kız smile daki gibi bi durumun mu var pc başında bir elinde çay diğeriyle yazıyonmu keyfe bak sen:76:
aynen canım... ama soğudu canınız çekmesin hiç güzel değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız smile daki gibi bi durumun mu var pc başında bir elinde çay diğeriyle yazıyonmu keyfe bak sen:76:
ada ortalardan kaybolmuş. esinide kayınvalideleri bastı kesin
aynen canım... ama soğudu canınız çekmesin hiç güzel değil
aslında onun ebeveyn banyosu varmış odasında.. böyle şeyler ihmale gelmez.. keşke ara vermese.. tam verimli vaktinde çünküsanırım öle canım esininde tam çalışma zamanları ne çok gelen gideni var kuzumunda
yok merak etme kuzum öle canım çekmez benim bende biraz kitap okuyordum iş yokda bi yandan da mandalina yiyodum
aslında onun ebeveyn banyosu varmış odasında.. böyle şeyler ihmale gelmez.. keşke ara vermese.. tam verimli vaktinde çünkü
oh seninkide iyiymiş mandalinaya bayılırım afiyet olsun
Merhaba arkadaslar bende 3 aydır prolaktin tedvisi görüyom klomen progestan kullanıyom size bisey sorucam pre seed diye jel varmıs hic duydunuz mu
dur canım sabret daha 6 günün var serin olmaya çalış inşl bu tuhaflıklar hayra alamettirya kızlar bugün ve dün bende çok akıntı bel ağrısı ve halsizlik oldu. halen de devam ediyor acaip şişkinliğim var çok garip hissediyorum kendimi 6 günüm var daha geçsin artık şu zaman denen meret
canım benim allah razı olsun senden duaların kabul olsun inşl ama dereyi görmeden paçaları sıvamışsın bellimi olur hamilekalanlarda da öyle bej rengi bir akıntı geliyomuş belkide bu ay adetin değilde bebeğin habercisidir bellimi olur hakkınızda ne hayırlıssa o olsun u ay olmazsa bizim yine umudumuz var öbür ay öbür ay ..... böyle gider sende bak n güzel demişsinya adetlerim düzenli sağlıklı bir insanım diye çok şükür canımarkadaşlar ben geldim...
her birinize içten ve yürekten dualar ettim.....
kendim içinde ettim tabi... hatta dedim ki, Allahım varsa zaten heberini duyurursun, yoksada beni bekletme.. boşuna hayaller heyecanlar yaşamıyim dedim..
tabi üzüldüm bunları söylerken.. çünkü bu duanın cevaplanacağını biliyordum..
evet geldim ki çok hafif renk değişikliği olmuş.. lekelenmeye benzer...
bir anda içime fenalıklar çöktü, inanmak istemedim..
ama çabuk toparladım..
sonuçta hem hayırlıysa nasib et deyip, hemde neden olmadı demek ne kadar çelişkili bir durum..
bu sefer bunu yapmayacağım..
adetlerim çok düzenli, sağlıklı bi insan olduğum için teşekkür ederim Allahım..
hoşgeldin canım inşl bu son ayın olurda kavuşursun bebeğine en doğru karar bekle önce adetin gçsinKızlar merhaba bende aranıza katılabilr miyim?
3 yıllık evliyim .son 1 yıldır korunmuyoruz.Ardından doktorla klomenle yumurta takibine başladık.bu ay 3. takip ayım.Reglime 3 gün var ...Gecikmeden test yapmayı düşünmüyorum.İnşallah bu ay kavuşurum bebiğime..
