Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ben uyguladım ama işime yaramadı evet yarayanları da okudum canım bizimki sperm yetersizliği ve hareketsizliği olduğu için olmadığını düşünüyorum canım sende dene ne olur ne olmaz

hımmm av mevsimi peki nasıl bi film yani ben genellikle korku,gerilim severim çok nadir komik, dram macera izlerim bilim kurguyuda severim
sağol güzelim artık sonuçlara takılmıyorum çünkü kesin tüp bebek olduğu için boşveriyorum inşallah rüyam gerçek olur teşekkür ederim
merak etme inşallah bebişlerimiz gelecek ve biz onlarla birlikte okuyacağız kitapları

evet güzelim öle inşallah dediğin gibi hayırlara müjdelere vesile olur, demek bugün 3.günün hayırlısı olsun kuzum 2011 inşallah uğurlu bebişli bi yıl olur hepimiz için

slm canım. dün dahiliyeye gittim troide baktırmak için normal cıktı gitmişken beta hcg de baktırdım çok şükür ki 208 olmuş.ilki 90 dı ikiye katlamışadam bir de hemogram istemiş hamileyim deyince hiç söylememe rağme. çok sağolsun iyi ilgilendi kan değerlerim de normal.. şimdilik her sey normal. bi tek kasığımdaki ağrılar korkutuyor canlarım.. biraz ağrıyo sonra geçiyor ama tedrigin oluyorum.bakalım yarın kadın dogumcu neler diyecek?

Son düzenleme:

ayyy ne kadan güzel bak değerlerin yükselmiş ve diğer değerlerinde gayet normalmiş maşallah umarım hep böyle devam eder sende sakin ol o kadar ağrı sızı olucak elbet bunu çekmeyen yoktur bence o yüzden tadını çıkar kendini yorma ağır kaldırma Allahım devamına erdirir inşallah canım darısı en kısa ve hayırlı zmanda bizlerin başına olsun:97:

o kadar canı tatlı bir insan değilim sorunum ağrıların şiddeti değil. sadece ilk bebeğimi kaybettiğim için bi tedirginlik oluyor ağrı başlayınca tabiki cekerim ağrısını da sızısını da. daha eler var öümde neler çekicem... yükseklere uzanmamaya ağır kaldımamaya dikkat ediyorum beni zorlayacak seyleri eşimden rica edyiorum ona yaptırıyorum. umarım en kısa zamanda sizler de kavusursuuz meleklerinize

ben uyguladım ama işime yaramadı evet yarayanları da okudum canım bizimki sperm yetersizliği ve hareketsizliği olduğu için olmadığını düşünüyorum canım sende dene ne olur ne olmaz

canım afedersi ama sormak zorundayım ilişkiden hemen önce mi uygulamıştın?

anlıyorum canım sadece diğerine göre daha dikkatli olursun ama fazla kötü düşünmeki kötü olmasın umarım yarınki kontrolünde iyi geçer canım

canım afedersi ama sormak zorundayım ilişkiden hemen önce mi uygulamıştın?

canım tam tersi ilişkiden önce yapacaksın hemen sonrasında ilişki olucak

hımm.. sağol canım. şimdi ben bu ay preseed de kullanıcam, o da ilişkiden önce. önce süt buharını yapıp sonra preseed kullanıp sonra da ilişki olsa bi sakıncası olmaz değil mi? :26:

hımm.. sağol canım. şimdi ben bu ay preseed de kullanıcam, o da ilişkiden önce. önce süt buharını yapıp sonra preseed kullanıp sonra da ilişki olsa bi sakıncası olmaz değil mi? :26:

canım bu buhar zaten içini temizlediği için kanalları açıyor ama kullanmanda bi sakınca yok bence kullanabilirsin zaten biri buhar diğeri jel ve ikisi birleşmiyor bile açılan yolda jelin daha iyi içeri girmesinide sağlayabilir

hurremcim yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsun. bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsun. üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koy. eline büyük bir çarşaf alıp.onu beline sararak bu buhara bacaklarını açarak çömel. tabii altında giysi olmamalı ve dikkat et çok sıcak oluyor ayrıca buhar gitse bile tekrar kaynatıp aynı işlemi yapabilirsin ama ben yapmadım canım bu arada bu yöntem tüplerdeki tıkanıklık için ama ben yinede yapmıştım ve 3 gün yapman lazımmış ben 1 veya 2 gün yapmıştım evde kayınvalidemler vardı

Son düzenleme:

çok teşekkürler canım. ben en iyisi bi deniyim de içimde kalmasın tavsiyelerin içimi rahatlattı çok sağol canım. iyi ki varsınız yoksa aklımdaki bu sorular beni yiyip bitirecekti

sevdecim maşallah hayatım bitirmdin sayılır adetini valla ne kaldı şunun şurasında senin yumurtlamanaallahında izniyle bu ay sıkı bi maratona girersiniz yumoş dönemlerinde sonrasıda inşl çok güzel olur
polisiye romanındanda okurken felan bazı yerlerinde biraz tırsıyorum heran bi yerden çıkacakmış gibi ama hoşumada gidiyo okumak bide ben polisiyede severim aşk tarih güncel olaylar her telden çalmaya hepsi hakkında az çok bilgim olsun istiyorumya polisiyeyide aslında 1defa okusan sonra bırakamazsın nerden ne geliyo hangi olaydan ne çıkıyo süper valla:86:

canım av mevsimide polisiye bir film şener şen ve cem yılmaz başrolde komik anlar var ama cem yılmazın öbür filmleri gibi uydurmasyon bişe değil ben hatta ona gitmeyi bile istemiyodum eşim bu film ötekileri gibi değil dedi pişmanda olmadım

çok teşekkürler canım. ben en iyisi bi deniyim de içimde kalmasın tavsiyelerin içimi rahatlattı çok sağol canım. iyi ki varsınız yoksa aklımdaki bu sorular beni yiyip bitirecekti

rica ederim canım ne demek yardımcı olabildiğime sevindim bencede içinde kalmasın dene gitsin ters etki yapacağını sanmıyorum

halev iyi akşamlar,

arkadasım benım bugun belım cok agrıyor temızlıkte yaptım herhalde ondan ama agır ıslerı esım yaptı
kasıklarımı batma lar var
hadı bakalım daha cok var gunumede bu kadar belım agrımıazdı

iyi akşamlar canım ayakta çok durduysan ondanda olabilir canım eğer durmadıysan biraz uzan istersen farkında olmadan yorulmuşda olabilirsin hadi bakalım hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar elde edersin

ayyy hadi bir de senden güzel haberler alalım. kaç gün kaldı?
işallah canım 3 gün kaldı iğnenin 14.gününe seninde yükselmiş değerin hadi hayırlı olsun iyibak kendine iyi şeyler düşün
sağol tatlım inşallah gerçek olur rüyam. senin belirtiler devam ediyor demekki inşallah hayırlısı olur canım
işallah canım
esincim sen de mi seviyorsun polisiye bende bayılırım dur sen yarın ne kitaplar önericem sana
hadi hayırlısı olsun tatlım yeniden çalışmalar başlıcak desene işallah iyi haberler veririm bu ay sizlere

canım bu ay bende de yaklaşık 4-5 gündür hiç geçmeyen bel ağrısı var hayırlara çıksın bakalım

kızlar bu hafta sonu diğer haftalara göre epeyce uğrayanlarınız olmuş. bende ara ara baktım sizlere ama bi türlü burda olduğunuz vakti yakalayamadım.

hürrem sen sütü yapıcam deyince bende aşka geldim. acep bende mi yapsam gız bacım :26:

nar 3 günün kaldı demek. geçen hafta sefilleri oynuyordun daha çoookk var diye. gördün mü bitivermiş günler. hadi çarşamba bizim günümüz olacak o zaman yaşasınnn

esin ve halev yarın kitapları delik deşik ederiz kızlar.. gerçi biraz programlarım var yarın dolu gibi ama bi aralık denk gelirsek iki lafın belini kırarız inşaallah

zeytin ne temizliği gülüm be. yapma artık temizlik filan. bak bende senin gibi temizliğe daldım, misafir şu bu derken yine kısmet olmadı. artık beklenmeyen adet tarihine kadar hiç bi şeyi ellemiyorsun. yapacağın en ağır iş: eşine evi süpürtmek olsun şekerim. zaten evi süpürünce ortalık temizlenmiş oluyor

ada çayım sen ne hallerdesin nörüyon canımın içi :81:

sevdecim iyi geceler hayatım inşl yarın denk gelirde konuşabilirz dediğin gibi ben çıkıyorum sana slm vermeden çıkmim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…