Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

senden öğreneceğim çok şey sevdecimmmm, o konuda iki arada bi derede kaldım , kan sonucu eğer pozitif çıkarsa önce kendi anneme söyliyim ama yüzyüze söyliyim demiştim yarın anneme gideyim ,sonrada kayınvalideme söyliyim dediydim ama sende haklısın, bilsinler ki ona göre davransınlar. Eşimle her yarım saatte bir konuşuyoruz zaten temizliği bitirdim diyor şimdide. Sence bugün kayınvalidemlere mi söyliyim ilk :26 , birde teyzemin gelini hamile olunca dediki herkese öyle söylemek istemedim ,iyi değilmiş falan demişti, :26: bi de çok yeni olacak ya bilemedim ben bu işi :26:bi yanım hemen söyle diyor bi yanım bikaç hafta geçsin diyor

kıızlar bu ne bre hepiciğiniz hamilelik belirtilerinizden bahsetmişsiniz... benim daha bugün 8. günüm ... ama sayenizde bende bile başladı hamilelik belirtisiii... ağzımın hiç tadı yok

ay öle kuzum ya ben bile normal olmadığını sadece tiple olduğunu bildiğim halde sayelerinde belirtilere takılıyorum haaaaaaa ama bugün belim gerçekten ağrıyor dua edinde adetim erken gelmesin yoksa raporsuz nasıl başlarım tedaviyeee:44:

kuzum bencede biraz geçsin sadece annene söyle benim nacizane fikrim gerçekten sonuçta çok yeni daha eğer kanda yükselme olursa söyle diye düşünüyorum tabisi önce sizin fikriniz önemli

yok güzelim terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler.. benimkide o hesap... size akıl vermeyi bilirim ama kendime sıfır...
o zaman şöyle yapalım eşin ne düşünüyor bu konuda.. hemen söylemeyi istiyorsa ikiniz bi ortak karara varın...
teyzenin gelini öyle demiş ama o düşünce içten içe bebeğe bişey olursa düşüncesi gülüm..
işte onu hiç aklına getirmeyeceksin ki başınada gelmesin... kötü düşünce belayı çeker derler...
yinede eşinle karar verin güzelim. en doğrusu öyle olur..

belli olmaz şekerim bebişin raporu beklemeden sürpriz yapar belkide , inşallah.
Canım ayy bugünü anlatamam hani böyle ne yapacağını bilemez kararsız insanlar olur aynen öyle. Sadece aileme ve bikaç yakın arkadaşıma söyliyim eğer sonuç pozitifse diye düşünmüştüm , ama gıymatlımda çok haklı zaten çok korkuyorum çok yordum kendimi bu hafta.:26:Sanki rüya gibi yaa , şimdiye kadar hamiş değilim üzüntüsü vardı, şimdiden sonrada acaba bi sorun mu olacak korkusu Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimize. Halevim böyle düşünüyorum diye kızma tatlım bana,inan elimde değil zor bulduk ya o yüzden

ya arkadaslar sızlerden bılgı almak ıstıorum ben 17 gundur adet göruorum ama bu durumdan korkuorum oyuzdende doktora gıdemıorum bı bılgınızmı varmı neden kaynaklanabılır kisttım var oyuzden olabılırmı acaba

TE=GIYMATLIM;16683768]yok güzelim terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler.. benimkide o hesap... size akıl vermeyi bilirim ama kendime sıfır...
o zaman şöyle yapalım eşin ne düşünüyor bu konuda.. hemen söylemeyi istiyorsa ikiniz bi ortak karara varın...
teyzenin gelini öyle demiş ama o düşünce içten içe bebeğe bişey olursa düşüncesi gülüm..
işte onu hiç aklına getirmeyeceksin ki başınada gelmesin... kötü düşünce belayı çeker derler...
yinede eşinle karar verin güzelim. en doğrusu öyle olur..[/QUOTE]

eşimde ailemize ve en yakın arkadaşına söyleyelim diyor ,evet canım bebeğe bişey olursa korkusudur onunki de. Dimi kötü düşünce belayı çeker Allah korusun . ayy annemler çok sevinecek her fırsatta e sıra sizde geçiyor bile diyordu, kayınvalidem de içten içe istediği belli , bebek kıyafetleri oyuncakları bile alıyor , onlar bu kadar isterken

