• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

tben bugün 28. günüm

skr bilmiyorum yarın yaparmıyım testi.. beklerim diye düşünüyordum açıkcası..:26:

ya iki dakka iş yapıp geleyim didim hemmen uzatmışsınız sayfaları anca okudum

halev canım medicana istanbulda da rağbet gören bi hastane.. inşaallah sizede vesile olur... biraz ücret sizi fazla zorlama belki arkadaşım.. çıkacak para cepte durmaz :34:

burda da rağbet görüyor canım inşallah bizede vesile olur hayırlısı kuzum

inşallah fazla tutmaz canımm masrafınız

inşallah canım ilaçlarda medicana yardımcı oluyormuş müdür de yardımcı olurum dedi hayırlısı bakalım adacım

hepinize merhaba :16:
samllangel , tben , gıymatlım , blueavcı , halev , chablisss heğinize iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim. aklımdasınız merak etmeyin. umarım en kısa zamanda sizler de kuzucuklarııza kavusursunuz. şimdi tek düşündüğüm acaba kalbi atacak mı? sorusu. geçen sene kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştık miniğimizi.:58: ama içim rahat cok sters yapmıyorum sanki bu defa her sey güzel olacak gibi :49:

merhaba canım sıkıntı yapma hemen noluyoz kuzum kötü düşünüp neden strese boğuyorsun kendini hemencik rahat herşey yolunda gidecek Allahın izniyle

bizim ailede söyle diyorlar: ben beyaz tenliyim eşim de .. sizin cocuk casper gibi bir sey olur herhalde diyorlar:60::60:

:60::60::60: çok güzel uydurmuşlar canım bizde de ben esmer kociş beyaz bi melez çıkarırırz herhalde :62::62:

esin canım şaka yapmıştım ben , bi kere buraya resimlerimizi yüklemiştik de ordan görmüştük birbirimizi, gıymatlımm çok pofuduk bişey hayal etme tatlım, aşırı pofuduk olmadı acemilik işte:26: birde düğme olunc aşırı pofuduk değil, ama sen öyle yapabilirsn tabi.
AYY kızlar ben unutuyorum diyorum eşimde aradı şimdi canın bişey istiyormu akşama bişey alayımmmı ded, bende yok istemiyorum dedim belki O 'nun canı istemiştir diyor:52: ayy dedim kapatt yok öle bişeyy:1::1: ohh bugün pek bi deşarj olduk bacılarrrr:52: pek hoşuma gitti sohbett

maşallah diyelim güzelim ne kadan güzel bi ilgi hemencik nazlanmışsın sende keşkem sana naz desek yerinde olur yaniiiiiiii:52::52::52:

ayy canımmm bende bu sabah gördümdeeee :70: ahh inşaallah hamileyimdir ya rabbimmm :97:

tatlım kan rüyayı bozar benim bildiğim ama hayırlara vesile olur inşallah kuzum skr gibi hamiş haberi verirsin inşallahhhhhhhh emiiiiiiiii:49::49::49:

esin evet canım yarın Allahın izniyle son günüm..... ne olur dua edin kızlar...
bugün böyle sizlerle geçti stres yapmadım hiç... inşallah yarında beraber olalım.. beklemek çok zorrr.. heleki korkarak beklemek çok fena.......:18:

yarınıda atlatırız merak etme canım rahat ol yeterki herşeye hazırlıklı ol ama güzel haberlerle gel inşallah

tben bugün 28. günüm

skr bilmiyorum yarın yaparmıyım testi.. beklerim diye düşünüyordum açıkcası..:26:

desene meraktan orta yerimizden çatlayacağız ayyyyyyyyyy sonu güzel olsunda varsın çatlatsın bizleri yaaaaaa:91:

ay cnm inşallahhh hamilesindir iğne atılmışmıydın sen prgynl:26:
aminn canım inşaallah...ben ovitrelle olmuştum canım.. pregny bulamadık :26:
tatlım kan rüyayı bozar benim bildiğim ama hayırlara vesile olur inşallah kuzum skr gibi hamiş haberi verirsin inşallahhhhhhhh emiiiiiiiii:49::49::49:

yarınıda atlatırız merak etme canım rahat ol yeterki herşeye hazırlıklı ol ama güzel haberlerle gel inşallah

desene meraktan orta yerimizden çatlayacağız ayyyyyyyyyy sonu güzel olsunda varsın çatlatsın bizleri yaaaaaa:91:

halevcim evet herşeye hazırıklı olmak lazım ama biz kaptırıveriyoruz kendimizi... ne olur halim bilemiyorum :58:

ayrıca adacım haleve katılıyorum senin adın naz olsun :52:

aminn canım inşaallah...ben ovitrelle olmuştum canım.. pregny bulamadık :26:

halevcim evet herşeye hazırıklı olmak lazım ama biz kaptırıveriyoruz kendimizi... ne olur halim bilemiyorum :58:

ayrıca adacım haleve katılıyorum senin adın naz olsun :52:

o zaman kaçında vuruldun 11. günse 17 gün olmuş ayyy inşş cnm :16:

canlar iyi akşamlar yarın görüşürük iyi bakın kendinize akşam belki girebilirim:54:

al işte bide ben nazlımıyım diyorsun.. adamcaz ne yapacağını şaşırıyor sana..bide kapat didin heee :52: ahh ah gençlik bunları söyletiyor sana ...

hele bi bizim yaşımıza gel ki göresin :1:
ne diyosun canım sen senin yaşında ne varmış kaç oldun bakem
ayy canımmm bende bu sabah gördümdeeee :70: ahh inşaallah hamileyimdir ya rabbimmm :97:

rabbim rüyanı hayra çıkarsın canım inşl sanada ayan olmuştur

canlar iyi akşamlar yarın görüşürük iyi bakın kendinize akşam belki girebilirim:54:
iyi akşamlar canım akşama girersek görüşürz öpüyorum
evet 11. gün olmuştu iğnee... kısmet inşaallah...:31:

güle güle canım.. yarın görüşmek üzere.. bende gece biraz uğruyorum :34:

sevdecim demek sen iğneyi vurduralı 17 gün olmuş şkre iğneyi vurulduğu 16.günü test yapmadım ben mi yanlış hatırlıyorum eğer öyleyse varsa sendede çıkarki inşl vardır bir süpriz

bugün gerçektem çok güzel geçti tabi arada benim net gitmelerini saymazsam yarın malum kayınvaldemler gelecekler hafta sonunu geçirmeye yarın kaçta gelirler bilememde onlar gelene kadar girerim tabiki

iyi akşamlar canım akşama girersek görüşürz öpüyorum

sevdecim demek sen iğneyi vurduralı 17 gün olmuş şkre iğneyi vurulduğu 16.günü test yapmadım ben mi yanlış hatırlıyorum eğer öyleyse varsa sendede çıkarki inşl vardır bir süpriz

bugün gerçektem çok güzel geçti tabi arada benim net gitmelerini saymazsam yarın malum kayınvaldemler gelecekler hafta sonunu geçirmeye yarın kaçta gelirler bilememde onlar gelene kadar girerim tabiki

evet canım 17 gün olmuş.. ama beklenmeyen adet tarihimin gününe kadar bekleyim dediydim. idrar testinde çıkar mı ki... ama negatif görmektende korkuyorum:26:

ohhh maşallah hiçte bişe yok yaşında valla ne güzel 7 yaşındada kızın var demekki 23te hamiş kalmışsın bende seneye hamiş olursam senin gibi olucam ayyy inşl inşll

evet canım aynen dediğin gibi oldu.. inşallah sanada nasib eder güzel mevlam..
senin eşinde genç baba olacak o zaman.. benimki 31 yaşındaydı:51:

evet canım 17 gün olmuş.. ama beklenmeyen adet tarihimin gününe kadar bekleyim dediydim. idrar testinde çıkar mı ki... ama negatif görmektende korkuyorum:26:

bekle bekle boşver günün geçmeden yapma varsada idrarda gözükmese canın sıkılacak boşyere hem heyecanla acaba adetim gelecekmi hamilemiyim değilmiyim telaşı bile çook güzelmiş bu bile yaşanılası bişeymiş geçe ay anladım bunu yinede sen bilirsin ama ben bekle derim

bekle bekle boşver günün geçmeden yapma varsada idrarda gözükmese canın sıkılacak boşyere hem heyecanla acaba adetim gelecekmi hamilemiyim değilmiyim telaşı bile çook güzelmiş bu bile yaşanılası bişeymiş geçe ay anladım bunu yinede sen bilirsin ama ben bekle derim

evet aynen dediğin gibi.. zaten bi tek yarın kaldı. onuda bekleyivereyim dimi arkadaşım.. inşallah ümitlerimizi boş çıkarmaz mevlam..

Back