• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

amin canım inşl boş çıkarmaz son 1gün heyecanlı bekleyişe bu kadar bekledik bekleriz dimi ama

tmm canım şimdi daha net oldu:3:

evet canım inşaallah bakalım...
bu arada aynaya baktımda sol elmacık kemiğimde minik bi kızarıklık olmuş. sivilce mi hareketleniyor acaba..:58:

evet canım inşaallah bakalım...
bu arada aynaya baktımda sol elmacık kemiğimde minik bi kızarıklık olmuş. sivilce mi hareketleniyor acaba..:58:
sen şimdi o moda girdin ya illa bie bulacan bir adet belirtis felan takılma boşver bugünün tadını çıkar hele bir yarın olsun duruma göre o zamanda yarını yaşarız bugün bunun keyfini çıkar geçen ayy adetim 10 12 gün var yüzüm sivilcelendi ve adetimin olması gereken zamanda belki bi iki gün öncesi hiç sivilcem kalmadı bende şaşırdım onu bile bir belirti diye düşündüm çünkü normalde çıkıyor günüm geçti yine bişe yokk adetim geldi ondan sonra sivilcem çıkmaya başladı şuan bile bi kaç tane var yüzümde ama adetime var illa adet belirtisi değil takılma boşver

sen şimdi o moda girdin ya illa bie bulacan bir adet belirtis felan takılma boşver bugünün tadını çıkar hele bir yarın olsun duruma göre o zamanda yarını yaşarız bugün bunun keyfini çıkar geçen ayy adetim 10 12 gün var yüzüm sivilcelendi ve adetimin olması gereken zamanda belki bi iki gün öncesi hiç sivilcem kalmadı bende şaşırdım onu bile bir belirti diye düşündüm çünkü normalde çıkıyor günüm geçti yine bişe yokk adetim geldi ondan sonra sivilcem çıkmaya başladı şuan bile bi kaç tane var yüzümde ama adetime var illa adet belirtisi değil takılma boşver

evet çok haklısın işte göüyorsun bi heveslenip bi hüzünleniyoruz.. yarın 29. günüm olacak. genelde 27. gün olurdum..
ama ilaçlar beni çok etkiliyor. geçen ay doğum kontrol hapı kullandım 29. gün olmuştum.. bu ay klomen ve çtlama iğnesi yine düzenimi bozmuş olabilir :26:

kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere bi salata yapayım.. ilerleyen saatlerde görüşmek ümidiyle..:79:

evet çok haklısın işte göüyorsun bi heveslenip bi hüzünleniyoruz.. yarın 29. günüm olacak. genelde 27. gün olurdum..
ama ilaçlar beni çok etkiliyor. geçen ay doğum kontrol hapı kullandım 29. gün olmuştum.. bu ay klomen ve çtlama iğnesi yine düzenimi bozmuş olabilir :26:
inşl da ilacın etkisi değildir canım iyi düşünelim iyi olsun
düzenli çalışabiliyormusun bakim dersine :34:
evet canım çok düzenli çalışabiliyoruz bu iyimi kötümü bilmiyorum ama başka napma gerek onuda bilmiyorumki şimdi yarın cumartesi pazar kayınvaldemler olacak dua ediyorum bizde kalmasınlar eşimin amcasında kalsınar boşuna aksatmayalım bu kadar denemişken ve takvime görede tam yumurtlama zamanlarıma denk geliyor:26: 8ile 13ü arası bi gün
kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere bi salata yapayım.. ilerleyen saatlerde görüşmek ümidiyle..:79:

kolay gelsin canım görüşürz sonra

hürrem senin yazdıkların dikkatimden kaçmış arkadaşım.. düşük yapmışsın yaşadıklarını çok iyi anlıyorum bende geçen yıl bu ayda düşük yaşamıştım. bir düşük bir doğum derler. hakkaten insandan neler alıp götürüyor yaşayan bilir..
inşaallah en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlatla rabbim müjdeler seni canım...:71:

Allah razı olsun canım. Gerçekten çok zor. Allah kimseye yaşatmasın psikolojik etkisi hala geçmedi bile diyebilirim. Bir de herkes bana düşükten sonra çok daha kolay hamile kalırsın demişti ama nerdeee.. Hayırlısı olsun artık canım. Sana da geçmiş olsun. Allah sabır versin.

