kızcağızlarım bugün alışverişe bi çıktım elime ne geçtiyse attım sepete... Allahıma şükürler olsun bir yığın oldu gelen geçen bana bakıyor markette
hatta kasadaki kızda dediki bunları almışsınız ama götürmeside var.. bende didim ki arabayla geldim şekerim sen onu düşünme ![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
inşaallah bir senelik yicemizi aldım sayılır demek ondan bereket oluyorrrr![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
eve gelincede yemek telaşı yaptım iftara hazırlıklar oh oh bi görseniz sofraları düzdüm ciğerlerim![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
sizlere gelince sondan başlıyim
hürrem 11. güne göre yumurtaların gayet iyi arkadaşım.. yarın hemen hemen 20 mm olurlar. çatlama iğneni olup gelirsin hayırlısıyla arkadaşım... sağlıklı beslen bu günlerde.. çaya pek düşme![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
zeytin sende bi değişiklik var mı gülüm.. sabrediyorsunuz inşaallah :80:
nar bana sen kupon toplayıver şekerim, ben onları toplamayıda beceremem.. okumam yazmam yok![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
adacım ayyy senin adını yazarken içim kaynıyor kız testi yapıver hele geberdik![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
kekula canım rüyan hayırlara tebdil olsun.. en yakın zamanda gerçek olsun bebişinle öyle emişin yavrummm saldırın birbirinize inşaalllaahh![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
inşaallah bir senelik yicemizi aldım sayılır demek ondan bereket oluyorrrr
eve gelincede yemek telaşı yaptım iftara hazırlıklar oh oh bi görseniz sofraları düzdüm ciğerlerim
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
sizlere gelince sondan başlıyim
hürrem 11. güne göre yumurtaların gayet iyi arkadaşım.. yarın hemen hemen 20 mm olurlar. çatlama iğneni olup gelirsin hayırlısıyla arkadaşım... sağlıklı beslen bu günlerde.. çaya pek düşme
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
zeytin sende bi değişiklik var mı gülüm.. sabrediyorsunuz inşaallah :80:
nar bana sen kupon toplayıver şekerim, ben onları toplamayıda beceremem.. okumam yazmam yok
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
adacım ayyy senin adını yazarken içim kaynıyor kız testi yapıver hele geberdik
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
kekula canım rüyan hayırlara tebdil olsun.. en yakın zamanda gerçek olsun bebişinle öyle emişin yavrummm saldırın birbirinize inşaalllaahh