teşekkürler kızlar cevaplar için..
bir de daha önce maydonozu sütte kaynatıp buharına oturma yöntemini deneyen oldu mu? ben bu yolla hamile kalanlar olduğunu duymuştum hem de bizzat kendi ağızlarından. bu ay ben de denemek istiyorum. daha önce yapan olduysa bi anlatabilir mi?
evet canım çok güzel henüz 150li sayfalardayım amasalıya kadar bitirm diyorum ağlamak istemiyorum ama ben ya sonu güzel ölümlü bitmese:2:dün akşam kuzenler eltim eşim felan av mevsimine gittik ordada çok ölüm vardı hele başrolde ölünce etkisinden kurtulamadım şimdi kalkacak şakayapıyo felan diyorum tavsiye ederim güzel bir film
canım inş sperm testiniz güzel çıkar rapordada sıkıntı yaşamazsınız allah rüyanı hayra çıkarsın inşl en kısa zamanda gerçek olsun
ahhh bebişim ahhh sen gelme daha dur bak ben kitapları tek başıma okuyorum sen olsan sesli seli sanada okuyacaktım niye böyle haksızlık yapıp bekletiyosun beni
kızçelerim ne güzel döktürmüşsünüz hepiciğiniz..
halev pazartesi artık start veriyorsunuz demek tatlım. ne kadar güzel. inşalalah hayırlara müjdelere vesile olsun.....rüyan inşaallah geleceğin habercisidir güzelim..
kızlar ben artık cidddi ciddi hastalandım. hatta bugün 3. günüm oldu :26:
slm canım. dün dahiliyeye gittim troide baktırmak için normal cıktı gitmişken beta hcg de baktırdım çok şükür ki 208 olmuş.ilki 90 dı ikiye katlamışkızçelerim ne güzel döktürmüşsünüz hepiciğiniz..
skr nasıl giddiyor şekerim. yarın ilk muayenen inşaallah çok güzel haberler getirirsin bizlere
slm canım. dün dahiliyeye gittim troide baktırmak için normal cıktı gitmişken beta hcg de baktırdım çok şükür ki 208 olmuş.ilki 90 dı ikiye katlamışadam bir de hemogram istemiş hamileyim deyince hiç söylememe rağme. çok sağolsun iyi ilgilendi kan değerlerim de normal.. şimdilik her sey normal. bi tek kasığımdaki ağrılar korkutuyor canlarım.. biraz ağrıyo sonra geçiyor ama tedrigin oluyorum.bakalım yarın kadın dogumcu neler diyecek?
o kadar canı tatlı bir insan değilim sorunum ağrıların şiddeti değil. sadece ilk bebeğimi kaybettiğim için bi tedirginlik oluyor ağrı başlayınca tabiki cekerim ağrısını da sızısını da. daha eler var öümde neler çekicem... yükseklere uzanmamaya ağır kaldımamaya dikkat ediyorum beni zorlayacak seyleri eşimden rica edyiorum ona yaptırıyorum. umarım en kısa zamanda sizler de kavusursuuz meleklerinizeayyy ne kadan güzel bak değerlerin yükselmişve diğer değerlerinde gayet normalmiş maşallah umarım hep böyle devam eder sende sakin ol o kadar ağrı sızı olucak elbet bunu çekmeyen yoktur bence o yüzden tadını çıkar kendini yorma ağır kaldırma Allahım devamına erdirir inşallah canım darısı en kısa ve hayırlı zmanda bizlerin başına olsun:97:
ben uyguladım ama işime yaramadı evet yarayanları da okudum canım bizimki sperm yetersizliği ve hareketsizliği olduğu için olmadığını düşünüyorum canım sende dene ne olur ne olmaz
o kadar canı tatlı bir insan değilim sorunum ağrıların şiddeti değil. sadece ilk bebeğimi kaybettiğim için bi tedirginlik oluyor ağrı başlayınca tabiki cekerim ağrısını da sızısını da. daha eler var öümde neler çekicem... yükseklere uzanmamaya ağır kaldımamaya dikkat ediyorum beni zorlayacak seyleri eşimden rica edyiorum ona yaptırıyorum. umarım en kısa zamanda sizler de kavusursuuz meleklerinize
canım afedersi ama sormak zorundayımilişkiden hemen önce mi uygulamıştın?
