Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevdecim iyi geceler canım inşl yarın denk gelirde sohbet edebiliriz dediğin gibi sana slm vermeden çıkmiim dedim iyi uykular
sevdecıgım..canım..ınşallah 2011 yılı hayırlı olur canım senın ıçın..tatlı bebişler gelir ınşallah topıgınıze...kızlar bu hafta sonu diğer haftalara göre epeyce uğrayanlarınız olmuş. bende ara ara baktım sizlere ama bi türlü burda olduğunuz vakti yakalayamadım.
hürrem sen sütü yapıcam deyince bende aşka geldim. acep bende mi yapsam gız bacım :26:
nar 3 günün kaldı demek. geçen hafta sefilleri oynuyordun daha çoookk var diye. gördün mü bitivermiş günler. hadi çarşamba bizim günümüz olacak o zaman yaşasınnn
esin ve halev yarın kitapları delik deşik ederiz kızlar.. gerçi biraz programlarım var yarın dolu gibi ama bi aralık denk gelirsek iki lafın belini kırarız inşaallah
zeytin ne temizliği gülüm be. yapma artık temizlik filan. bak bende senin gibi temizliğe daldım, misafir şu bu derken yine kısmet olmadı. artık beklenmeyen adet tarihine kadar hiç bi şeyi ellemiyorsun. yapacağın en ağır iş: eşine evi süpürtmek olsun şekerim.zaten evi süpürünce ortalık temizlenmiş oluyor
ada çayım sen ne hallerdesin nörüyon canımın içi :81:
kızlar günaydın 22. gündeyim az kaldı :18::18::18::18::18::18:
ınşallah cıft cızgıyı gorursun..![]()
Kızlar herkese günaydın iyi haftalar nasılsınız bakalım ben nezle oldum bu arada çok sinir bozucu bir h.sonu geçirdim. Eşim Cuma akşamı sigarayı bıraktı cumartesi iyiydi de dün var ya agresif ötesi her şeye bağırıp çağırdı küstü falan ayyy var ya kabus gibiydi. Başlıcam sana da sigarana da dicektim artık yattım uyudum muhatap olmamak için. Bakalım bugün yaptığı saçmalıkları anlıcak mı
Benim de 23. günüm ama iğneyi 11. günde oldum yani iğneden sonraki 12. günüm bel ağrım akıntım ve göğüslerimin dayanılmaz acısı en belirgin şu an bir de ara ara kasıkta batma sancı.. belim ve göğüslerim hiç böyle olmamıştı umarım çektiğim eziyetlerin karşılığı olur bu arada izmirde kar yağıyoooo bizim için mucizee![]()
Kızlar herkese günaydın iyi haftalar nasılsınız bakalım ben nezle oldum bu arada çok sinir bozucu bir h.sonu geçirdim. Eşim Cuma akşamı sigarayı bıraktı cumartesi iyiydi de dün var ya agresif ötesi her şeye bağırıp çağırdı küstü falan ayyy var ya kabus gibiydi. Başlıcam sana da sigarana da dicektim artık yattım uyudum muhatap olmamak için. Bakalım bugün yaptığı saçmalıkları anlıcak mı
Benim de 23. günüm ama iğneyi 11. günde oldum yani iğneden sonraki 12. günüm bel ağrım akıntım ve göğüslerimin dayanılmaz acısı en belirgin şu an bir de ara ara kasıkta batma sancı.. belim ve göğüslerim hiç böyle olmamıştı umarım çektiğim eziyetlerin karşılığı olur bu arada izmirde kar yağıyoooo bizim için mucizee![]()
sağol canım bugün görmedim ama bi önceki gün gördüm eşim iş dolayısıyl istanbula gidiyomuş arada oluyo çünkü bende annemlerde kalıyorum ve hamile olduğumu öğreniyorum rüyamda anneme diyorum eşime nasıl söyleycem keşke burda olsaydı tlf söylemek istemiyorum bu haberi felan diyorum annemde bekle o zaman gelince söyle sanki kaç gün kalacakki diyo sonra tabiii tlf çalıyo orda uyandım allah hayra çıkarsın nasıl bir tatlı telaştı öyle:97:inşaallah canım... sanada iyi uykular bebişli rüyalar...:97:
sanada günaydın canımherkese günaydın arkadaslar:)))
evet canım az kalmış inşl bebiş haberini alırızkızlar günaydın 22. gündeyim az kaldı :18::18::18::18::18::18:
sağol canım bugün görmedim ama bi önceki gün gördüm eşim iş dolayısıyl istanbula gidiyomuş arada oluyo çünkü bende annemlerde kalıyorum ve hamile olduğumu öğreniyorum rüyamda anneme diyorum eşime nasıl söyleycem keşke burda olsaydı tlf söylemek istemiyorum bu haberi felan diyorum annemde bekle o zaman gelince söyle sanki kaç gün kalacakki diyo sonra tabiii tlf çalıyo orda uyandım allah hayra çıkarsın nasıl bir tatlı telaştı öyle:97:inşaallah canım... sanada iyi uykular bebişli rüyalar...:97:
evet canım az kalmış inşl bebiş haberini alırızkızlar günaydın 22. gündeyim az kaldı :18::18::18::18::18::18:
Arkadaşlar merhaba,
ben aranıza yeni katıldım ve tabikii bebek sahibi olmak istiyorum :)
