bende ilk gitmemde ödedim . 2. gitmemde almadı. bi daha 11 ocakta çağırdı. o zaman alırmı bilmiyorum canım :26:
ayy canım niye çöküntüye uğruyorsun ki sen gün içinde hep süslü ve bakımlısın zaten.. sonuçta eşin seni o halinle görüyordur değil mi eve gidince.. eşofmanlarında farklı ve çekici birşeylerdir herhalde :26:
ben biraz takıntılıyım bu konuda. hep güzel görünmek isterim o yüzden alımlı şeyler giymeyi seviyorum evde.. rahat edecek şeyler giymek istediğimde de defacto gibi markaların pantolonlarını tercih ediyorum onlarıun kesimleri hem rahat hem şık... hele ki hamile pantolonlarını mutlaka tavsiye edeim canım.. ben bile şu anda özellikle yumuo zamanlarında ondan giyiyorum ki karnım sıkışmasın diye
canım eve gelincede hem rahat hem şık giysiler giymek daha güzel. hem kendini güzel gördüğün zaman psiklojinde daha olumlu olur.. bi ata sözü var bilirsiniz kızlar.. "bir kıyafet bir yürüyüş öğretir".. yani kendini güzel görmek haline hareketine yansır güzelim..
makyajı eşim sevmiyor o yüzden sadec gözlerime sürüp sürüştürüyorum ben
evet benim bir kızım oldu canım
ev ve iş ne kadar ayrı noktalarda canım ya... muhakkak sizde düşünmüşsünüzdür ama bunun hiç olur tarafı yok mu, evinizi taşısanız :26: acaba eşine mi yakın .. genelde bi taraftan dolayı fedakarlık etmek zorunda kalınır ya..:26:
evet ev hanımı olmaktan kaynaklanıyordur halevcim.. sonuçta bende gün içinde rahatım ...
bide eşlerimizin etrafında bayanlar çalışıyor ve akşama kadar bakımlı insanlar görüyorlar.. o sebepten eve geldiğinde beni bakımsız görmesini istemiyorum..
bilmem artık şanslı adam mı.... genelde insanlar içinde bulunduğu nimetin farkında olmazlar... ben gece wc ye kalktığımda bile aynada bakarım bi nasıl görünüyorum diye... düzeltmem gereken bi yer varsa hallederim. göz kalemim filan akmışsa tazelerim
ama bu benim içimden geliyor yaa.. ruhumda var
hepimize iyi haftasonları canım.. inşaallah denk gelirizde arada yazarız :81:
inşallah güzel haberler getirirsin arkadaşım.. yumoşların tomurcuklamnaya başlamışlardır bile
ayrıca sende kendine takma bi isim bulurmusun sana öyle hitap edelim canım..
sende az değilsin hee esincim.. kuaförsüz çıkmam diyorsun yani
yakışır bacıma :81:
evet canım ev hanımlığının artı yönlerinden biride bu olsa gerek .. goncalarımızın geleceği saati iple çekiyoruz hazırlanıyoruz...
diğer arkadaşlarımızda kendilerine göre haklılar.. akşama kadar bunalıyorlar...
inşaallah gelen giden olmamıştır henüz.. galiba sende hamilesin yaa.. adacımda senin gibi pek rahattı öğreneceği günlerde... bu günü atlatırsak gazamız mübarek olsun dicez.. hadi inşaallah....
canım hepimiz iyiyi çok şükür.. blueavcı arkadaşımızın bugün son günü.. heyecanla onun hayırlı haberini bekliyoruz...
small arkadaşımızda Allaha şükür kesesini gördü.. kalp atışını bekliyoruz..
halev arkadaşımızın tüp bebek raporu çıktı.. önümüzdeki günlerde işlem başlayacak hayırlısıyla..
şu anki gelişmelerimiz bunlar...
sende doğumunu bekliyorsun canım.. inşallah seninde müjdeni duyarız hayırlısıyla... :79: