Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

inşallah canım :26:

bu arada kuzucuklarım raporumu aldım eczaneye gittim ilaçların maliyeti ne kadan bana diye öğrenmek istedim yani Medicananın ne kadan indirim yaptığını öğrenmek istedim eczacı 1 saat uğraştı sistemden ama raporum başhekimlik tarafından online olarak onaylanması gerekişyormuş çok sinirlendim insan bi yönlendirir değilmi uyuz karıııı neyse bu sabah gidip onaylattım drum ilacımın birinin değerini yanlış girmiş gittim onu düzelttirdim iş yerime geldim,
şimdi rüyamı anlatayım inşallah hayırlara çıkar canlarım çok garip geldi ama kocişimde içimi rahatlattı yorumlarıyla; rüyamda adet oluyorm fakat benden gelen kan değil peçeteye silip bakıyorum ki ne göreyim bildiğiniz kına hemde baya yoğun geliyor elimede bulaşıyor ve resmen elime kına yakmışım gibi elimde tutuveriyor kına
kocişimin yorumuda şu ; zamanında bi falcıdan duymuş rüyada kına dileğinin gerçekleşeceği anlamına geliyormuş mesela eldeyse paran olucak gibi, ama bende rahimden geldiği için demek ki bebiş dileğin gerçek olacak dedi bi sevindirik oldum ki

ayyyyy maşallah canım şimdilik güzel gidiyor inşallah sonuna kadar sağlıklı bi şekilde devam eder canım

ayyyyyyyy eşininde maşallahı var ha bi daha sıkıntıları çekmemek için bi taşla iki kuş vurmak istemiş
ay çok güldüm Adacım yaaa

ayy inanmıyorum 5-7-10 gün müüü sen benim kalbim olduğunu bilmiyorsun heral. bayılıveririm şuracıkta

hadi canım bu ay senden yüksek performans bekliyoruz topişimizin gururu..

ayy canım yaa sağlık üzerinden de nasıl paragöz olmayı becereriyorlar hiç anlamıyorum , Allah ıslah etsin yani, Çok kızdım gerçekten. Sağlık ben başta geliryor canım iyi yapmışsın kendi drundan almışsın, demek çarşamba günü ha, hadi bakalım ağrısız sızısız sonucu güzel olur inşallah, hemncikde bebiş gelir
canım benimm ne demek yok daha aşermiyorum canım rahat ol, çok seviyorum da aşureyi ondan yazmıştım tatlım
ahh canım 2 şok üst üste gelmiş , eltininde maşallahı varmış daha yavrusu pek küçük ona zaman ayırması gerekirken tekrar hamiş kalmış, oda iyi bişey değil tabi , sen sıkma canını canım Allah sabredeni sever kalbine göre verecek biliyorum ben. Ahh kayınvalidene ne demeli yaa , yani bazen durup öyle bir iğneliyorlarki, boşver canım üzme sen tatlı canını, onunda yaşına ver.
eşini tebrik ediyorum canım gerçekten çok duygusalmış oda , ebnim eşimde bu ay hep gelip gelip karnımı seviyordu kızım burda biliyorum diye, inşallah seninde eşinin kalbine doğmuştur.
adacım bugün doktora gidecekti... ne kadar güzel haberlerle gelecek kim bilir...:97:
canımm sağol hayatım geldim evet şükürler olsun haberler güzel.

eşim de pek ümitlenmişti ikiz diye evet canım geçmedi demiştim ama haberleri alınca içim rahatladı, birde karın ağrım olmasa uyuyabilsem daha iyi olacak, iş yerinde beni zorluyor evde olsam hiç sorun değil. Yine de bebeğim sen iyi olda ben katlanırım acıya, senin verdiğin acıya bile hasrettim diyorum hep.

ayy ne güzel, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah hayatım

özele gidiyorum canım şimdilik
pozercim bende bu ay özel muayenehaneye gidiyorum.. 100 tl fiyatı seninki ne kadar?
bide aklıma takılan şu oldu.. beni çağırıp yumurta çatladı mı çatlamadı mı bakması gerekmiyormuydu? sende nasıl yaptılar :26:

halev canım ufak tefek aksaklıklar olsada sen bu yola baş koydun Allahın izniyle bunlar aşılır canım.. insanlar işlerini bi türlü tam yapmıyorlar sonrada seni uğraştırıyorlar canım.. ama çok şükür raporun çıktı en önemlisi oydu.. gerisi teferruat sayılır dimi canım... ilaç fiyatlarını senin kadar bizde merak ettik. hep para dönüyor bu işlerde... bakalım hakkaten ne kadar indirim yapmışlar..