anlıyorum canım sadece diğerine göre daha dikkatli olursun ama fazla kötü düşünmeki kötü olmasın umarım yarınki kontrolünde iyi geçer canım
canım tam tersi ilişkiden önce yapacaksın hemen sonrasında ilişki olucak
teşekanlıyorum canım sadece diğerine göre daha dikkatli olursun ama fazla kötü düşünmeki kötü olmasın umarım yarınki kontrolünde iyi geçer canım
hımm.. sağol canım. şimdi ben bu ay preseed de kullanıcam, o da ilişkiden önce. önce süt buharını yapıp sonra preseed kullanıp sonra da ilişki olsa bi sakıncası olmaz değil mi? :26:
canım bu buhar zaten içini temizlediği için kanalları açıyor ama kullanmanda bi sakınca yok bence kullanabilirsin zaten biri buhar diğeri jel ve ikisi birleşmiyor bile açılan yolda jelin daha iyi içeri girmesinide sağlayabilir
hurremcim yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsun. bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsun. üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koy. eline büyük bir çarşaf alıp.onu beline sararak bu buhara bacaklarını açarak çömel. tabii altında giysi olmamalı ve dikkat et çok sıcak oluyor ayrıca buhar gitse bile tekrar kaynatıp aynı işlemi yapabilirsin ama ben yapmadım canım bu arada bu yöntem tüplerdeki tıkanıklık için ama ben yinede yapmıştım ve 3 gün yapman lazımmış ben 1 veya 2 gün yapmıştım evde kayınvalidemler vardı
çok teşekkürler canım. ben en iyisi bi deniyim de içimde kalmasıntavsiyelerin içimi rahatlattı çok sağol canım. iyi ki varsınız yoksa aklımdaki bu sorular beni yiyip bitirecekti
halev iyi akşamlar,
arkadasım benım bugun belım cok agrıyor temızlıkte yaptım herhalde ondan ama agır ıslerı esım yaptı
kasıklarımı batma lar var
hadı bakalım daha cok var gunumede bu kadar belım agrımıazdı
işallah canım 3 gün kaldı iğnenin 14.gününe seninde yükselmiş değerin hadi hayırlı olsun iyibak kendine iyi şeyler düşünayyy hadi bir de senden güzel haberler alalım.kaç gün kaldı?
işallah canımsağol tatlım inşallah gerçek olur rüyam. senin belirtiler devam ediyor demekki inşallah hayırlısı olur canım
esincim sen de mi seviyorsun polisiye bende bayılırım dur sen yarın ne kitaplar önericem sanaevet canım çok güzel henüz 150li sayfalardayım amasalıya kadar bitirm diyorum ağlamak istemiyorum ama ben ya sonu güzel ölümlü bitmese:2:dün akşam kuzenler eltim eşim felan av mevsimine gittik ordada çok ölüm vardı hele başrolde ölünce etkisinden kurtulamadım şimdi kalkacak
gıymatlım bencede bian önce bul oku arkadaşım bu kitabı gerçekten güzel halevinde dediği gibi kısım kısım birinden bahsediyo öbür kısımda başkasından birbirinin devamı tabi senin dedğin romanı ben duymadım canım güzel deniliyosa okumak lazım tabi
ahhh bebişim ahhh sen gelme daha dur bak ben kitapları tek başıma okuyorum sen olsan sesli seli sanada okuyacaktım niye böyle haksızlık yapıp bekletiyosun beni
hadi hayırlısı olsun tatlım yeniden çalışmalar başlıcak desene işallah iyi haberler veririm bu ay sizlerekızçelerim ne güzel döktürmüşsünüz hepiciğiniz..
adacım o ağrı neyin nesi bilmiyorum ama inşallah hayra alamettir güzelim. seni heveslendirmek istemem ama benim hamileliğimde öyle olmuştu. eşimle birlikte olmayı kesinlikle istemiyordum. erkenden yatıyordum gelişme olmasın diye.. değişik bi durum, bi yerin ağrır orayı tutarsın ya, orasıda öyle oluyor dimi..
halev pazartesi artık start veriyorsunuz demek tatlım. ne kadar güzel. inşalalah hayırlara müjdelere vesile olsun.....rüyan inşaallah geleceğin habercisidir güzelim..
nar sendede bu ay pek bi tuhaflıklar var gız bacım. hadi hayır olsun bakalım.. ben sıramı savdım.. hiç değilse sizden birinizin müjdesini alırsam içim ferahlayacak.......
esin kız ne o polisiye filan.. psikolojin bozulmuyor mu.. benim aklımdan hiç çıkmaz öyle şeyler... duygusal kitap okurken bile çok etkileniyorum. kendim yaşamış gibi oluyorum. hatta bazen okuduğum karaktere aşık bile olurum ben
skr nasıl giddiyor şekerim. yarın ilk muayenen inşaallah çok güzel haberler getirirsin bizlere...
hürrem benide 11. gün çağırmıştı doktor şekerim. istersen arayıp bi sor sen..
kekula, tben, meltem, sermin, zeytin..... sizler nasılsınız kızlar...:79:
halev iyi akşamlar,
arkadasım benım bugun belım cok agrıyor temızlıkte yaptım herhalde ondan ama agır ıslerı esım yaptı
kasıklarımı batma lar var
hadı bakalım daha cok var gunumede bu kadar belım agrımıazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?