Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar daha kahvaltı yapamadım canım hiç birşey istemiyor![]()
aa olurmu böyle aç aç hemen kahvaltını yap bakim, hastasında zaten.kızlar daha kahvaltı yapamadım canım hiç birşey istemiyor![]()
ada sen ne adamıştın canım kopya çekeyim![]()
tamam canım dövme :18:hemen bi çay koydum azıcık bişeyler yiyimama bana diyosunuz bideeeeeeedöverim haaaaaaa azcıkda olsa atıştır o zaman bide hastasın aaaaaa bu halinde dövdürme kendini bakem aç ağzını yi bişiler idare edecek kadan emiiii
![]()
aa olurmu böyle aç aç hemen kahvaltını yap bakim, hastasında zaten.
canım eğer söylemek doğruysa, adak söylenmez falan derler ya gerçi Allah kalbimizi biliyor birbirimize yardımcı olmak için herşeyimizi paylaşıyoruz.
Canım hamiş kalırsam ve herşey yolunda giderse kurban keseceğim ve dağıtacağım demiştim.
Birde yasin ve cevşen okuyacağım demiştim sayıları da var ama yazmıştım bi kenara, halevin dediği gibi pek unutkanım bende :18:
Birde bi anda içimden gelmişti 60 tl bi fakire vereceğim demiştim , sonra rüya gibi bişey gördüm 61 tl oldu :26:
bu kadar öyle çok fazla bişey dilememiştim bende, çok borcumuz var karınca kararınca hani.
tamam canım dövme :18:hemen bi çay koydum azıcık bişeyler yiyim
tamam canım yoğun istek üzerine kahvaltımı yapıcam birazdan..
adacım epey varmış senin adağında maşaallah daha ne olsun gülüm... Allah kabul etsin hepsini![]()
aa olurmu böyle aç aç hemen kahvaltını yap bakim, hastasında zaten.
canım eğer söylemek doğruysa, adak söylenmez falan derler ya gerçi Allah kalbimizi biliyor birbirimize yardımcı olmak için herşeyimizi paylaşıyoruz.
Canım hamiş kalırsam ve herşey yolunda giderse kurban keseceğim ve dağıtacağım demiştim.
Birde yasin ve cevşen okuyacağım demiştim sayıları da var ama yazmıştım bi kenara, halevin dediği gibi pek unutkanım bende :18:
Birde bi anda içimden gelmişti 60 tl bi fakire vereceğim demiştim , sonra rüya gibi bişey gördüm 61 tl oldu :26:
bu kadar öyle çok fazla bişey dilememiştim bende, çok borcumuz var karınca kararınca hani.
adacım allah kabul etsin adaklarını da dualarını da işallah ben de fakir birini doyurucam giydiricem diye adak adamıştım ama kurbanı ben de düşünmedim değil .. en azından küçük bişey kestirip dağıtmak lazım aslında. peki acaba kızlar adakta önceden yapılınca oluyor mu mesela adak adayıp önce kestirip dağıtmak daha iyi olur mu ki
evet canım bizi toplayacak birine ihitiyaç vardı onuda halev en iyi şekilde yürütüyor zatihemen doyur karnını bakimm, halevim yaa iyiki varsın valla sen topluyorsun bizi , kızsan da dövsen de bizi
İşte canım dediğim gibi kararınca içimden böyle geçirmiştim, inşallah kabul eder Rabbim. Eşime dedim birde şükür namazı kılalım diye , sürekli şükrediyorum ve sürekli sizler için dualar ediyorum canlarımmm![]()
adacım allah kabul etsin adaklarını da dualarını da işallah ben de fakir birini doyurucam giydiricem diye adak adamıştım ama kurbanı ben de düşünmedim değil .. en azından küçük bişey kestirip dağıtmak lazım aslında. peki acaba kızlar adakta önceden yapılınca oluyor mu mesela adak adayıp önce kestirip dağıtmak daha iyi olur mu ki
inşallah canımmmAllah kabul etsin inşallah canım dara düşmeden halledersiniz inşallah adaklarınızı
inşallah canım aminn, Rabbim kabul etsin senin adağınıda inşallah yerine getirdiğin günleri de göreceğiz.adacım allah kabul etsin adaklarını da dualarını da işallah ben de fakir birini doyurucam giydiricem diye adak adamıştım ama kurbanı ben de düşünmedim değil .. en azından küçük bişey kestirip dağıtmak lazım aslında. peki acaba kızlar adakta önceden yapılınca oluyor mu mesela adak adayıp önce kestirip dağıtmak daha iyi olur mu ki
koş koşş yetiş esincimmmgünaydın kızlra geçmiş okuyup geliyorum hemen
inşallah kabul vaktine gelir canım dediğin gibi. Sadaka da çok öenmli gerçekten.evet canım bizi toplayacak birine ihitiyaç vardı onuda halev en iyi şekilde yürütüyor zati
şükür namazı da çok güzel.. sğağol duaların için canım.. inşaallah kabul vaktine gelir
narcım adak adadığın zaman duan yerine geldikten sonra adak yapılır. çünkü sen "şöyle olursa " diye söylüyorsun. o şey olmadan yaptığın iş adak sayılmaz..