adacım yavrum kocişini ne kadar bıktırmışsın çalışmalardan.. adamcık bi seferde olsaydı diye ondan çırpınıyor heral

cankuşlar ben yemeğe geçiyorum afiyet olsun sizlere gelince görüşürük

adacım hakketen bacım eşininde maşallahı varmış düşünceye baka ya bi taşta iki kuş allah gönlüne göre versin belkim tek yumurta ikiziniz olacak bellimi olur bölünüverir
adacım inşl canım eşiminde içinde doğmuştur tıpki seninki gibi ilk defa bu kadar soruyo normalde ben üzülürüm diye hastalanana kadar sormaz ben söylerdim hayırlısı olsun canım daha tedavimiz devam ediyor derdi ama bu ay böyle inşl diyorum içine doğuyordur bide günaşırı çalıştıkya acaba odanmı hevesleniyor diyede düşünmeden geçemiyorum tabi

sevdecim ne zamana yapim peki testi tabi adetim geçerse

halevcim rüya hayırlara çıksın canım inşl eşinin dediği gibi olur ama çok değişik bir rüya görmüşsün hayırdır inşl

canım benim hadi gözün aydın kalp atışını da duyun tez zamanda işallah için rahatlar artık dimi amanınnn ne güzel heyecanlarrr
senin kociş de bulmuş bunuyo yani bir tane de yetmedi adamceğize ne çektiyse bunca zaman tedaviden artık illallah demişş
noldu canım kötü ne yaşadın anlat. bu arada artık şu hikayeni de yazsan biliyoruz ama sen baştan anlat bize de arşivimize eklens,n
ben olsam demediğimi bırakmazdım herhalde uyuz karı nefret ediyorum öle paracıgözlerden yaaaa neyse salı çekmişsin randevunu inşallah iyi geçer canım şöle güzel sonuçlarla gel bize Allahın izniyle
ay şekerim sorma var ya dondum kaldım zaten ne diceğimi bilemedim şoka girdim. allah tepelerinden baksın bu arada sen yazmamışsın aldınmı raporunu eline sen dün gitmicekmiydin almaya

yuh beee bu da söylencek şey mi ya tamam daha fazla söylemeyin böyle şeyler başım tutcak gene
bu arada yanlış mı okudum esin 10 günmüüü bacım sen öldürcen mi biziii kınıyorum şu an seni

evet canım bi nebze olsun rahataldım ama drumuz bizi bekliyordu vizite çıkacaktı hemen baktı uzun uzun konuşamadık öğleden sonra gelin dedi ama maalesef gidemeyeceğim ki, bakalım ilk fırsatta
eşim hep diyordu sevdecim ne güzel olur ikiz diye , adamcağız pek bi ümitliydi, ay soruşunu bi sorsanız siz odada kim varsa güldü zaten, çok stresli bir süreç ya akıllım bi daha bu stresi yaşamayız diye istiyordu birde
aynen öyle halevcim hayırlı uğurlu olsun şeker almışsın raporunu , işte bu prosedürlerde çıkıyor aksilik neyseki hemen olacak bişey sanırım dimi
ayy ne güzel, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah hayatım
amin canım inşallah darısı size

hakket çok bıktı heralde ama zaten en az 10 gündür birliktelik olmuyor zaten, şimdide koçiş korkuyor bebeğe bişey olursa diye, hoş bende karın ağrısından istemiyorum zaten sen ne yaptın çalışma oldumu, yoksa bugün mü olacak

halevcim bende söylemeyi unutmuşum rüyan hayırlara tebdil olsun arkadaşım inşallah en yakın zamanda .....

esincim eşin en son çıkan srepmiyogram sonucundanda ümitlenmiş olabilir. bide bu ay ilk kez mi gün aşırı denediniz. psikolojikman çok hazırlamış kendini.. inşaallah ümitliyiz senden kız bacım hakkaten bak heyecan yaptım sen daha önce kaç gün arayla adet oluyordun gülüm be. geçen ay gecikti tamam biliyoruz da önceki aylarda adet döngün kaç gündü

narcım 10 günde test mi olur dimi bu kız Allah muhafaza meraktan zona çıkartcak bizde töbe yarabbim :92:

al canım sana kına yorumları
Rüyada Kına Görmek
Rüyada kına görmek; beklenen sevinçli haberi simgeler.

