Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Kızlar yaa öğleden sonra yaşadığım olayı anlatıyım size de sinirden çatlayın başıma ağrılar girdi resmen yaa.. hani dedim ya ben biryere gidicem rahim filmi için 300 tl diye. Mitra diye bir kadın doğum polikliniği. Ben daha önce hormon testlerimi de burada yaptırdım. O zaman zaten ufak tefek bişeyler olmuştu bunların paragöz olmasından kaynaklanan bişeyler sezdik. Neyse şimdi diğer yerler çok pahalı diye rahim filmi için orayı aradım. Hemşireye bağladılar dediki anestezili 400 tl. dedim ben anestezi istemiyorum. Hemşire ne dese beğenirsiniz. Anestezi olmazsa dayanamazsınız çok acı çekersiniz.:95: İnanamadım nası yani dedim. Çok acılı bir işlem dedi. Nası olur herkes tam tersini söylüyo dedim. Yok baya zor bişey dedi. Kapadım bi hışım. Kendi doktorumun orayı aradım gene hemşireye bağladılar. Dedim böyle böyle bişey yaşadım. Olur mu dedi. Çok basit bir işlem dedi. Eğer tüplerde sorun varsa biraz basınç ve sancı hissedersiniz dedi . o da çok kısa süreli bişey dedi. Sorun yoksa anlamazsınız bile dedi. Ordan randevu aldım. Benim kendi doktorum yapmıyormuş .ordaki başka bir doktor yapıyormuş onu da görüyordum hep sempatik bir adam. 8.5 ta gelin dedi hemşire size ağrı kesici ve gevşetici bir iğne yaparız sonra doktorumuzla gidersiniz araçla radyoloji merkez,ine dedi. Dışarıda yapıyorlarmış tubanın dediği gibi. Çok kısa süreli bişey zaten dedi. Çarşambaya aldım randevuyu.
Allahım ömrümden ömür gitti o gerizekalılar yüzünden sırf anestezi parası da almak için insana yaptıklarına bakın yaaa . gene bildiğin yerden şaşmıcan parasınolursa olsun. Sağlıkta da paracılık yapılır mı yaaa

mitrayı biliyorum canım ben de bebeğimi kaybettikten sonra orada kürtaj olmustum. gercekten cok paragözler.

Son düzenleme:
Allah kabul etsin esincim
amin canım çok sağolun hepiniz
evet kızlar tabikide mevla başımızdan eksik etmesin eşlerimizi... her güzelliği beraber yaşamamızı nasip etsin güzel Allahım...
aminnnn
totalde 10 yıl, evlilikte 2,5 yıl canım :93:
maşallah canım allah daha nice uzun yıllar nasip etsin bebekli bebekli bizimde totalde 6 evlilikte 1 yıl
canım kızlarda baya fikir vermiş sen bilirsin yinede bugünde yapınca yarını kaçırmayacaksan eğer ben yapın derim hem daha garanti olur hemde perşembe günleri çok sevapmış eşle birlikte olmak heleki teklif gelen tarafa çünkü perşmbe akşamları tüm camilerde hocalar tarafından nikahlarımız tazelenirmiş:))
2011 de 10. senemiz olacak. gözümü açtım eşimi buldum gibi bişi oldu benimki şekerim.
17 yaşından beri birlikteyiz. Allahım daha uzun seneler nasip etsin inşallah hepiciğimize
ayyy sende bendenmişsin canımya eşim bana 13de göz koymuş ama ben 17mdeydim görüşmeye başladığımızda
iyiyim canım rahat olmaya calısıyorum sonuçta olacağına varıcak dediğin gibi. insallah iyidir kuzum. beklemekten başka yapabilecek bir sey yok.
canım için rahat olsun bence hiç bi sıkıntı yok çok normal geç döllenme olmamış olsa bile bazı bebeklerin anne karnında gelişimi nasılki 1 2 hafta önde olabiliyosaa geridede olabilir sen kalbini ferah tut

ayyy gerçekten ne kadar paragöz insanlarmış tmm isterseniz anestezilide yapıyoruz sizin tercihinize göre deseler tmmda insanın gözünü korkutması çok saçma ama kendi doktorunun hemşireside öyle bir anlatmışki benim bile şimdi gidip rahim filmi çektiresim geldi o kadar basit bi işlemmikiya tırsıyorum

mitrayı biliyorum canım ben de bebeğimi kaybettikten sonra orada kürtaj olmustum. gercekten cok paragözler.
ay canım sorma yaaa dedim ya hormon tahlilleri esnasında da bişeyler çaktık biz bu yönde. şimdi katmerlendi.. bundan sonra bedava tüp bebek var deseler orda gitmem

hiç yaa o zaman de ki anestezisiz 400 anestezili 500. 300 diyip de sonradan bunları yapmanın anlamı var mı yaa kk'da okudum bir çok kişi anestezi olmadan yapmış çok da rahat geçmiş. hemşirenin dediği tıkanıklık olması halinde biraz acı oluyor anladığım.ama katlanılmıcak bir acı değil o da dedi. zaten anesteziye bile karar versem orda 50 tl farkediyo. ve öenmli olan da bu zaten. ben orda acı yaşıcak olsam da korkarak gitmek var bir de rahat g,itmek var. ya param yoksa da bunun üzerine gene orda anestezisiz yaptırmak zorunda kalsam. korkudan kasılmaz mı insan bu lafların üstüne

kızlar bu ay olmadı bebişimiz .Yumurta çatlatma iğneside olmuştum ama gelmedi bebişimiz çok üzüldüm ama yine gittim doktora klomen verdi bu defa günde 2 tane alacağım yanında başka bir ilaç daha var o da rahim duvarını kalınlaştırıyormuş .moralim baya bozulda sanki hemen olacakmış gibi şartlanmışım sanırım hayırlısı olsun artık hepinize sağlıklı,güzel bebekler inş...

canım hayırlısı demek buymuş inşl bu sefer gelir bebişin

adacımya daha önce unutmuşum cevap vermeyi sırf bunun için girdim canın aşure çekmiş kusura bakma canım ben hi unuttum seni öyle söyleyiverdim hakkını helal et valla çok pişman oldum:78:

kızlar bide rahim ağzındaki sıvıdan felan bahsetmiştinizya ben yine kk'da duymuştum o sıvının ph derecesiyle felan alakalıydı normalde spermlerin yaşama süresi o sıvının ph'nın uygun değerde olup olmamasıyla alakalıymış

eşim akşam işten geldikten sonra nasılsın canım bak benim aklım hep sendeydi iyi ol lütfen felan dedim iyiym canım merak etme çok iyiym sen ve bebişimiz üzülmeyin dedi sen üzülme bizde üzülmeyiz ayyy kendimi bian hamile hissettim o zaman çok hoş ya

gerçekten bende rüyamda hamile olduğumu görmüştüm gerçekten insanın içi bi tuhaf oluyor

kızçelerim dertli cancaazlarım benim .. ahh ah içim nasıl dolup taştı nasıl üzüntülerle doluyum şu an anlatamam..
yeni bi haber aldım yüreğime oturdu bacılar. yetişin beni teselli edin kendimi çok fena hissediyorum
eltimin 4 aylık bebeği varken tekrar hamilelik haberini aldık bu geceee ve bunllar daha geçen yıl evlendiler. bir buçuk senede 2. bebek yolda..... kayınvalidem eşime dedi ki, hatta bende duydum "bu haberi sevdeye söyle dedi. gözü aydın" dediii

boşver canım ya üzülme... boşboğazlık etmiş. baska insanlar ne karısır hala anlamıs değilim. kime ne?... iki yetişkin insan var karsısında cocuk değilsiiz ki. sorun sizde değil onda bence. o yuzden hiç üzülmene gerek yok

ne kadar terbiyesizler ya çok şaşırdım. ama maalesef böyle kurumlar çok fazla canım. en iyisini yaparsın gitmemekle. inşallah çrş gününü de hayırlısıyla atlatırsın güzelim

üzülme canım hayırlısı, bu ay kısmetinde bu varmış, inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine. ve tabi hepimiz için geçerli bu dilekler

ay ne güzel canım ya, bak eşin ne güzel şeyler söylemiş
en kısa zaman değil hissetmek, bebişin karnında olur inşallah

sakın üzülme canım benim, o dediğinden utansın. ah bu kaynanalar yok mu illa laf sokmadan rahat edemezler
dert etcek bişi yok güzelim, canını da sıkma. sen yumoşlarını düşün
inşallah Allahın izniyle bu ay gelecek bebişin.
eltininde maşallahı varmış demeden geçemicem, biz daha birini bulamadık
Rabbim sana bi evlat verdi en kısa sürede ikinciside olacak, bunu düşün. sen dersine konsantre ol, dış kapının mandallarına da kapat kulaklarını hayatım

