Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar ben müsadenizl biraz dışarı çıkıcam.. eve erzak kuru baklagil makarna pirinç neyin alıcam.. biliyorsunuz bugün yapılan alışverişin bereketi bir yıl evimizde olucak inşaallahhhh:52:
hadi canlarım gelince görüşürüz size bol muhabbetler.......:79:

evet bizde yaptık alışveriş.ALLAH bol bol bereket versin inşallah.

kızlar ya ikidir aynı rüyayı görüyorum.benim minik bir bebişim olmuş.önce emzirmeyi unutuyorum.sonra aklıma geliyor nasıl acıkmış yazık saldırıyo resmen.ama çok güzel bi duygu.

ya kızlar mesajlar karma karışık çıkıyor sinir oluyorum. bi yazdığım mesaj 3 farklı şekilde sizlere sunulmuş :1:

:60::60::60::60::60: aynen bende sinir oldum kuzum ama yazını okuyunca da gülmeden edemedim:60:

kızlar ben müsadenizl biraz dışarı çıkıcam.. eve erzak kuru baklagil makarna pirinç neyin alıcam.. biliyorsunuz bugün yapılan alışverişin bereketi bir yıl evimizde olucak inşaallahhhh:52:
hadi canlarım gelince görüşürüz size bol muhabbetler.......:79:

tabisi kuzum bende akşam aldırıcam kocişime hadi bakalım yine bekliyoz gelmim deme sakın haaaaaaaaa

kızlar ya ikidir aynı rüyayı görüyorum.benim minik bir bebişim olmuş.önce emzirmeyi unutuyorum.sonra aklıma geliyor nasıl acıkmış yazık saldırıyo resmen.ama çok güzel bi duygu.

hayırlara çıkar inşallah rüyan canım

canlarım bu sene başı duasını bugün yani muharrem ayının 10. günü okuyan kişi bu sene içinde gelecek belalardan ve ölümden emin kılınır diye hadis-i şerif var... bende size tavsiye edeyim dedim...

Eki Görüntüle 115446 .

sağol sevdecim dua için

bende bir pcolu olarak hemen okuyom ablacım.

aferin :46:

evet canım inşşaallah yağan rahmet hürm etine dualarımız hayırlısıyla kabul olurrrrrrrr

kekula canım insan onu başaramıyor ki.. çünkü bi yandan bu sefer vardır diye içi içini yiyo insanınnnnnn

okudum canım çok güzel... sağol paylaşımın için
bana bu ay günde tek klomen verdi dr.. bakalım böylesi hayırlı olacak mı :26:

ne demek sevdecim

gıymatlım,

evet annemde beni aradı akşam eve gıderken en azından 1 kg seker 1 kg un al eve gıderken bu yılınız bereketlı gecsın dedı bende oyle yapmayı planlıyordum
bende o zaman mutlaka alısverıs yapayım baska seylerde alayım
aksam da adanın dedıgı gıbı 786 adet besmele cekerım tesbıhle belkı
bırde kuran okuyabılırsek ne mutlu bıze allah tum dualarımızı kabul etsın ınsallah yarabbım duy sesımızı:26:

evet canım bence tam isabet doğru düşünüyorsun....
sen doktoruna gidersen bu meseleyi sormayı unutma olur mu....
sayende bizim gibi cahil takımı bilgilenmiş olurrrr ....:52: dimi narr :9:
heee sağlık ansiklopedisi alcam size olmucak başka türlü.. 36 kupona yetişş hanım koşş bitmedennn :76::32:

hayırlara çıksın canım rüyan bende görmüştüm bir kere öyle çok değişik bir duyguydu

ay kızlar ne çok kaynatmışınız ama benim çok işim var aklım işte yüreğim burda :9: işe dönüyorum ne yazıkki

heee sağlık ansiklopedisi alcam size olmucak başka türlü.. 36 kupona yetişş hanım koşş bitmedennn :76::32:

hayırlara çıksın canım rüyan bende görmüştüm bir kere öyle çok değişik bir duyguydu

ay kızlar ne çok kaynatmışınız ama benim çok işim var aklım işte yüreğim burda :9: işe dönüyorum ne yazıkki

işini hallet kuzu biz burdayız kolay gelsin sana

hayır olsun canımm

yetiş bacımm sohbeteeee:52::52:
halevcim bende okudum paylaştığın yazıyı güzel bilgiler var

kızlar merhaba bişey sorcam ben
dün doktora gittim adetimin 11. günüydü. iki tane yumurtam oluşmuş ikisi de 16mm. iki gün sonra yine gel dedi. yarın yine gidicem. yumurtalarım daha da gelişir değil mi? 20mm üstüne çatlatma iğnesi yapıyoruz dedi. kafam karıştı gelişmemiş mi yumurtalarım? :26:

dün doktora gittim adetimin 11. günüydü. iki tane yumurtam oluşmuş ikisi de 16mm. iki gün sonra yine gel dedi. yarın yine gidicem. yumurtalarım daha da gelişir değil mi? 20mm üstüne çatlatma iğnesi yapıyoruz dedi. kafam karıştı gelişmemiş mi yumurtalarım? :26:

yok be canım gayet iyi ilerliyor günde 2mm artış olması gerekiyor, 20mm olunca da iğneni vurulacaksın sakın evhamlık yapma boşuna canım yarın git görün umarım istenilen büyüklüğe ulaşmıştırda iğneni vurulur çalışmalara start verirsin canım:27:

yok be canım gayet iyi ilerliyor günde 2mm artış olması gerekiyor, 20mm olunca da iğneni vurulacaksın sakın evhamlık yapma boşuna canım yarın git görün umarım istenilen büyüklüğe ulaşmıştırda iğneni vurulur çalışmalara start verirsin canım:27:

ayy canım benim çok teşekkürler :66:
çok sevindim valla hadi hayırlısı :64:

gayet de güzel büyümüşler canım nerden sen o fikre kapıldın ki benim yumoşların bile günde 1 mm ve 1 mm den daha az büyüdüler :1: o halde bile çatladı yani
ne demek canım rahatlatmak bilgilendirmek görevimiz oldu artıkın :52:

ayy canım hakkaten iyice uzman olcez biz:27::27:

:49::49:
ee kızlar yok dimi kırmızı kartı gören olmasın olmasın aman evlerden ırakkkk

şimçilik yok kuzum öncelik haberleri senden, Adadan ve esinden bekliyoruz haydin bakalım inşallah güzel yılın son hamiş haberleriyle topikimizi oynatacağız inşallah canım

gayet de güzel büyümüşler canım nerden sen o fikre kapıldın ki benim yumoşların bile günde 1 mm ve 1 mm den daha az büyüdüler :1: o halde bile çatladı yani

hürrem,

benimde adetımın 10.günü gıtmıstım 20 mm olmustu bence senınkıde cok ıyı 2 gun sonra bence mutlaka 20 mm olur merak etme

çok teşekkürler kızlar hadi hayırlısı bakalım :71:

Back