KINA
Rüyada kına görmek, iş yaşamında iyi işlere girişeceğinize işaret eder. Rüyasında kına yakan kişi, güzel haberler alacak demektir.

inşallah bebiş haberleri olacak bu

halevim inşallah rüyan hayırlara çıkar bacım, kese tekti canım ikiz şansı ne kadar bilinmez tabi ama , inşallah cnaım eşinin kalbine göre versin Rabbim.

canım inşallah çok sağol,kocacım ne yapsın baktı gördü stresli bir süreç ,ikiz olsun bizde rahat ederiz dedi sanırım en az benim kadar stresliydi oda canlarım çok destek oldu bana her kontrolümde yanımdaydı eşim Allah razı olsun ondan
canım tamam haftasonu yazacağım bende hikayemi sayfa sayfa olmazsa iyidir
Kızlar arada yazmadığım varsa hatırlatın lütfen o kadar hızlı okuyup cvp veriyorum ki iş yerinde olunca
kızlar ben SATA göre 5+5 im ama bugün 5+1 dedi neye göre hesaplayacagım artık ben çizelge yapayım diyordum:26:

benim ki 120 tl tatlım
ben yumurtalama gününü ovulasyonla tespit etmişim canım, son gittiğimde alttan muayene etti o zaman çatlama olduğunu söyledi. ama kendisi çağırmadı beni de, benim bir önceki adetim 2 gün sürmüştü. üstüne adet görme olabilir dediğinden gitmiştim ben. sen gittiğinde çatlamayla ilgili birşey demedimi sana:44:

aferim kuzuma ama bugünde mutlaka olsun çalışma, çatlama günü çünkü ama eşine belli etme de kasılmasın cnaım.

Şimde sabahtan yaşadığım şeyi anlatayım zaten uyuyamadım 7 buçukta kalktım, eşimin teyzesinin kontrolü ve gelinin 4 lü taraması varmış, normalde özel hastaneye gidiyor ama çok para vermek istemedikleri içinde bi tanıdık var gittiğimiz hastanede ona gidecekler dünden konuştuk ki erken gelin , ha bekliyoruz yok benim sinirler tavan yaptı kahvaltı da yapmadım hemen gelirler diye saat 9 a 10 kala geldiler e yol falan derken geçiktik, yazık bizim dr da bizi bekliyor gelecekte muayene edeceğiz diye, çok sinir oldum, birde sanki patronum haberi yok gibi 2 kere aradı sonuncusu saat 11 e geliyor nerdesin dedi ben şok biliyorlar birde yani. Dünde söyledim yarın benim kontrolm var diye durmuş bana seninde hastane işin kontrol işin bitmiyor dediler, bende durumumu biliyorsunuz doğuma kadar böyle olacak dedim, onlarda sanki doğumdan önce yoktu dediler ben hamiş olunca bi değişti bunlar . Ay nasıl üzüldüm ya , şimdiye kadar keyfimden mi izin aldım yani. Eşime anlattım çok kızdı yine böyle yaparlarsa çıkarsın sende dediler. Bende eğer bi daha olursa açık açık konuşacağım çok zoruma gitti ya, bi kaç ay sonra çıkarım bile işten bu gidişle. Hayır hem bensiz yapamıyorlar hem de benim kontrollerime laf ediyorlar.

evet canım en son çıkan testte ümitlendi sanırım çünkü olması gereken en alt sınır 20milyonya bizimkide 20 600 eee testten sonra yumurtlama gününde kadarda nerden baksan 6 iğne felan oldu onlarında etkisi olup artma vardır bide gün aşırıdan dolayı evet canım ilk sefer gün aşırı denedik genelde 28 canım bazen 27 29 olabiiyor ayın döngüsüyle alakalı ama hiç 30gün ve üstü hiçolmadı ee şimdi ben ne zaman test yapim ki eğer adetm geçerse salı yapimmi

sakın böyle şeyler için kendini üzme, şuan önemli olan işin değil bebeğinin sağlığı, sinirlerini çok yıpratırlarsa ayrılırsın hayatım. bebeğinden daha kıymetli değil ya
hiç bunlara takılıp yıpratma kendini, o onların ayıbı, heralde çekemediler hamileliğini, salla gitsin tatlım

canım aman boşver onların düşüncesiliği öncedende vakitli gelin demişsin ama insanlar bekletmeyi severler patronuna gelince gerçeketen ayıp etmiş yani böylede agresif yapılmazki keyfinden mi gidiyosun hamilesin ee öncesindede onun için uğraştığını bilediklerinden rahatsızlığından dolayı gidiyosun insanlar tuhaf anlama zor bi kullanma kılavuzu gerek asılında

sağol canım evet çok sinirlendim ne bilim çok değiştiler, patronum 10 yıllık evli onların olmuyor , ilk söylediğimde de ne çabuk oldu kız dedi hatta , benim 1 yıldır istediğimi bilmiyorlar tabi. Allah herkese nasip etsin diyorum zaten hep onlarada dua ediyorum ama son günlerde neden böyle yaptılar anlamadım bende çok üzüldüm ama ,

hiç sorma canım sinir oldum erken gelin dediğimiz halde birde, bizim dr erken geliyor zaten. evet öyle bişey yaşadım hem dün hemde bugün , zaten belki çalışmak istemezsin falan demişlerdi bende yok ben çalışırım dedim belki eşin istemez dediler yani illa işten çıkmamı sağlayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…