Son düzenleme:

canım benim boşver üzülme adı üstünde işte kaynana vardır böyle patavatsız lafları allah vermiyoki olmuyo sanki sevde olmasın diye elindeki bütün imkanları seferber etmiş çok cahilce bir iğneleme yapmış kayınvalden keşkede eşin verseydi ağzının payını ay benim kayınvaldem eşime öyle bişe söyleyecek pişman eder valla

ama eltinin durumuda çok tasvip ettğim bir durum değil açıkcası daha çocuğu küçücük onunla ilgilenmesi büyütmesi bütün dikkatini sevgisin ona vermesi gereken zaman 4aylık bebek daha ondan bişe anlamadan hemen hamile kal bide zor geçiyosa daha kötü bence bi doğumun üzerinden 3yıl geçmeli yani bebek 2 yaşındayken en erken hamile olunmalı benşm naçizane fikrim

ayy bide şöyle bir durum var benim eltiminde 2,5yaşında çocuğu var ikinciyi yapmadan benim olmasını çok istiyorum çünkü bana karşı çocuğuyla övünüyr hele bide ikinci olursa daha çok kışkırtır o zaman çok üzülürüm

HAYRET DR KENDİSİ ARADI DEMEK. ÖZEL MUAYENEHANEMİYDİ CANIM SENİN GİTTİĞİN? BU SEFER İLGİLENİR BAKARSIN... BİDE O GÜN SANA HAKSIZLIK YAPTIĞINI VE ÜZDÜĞÜNÜ SONRADAN ANLAMIŞ OLABİLİR.. O YÜZDEN HATASINI TELAFİ ETMEK İÇİN ÜZERİNE DÜŞÜYOR OLABİLİR CANIM.. İNŞAALLAH DUYMAK İSTEDİĞİN ŞEYLERİ DUYURUR ALLAHIM... DEĞERİNDE İYİ YÜKSELİYOR BENCE.. MAŞAALLAH DİYELİM ..

İŞTE BU DURUMA GELMİŞ ARTIK İNSANI PARA KAZANMA ARACI OLARAK GÖRÜYORLAR CANIM... BİDE NASIL ACINDIRMIŞ HEMŞİRE SANKİ MASADA KALIVERECKMİŞSİN GİBİ... NASIL ROL YAPABİLİYORLAR YAHU BEN ANLAMIYORUM BU İNSANLARI... TEKRAR DOKTORUNADÖNMEN DEMEKKİ HAYIRLIYMIŞ GÜZELİM.. İNŞAALLAH ONDAN GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN... BAZEN İNSAN 3 KURUŞ TASARRUF EDEYİM DİYOR AMA DAHA BÜYÜK MASRAF AÇIYOR.. BENİMDE BAŞIMA GELİR ÇOĞU ZAMAN... EN BAŞINDAN PARAYA KIYIP ADAM GİBİ İŞİNİ YAPTIRMAK LAZIM..AMA TÖKEZLEMEDEN ANLAMIYOR İNSAN :26:

