kolay gelsin canım sana
kan testi yaptırdınmı peki
henüz yaptırmadım, çatlayalı 4 gün olmuş, biraz daha bekleyip yaptırırım sanırım, 29 aralığa kadar sabredemem sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin canım sana
kan testi yaptırdınmı peki
henüz yaptırmadım, çatlayalı 4 gün olmuş, biraz daha bekleyip yaptırırım sanırım, 29 aralığa kadar sabredemem sanırım
bugün adetimin periyodik olarak 4. günü ama tam başlamasından sayarsak 3. günü diyebilirim..
geçen ay dr adet olursan 3. günü gel demişti... ne yapayım şimdi ben kızlar yaa...
gitsem bana yine klomen mi verecek acaba. arka arkaya klomen kullanmak doğru olur mu... bu ay gitmesem mi diyorum ama bu seferde boşa geçiyor.. kendiliğinden olur mu ki, geçen aylar olmadı... ay ne bilim bana yardım edinnnnnnnn![]()
bak cnm 6 ay üstüste kullanan varmış ama kafamı dinliyim dersen bu ay dinlen gitme istersen belki kendiliğinden gelir bebişin![]()
esin kolay gelsin canım. yorma kendini sonra hış olursun :))
sağol canımmm
heyecanla bekliyoruz.. sizleri beklemekte çok güzel oluyor kızlar.. insan kendi derdini unutuyorrr...
canım güzel dualarına gönülden aminn diyorum. inşaallah dediğin gibi olur. burada hepimiz yavrucuklarımıza kavuşuruz inşaallah...
sende hayırlısıyla oğulcuğuna kavuşup bizdlere tecrübelerini aktarmaya devam edersin di mi.. bırakma sakın biziiii :80:
ah canım beyefendilerin nazı hiç bitmiyor zaten bide sigarayı bırakma nazı eklenmiş tam olmuş... hadi hiç değilse bu çekilir bi naz.. ucunda sağlığı sıhhati var..inbşallah kolaylıkla kurtulur şu iletten de sana fazla çektirmez güzelim..
çok az kamış seninde gününe.. normalde adet döngün kaç gündü senin narcım :26: belirtilerin madem bu ay değişik.. hadi inşaallah........
halev haftaya bol tempolu başlamışsınız.. inşallah bugün işlerinizi yetiştirirsiniz güzelim.. mevlam hayırlısıyla bu sürecide olumlu bi şekilde tamamlamanızı nasib etsin.....
bu ovulasyon testlerine bende pek merak saldım. ama baktığım sitelerde hep pahalı arkadaşlar yaa...
pozer doktorun geçen ay yumurtlama olmadı demesi önceki ayı mı kastetmiş oluyor. nasıl anlıyor bi ay önce olup olmayan yumurtayı acaba..belkide senin kistin çatlayamayan yumurta kistidir. oda bi sıkıntı teşkil etmiyor... kendiliğinden eriyor yada adetle atılıyor..
bende de geçen ay kist görüldü bi ay doğum k. hapı kullandım. gitmiş.
bu ay klomen ve çat iğnesi olduk ama yine kısmet olmadı.
pregestan bu tedaviler sırasında kullanılan bi ilaç. hiç bi zararı yok hatta faydası bile var rahmi kuvvetlendiriyormuş... ben kullandım. adetin 17. günü başlıyorsun 10 gün kullanıp kesiyorsun. yoksa adeti geciktiriyor. kesince 3-5 gün içinde adet olacaksan oluyorsun zaten. olmuyorsanda göbek atıyoruz hep beraber...![]()
evet canım geçen ay (ekim)sol yumurtalığımda çatlama olmamış, ultrasonla gördü ve söyledi. Sanırım dediğin gibi çatlayamayan yumurta kisti. sadece beni korkutan doğum kontrol hapı kullanmak. hani diyolarya hap kullandıktan sonra ara vermelisiniz diye. öyle birşey olmasından korkuyorum açıkçası.
hepimiz için hayırlısı olsun, bebişlerimiz gelsin :)
sen neden gününü beklemeden yapıyosun negatif çıkarsa üüzlceksin daha şimdiden olmaz dr lar bile özellikle ünlü kağan kocatepe bile gününüz geçmeden test yaptırmayınız diyor tarih bi geçsin 3-4 gün bakalım ne bu acele yumurtan daha 4 gün olmuş çatlayalı daha belli olmazkı bence çok çok yanlış
daha birşey yapmadım, daha önce erken yapıp o üzüntüleri yaşadığımdan beklemedeyim şuan
bencede beklemelisin çünki çok çok erken yumurtan çatlamış ve döllenme olcakta tutuncakta zateen doğal olanı gecikmeden sonra yapılan testlerdir doğaya aykırı dğeleri drlar söylüyo boşuna strese sokma kendini bence
haklısın canım,
ama sende çok iyi bilirsin ki insanın içi kıpır kıpır oluyo acaba tuttu mu diye,
inşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin
kızlar bu hafta sonu diğer haftalara göre epeyce uğrayanlarınız olmuş. bende ara ara baktım sizlere ama bi türlü burda olduğunuz vakti yakalayamadım.
hürrem sen sütü yapıcam deyince bende aşka geldim. acep bende mi yapsam gız bacım :26:
herkese iyi akşamlar,
evet bende de hafta sonu fazlalasan bel agrısı sımdılık gectı fakat sağ kasıgımda sankı ıgne batırırlarda ıgnenın acısı degılde baskısı gıbı bır acı var sadece sağ kasığımda ama bu arada doktor sol yumurtan gelısmıs demıstı bana ama yumurtama bakarken alttan hep sağ tarafıma baskı yaptı acaba sagını solunu mu karıstırdı anlamadım:)
bırde bu buhar deneyımlerı benım annemde buna benzer bır yolla bana hamıle kalmıs onunkı karalaha ve zeytınyagı formulu
banada yap dıyor ama ben cok korkuyorum yanarım o buhardan nasıl dayanılırkı acaba???
bugün adetimin periyodik olarak 4. günü ama tam başlamasından sayarsak 3. günü diyebilirim..
geçen ay dr adet olursan 3. günü gel demişti... ne yapayım şimdi ben kızlar yaa...
gitsem bana yine klomen mi verecek acaba. arka arkaya klomen kullanmak doğru olur mu... bu ay gitmesem mi diyorum ama bu seferde boşa geçiyor.. kendiliğinden olur mu ki, geçen aylar olmadı... ay ne bilim bana yardım edinnnnnnnn![]()
valla ben gözümü kararttım canım. ne olsa yapıcam. :18: söylediğin yöntem de ilginçmiş olmazsa öbü ay da onu denerim
bir de bişey sorcam. benim yumurta takibi yapılan aylarda hep tek yumurtam gelişti. bu bir sorun mudur acaba? :26:
valla ben gözümü kararttım canım. ne olsa yapıcam. :18: söylediğin yöntem de ilginçmiş olmazsa öbü ay da onu denerim
bir de bişey sorcam. benim yumurta takibi yapılan aylarda hep tek yumurtam gelişti. bu bir sorun mudur acaba? :26: