hani çok özlememişsiniz siz beniiii küstüm sizeeeeeee:95::95: halevcim pazartesi günü bi gittim ofise, bide ne görelimmm ofisi su basmış, cuma günü falan çok yağmur yağdı haftasonuda kar, kalorifer dairesinde devirdaim yapan jeneratör gibi bişey varmış, sigortaları atmış meğer, öyle olunca bütün su ofise gelmiş, amannn ne işler açtı başımıza, itfaiyeyi bi yandan çağırdık, belediye yi bi yandan , ayy bide soğuk var , tirtir titredim resmen dayanamayıp öğleden sonra geldim eve, aşırı üşümüştüm , evde girerelim nete dedim , bu sefer bizim net yok tam püsküllü bela. Ofis hava alsın diye çalışmadık zaten, ama büyük çoğunluğuna ben koşturdum acayip yoruldum, şirketin maliyede işleri vardı birde onlarla uğraş Bugünde temizlettik ofisi falan ama çoğu şeyler mahvolmuş , aksi gibi elektik de yok , birde elektrikçi çağırdık, bu sefer modem bütün elektronik cihazlarda sorun var yani, yeni evime geldim. evden devam edeceğim artık. Çok yoruldum ama kızlar..
Halevcim rapor işin bitmiş hadi hayırlısı, sevdecimm yine gitmişdin dr a, hayırlı haberlerle dön bakalım,
Narcım seninde az kaldı , eşinle aranızdaki sorun çözüldümü canım ?
Esincim senden ne haber, eşin ist da sanırım geldimi ?
Halevcim rapor işin bitmiş hadi hayırlısı, sevdecimm yine gitmişdin dr a, hayırlı haberlerle dön bakalım,
Narcım seninde az kaldı , eşinle aranızdaki sorun çözüldümü canım ?
Esincim senden ne haber, eşin ist da sanırım geldimi ?