ama sadaka belayı defeder sırrına mazhar olmak içün hayırlar yapılabilir.. ama adak, adadığın şey yerine gelince olur emi canım.![]()
kızlar bugün 11. günüm. sol kasığım sızlıyor galiba yumoş büyüyor dimi
doktor beni salı yada çarşamba çağırdı sizce hangi gün gitsem iyi olur... salı 12. günüm...... çarşambada 13......:26:
inşallah canımmm
inşallah canım aminn, Rabbim kabul etsin senin adağınıda inşallah yerine getirdiğin günleri de göreceğiz.
koş koşş yetiş esincimmm
inşallah kabul vaktine gelir canım dediğin gibi. Sadaka da çok öenmli gerçekten.
sen 12. gün git o zaman erken de yumoşun oluveriyor senin maşallah, 13. gün geç kalmış olabilirsin belki, zaten 12. gün gidince dr ona göre şu gün gel der.
afiyet olsun canlar ben yemeğe geçiyorum![]()
afiyet bal şeker olsun tatlımm, bende açım ama canım hiç bişey yemek istemiyor kaç gündür böyleyimafiyet olsun canlar ben yemeğe geçiyorum![]()
evet adacım yarın gideyim dimi. eşime söyliyim bakayım :26:
afiyet bal şeker olsun tatlımm, bende açım ama canım hiç bişey yemek istemiyor kaç gündür böyleyim
evet bidenem yarın git bakalım inşllah hayırlısıyla tutar bu ay.
halevcim sanada günaydın şekerim... bende biriniz gelin diye bekliyordum .. çok fena gribim hiç değilse size de geçsinnn
geçmiş olsun hayatım kızartmalar titizliklten dışarda yapılırsa bu havada olacağı bu dikkat et kendine
.
canım çok umutluyduk ya inan böyle bir sonuç beklemiyodum valla inşl 2011 bebiş yılımız olur canım sen benden ümüdini kesmemişsin inşl olur canım da içimde bu aya dair ümit yok acıkcası kendimi hamiş hissetmiyorumkızlar herkese günaydın işim var biraz geçmişi okuyamadım daha ne yazıkki size müjde veremiyorum.. dün adetimin 29. günüydü ve iğneyi saymadığım zaman normal adet günüm oluyor o gün.. sabah kırmızı kartı yemiş bulunuyorum. Şok şok şok baya da hazırlamıştım kendimi gelmicek galiba diye. Neyse biraz ağladım eşimin kollarında sonra toparlandım dışarı falan çıktık gezdik tozduk alışveriş yaptık. Bizim umutlar da 2011 e kaldı.tabi artık bir umudum kaldıysa.. bu ay ve gelecek ay doktora gitmeyi düşünmüyorum kendimi biraz dinlenmeye alıcam. Biraz bitkisel takılıcam ama adetim bitince rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. O iki ayın sonunda da aşılama yaptırmak istiyorum Allah nasip ederse. Adacım da umut oldu bu konuda bana onların da çok büyük problemleri yoktu aşılama tuttu ilk seferde bizde de tutar belki. Neyse sonra gelicem tekrar işlerimi kolaylıyım da konuşuruz yine öpüyorum sizleri. Bu arada Tuğba ve zeytin okuyamadım daha ama haberleri olan var mı içinizde şöyle en müjdelisinden
canım hakkınızda hayırlısı olsun inşl şu dinlenmeye ayrıldığın vakitte gelir bebişin kendini üzüp yıpratmadığına sevindimgünaydın kızlar ,
iyi haftalar diliyorum, ben adet oldum ama hiççççç üzülmedim şükürler olsun hiç etkilenmedim . çünkü son 1 haftadır allahıma dua ediyordum " Allahım eğer hamile değilsem ne olur sana isyan etmeyeyim bana engel ol, bana sabır ver, güç ver senin yolundan ayırma isyan etmek istemiyorum bana yardım et" diyordum. ve allahım çok büyük ki ben inanın hiç üzülmedim ve gayet mutluyum. yaşıyorum, sağlıklıyım, işim var eşim var, allahım zamanı gelince biliyorumki herkese verecek. hayırlı zamanda inşallah.
adet sabahı saat 6 da uyandırıldım ağrım uyandırdı feci bir ağrı anlatamam gene gelmedi ben dayanamadım dr da aramadım ve ilacımı içtim çünkü aşure yapcaktım ii olmam gerekiyordu
ilacımı içtim ve uyumuşum biraz
sen bilirsin canım ama çok özletme kendiniamin kızlar aynen öyle kendimi stres sinir sahibi neden yapayım ki veren allah alan allah allah hayırlısını biliyor ol derse oluverir üzülmeye mutsuz olmaya gerek yok allahım sabırla isyansız dularımızladevam
![]()
hem sinir hastası anneciği mi olsun
kızlar dr takıbını bırakıyorum ben buryada arada uğrarım sizlere bakmak için biraz uzaklaşcam![]()
yeni umutlar boy vermeye başlamış hayırlısı canım inşl bu sefer gönlünün muradı olur 12.günü git istersen doktora hayatımkızlar bugün 11. günüm. sol kasığım sızlıyor galiba yumoş büyüyor dimi
doktor beni salı yada çarşamba çağırdı sizce hangi gün gitsem iyi olur... salı 12. günüm...... çarşambada 13......:26:
sanada afiyet olsun canım.. bende yiyorum
esin nerde kaldın gız bacım![]()