adacım sakın misafirler var diye kırıp geçirme kendini.... yorulma telaş etme sakin sakin güzelim e mi...
bide akşama kan testini alınca hemen önce kayınvalidenlere sonrada gelen misafirlere söyleyin hamile olduğunu... herkes sana yardım etsin canım.. el bebek gül bebek geçir bu güzel günleri...
benim gibi biraz zaman geçsin öyle söyliyim dersen bütün işler üstüne kalır..bebeciğine yazık etme.....
bide şu yönü var.. insanlar sizden bi bebek beklentisi içinde ya, olduğunu cümle alem duysun..
eşin seni bol bol okusun ayetel kürsileri nas felak surelerini nazara karşı önlem alın canımmmmm
kıızlar bu ne bre hepiciğiniz hamilelik belirtilerinizden bahsetmişsiniz... benim daha bugün 8. günüm ... ama sayenizde bende bile başladı hamilelik belirtisiii... ağzımın hiç tadı yok
senden öğreneceğim çok şey sevdecimmmm, o konuda iki arada bi derede kaldım , kan sonucu eğer pozitif çıkarsa önce kendi anneme söyliyim ama yüzyüze söyliyim demiştim yarın anneme gideyim ,sonrada kayınvalideme söyliyim dediydim ama sende haklısın, bilsinler ki ona göre davransınlar. Eşimle her yarım saatte bir konuşuyoruz zaten temizliği bitirdim diyor şimdide.Sence bugün kayınvalidemlere mi söyliyim ilk :26 , birde teyzemin gelini hamile olunca dediki herkese öyle söylemek istemedim ,iyi değilmiş falan demişti, :26: bi de çok yeni olacak ya bilemedim ben bu işi :26:bi yanım hemen söyle diyor bi yanım bikaç hafta geçsin diyor
senden öğreneceğim çok şey sevdecimmmm, o konuda iki arada bi derede kaldım , kan sonucu eğer pozitif çıkarsa önce kendi anneme söyliyim ama yüzyüze söyliyim demiştim yarın anneme gideyim ,sonrada kayınvalideme söyliyim dediydim ama sende haklısın, bilsinler ki ona göre davransınlar. Eşimle her yarım saatte bir konuşuyoruz zaten temizliği bitirdim diyor şimdide.Sence bugün kayınvalidemlere mi söyliyim ilk :26 , birde teyzemin gelini hamile olunca dediki herkese öyle söylemek istemedim ,iyi değilmiş falan demişti, :26: bi de çok yeni olacak ya bilemedim ben bu işi :26:bi yanım hemen söyle diyor bi yanım bikaç hafta geçsin diyor
ay öle kuzum ya ben bile normal olmadığını sadece tiple olduğunu bildiğim halde sayelerinde belirtilere takılıyorum haaaaaaa ama bugün belim gerçekten ağrıyor dua edinde adetim erken gelmesin yoksa raporsuz nasıl başlarım tedaviyeee:44:
kuzum bencede biraz geçsin sadece annene söyle benim nacizane fikrim gerçekten sonuçta çok yeni daha eğer kanda yükselme olursa söyle diye düşünüyorum tabisi önce sizin fikriniz önemli
ya arkadaslar sızlerden bılgı almak ıstıorum ben 17 gundur adet göruorum ama bu durumdan korkuorum oyuzdende doktora gıdemıorum bı bılgınızmı varmı neden kaynaklanabılır kisttım var oyuzden olabılırmı acaba
belli olmaz şekerim bebişin raporu beklemeden sürpriz yapar belkide , inşallah.
Canım ayy bugünü anlatamam hani böyle ne yapacağını bilemez kararsız insanlar olur aynen öyle. Sadece aileme ve bikaç yakın arkadaşıma söyliyim eğer sonuç pozitifse diye düşünmüştüm , ama gıymatlımda çok haklı zaten çok korkuyorum çok yordum kendimi bu hafta.:26:Sanki rüya gibi yaa , şimdiye kadar hamiş değilim üzüntüsü vardı, şimdiden sonrada acaba bi sorun mu olacak korkusuRabbim yar ve yardımcımız olsun hepimize. Halevim böyle düşünüyorum diye kızma tatlım bana,inan elimde değil zor bulduk ya o yüzden
ya arkadaslar sızlerden bılgı almak ıstıorum ben 17 gundur adet göruorum ama bu durumdan korkuorum oyuzdende doktora gıdemıorum bı bılgınızmı varmı neden kaynaklanabılır kisttım var oyuzden olabılırmı acaba
TE=GIYMATLIM;16683768]eşimde ailemize ve en yakın arkadaşına söyleyelim diyor ,evet canım bebeğe bişey olursa korkusudur onunki de. Dimi kötü düşünce belayı çeker Allah korusun . ayy annemler çok sevinecek her fırsatta e sıra sizde geçiyor bile diyordu, kayınvalidem de içten içe istediği belli , bebek kıyafetleri oyuncakları bile alıyor , onlar bu kadar isterken
ya adetım bıttı 3 gun sonra tekrar basladı damla damla gelıodu bugun bıraz daha fazla gelıo cnm ama düşük falanmı dıye şüphelıorum kızımın küvetını kaldırdıktan sonra basladı kanamam
canım elbette ki insanın içinde şüphe her zaman olur bu doğal bişi ama fazla aklına getirme kötü düşünceleri canım iyi düşün iyi şeyler gelişsin hep
bence dra gitmelisin canım neden korkuyorsun ki böle belki daha kötü şeyler olabilir bişey kaybetmezsin o yüzden vakit kaybetmeden dra git derim
eşinin dediği gibi yapın canım ama ailenin hepsine söylerken bütün akrabalarda haberdar olabilir bunu ailenizden herkese yaymayacak kişilere söyleyin bence, hatırlarsan bi arkadaşın daha öleydi kayınvalidesi herkese duyurmuş ya kendi söylememek isterken o hesaba dönmesin bide şu var herkese kendiniz söylemek isterken boş bulunup kendilerininde yayması bence hoş değil
kayınvalidene deki, eğer istiyorsan seninle tekrar eski günlere dönebiliriz anneciimmm
canım kayınvalidemin ağzı sıkıdır söyleme dediğim zaman söylemez sanmıyorum, çünkü kendi ailesi ile ilgili bişey olsa en son ben duyarımona yeni olduğunu söylediğim zaman söylemez , bugün onlara söylerim artık yarında anneme söylerim dayanabilirsim tabi :26: tamam canım artık daha az getireceğim kötü düşünceyi olması gerektiği kadar saatler geçmez oldu kızlarrr
kızlar ben biraz mutfağa atayım kendimi.. yemek yapmam lazımmmmm
hamilemiydin canımya adetım bıttı 3 gun sonra tekrar basladı damla damla gelıodu bugun bıraz daha fazla gelıo cnm ama düşük falanmı dıye şüphelıorum kızımın küvetını kaldırdıktan sonra basladı kanamam
kayınvalidene deki, eğer istiyorsan seninle tekrar eski günlere dönebiliriz anneciimmm
hamilemiydin canım
ilahi emiiii :) torunun sağlığı için tamamen annecim ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?