Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kekula canım herşey olacağına varıyor.. bende önceki ay d.kontrol hapı içmiştim. kistim gitmiş güzelim... hiç sıkıntı yapma.. madem başladın bu ay böyle geçecek... d. kontrol hapını bıraktığın gelecek aya daha fazla yumurtlama ihtimalin varmış. yumurtalardaki baskı kalktığı için... :71:

senin eşinde benim eşim gibi olmuş ne yapacağız narcım:18: bu ay hamiş olmamız lazım eşim aradı şimdi yine soruyor bişey varmı diye, aman olmasın artık diyor :18: koca 1 ay sabrediyoruz da 2-3 gün sabredemiyoruz dimi :1: haftasonunu geçiremem inanki ben, yinede yarın bi şansımı deniyim bakalım, belkim silik milik çıkarda haftasonu bulutlar üstünde olurum:1:

inşallah cnaımmm inşallah son günlerinde bizden bombalar gelsin, yeni yılın ilk günleride sizden gelsin inşallahhh:52: afiyet bal şeker olsun halevim

amin canım inşallah... o zaman yarın ilk idrarla yap testini bişi çıkmazsa ki inşallah silikde olsa çıkar o zaman pazartesi ye kadar beklersin canım

inşallah hayırlı haberlerinizi alırız kızlar ya.bende bir değişiklik yok doğum kontrol haplarını içip oturuyorum:)))))eşim diyoki biz bebiş istiyoz doktor doğum kontrol hapı veriyo diyo :)hayırlısı bakalım.bu mübarek günde inşallah dua edelim hepimiz için.

canım eşinde bi nevi haklı ama yapcak bişi yok bu arada soğan kürü uyguluyorsundur inşallah canım Allah hakkımızda hayırlısını versin canım

evet canım bende adet almazsam eğer 23 de 29 aralıkta yapıcam bakalım kısmetse...
inşallah bu ay olmuştur :26: hepimiz için hayırlısı olur umarım

inşallah kısmetin 23nde göbüşünde oluverirde kırmızı kart görmezsin canım hayırlısı olsun inşallah

evet canım bende adet almazsam eğer 23 de 29 aralıkta yapıcam bakalım kısmetse...
inşallah bu ay olmuştur :26: hepimiz için hayırlısı olur umarım
inşallah tatlımm
kızçelerim cümlenize selaam olsun.....
oh ne güzel döktürmüşsünüz yine.. hepinizinde maşallahı var nasıl hamilelik belirtileri basmış ortalığı ... bi sevindirik oldum ki görmeyin..
aferim bacılarıma... bu sefer Allahın izniyle güzel haberler alacağız.. kendinize dikkat edin e mi ..
ada bende dayanamam hafta sonu canım. bu akşamdan testini alıp yarın sabah ilk çişle bize müjdeyi veriyorsun gülümmmm
nar tanem senin müjdenide hafta sonu alalım. tuba senide pazartesiye randevu ettim gülüm. hadi bakiyim ödevlerinizi tam vaktinde getirin :52:

sevdecim sorma yaa , ben kendimi hamile gibi hissediyorummmm Allahım nolur bu yalan olmasınnn :52::52: ay hiç böyle olmazdım , çıkmayabilir ama yarın yapacağım cnaım kafaya koydum bakalım.

sevdecimmm nirelerdesin ne kadan dolu bi kadınsın sen yaaaaaaa azcıkda bizlere yönel bakem akşamına yoktun zati çayı ikram ettikten sonra o kadan bekledim gelirsin diye:19: gelmedinnnn nise affetmiştim seni :33:

sevdecim sorma yaa , ben kendimi hamile gibi hissediyorummmm Allahım nolur bu yalan olmasınnn :52::52: ay hiç böyle olmazdım , çıkmayabilir ama yarın yapacağım cnaım kafaya koydum bakalım.

heyecanlı bekleyişlerimiz başladı desene hadi hayırlısı canım Allahım yüzünü soldurmasın inşallah güzel haberler getirirsin hayırlısıyla:52:

inşallah tatlımm

ah canım inşaaallah hadi inşaallahhhhhhhhhhhh :66:

sevdecimmm nirelerdesin ne kadan dolu bi kadınsın sen yaaaaaaa azcıkda bizlere yönel bakem akşamına yoktun zati çayı ikram ettikten sonra o kadan bekledim gelirsin diye:19: gelmedinnnn nise affetmiştim seni :33:

he canım akşam geldim kimsecikler yoktu tek başıma mı içeyim çayı. bende kocacığımın yanına sırnaşıverdim çayımlaaaaa :52:

he canım akşam geldim kimsecikler yoktu tek başıma mı içeyim çayı. bende kocacığımın yanına sırnaşıverdim çayımlaaaaa :52:

bende dün akşamı nolu nolmaz diye boş geçirmedim:52:

halevcim bu ada bizi iyice heveslendirdi dimi. ... bakana kız iyice hamileyim havalarına büründü.... aaa görülmüş şey değilll gız bacımmm :52:

ada kız geçen ay nerdeyse beraber başlamıştı adetimiz....bu ay benim adetim bittide çalışmalara bilem başladık 2 gün oluyorrr... sende hakkat var bişeler amaniinnnnn :64:

heyecanlı bekleyişlerimiz başladı desene hadi hayırlısı canım Allahım yüzünü soldurmasın inşallah güzel haberler getirirsin hayırlısıyla:52:
inşallah canımmmmmm

hem davet etmiş hem ortalıktan koybolmuş alemsin sevde :1:
bende dün akşamı nolu nolmaz diye boş geçirmedim:52:
afferinnnnn sasna yıldızlı 5 verdim valla pek çalışkansın maşallahhhhh
halevcim bu ada bizi iyice heveslendirdi dimi. ... bakana kız iyice hamileyim havalarına büründü.... aaa görülmüş şey değilll gız bacımmm :52:

:27::27: ayy canlarım sormayın yaaa bu havam bi negatifle de sönüverir canım merak etmeyinn, ayy ne bilim bugün iyicce bi tuhaff oldum yaaa:52::52: vakit geçiremiyorumm. Kırmızı kartı görürsüm siz asıl o zaman bakın bana:58:

10 gün kullanacaksın dedi. hamilelikten emin olmadığı için önlem olsun diye verdi canım. zaten adet olursam da biliyosun doğum kontrol haplarına başlayacağız :43:

sende kist mi vardı gülüm yaa... doğum kontrol hapıda nerden çıktı... gerçi kesin konuşmuşuzdıur önceden yazmışsındır... ama ben çok unutkanım işteee :59:

ada kız geçen ay nerdeyse beraber başlamıştı adetimiz....bu ay benim adetim bittide çalışmalara bilem başladık 2 gün oluyorrr... sende hakkat var bişeler amaniinnnnn :64:

:52::52: senden 2 gün sonra olmuştum gülümm, ama şöyle bi durum var senin adet döngün kısa, benim 30-31 gün falan , ayy arada karnıma ağrı giriyor korkutuyor valla :52:

:27::27: ayy canlarım sormayın yaaa bu havam bi negatifle de sönüverir canım merak etmeyinn, ayy ne bilim bugün iyicce bi tuhaff oldum yaaa:52::52: vakit geçiremiyorumm. Kırmızı kartı görürsüm siz asıl o zaman bakın bana:58:

Allah korusun gız bacım öyle şeyleri niye ağzına alıyorsun mübarek gündee:63:

Back