17 gündür aralıksızmı adet oluyorsun canım, bence hemen dr a gitsen iyi edersin,

adacım o zaman ev halkına söyleyin ama bu akşam bilselerde iyi olurdu.. normalde kayınvaliden işlerde yardımcı olur mu sana.. misafire hizmetlenirken filan?

tprk arkadaşım yara yada kistten olabilir. ama doktora gitsen ne kadr doğru olur değil mi.. eğer bi rahatsızlık varsa boşuna ilerlemesin arkadaşım..
kistinin türü belli mi ?

Son düzenleme:
sevdecim kayınvalidem sağolsun yardım eder ama öyle benden çok pır dönmez aslında eskiden öyleydi benim misafirime benden çok ilgilenirdi rahatsız olurdum, konuştuk halletmiştik şimdi nasıl olur bilemiyorum ki :26:

canım elbette ki insanın içinde şüphe her zaman olur bu doğal bişi ama fazla aklına getirme kötü düşünceleri canım iyi düşün iyi şeyler gelişsin hep

bence dra gitmelisin canım neden korkuyorsun ki böle belki daha kötü şeyler olabilir bişey kaybetmezsin o yüzden vakit kaybetmeden dra git derim

eşinin dediği gibi yapın canım ama ailenin hepsine söylerken bütün akrabalarda haberdar olabilir bunu ailenizden herkese yaymayacak kişilere söyleyin bence, hatırlarsan bi arkadaşın daha öleydi kayınvalidesi herkese duyurmuş ya kendi söylememek isterken o hesaba dönmesin bide şu var herkese kendiniz söylemek isterken boş bulunup kendilerininde yayması bence hoş değil

ya adetım bıttı 3 gun sonra tekrar basladı damla damla gelıodu bugun bıraz daha fazla gelıo cnm ama düşük falanmı dıye şüphelıorum kızımın küvetını kaldırdıktan sonra basladı kanamam

canım kayınvalidemin ağzı sıkıdır söyleme dediğim zaman söylemez sanmıyorum, çünkü kendi ailesi ile ilgili bişey olsa en son ben duyarım ona yeni olduğunu söylediğim zaman söylemez , bugün onlara söylerim artık yarında anneme söylerim dayanabilirsim tabi :26: tamam canım artık daha az getireceğim kötü düşünceyi olması gerektiği kadar saatler geçmez oldu kızlarrr

tamam o zaman dediğin gibi yaparsın kuzum azcık sabret az kalmış canım dayan

kızlar ben biraz mutfağa atayım kendimi.. yemek yapmam lazımmmmm

geç bakalım kuzum

hamilemiydin canım
kayınvalidene deki, eğer istiyorsan seninle tekrar eski günlere dönebiliriz anneciimmm

ilahi emiiii :) torunun sağlığı için tamamen annecim ha

adacım arada derede kalman çok normal halev ve sevde çok güzel yaklaşımlar getirmişler aslında. hemen söylemesen haklısın nolrusa olsun insan biraz kesinleşsin bir aşamaya gelsin de sonra allah korusun aksi bişey olursa bir de açıklama yapmak zorunda kalmıyım diye düşünüyor. ki ondan sonra da herkes bebek istediğinizi de öğrenmiş oluyor.
amaaaa iyi düşün iyi olsun mantığıyla ve o hevesle herkese de ilan etmek de istiyorsunuzdur. o da çok haklı bir istek. Ben sana kendim hamile kalsam yapmak istediğim şeyi söyliyim kan testi sonrası bir iki çok yakın arkadaşıma söylerim diğerlerine ilan etmek için kalp atışını beklerim sanırım. Ama bu plan sadece gerçekte bunu yapabilir miyim yada eşim özellikle sabredebilir mi bilemiyorum. Ama yorulmak anlamında sevdecim haklı sana en yüksek dozda ihtimam göstermesi lazım şimdi herkesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…