ovulasyon testimde 13. gün kırmızıyı bulduk. haftaonu doktora gittim ve geçen ay yumurtlama olmadığını söyledi ve sol yumurtalığımda kist varmış geçen ay yumurtalamadığım için. ama çatlama 3 gün önce olduğundan burda göremem hamile olabilirsin dedi ve progestan diye bir ilaç verdi , hamileysen tutunması için dedi, 29 aralığa kadar beklemem gerekiyormuş. adet oluram doğum kontrol hapıyla tedaviye başlıcakmışızyani bebek planları süresiz olarak ertelenecek...Aranızda progestan kullanan var mı acaba, açıkçası kist yüzünden kafam çok karışık
![]()
cnm ben kullanıyorum dr verdi ama ben bu yaşıma kadar kist yaşamadım bilemiyorum olmaz inşdiyeyim sen dr una sor onu bence sen aç dr danış
günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum ben az önce uyandım oda eşimin aradı tlfna uyandım hafta sonunun bütün yorgunluğu böylelikle çıktı sanırım ama öğlenide etmişim neyse şimdilik adanada yağmur yok akşam yağıyordu en son şöyle güzle bir temizlik yapayım yağmurlu havda canım hiç istemiyor arada gelirim canlar yoklama aldım sevdeyle ada yok ortalarda sevde bugün yoğundu gerçi
Canım cevabın için teşekkürler, doktorumun dediğine göre geçen ay yumurtalayamadığımdan dolayı (sol yumurtalık)oluşmuş, bu ay yumurtlamışım ve o zamanı değerlendirmiştik. yeni olduğundan görünmez şuan, hamile de olabilirsin dedi. bu yüzden ilaç vermiyorum dedi. 29 aralık ta adet olmazsan test yap, olursan 5. günü gel tedaviye başlayalım dedi. Allahım inşallah tutmuştur ve hamileyimdir ve o uzun tedavilerle uğraşmak zorunda kalmam![]()
Canım cevabın için teşekkürler, doktorumun dediğine göre geçen ay yumurtalayamadığımdan dolayı (sol yumurtalık)oluşmuş, bu ay yumurtlamışım ve o zamanı değerlendirmiştik. yeni olduğundan görünmez şuan, hamile de olabilirsin dedi. bu yüzden ilaç vermiyorum dedi. 29 aralık ta adet olmazsan test yap, olursan 5. günü gel tedaviye başlayalım dedi. Allahım inşallah tutmuştur ve hamileyimdir ve o uzun tedavilerle uğraşmak zorunda kalmam![]()
sağol canımmmherkese günaydın arkadaslar:)))
heyecanla bekliyoruz.. sizleri beklemekte çok güzel oluyor kızlar.. insan kendi derdini unutuyorrr...kızlar günaydın 22. gündeyim az kaldı :18::18::18::18::18::18:
canım güzel dualarına gönülden aminn diyorum. inşaallah dediğin gibi olur. burada hepimiz yavrucuklarımıza kavuşuruz inşaallah...sevdecıgım..canım..ınşallah 2011 yılı hayırlı olur canım senın ıçın..tatlı bebişler gelir ınşallah topıgınıze...
ah canım beyefendilerin nazı hiç bitmiyor zaten bide sigarayı bırakma nazı eklenmiş tam olmuş... hadi hiç değilse bu çekilir bi naz.. ucunda sağlığı sıhhati var..inbşallah kolaylıkla kurtulur şu iletten de sana fazla çektirmez güzelim..Kızlar herkese günaydın iyi haftalar nasılsınız bakalım ben nezle oldum bu arada çok sinir bozucu bir h.sonu geçirdim. Eşim Cuma akşamı sigarayı bıraktı cumartesi iyiydi de dün var ya agresif ötesi her şeye bağırıp çağırdı küstü falan ayyy var ya kabus gibiydi. Başlıcam sana da sigarana da dicektim artık yattım uyudum muhatap olmamak için. Bakalım bugün yaptığı saçmalıkları anlıcak mı
halev haftaya bol tempolu başlamışsınız.. inşallah bugün işlerinizi yetiştirirsiniz güzelim.. mevlam hayırlısıyla bu sürecide olumlu bi şekilde tamamlamanızı nasib etsin.....günaydın arkidişler hepinize güzel bir hafta diliyorumsabah kocişim sperm testi verdi bugün 3 de çıkıyormuş sonuçlar akşam kocişle yetişebilirsek sonuçları dra göstereceğiz inşallah sonrasında da rapor başvurumuz gerçekleşmiş olucak ve inşallah pürüz çıkmadan onaylanır
Arkadaşlar merhaba,
ben aranıza yeni katıldım ve tabikii bebek sahibi olmak istiyorum :)
ovulasyon testimde 13. gün kırmızıyı bulduk. haftaonu doktora gittim ve geçen ay yumurtlama olmadığını söyledi ve sol yumurtalığımda kist varmış geçen ay yumurtalamadığım için. ama çatlama 3 gün önce olduğundan burda göremem hamile olabilirsin dedi ve progestan diye bir ilaç verdi , hamileysen tutunması için dedi, 29 aralığa kadar beklemem gerekiyormuş. adet oluram doğum kontrol hapıyla tedaviye başlıcakmışızyani bebek planları süresiz olarak ertelenecek...Aranızda progestan kullanan var mı acaba, açıkçası kist yüzünden kafam çok karışık
![]()
kızlar fikirlerinize çok ihtiyacım var nerelerdesiniz. sizinle konuşmam lazımmmmmmmmmm![]()