• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bizim ailede söyle diyorlar: ben beyaz tenliyim eşim de .. sizin cocuk casper gibi bir sey olur herhalde diyorlar:60::60:
oda güzelmiş bayıldım bu espiriye:23:
işte düşünceli arkadaşın hali başka oluyor.. :27:

öyle bebişi bulupta bizi unutmak yokk.. hergün yoklama yaparız, tutarız zaptı, basarız eksileri gız bacım :76:

evet canım allah o günleri gösterirse inşl bebişi bulduğumda bebişi bulma yolundaki kader arkadaşlarımı unutmak

ewt sanırım pamuk gibi bembeyaz bir sey cıkar yoksa acıklaması biraz zor olur herhalde:90::90:

pek sevimli bişey olur yaa pamuk gibi hakkaten oyyyşş elleri de yumuk yumuk, Rabbim güzel yazılar versin inşallah.
Gıymatlım tamam canım koyarım resimleri, evimin giriş pek bi boş duruyordu ne yapsam diye düşündün öyle bi şey çıktı işte , astarını diktim, içine de yorgancıdan pamuk aldım öyle bişey yapıverdim 2 tane ,izinde yaptım bazen eşimle yerde oturacağımız zaman altımıza alıveriyoruz :1:

skr canım anası belli babası belli ama ... millet konuşmaya yer ararsa dediğin gibi o bile sorun olur Allah korusun

adacım bende pek severim öyle pofuduk şeyleri.. resimleri bekliyoorum merakla :34:

esin canım şaka yapmıştım ben , bi kere buraya resimlerimizi yüklemiştik de ordan görmüştük birbirimizi, gıymatlımm çok pofuduk bişey hayal etme tatlım, aşırı pofuduk olmadı acemilik işte:26: birde düğme olunc aşırı pofuduk değil, ama sen öyle yapabilirsn tabi.
AYY kızlar ben unutuyorum diyorum eşimde aradı şimdi canın bişey istiyormu akşama bişey alayımmmı ded, bende yok istemiyorum dedim belki O 'nun canı istemiştir diyor:52: ayy dedim kapatt yok öle bişeyy:1::1: ohh bugün pek bi deşarj olduk bacılarrrr:52: pek hoşuma gitti sohbett

esin canım şaka yapmıştım ben , bi kere buraya resimlerimizi yüklemiştik de ordan görmüştük birbirimizi, gıymatlımm çok pofuduk bişey hayal etme tatlım, aşırı pofuduk olmadı acemilik işte:26: birde düğme olunc aşırı pofuduk değil, ama sen öyle yapabilirsn tabi.
AYY kızlar ben unutuyorum diyorum eşimde aradı şimdi canın bişey istiyormu akşama bişey alayımmmı ded, bende yok istemiyorum dedim belki O 'nun canı istemiştir diyor:52: ayy dedim kapatt yok öle bişeyy:1::1: ohh bugün pek bi deşarj olduk bacılarrrr:52: pek hoşuma gitti sohbett

al işte bide ben nazlımıyım diyorsun.. adamcaz ne yapacağını şaşırıyor sana..bide kapat didin heee :52: ahh ah gençlik bunları söyletiyor sana ...

hele bi bizim yaşımıza gel ki göresin :1:

kızlar çok afedersiniz benim göğüslerde neyin hiç hassasiyet yok :26:
canım öncesinde oluyomuydu hassasiyet farklılıkmı var bu ay hadi inşl bebiş geliversin 1yane daha canım yarınmı adet olman gerekiyodu

şakacı şeyyy seni:35: anladım canım ne güzel

esin evet canım yarın Allahın izniyle son günüm..... ne olur dua edin kızlar...
bugün böyle sizlerle geçti stres yapmadım hiç... inşallah yarında beraber olalım.. beklemek çok zorrr.. heleki korkarak beklemek çok fena.......:18:

al işte bide ben nazlımıyım diyorsun.. adamcaz ne yapacağını şaşırıyor sana..bide kapat didin heee :52: ahh ah gençlik bunları söyletiyor sana ...

hele bi bizim yaşımıza gel ki göresin :1:
şeker bi şekilde didim kapat diye, hani hatırlatmasın diye:26:
olmaz mı şekerim.. normalde adete 10 gün kala filan başlar hiç dokunamam sızım sızım sızlarlardı :61: hakket mi diyon gız bacım yirim o süprüzü hele bi gelse annesineee :81:
ayyy inşallah yaaaa
canım öncesinde oluyomuydu hassasiyet farklılıkmı var bu ay hadi inşl bebiş geliversin 1yane daha canım yarınmı adet olman gerekiyodu

şakacı şeyyy seni:35: anladım canım ne güzel
:1::1::1:
ayy canımmm bende bu sabah gördümdeeee :70: ahh inşaallah hamileyimdir ya rabbimmm :97:

:53: aboo skr de görmüştü, kız adet görmek hamişlik o zaman:53: hadi hayırlısı ayyy pek meraklandım yaa bak şimdi:32::32:

Back