SERMİN CANIM BU SÖZLER HEPİMİZE O KADAR TANIDIK GELİYOR Kİ... BUNBLAR HEPİMİZİN İÇİNDE HER AY YAŞANAN OLAYLAR O YÜZDEN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUZ CANIM...İNŞAALLAH BU AY OLUR SEN HİÇ STRES YAPIP HORMONLARINI BOZMA... HEM ARD ARDA KLOMEN KULLANINCA GENELDE 2. AYDA HAMİLE KALANLARI DUYUYORUM İNŞAALLAH ONLARDAN BİRİDE SEN OLURSUN.. VE TABİKİDE İSTEYEN HERKESE BU AY NASİB OLUR İNŞAALLAH...
BENDE BU AY TEKRAR KLOMEN KULLANIYORUM... GEÇEN AY GÜNDE 1 TANE Mİ KULLANDIN Sen? KAÇTANE YUMURTAN GELİŞTİ ACABA? :44:
AYY NE ROMANTİKKK NE GÜZEL YAKLAŞIMLAR BUNLAR ESİNCİM.. KENDİNİ HAMİLE GİBİ HİSSETMEN ÇOK NORMAL.. ÖYLE Bİ KOCAYLA HAMİLE GİBİ HİSSETMEK VE ARDINDAN HAMİLELİĞİ YAŞAMAK DAHADA GÜZELDİR CANIM. .. RABİM BU SÖZLERİNİZİ BUGÜN YARIN GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRSÜN İNŞAALLAH GÜZELİM
gerçekten bende rüyamda hamile olduğumu görmüştüm gerçekten insanın içi bi tuhaf oluyor
MUHTEŞEM Bİ DUYGU RÜYADA BİLE YAŞAMAK... GERÇEK OLUNCA GÖRÜRSÜNÜZ KIZLAR İNSANI MENFAATSİZ SEVEN SADECE YAVRUSU OLUYOR.. ONUN GÖZLERİNDEKİ SEVGİ HİÇ KİMSEDE YOK.. RABBİM SİZLEREDE EN YAKIN ZAMANDA YAŞATSIN İNŞAALAH
EVET CANIM ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL AMA DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM...SAĞOL CANIM..
İNŞALLAH BU AY NASİB OLUR CANIM.. BEN YUMOŞLARIMI DÜŞÜNÜCEM EVET.. FAKAT İYİ GİTMEYEN BİRŞEYLER OLMASINDAN KORKUYORUM..

EVET ÇOK YAKIN BEBEK SAHİBİ OLMAK BENCEDE BİRAZ SIKINTILAR DOĞURUR.. Bİ KERE ONUN ANNE SÜTÜNE İHTİYACI VARDI. AMA ŞİMDİ EMECEK Mİ BİLMİYORUM. YAVRUCAK 1 YAŞINA GELDİĞİNDE KARDEŞİ DOĞACAK.. AMA KISMETLERİ ÖYLEYMİŞ... ZAMAN O KADAR ÇABUK GEÇİYOR Kİ BEN NİYE O KADAR ARA VERDİM İNANAMIYORUM KENDİME... YAŞLARIMIZ İLERLEDİ.. NE ZAMAN BEBEK SAHİBİ OLUCAZDA ONLARI BÜYÜTECEĞİZ... HELE Kİ EŞİM 38 YAŞINDA KIZLAR YAA:18:
ESİNCİM EŞİM DE BENİ EZDİRMEZ aLLAHA ŞÜKÜR AMA ORDA YENİ Bİ HABER VERİLİYORKEN ÇEKEMEMZLİK YAPMIŞ GİBİ OLMAK İSTEMEZ. YERİ GELİNCE LAFINI SÖYLER.. BEN EŞİMDEN YANA GÜCENMEDİM ÇÜNKÜ BİR YEĞENİ DAHA OLACAK SONUÇTA..O KONUŞMA ESNASINDA TAVIRLARIYLA BENİ RAHATLATTI.." BOŞ KONUŞUYOLAR" GİBİ Bİ HAL İÇİNE GİRDİ YANİ. O YÜZDEN GOCUNMADIM

Kızçelerim hepiciğinize hayırlı sabahlar.. Hayırlı cumalar.... Yeni bir güne daha sağlıkla uyandık rabbimize şükürler olsun :119:

günaydın sevdecim nasılsın bugün
canım gerçekten romantik dakikalardı inşl dediğin gibi bugün yarın gerçek olur hayal etmek rüyada görmek bu kadar güzelken yaşamak nasıl güzel bişeydir tarif edilemez heralde inşl en kısa zamanda hepimiz yaşarız sende tekrardan yaşarsın buarada sen haklısın canım orda eşin cevap verseydi doğru olmazdı bunu sevdeye söyle diyebilen bi insan oğlunun kıskançlık yapıpda o tepkiyi verdiğini düşünebilir neyse onlar büyük deyip geçmek en mantıklısı canım inşl seninde en kısa zamanda ikincin gelecek bellimi olur kızın 2yaşındayken başlasaydın belki hala yoktu herşey kısmet hiç bişey için geç değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…