsam bişey demek ama özele 100 tl vermişim, o zman niye verdim.. aslında drun kendi çağırması lazımdı dimi.. acaba ben panik yapmiyimde stres olmasın diye mi çağırmadı ki :26: iyice kafam karışık ne zor işler yaa :44:

adacım ev hanımlığı çok güzel şekerim.. canın hiç iş yapmak istemiyor bööyle bilgisayar başında pinekliyorsun. hiç zorlanmıcaksın eminim.. hatta akşama ne yemek yapsak diye topik açarız.. bugünneyiyek. com :60: :52:

esin şekerim tamam seni azad ettik sıkıştırmıyoruz pazartesiye kadar bacım :34:
mesela benim de sene başında gittiğim bir doktor vardı 3 ay falan g,ittim. o da hep çağırırdı çatlayıp çatlamadığına bakmaya ama şimdiki çağırmıyor e çatlamadığı da olmadı bugüne kadar şükür
ayyy siz hepiniz ev hanımı olursanız muhabbetin dibine vurursunuz.biz halev ve pozerle böööle bakarız arkanızdann:5:
aminn canım inşaallah......
o ilacı banada ilk gittiğim dr vermişti temmuz ayında.. adet olursan o gün başla 5 gün iç dedi.. artık hangi akla hizmet öyle dedi ama ben kullanmadım dolapta duruyor... antibiyotiğe karşı bi antipatim var da :27:
sana ne zaman kullanman için verdi?

bana 7 gun boyunca eşinle beraber sabah akşam iç dedi başla dedi yarın ala alaaa :79:
bana da doktor vermişti bir kere o tazr bir ilaç ama kutuda tek ilaç vardı içtik eşimle beraber. akıntı enfeksiyon gibi şeyler için o..
evet canım en iyisi stres yapmadan beklemek .. mevlam ne istediyse o olacak ben gitsem bişey mi değişecek sankim :97:

ben pek gün neyin bilmem şekerim. burda beraber yaparız günümüzü olmaz mı .. eşim öle şeylere pek izin vermiyor.. nazar değiyormuş bana :27:

ayrıca sitenin ismini karıştırmışsın gülüm. ... bugünneyiyek. com olucak... :52: evet dediğin gibi bide ona bulaşırsak pijamalarımızı çıkarmadan akşam olurr gıı :52::52:
ooohhh iyi valla :63:

canlar be çıkıyorum kuaföre gidicem malum yarın gesmelere gidiyorumm ordanda anneme geçecem akşam okurum yazdıklarınızı dualarınızı benden eksik etmeyin haftasonu için kayınvaldemle eltim birlkte oturuyolar altlı üstlü kazasız belasız lafsız sözsüz geçirim haftasonunu öpüyorum hepiciğinizi:54:
hadi güle güle tatlım iyi haberlerle dön pazartesi işallah iyi gezmeler sana kokoş hanım :12:
amanin hiç söylemedin kız. deseydin bende kullanırdım şimdiye kadar. yazık dolapta boşa duruyormuş desene :53:

esin demi canım adayıda alalım biz aramıza böyle çan çan konuşuruz stres atarız bebelerimizi büyütürüz :61:
:63::63::63::63:
yok gülüm biz yinede bakarız kendimize.. ben hiç hatırlamıyorum eşim geldiğinde hala pijamalı olduğumu... bilakis şimşek hızıyla giyinir süslenirim beyefendi geleceği vakit....:92:
ama lohusalığımda bi süre pijamalı dolaşmış olabilirim bak :44:
ooooo sen de az kokoş çıkmadın heee şanslı adammış goncan

ay kuzum seninde işin zormuş hakkaten pek uzak. ben de işte genelde rahat ama şık bişeyler giymeye çalışıyorum. yine de kumaş pantolonlar falan basıyo beni çok fena. eve gelince hemen eşofmana geçerim ben. ama arada seksüüü bişeyler de giyerim sağından solundan açarım bitaraflarımı :23:

amanin hiç söylemedin kız. deseydin bende kullanırdım şimdiye kadar. yazık dolapta boşa duruyormuş desene :53:

esin demi canım adayıda alalım biz aramıza böyle çan çan konuşuruz stres atarız bebelerimizi büyütürüz :61:
evet canım aynen öyle nasıl güzel olur bebişlerimizi büyütmek
haydi güle güle git uğurlar olsun şekerim... ayy hatun bakımını yaptırmadanda gitmiyor kokoş :23: seni bol enerjiyle yolluyoruz öylede geri bekliyoruz şekercim. sakın bişeyi takma.. duymamazlıktan gel ağzı olan konuşuyor. annenede selam söyle gız bacım. seni özlicezzzzz :58:
sağol canım a.s ayy yok canım severim ben öyle kokoş kokoş kuaföre gitmeden gittiğimi bilmem:31:şaşırılırım beğenilirim ve örnek aınmaya çalışılırım ama taklitler aslını yaşatır diymi ama
evet canım aynen stres yapmadak beklemek en iyisi. Aman ben biliyorum sanki şimdiye kadar gittinmi güne diye sorsana :1: eşin eşindemi nazara pek inanır, benimkide öyledir , bende derim neyimi nazar deyecek çikinliğime mi :1: nas felak okudukmu bişey olmaz canım
peki bugünneyiyek olsun :27:aynen pijamalarımızla akşam ederiz artık:52:[/QUOT
valla kızlar bütün erkekler karşı sanırım böyle şeylere benimkide başta yok felan dedi ama ben ikna ettim :23:şincik günler benden sorulur dermişim kız sanki gittiğim nere varki bü güne gidiyorum bi annem bi ablam
ayy canım sanırım ev hanımlığımızın verdiği bir artı bu baksan bütün çalışanlar pijama rahat şeyler vs bizde hafif süslenir yüz biraz renklendirilir işte öyle öyle

canım allah yardımcın olsun hergün aynı uzaklık iş değil yol yorar insanı eve gelincede haliyle rahat şeyler ve dinlenmek en mantıklısı biz sevdeyle çalışmayınca uğraşacak ekstra şeyler olmayınca kendimizle uğraşıyoruz

canlar henüz gelen giden yok bakalım yarın öbür gün mevlam neyi gösterir gelmezsede beiş varmıdı hıı buarada benim sevgili eşim sağolsun şrket bilg getirmiş wınn'da var yarın akşam fırsat bulup girebilirsem süper siden habersiz kalmayacam

merhaba kızlar..gecmısı okuyamadım..yenı haberler varmı bu topıkte..herkes ıyıdır ınşallah..ben hala buralardayım...

yok canım mesela en son gittiğimde ödedim ücret, adet olursan 5. günü gel yada olmazsan da kontrol için gel o zaman ücret almayacam dedi. sanırım 2 kontrolden birinde alcak
senin nasıl? sürekli ödüyomusun canım?
bende ilk gitmemde ödedim . 2. gitmemde almadı. bi daha 11 ocakta çağırdı. o zaman alırmı bilmiyorum canım :26:

ayy canım niye çöküntüye uğruyorsun ki sen gün içinde hep süslü ve bakımlısın zaten.. sonuçta eşin seni o halinle görüyordur değil mi eve gidince.. eşofmanlarında farklı ve çekici birşeylerdir herhalde :26:
ben biraz takıntılıyım bu konuda. hep güzel görünmek isterim o yüzden alımlı şeyler giymeyi seviyorum evde.. rahat edecek şeyler giymek istediğimde de defacto gibi markaların pantolonlarını tercih ediyorum onlarıun kesimleri hem rahat hem şık... hele ki hamile pantolonlarını mutlaka tavsiye edeim canım.. ben bile şu anda özellikle yumuo zamanlarında ondan giyiyorum ki karnım sıkışmasın diye :52:
canım eve gelincede hem rahat hem şık giysiler giymek daha güzel. hem kendini güzel gördüğün zaman psiklojinde daha olumlu olur.. bi ata sözü var bilirsiniz kızlar.. "bir kıyafet bir yürüyüş öğretir".. yani kendini güzel görmek haline hareketine yansır güzelim..
makyajı eşim sevmiyor o yüzden sadec gözlerime sürüp sürüştürüyorum ben :23:
GUYMATLI senin çocugun varmı hanı logusalıkta pijamayla dolaşmış olabilirim falan demişsin de merak ettım
yanı kusura bakma yanlış bişeyde sormak ıstemem
evet benim bir kızım oldu canım :8:

ev ve iş ne kadar ayrı noktalarda canım ya... muhakkak sizde düşünmüşsünüzdür ama bunun hiç olur tarafı yok mu, evinizi taşısanız :26: acaba eşine mi yakın .. genelde bi taraftan dolayı fedakarlık etmek zorunda kalınır ya..:26:
bende eve gidince üzerimi değiştiririm direk eşofman giyerim hiççç süslenemem kocişimde direk eşofmanlarını takar üzerine :63: zaten dışarıda kasılıyon kibar giyincem diye ama Sevdecim ev hanımı olduğu için özen göstermesi gayet normal çalışan bayan olsaydı eminimki bıkabilirdi habire süslenmekten:33:
evet ev hanımı olmaktan kaynaklanıyordur halevcim.. sonuçta bende gün içinde rahatım ...
bide eşlerimizin etrafında bayanlar çalışıyor ve akşama kadar bakımlı insanlar görüyorlar.. o sebepten eve geldiğinde beni bakımsız görmesini istemiyorum..:31:
ooooo sen de az kokoş çıkmadın heee şanslı adammış goncan
bilmem artık şanslı adam mı.... genelde insanlar içinde bulunduğu nimetin farkında olmazlar... ben gece wc ye kalktığımda bile aynada bakarım bi nasıl görünüyorum diye... düzeltmem gereken bi yer varsa hallederim. göz kalemim filan akmışsa tazelerim :1: ama bu benim içimden geliyor yaa.. ruhumda var :12:
arkidişler iyi akşamlar iyi haftasonları kendinize iyi bakın:54:
hepimize iyi haftasonları canım.. inşaallah denk gelirizde arada yazarız :81:
iyi tatiller kızlar, yarın doktor sonuçlarını paylaşırım sizlerle, öpüldünüz:79:
inşallah güzel haberler getirirsin arkadaşım.. yumoşların tomurcuklamnaya başlamışlardır bile :61:
ayrıca sende kendine takma bi isim bulurmusun sana öyle hitap edelim canım..
sağol canım a.s ayy yok canım severim ben öyle kokoş kokoş kuaföre gitmeden gittiğimi bilmem:31:şaşırılırım beğenilirim ve örnek aınmaya çalışılırım ama taklitler aslını yaşatır diymi ama

ayy canım sanırım ev hanımlığımızın verdiği bir artı bu baksan bütün çalışanlar pijama rahat şeyler vs bizde hafif süslenir yüz biraz renklendirilir işte öyle öyle

canlar henüz gelen giden yok bakalım yarın öbür gün mevlam neyi gösterir gelmezsede beiş varmıdı hıı buarada benim sevgili eşim sağolsun şrket bilg getirmiş wınn'da var yarın akşam fırsat bulup girebilirsem süper siden habersiz kalmayacam
sende az değilsin hee esincim.. kuaförsüz çıkmam diyorsun yani :1: yakışır bacıma :81:
evet canım ev hanımlığının artı yönlerinden biride bu olsa gerek .. goncalarımızın geleceği saati iple çekiyoruz hazırlanıyoruz...
diğer arkadaşlarımızda kendilerine göre haklılar.. akşama kadar bunalıyorlar...

inşaallah gelen giden olmamıştır henüz.. galiba sende hamilesin yaa.. adacımda senin gibi pek rahattı öğreneceği günlerde... bu günü atlatırsak gazamız mübarek olsun dicez.. hadi inşaallah.... :52:
merhaba kızlar..gecmısı okuyamadım..yenı haberler varmı bu topıkte..herkes ıyıdır ınşallah..ben hala buralardayım...

canım hepimiz iyiyi çok şükür.. blueavcı arkadaşımızın bugün son günü.. heyecanla onun hayırlı haberini bekliyoruz...
small arkadaşımızda Allaha şükür kesesini gördü.. kalp atışını bekliyoruz..
halev arkadaşımızın tüp bebek raporu çıktı.. önümüzdeki günlerde işlem başlayacak hayırlısıyla..
şu anki gelişmelerimiz bunlar...

sende doğumunu bekliyorsun canım.. inşallah seninde müjdeni duyarız hayırlısıyla... :79:

canlarımm nasılsınız bakalım,ya ben dün bişey duydum canım sıkıldı yine size danışayım dedim. Şimdi dün dra gittik ya eşim orda arkadaşını görmüş 2 si de bizim aşılama olduğunu öğrenmiş. Dün eşime öylemi deyince eşimde " evet eşimin kadın hastalığı vardı o yüzden o ayı bekleyecektik, drumuzda nede olsa bu ayı boş geçecektik yapalım dedi, bizde kabul ettik " demiş ayyy nasıl canıum sıkıldı ya ben aileme bile söylemezken onların haberi oldu, onlarda eşine söyler kulaktan kulağa duyulur artık:58:ayy ne diycem öyle bi durumda eşleri mutlaka sorar. Eşimde çok şaşırmış hayır normal oldu diyememiş:58: haklı adamcağız ama nasıl nerden öğrendiler bilmiyoruz, sinirlerim çok bozuldu tüm gün aklımdaydı , bilmiyorum benmi çok taktım bu durumu , ama bize özel bi durum başkasının bilmesini hiç istemiyordum :58:

herkese merhabalar.topikte yeniyim.2.5 yıllık evliyim ve 32 yaşındayım.Bende 3 gün öncesi doktor takibine başladım.henüz çocuğum yok.9 ay önce miyom ameliyatı olmuştum.Hem kontrol amaçlı hemde bebek için doktora gittm.Alttan muayene etti ve çok şükür temiz bişey yok dedi.adetin 3.günü gel dedi ve eşim içinde spermiyogram testi istedi.Anlayacağınız yolun başındayım.Adetin 3. veya 4 .günü çağırmasının sebebi ne acaba nelere bakılıyo o dönemde yardımcı olursanız sevinirim.Allah hepimizin yardımcısı olsun

evet canım aynen öyle nasıl güzel olur bebişlerimizi büyütmek

evet canım aynen stres yapmadak beklemek en iyisi. Aman ben biliyorum sanki şimdiye kadar gittinmi güne diye sorsana :1: eşin eşindemi nazara pek inanır, benimkide öyledir , bende derim neyimi nazar deyecek çikinliğime mi :1: nas felak okudukmu bişey olmaz canım
peki bugünneyiyek olsun :27:aynen pijamalarımızla akşam ederiz artık:52:[/QUOT
valla kızlar bütün erkekler karşı sanırım böyle şeylere benimkide başta yok felan dedi ama ben ikna ettim :23:şincik günler benden sorulur dermişim kız sanki gittiğim nere varki bü güne gidiyorum bi annem bi ablam

canım allah yardımcın olsun hergün aynı uzaklık iş değil yol yorar insanı eve gelincede haliyle rahat şeyler ve dinlenmek en mantıklısı biz sevdeyle çalışmayınca uğraşacak ekstra şeyler olmayınca kendimizle uğraşıyoruz

hadi şekerim hayırlısı işallah geldi bu sefer sanki bebişin :49:
iyiyiz canım asıl seni sormalı her an gelebilir bebiş galiba
bende ilk gitmemde ödedim . 2. gitmemde almadı. bi daha 11 ocakta çağırdı. o zaman alırmı bilmiyorum canım :26:

ayy canım niye çöküntüye uğruyorsun ki sen gün içinde hep süslü ve bakımlısın zaten.. sonuçta eşin seni o halinle görüyordur değil mi eve gidince.. eşofmanlarında farklı ve çekici birşeylerdir herhalde :26:
ben biraz takıntılıyım bu konuda. hep güzel görünmek isterim o yüzden alımlı şeyler giymeyi seviyorum evde.. rahat edecek şeyler giymek istediğimde de defacto gibi markaların pantolonlarını tercih ediyorum onlarıun kesimleri hem rahat hem şık... hele ki hamile pantolonlarını mutlaka tavsiye edeim canım.. ben bile şu anda özellikle yumuo zamanlarında ondan giyiyorum ki karnım sıkışmasın diye :52:

canım eve gelincede hem rahat hem şık giysiler giymek daha güzel. hem kendini güzel gördüğün zaman psiklojinde daha olumlu olur.. bi ata sözü var bilirsiniz kızlar.. "bir kıyafet bir yürüyüş öğretir".. yani kendini güzel görmek haline hareketine yansır güzelim..
makyajı eşim sevmiyor o yüzden sadec gözlerime sürüp sürüştürüyorum ben :23:

evet benim bir kızım oldu canım :8:

ev ve iş ne kadar ayrı noktalarda canım ya... muhakkak sizde düşünmüşsünüzdür ama bunun hiç olur tarafı yok mu, evinizi taşısanız :26: acaba eşine mi yakın .. genelde bi taraftan dolayı fedakarlık etmek zorunda kalınır ya..:26:

evet ev hanımı olmaktan kaynaklanıyordur halevcim.. sonuçta bende gün içinde rahatım ...
bide eşlerimizin etrafında bayanlar çalışıyor ve akşama kadar bakımlı insanlar görüyorlar.. o sebepten eve geldiğinde beni bakımsız görmesini istemiyorum..:31:

bilmem artık şanslı adam mı.... genelde insanlar içinde bulunduğu nimetin farkında olmazlar... ben gece wc ye kalktığımda bile aynada bakarım bi nasıl görünüyorum diye... düzeltmem gereken bi yer varsa hallederim. göz kalemim filan akmışsa tazelerim :1: ama bu benim içimden geliyor yaa.. ruhumda var :12:

hepimize iyi haftasonları canım.. inşaallah denk gelirizde arada yazarız :81:

inşallah güzel haberler getirirsin arkadaşım.. yumoşların tomurcuklamnaya başlamışlardır bile :61:
ayrıca sende kendine takma bi isim bulurmusun sana öyle hitap edelim canım..

sende az değilsin hee esincim.. kuaförsüz çıkmam diyorsun yani :1: yakışır bacıma :81:
evet canım ev hanımlığının artı yönlerinden biride bu olsa gerek .. goncalarımızın geleceği saati iple çekiyoruz hazırlanıyoruz...
diğer arkadaşlarımızda kendilerine göre haklılar.. akşama kadar bunalıyorlar...

inşaallah gelen giden olmamıştır henüz.. galiba sende hamilesin yaa.. adacımda senin gibi pek rahattı öğreneceği günlerde... bu günü atlatırsak gazamız mübarek olsun dicez.. hadi inşaallah.... :52:

canım hepimiz iyiyi çok şükür.. blueavcı arkadaşımızın bugün son günü.. heyecanla onun hayırlı haberini bekliyoruz...
small arkadaşımızda Allaha şükür kesesini gördü.. kalp atışını bekliyoruz..
halev arkadaşımızın tüp bebek raporu çıktı.. önümüzdeki günlerde işlem başlayacak hayırlısıyla..
şu anki gelişmelerimiz bunlar...

sende doğumunu bekliyorsun canım.. inşallah seninde müjdeni duyarız hayırlısıyla... :79:
ay şekerim sen de az değilsin hakkat gece kalkınca aynalara bakmalar falan. ama dediğinde haklısın insan evde oturunca da kendini salmaya meyilli oluyor. ben de bir yıl çalışmadım o zamanlar evde dikkat ediyordum bunlara. şimdi hiiiiç uğraşamammm :63:
canlarımm nasılsınız bakalım,ya ben dün bişey duydum canım sıkıldı yine size danışayım dedim. Şimdi dün dra gittik ya eşim orda arkadaşını görmüş 2 si de bizim aşılama olduğunu öğrenmiş. Dün eşime öylemi deyince eşimde " evet eşimin kadın hastalığı vardı o yüzden o ayı bekleyecektik, drumuzda nede olsa bu ayı boş geçecektik yapalım dedi, bizde kabul ettik " demiş ayyy nasıl canıum sıkıldı ya ben aileme bile söylemezken onların haberi oldu, onlarda eşine söyler kulaktan kulağa duyulur artık:58:ayy ne diycem öyle bi durumda eşleri mutlaka sorar. Eşimde çok şaşırmış hayır normal oldu diyememiş:58: haklı adamcağız ama nasıl nerden öğrendiler bilmiyoruz, sinirlerim çok bozuldu tüm gün aklımdaydı , bilmiyorum benmi çok taktım bu durumu , ama bize özel bi durum başkasının bilmesini hiç istemiyordum :58:
aaa adacım şekerim bunda can sıkcak ne var artık olmuş geçmiş ne farkeder ki nasıl olduğu ayrıca o arkadaşlar da biraz densizmiş kusura bakma da onlara ne nasılolduğundan herkese rapor mu verceksiniz. sen hiç canını bunlarla sıkıp bebğini stres yapma. tıka bunlara kulaklarını yayılsa ne farkederki sonuçta önemli olan olmuş olması. eğer olmasaydoı da tedavi gördüğünüzü öğrenselerdi haklı olabilirdin sıkılmakta. ama şimdi boşverrrr şekerim :16:
herkese merhabalar.topikte yeniyim.2.5 yıllık evliyim ve 32 yaşındayım.Bende 3 gün öncesi doktor takibine başladım.henüz çocuğum yok.9 ay önce miyom ameliyatı olmuştum.Hem kontrol amaçlı hemde bebek için doktora gittm.Alttan muayene etti ve çok şükür temiz bişey yok dedi.adetin 3.günü gel dedi ve eşim içinde spermiyogram testi istedi.Anlayacağınız yolun başındayım.Adetin 3. veya 4 .günü çağırmasının sebebi ne acaba nelere bakılıyo o dönemde yardımcı olursanız sevinirim.Allah hepimizin yardımcısı olsun

hoşgeldin canım 3. ve 4. gün hem hormonları kontrol ediyorlar kan testi ile hem de o günlerde alttan yapılan muayenenin önemi varmış baya. yolun başındaymışsın canım cidden. hiç denemediniz daha anladığım kadarıyla tez zamanda gelsin işallah meleğin

Back