halevcim rüyan gerçeğe dönüşsün tez zamanda tatlım .
hürrem canım ben günde 2 klomen içmiştim. kontrole 9. gün çağırdı 11. güne iğne verdi çatlatma değişiyor yani
ada halev sevde esin kızlar bu kitap konusuna pazartesi devam edelim bende çoks eviyorum kitap okumayı tavsiyelerde bulunalım birbirimize.
sevde şekerim döndü mü adete tam olarak
kızlar bende herşey aynı devam karında dolgunluk batma belde acaip ağrı akıntı ve göğüslerim felaket. bu ay bir gariplik var ama allahım hayırlara yorsun aklımdan gönlümden geçeni gerçek kılsın artık[/QUOTE
canım sendeki bu tuhaflıklarda inşl hayra alamettir güzel bir şeyin habercisidir umarım.olabilir canım birbirimize kitap önerilerinde bulunabilirsiz ben güncel kitapların yanı sıra polisiyede severim katil felan offf süper
gıymatlım bencede bian önce bul oku arkadaşım bu kitabı gerçekten güzel halevinde dediği gibi kısım kısım birinden bahsediyo öbür kısımda başkasından birbirinin devamı tabi senin dedğin romanı ben duymadım canım güzel deniliyosa okumak lazım tabi
ahhh bebişim ahhh sen gelme daha dur bak ben kitapları tek başıma okuyorum sen olsan sesli seli sanada okuyacaktım niye böyle haksızlık yapıp bekletiyosun beni