Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Allah korusun gız bacım öyle şeyleri niye ağzına alıyorsun mübarek gündee:63:

ayy sevdecimm o kadar çok istiyorum ki bu ay gerçekten hamileymişim gibi hissediyorum ama bi yandan da gerçekçi düşünmem gerektiğini düşünüyorum daha dereyi görmeden paçaları sıvamaya kalkıyorumm:43:

ayy sevdecimm o kadar çok istiyorum ki bu ay gerçekten hamileymişim gibi hissediyorum ama bi yandan da gerçekçi düşünmem gerektiğini düşünüyorum daha dereyi görmeden paçaları sıvamaya kalkıyorumm:43:

canım aynı şeyi bende yaşadım.. sanki geçen ay olmuş gibiydi.. hamile gibi hissettim ama sonuç malum... sen yinede şu testi yap hayırlısıyla .. varsa var, yoksada bıoşuna hayaller kurmaz insan.......:26:
evde var mı taze testin :81:

hee çok kısa... bende 29. günde oldum bunun niresi kısa yavruş :76:

doğru didin normali seninki aslında ,ben şimdiye kadar şöyle düşünmüştüm geç yumurtladım ben 1 hafta bekleyeceğim , ama dünnn şu hesaplar yokmu 14 gün sonra yeni beklenen adet tarihi olmalıymış teorisi beni mahvetti. Demkki geç falan yumurtlamadım ben dimi ? 1 aralıkta yumoşum çatladı 14. günde eski adet tarihim ve beklenen yeni tarihim 14 aralık, :26: yanlışmı düşünüyorum bacılarr

canım aynı şeyi bende yaşadım.. sanki geçen ay olmuş gibiydi.. hamile gibi hissettim ama sonuç malum... sen yinede şu testi yap hayırlısıyla .. varsa var, yoksada bıoşuna hayaller kurmaz insan.......:26:
evde var mı taze testin :81:

haklısın kuzumm , benim ilk hamiş gibi hissedişim bu:58: aşılamadan dolayı diyorum bende, Testim yok evde aman iyikide yoktu şimdiye kadar yapar çöpe atar üstüne birde her 10 dk gidip çöpten alıp tekrar bakardım, Sanki çöpte çift çizgi olacak gibi :27: artık iş çıkışı alırımm

doğru didin normali seninki aslında ,ben şimdiye kadar şöyle düşünmüştüm geç yumurtladım ben 1 hafta bekleyeceğim , ama dünnn şu hesaplar yokmu 14 gün sonra yeni beklenen adet tarihi olmalıymış teorisi beni mahvetti. Demkki geç falan yumurtlamadım ben dimi ? 1 aralıkta yumoşum çatladı 14. günde eski adet tarihim ve beklenen yeni tarihim 14 aralık, :26: yanlışmı düşünüyorum bacılarr

evet canım bence tam isabet doğru düşünüyorsun....
sen doktoruna gidersen bu meseleyi sormayı unutma olur mu....
sayende bizim gibi cahil takımı bilgilenmiş olurrrr ....:52: dimi narr :9:

haklısın kuzumm , benim ilk hamiş gibi hissedişim bu:58: aşılamadan dolayı diyorum bende, Testim yok evde aman iyikide yoktu şimdiye kadar yapar çöpe atar üstüne birde her 10 dk gidip çöpten alıp tekrar bakardım, Sanki çöpte çift çizgi olacak gibi :27: artık iş çıkışı alırımm

sakın almayı unutma kız .. yarın bide unuttum almayı test yapamadım dersen meraktan ikiye çatlayıveririz :53:

halevcim bu ada bizi iyice heveslendirdi dimi. ... bakana kız iyice hamileyim havalarına büründü.... aaa görülmüş şey değilll gız bacımmm :52:

Allah sevincini kursağında bırakmasın inşallah Adacımın

aferim bacıma...
işte ben yurdum insanını böyle çalışkan ve azimli görmek istiyorummmm :65:

:65::65::65::89::89: bende

inşallah canımmmmmm

hem davet etmiş hem ortalıktan koybolmuş alemsin sevde :1:

afferinnnnn sasna yıldızlı 5 verdim valla pek çalışkansın maşallahhhhh

:27::27: ayy canlarım sormayın yaaa bu havam bi negatifle de sönüverir canım merak etmeyinn, ayy ne bilim bugün iyicce bi tuhaff oldum yaaa:52::52: vakit geçiremiyorumm. Kırmızı kartı görürsüm siz asıl o zaman bakın bana:58:

aslında pek çalışkan değilimdir emme dün nedense nolur nolmaz didim ve işi bitirdim:78: :32:

:52::52: senden 2 gün sonra olmuştum gülümm, ama şöyle bi durum var senin adet döngün kısa, benim 30-31 gün falan , ayy arada karnıma ağrı giriyor korkutuyor valla :52:

her şeyi düşün canım korku sevinç bi arada olsun ki hazırlıklı olursun en azından

Allah korusun gız bacım öyle şeyleri niye ağzına alıyorsun mübarek gündee:63:

:46::46::46::46::46:

hee çok kısa... bende 29. günde oldum bunun niresi kısa yavruş :76:

bencede ama bana göre kısa yavlummm:52:

ah canım benim ya iki durum arasında kalıyor insan ivet inşallah Allahım hakkında hayırlısını tez vakitte verir canım:70:

evet canım bence tam isabet doğru düşünüyorsun....
sen doktoruna gidersen bu meseleyi sormayı unutma olur mu....
sayende bizim gibi cahil takımı bilgilenmiş olurrrr ....:52: dimi narr :9:
:1::1: evet o yüzden daha çok heyecan yaptım ya , düne kadar nede olsa geç yumurtladım 10 güne ancak çıkart testte diyordum ama şuan tam tarihi geçmiş bulunuyorummm
sakın almayı unutma kız .. yarın bide unuttum almayı test yapamadım dersen meraktan ikiye çatlayıveririz :53:
unuturmuyum bacım ayıp ettin :27:
Allah sevincini kursağında bırakmasın inşallah Adacımın

:65::65::65::89::89: bende

aslında pek çalışkan değilimdir emme dün nedense nolur nolmaz didim ve işi bitirdim:78: :32:

her şeyi düşün canım korku sevinç bi arada olsun ki hazırlıklı olursun en azından

:46::46::46::46::46:

bencede ama bana göre kısa yavlummm:52:

ah canım benim ya iki durum arasında kalıyor insan ivet inşallah Allahım hakkında hayırlısını tez vakitte verir canım:70:

amin halevcim amin hevesim kursağımda kalmaz inşallah:58: çok güzel yağmur yağıyor burda aşure günü ya bugünde bol bol dular ediyorum hepiciğimize. çalışkansın sen kuzum bak olmaz molmaz derken aradan çıkıvermişşş ,aferinn:1:
İyiki varsınız yoksa nasıl deşarj olacaktım bilmiyorum yer bitirirdim kendimi :18: keşke normalde de görüşebilsektik he :1:

bence olmayacakmış gibi düşün olursa sürpriz olur çok sevinirsin.olmazsa zaten alıştırmış olursun kendini .hayırlısı inşallahya.

canlarım bu sene başı duasını bugün yani muharrem ayının 10. günü okuyan kişi bu sene içinde gelecek belalardan ve ölümden emin kılınır diye hadis-i şerif var... bende size tavsiye edeyim dedim...

$senebasiduasi.jpg

.

sende kist mi vardı gülüm yaa... doğum kontrol hapıda nerden çıktı... gerçi kesin konuşmuşuzdıur önceden yazmışsındır... ama ben çok unutkanım işteee :59:

evet canım sol yumurtalıkta kist vardı (sanırım yumurta kisti), konuşmuştuk. o kadar çok konuşuyoruz ki nerde ne yazdığımızı unutuyoz hepimiz walla :1:

:1::1: evet o yüzden daha çok heyecan yaptım ya , düne kadar nede olsa geç yumurtladım 10 güne ancak çıkart testte diyordum ama şuan tam tarihi geçmiş bulunuyorummm

amin halevcim amin hevesim kursağımda kalmaz inşallah:58: çok güzel yağmur yağıyor burda aşure günü ya bugünde bol bol dular ediyorum hepiciğimize. çalışkansın sen kuzum bak olmaz molmaz derken aradan çıkıvermişşş ,aferinn:1:
İyiki varsınız yoksa nasıl deşarj olacaktım bilmiyorum yer bitirirdim kendimi :18: keşke normalde de görüşebilsektik he :1:
evet canım inşşaallah yağan rahmet hürm etine dualarımız hayırlısıyla kabul olurrrrrrrr

bence olmayacakmış gibi düşün olursa sürpriz olur çok sevinirsin.olmazsa zaten alıştırmış olursun kendini .hayırlısı inşallahya.
kekula canım insan onu başaramıyor ki.. çünkü bi yandan bu sefer vardır diye içi içini yiyo insanınnnnnn
okudum canım çok güzel... sağol paylaşımın için
bana bu ay günde tek klomen verdi dr.. bakalım böylesi hayırlı olacak mı :26:

çok zor canım ama kendimi yatıştırmaya çalışıyorum artık

Gıymatlım duan için sağol şekerim hemen okuyacagım. birde 786 besmele çekenin ne muradı varsa olur bugün diye bi yazı okudum bende paylaşayım didim.

canım inşaallah yağan rahmet hürme tine kabul olur dualarımız....
ah canım o pek mümkün olmuyor ki, bi taraftan insanın içi içini yiyor acaba var mı diyee...

evet yağmur güzelde bide soğuk soğuk estirmese daha bi güzel olucak hava:19: duaların için teşekkür ederiz kuzum...:54: sen söle derdini biz deşarj ederiz seni nede olsa zamanı gelince de sen bizi deşarj ediyon gerçi siz benden daha bi evhamlısınız kuzucuklarım :20: herşeyin hayılrısı olur dualarımız ve olumlu düşüncelerimiz umutlarımız eksik olmasın gerisini güzel Allahım zaten verecektir inşallah:54:

ya kızlar mesajlar karma karışık çıkıyor sinir oluyorum. bi yazdığım mesaj 3 farklı şekilde sizlere sunulmuş :1:

kızlar ben müsadenizl biraz dışarı çıkıcam.. eve erzak kuru baklagil makarna pirinç neyin alıcam.. biliyorsunuz bugün yapılan alışverişin bereketi bir yıl evimizde olucak inşaallahhhh:52:
hadi canlarım gelince görüşürüz size bol muhabbetler.......:79:

Back