ayyy kızlar heran tetikte bekliyordum ama olmadı neyseki eşim arammış saat 4gibi gelebilirz demişler yada yarın sabah şimdiye kadar gelmedilerse yarın gelirler heralde diyorum (İnşl)aramız aşağı yukarı 1saatte biz bugünü aradan çıkaralım pazarada geri dönerler zaten ohhh süper olur bu ay çalışma kaçmaz gündüz komşum bebeği bana bıraktı diğerini okula götürdü dönüştede oturduk lafladık ondan gelemedimada ortalardan kaybolmuş. esinide kayınvalideleri bastı kesin
evet canım ya tam çalışma zamanlarımız valla dualarım tuttu sanırım şimdilik öle görünüyor hiç sorma gelen gidenden canımya kayınbabamlamlar beldede olunca böyle oluyor iştesanırım öle canım esininde tam çalışma zamanları ne çok gelen gideni var kuzumunda
valla sevdecim ya buda allahtan ama neblim utanıyorum ya bide ben banyomu sabaha bırakıyorum heralde kıpkırmızı bir yüzle çıkardım karşılarına kayınbabam felanda var ya bu sefer kaynımda olabilirdi ya anlamıyorumki kendilerininde evi var şehirde ama bizim bura talı geldi heralde biz sırf bu sebepten o evde oturmak istemedik bize ev alacakları zamana kadar kiraya çıktık gel gelelim eşşeğin büyüğü ahırdaymış ama bu akşam gelselerdi allah allah diyip yani napim kendimi ona şartlamay çalışıyodum gündüzden beriaslında onun ebeveyn banyosu varmış odasında.. böyle şeyler ihmale gelmez.. keşke ara vermese.. tam verimli vaktinde çünkü
oh seninkide iyiymiş mandalinaya bayılırım afiyet olsun
canım inşl gönlüne göre bir ev nasibinde vardır gerçekten yatak odasında banyo olması her açıdan rahatlıkay aslında bende alacağım evde ebeveyn banyosu istiyorum yaaaaaa ama çoğunda yok baklaım inşallah gönlümüze ve kesemize göre bi ev bulur da alırız Allahın izniyle
ben her yıl bi meyveye sararım geçenyıl muz alırdım bu yıl mandalina
bende kkda duydum canım kullanıpta hamiş kalanlar olmuş ama kullanmayı düşünmedimMerhaba arkadaslar bende 3 aydır prolaktin tedvisi görüyom klomen progestan kullanıyom size bisey sorucam pre seed diye jel varmıs hic duydunuz mu
canlarım ben çıkıyorum akşam ve haftasonu girebilirsem giricem kendinize iyi bakın iyi akşamlar iyi haftasonları
evet çok önemli TSH... hem hamile kalmayı engelliyor, hem düşüğe hem de bebekte zeka geriliğine sebep olabiliyor ( evlerden ırak olsun )arkadaşım senin içine hiç şüphe düşmesin. sen vaktinde yaptırdın. o yazıyı hepimize yazdım ki daha bilinçli olalım diye
çok ilginç geldi bana tsh demek bu kadar önemli bişey. benim hormon testindede bakılmıştı ama şu an değeri kaçtı hatırlamıyorum.. dr herşey normal demişti :44:
hikayemi en kısa zamanda yazıcam.. belirtiye gelince evet belirtiler vardı ama bunlar adet belirtilerine çok benziyorlar o yuzden kesin öyle diyemedim bu ikinci hamilelik olsa da...skr canım pazartesi gideceksin sanırım dr a , hadi bakalım hayırlısı, inşallah herşey yolunda gider. Bu arada senden hikayeni özetlenemi istiyoruz. Birde hamilelik belirtileri yaşadın mı, yaşadıysan neler hissettin yazarmısın canım bizlere de bilgi olmuş olur.
Çitlenbiklerimmmmm pek bi özledim sizleri, pek datlu dimi narcım yaaa, Rabbim bizlere böyle huyu güzel kendi güzel, noksansız tez zamanda bebişler nasip eder.ayy kimsecikler yok adacım yaa sölicem sölicem unutuyorum senin bu profil resmin olan bebek nası bişey öyle yaa yirim ben onu ne kadar tatlı allahım bizlere de böyle güzel sağlıklı mutlu bebekler versin işallah
canım ya 2 gündür bende çok kızıyorum kendime , aklıma getirmiyim bu ay belirti aramıcam diyorum ama ,şeytan dürtüyo bi yandan " ama bu ayki gibi belirtilerin yoktu, bu ay başka " diyor töbe töbee diyorum, boşver dinleme canımcım sendeya kızlar bugün ve dün bende çok akıntı bel ağrısı ve halsizlik oldu. halen de devam ediyor acaip şişkinliğim var çok garip hissediyorum kendimi 6 günüm var daha geçsin artık şu zaman denen meret
Canım sevdecim Allah razı olsun tez zamanda duların kabul olsun. Yine de şükretmesini biliyoruz çok şükür, canım sadece bej renkde olmuş diğer kızlerında dediği gibi du bakalım, bekleyelim biraz daha bunca zaman bekledik dimi ya.arkadaşlar ben geldim...
her birinize içten ve yürekten dualar ettim.....
kendim içinde ettim tabi... hatta dedim ki, Allahım varsa zaten heberini duyurursun, yoksada beni bekletme.. boşuna hayaller heyecanlar yaşamıyim dedim..
tabi üzüldüm bunları söylerken.. çünkü bu duanın cevaplanacağını biliyordum..
evet geldim ki çok hafif renk değişikliği olmuş.. lekelenmeye benzer...
bir anda içime fenalıklar çöktü, inanmak istemedim..
ama çabuk toparladım..
sonuçta hem hayırlıysa nasib et deyip, hemde neden olmadı demek ne kadar çelişkili bir durum..
bu sefer bunu yapmayacağım..
adetlerim çok düzenli, sağlıklı bi insan olduğum için teşekkür ederim Allahım..
hoşgeldin canım, inşallah sonuçlar güzel olur.Kızlar merhaba bende aranıza katılabilr miyim?
3 yıllık evliyim .son 1 yıldır korunmuyoruz.Ardından doktorla klomenle yumurta takibine başladık.bu ay 3. takip ayım.Reglime 3 gün var ...Gecikmeden test yapmayı düşünmüyorum.İnşallah bu ay kavuşurum bebiğime..
esini kayınvalidesi bastı sanırım diyecektim ki , daha gelmemişler. Beni de patronum bastı canlarım içim içimi yidi giremeyince , wc ye bile zor gittim valla , toplantıdaydık.ada ortalardan kaybolmuş. esinide kayınvalideleri bastı kesin
ohhhh keyfe bak , yan gel yat iyi olmuş cicim hep iş olmaz dimi yani. ne okuyosun peki kitap :26:yok merak etme kuzum öle canım çekmez benim bende biraz kitap okuyordum iş yokda bi yandan da mandalina yiyodum
benimde prolaktinim yüksek canım, senin ne kadar. preseed i duydum ama hiç kullanmadım.Merhaba arkadaslar bende 3 aydır prolaktin tedvisi görüyom klomen progestan kullanıyom size bisey sorucam pre seed diye jel varmıs hic duydunuz mu
hikayemi en kısa zamanda yazıcam.. belirtiye gelince evet belirtiler vardı ama bunlar adet belirtilerine çok benziyorlar o yuzden kesin öyle diyemedim bu ikinci hamilelik olsa da...
klasik seyler gögüsler şişti karnım şişti çok sık tuvalete cıkıyordum hala da öyle.. surekli wc deyim .çok ağrım oldu özellikle adet günümde ve önceski gün... simdi azaldı. sürekli wc ye tasınıp bu defa oldu sanırım diyordum. bi de çok akıntı oluyor. o yuzden adet kanamsı geldi sanıyordum. sürekli ıslaklık hissi yani... aynı adte belirtileri... dedim ya klasik hepsi.
hikayemi en kısa zamanda yazıcam.. belirtiye gelince evet belirtiler vardı ama bunlar adet belirtilerine çok benziyorlar o yuzden kesin öyle diyemedim bu ikinci hamilelik olsa da...
klasik seyler gögüsler şişti karnım şişti çok sık tuvalete cıkıyordum hala da öyle.. surekli wc deyim .çok ağrım oldu özellikle adet günümde ve önceski gün... simdi azaldı. sürekli wc ye tasınıp bu defa oldu sanırım diyordum. bi de çok akıntı oluyor. o yuzden adet kanamsı geldi sanıyordum. sürekli ıslaklık hissi yani... aynı adte belirtileri... dedim ya klasik hepsi.
önce idrar testi yaptım silik çıktı aynı gün kan testi yaptırdım onda da pozitif çıktıidrar testi ile mi öğrendin canım kan testi ile mi
hemen ümidini kesme yarın tekrar test yap belki farklı sonuç alırsın.ne güzel hayırlı olsun :)
benim de bugün 2-3 gün geçti adetim gelen g,den yok yarın 35. gün 32 günde adet olurum
ama idrar testi negatiff (
Kızçelerim yorumlarınız için sağolun .. Ama benim adet başladı gibi bişey.. Ben ümidi kestim yani... Artık hayırlısıyla 2011 yepyeni ümitlerle dolu olacak inşaallah... :81:
canım gözün aydın diyeyeim en azından boşyere gecikip hem seni heyecanladırmadı strese sokmadı hemde bizleri şimdi yeni yıl yeni ay ümit dolu bizler için inşl 2011 getirir meleğini sanaKızçelerim yorumlarınız için sağolun .. Ama benim adet başladı gibi bişey.. Ben ümidi kestim yani... Artık hayırlısıyla 2011 yepyeni ümitlerle dolu olacak inşaallah... :81:
hayırlı olsun kuzum ümitler bi dahaki aya kaldı olsun umut fakirin ekmeği hertürlü herşeyden umudu kesmeyiz biz Allah gönlümüze göre hayırlı zamanda versin bebişlerimizi inşallah canım
Esincim misafirlerinin gelmemelerine sevindim bugün çalışma var desene ohhh ne güzel
Adacım Ayşe Kulin'in Veda adlı kitabını okuyorum canım