ben valla beklemedeyim bugün 18 ncı günüm bişey hissetmiyom hala kısmet bakalım
18. günde ne hissedeceksin gız bacım.. sadece hayal kurabilirsin .. bi kaç gün sonra hamilelik belirtileri alır başını gider..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben valla beklemedeyim bugün 18 ncı günüm bişey hissetmiyom hala kısmet bakalım
oda güzelmiş bayıldım bu espiriyebizim ailede söyle diyorlar: ben beyaz tenliyim eşim de .. sizin cocuk casper gibi bir sey olur herhalde diyorlar
işte düşünceli arkadaşın hali başka oluyor..
öyle bebişi bulupta bizi unutmak yokk.. hergün yoklama yaparız, tutarız zaptı, basarız eksileri gız bacım :76:
ewt sanırım pamuk gibi bembeyaz bir sey cıkar yoksa acıklaması biraz zor olur herhalde:90::90:
ayyy ne güzel diyon inşallahh18. günde ne hissedeceksin gız bacım.. sadece hayal kurabilirsin .. bi kaç gün sonra hamilelik belirtileri alır başını gider..
aaa çok güzel tanışmış oldunuz bu vesileyleskr canım merak etme inşallah hamişliğin yolunda gidecek, esincimm istanbula gittiydim orda sevdecimle karşılaşmıştık ordan biliyom bacımm
ewt sanırım pamuk gibi bembeyaz bir sey cıkar yoksa acıklaması biraz zor olur herhalde:90::90:
esin canım şaka yapmıştım ben , bi kere buraya resimlerimizi yüklemiştik de ordan görmüştük birbirimizi, gıymatlımm çok pofuduk bişey hayal etme tatlım, aşırı pofuduk olmadı acemilik işte:26: birde düğme olunc aşırı pofuduk değil, ama sen öyle yapabilirsn tabi.
AYY kızlar ben unutuyorum diyorum eşimde aradı şimdi canın bişey istiyormu akşama bişey alayımmmı ded, bende yok istemiyorum dedim belki O 'nun canı istemiştir diyor ayy dedim kapatt yok öle bişeyy ohh bugün pek bi deşarj olduk bacılarrrr pek hoşuma gitti sohbett
evet canım öğrenmeden 1 gece önce görmüştüm. hem de sabaha kadar kaç kere...skr canım rüyanda sen mi adet olduğunu görmüştün ?
gıymatlım normalde oluyordu dimi göğüs şikinliğin ? Bu ay sürprizmi gelecek inşallah
canım öncesinde oluyomuydu hassasiyet farklılıkmı var bu ay hadi inşl bebiş geliversin 1yane daha canım yarınmı adet olman gerekiyodukızlar çok afedersiniz benim göğüslerde neyin hiç hassasiyet yok :26:
esin canım şaka yapmıştım ben , bi kere buraya resimlerimizi yüklemiştik de ordan görmüştük birbirimizi, gıymatlımm çok pofuduk bişey hayal etme tatlım, aşırı pofuduk olmadı acemilik işte:26: birde düğme olunc aşırı pofuduk değil, ama sen öyle yapabilirsn tabi.
AYY kızlar ben unutuyorum diyorum eşimde aradı şimdi canın bişey istiyormu akşama bişey alayımmmı ded, bende yok istemiyorum dedim belki O 'nun canı istemiştir diyor ayy dedim kapatt yok öle bişeyy ohh bugün pek bi deşarj olduk bacılarrrr pek hoşuma gitti sohbett
evet canım öğrenmeden 1 gece önce görmüştüm. hem de sabaha kadar kaç kere...
ayy canımmm bende bu sabah gördümdeeee ahh inşaallah hamileyimdir ya rabbimmm :97:
şeker bi şekilde didim kapat diye, hani hatırlatmasın diye:26:al işte bide ben nazlımıyım diyorsun.. adamcaz ne yapacağını şaşırıyor sana..bide kapat didin heee ahh ah gençlik bunları söyletiyor sana ...
hele bi bizim yaşımıza gel ki göresin
ayyy inşallah yaaaaolmaz mı şekerim.. normalde adete 10 gün kala filan başlar hiç dokunamam sızım sızım sızlarlardı hakket mi diyon gız bacım yirim o süprüzü hele bi gelse annesineee :81:
canım öncesinde oluyomuydu hassasiyet farklılıkmı var bu ay hadi inşl bebiş geliversin 1yane daha canım yarınmı adet olman gerekiyodu
şakacı şeyyy seni anladım canım ne güzel
ayy canımmm bende bu sabah gördümdeeee ahh inşaallah hamileyimdir ya rabbimmm :97:
sen meraklandın hele ben ikiye ayrıldım çatlıyorum meraktan ama elden gelen bişey yokk