inşl da ilacın etkisi değildir canım iyi düşünelim iyi olsun

evet canım çok düzenli çalışabiliyoruz bu iyimi kötümü bilmiyorum ama başka napma gerek onuda bilmiyorumki şimdi yarın cumartesi pazar kayınvaldemler olacak dua ediyorum bizde kalmasınlar eşimin amcasında kalsınar boşuna aksatmayalım bu kadar denemişken ve takvime görede tam yumurtlama zamanlarıma denk geliyor:26: 8ile 13ü arası bi gün

kolay gelsin canım görüşürz sonra
inşallah ilacın etkisi değildir.. bu akşam içim tuhaf tuhaf oldu adet olacakmışım gibi.. gidip bakıyorum ama bişey yok.. insan boşuna beklemiş olmaktan korkuyor ..:26:

yaa tebrikler canım benim darısıda size olsun inşallahhhh evet teyzesiçok şükür öle olduk saolasın kuzusumm :16: :16:
amin darısı tüm bekleyenlere olsun.. bebişini öptük :79:
Allah razı olsun canım. Gerçekten çok zor. Allah kimseye yaşatmasın psikolojik etkisi hala geçmedi bile diyebilirim. Bir de herkes bana düşükten sonra çok daha kolay hamile kalırsın demişti ama nerdeee.. Hayırlısı olsun artık canım. Sana da geçmiş olsun. Allah sabır versin.
evet arkadaşım aynen banada hemen hamile kalırsın dediler. bende gerçek sandım. tam 1 sene oldu. iyi ki de hemen kalınıyormuş hee........
inşaallah hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasib olsun....:71:

kızlar klomen ve çatlama iğnesi kullananlar topiğinde birşey okudum sizdede alıntı yaptım. dikkatimi çekti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
km0734 nickli üye yazmış:
bu arada arkadaşlar hem sizinle durumumun son halini paylaşmak istedim hemde sizinde bilginiz olsun diye yazayım dedim..çatlatma iğnesi vurulan arkadaşlar özellikle bu bilgilerimi size hitaben yazıyorum ben bizamanlar tüp bebek druna danışmaya gitmiştim..çok iyi bi insandı soruları yanıtlayan..hastası olmasanda kapısını çalsan ücretsiz bile yardımcı olan vb..o dr a tlf la durumu danışmak aklıma geldi..dr a anlattım durumu..iğneden sonra 5. günde betaHCG m 50 çıktı,sonra dün 20 ye düşmüş dedim..bana dün tebrik ederim hamilesin 1 haftalık dediler bugün değerin düşmüş diyolar dedim..dr güldü..nasıl yanii dedi..sen günlerini iğneyi vb söylediğin halde mi hamilesin dediler dedi..bende evet dedim adam şaşırdı..pregnly vb iğneler kanda 8-9 gün betaHCG olarak kendini gösterir..yanii sen kan verdiğinde çatlatma iğnenden sonraki 6. günmüş..50 çıkması çok normal dedi..pzt kan verseydin 80 çıkcaktı dedi :))) ve dün gittiğim dr ların hiçbiri bunu bilemedi + bana hamile teşhisi koydular + reçeteme gebelik yazıp hamile ilaçları yazdılar düşünebiliyo musunuz..bu tüp bebek dr u olduğu için çok net cvp verdi..şuanki değerlerin yanıltıcı dedi..çünkü 9 gün kanda iğnenin etkisi sürüyo zaten dedi yanii doğal olarak 50 den 20 ye düşme gibi bişey olamaz dedi..dün gitiğim dr ları uyardım iğnenin etkisi olabilir mi diye kanda betahcg yi iğne etkilemez dediler düşünebiliyo musunuz..yanii şuan gerçek değerim ne 50 ne 20..adetin gelince yap tahlili dedi..sizinde bilginiz olsun diye uzun uzun yazdım..iğne kullanan arkadaşlar sakın adet tarihinden önce betahcg yaptırmayın boşa sevinip üzülmeyin yıpranmayın sonra ben gibi..bilgisiz dr ların cehaletine kapılmayın..ve benden ufak bi tavsiye sakın her dr a güvenmeyin..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

GIYMATLIM içime kurt düştü şimdi. gerçi ben iğeden sonra 15. gün yaptım. dr o arkadasa 9 gün etkisi devam eder demiş. bi de hem dün hem bugün idrar testi yaptım. bugün dünkünden daha belirgindi ikinci çizgi eğer düşüyor olsa daha belirgin olmazdı değil mi? demek ki ( daha koyulastığına göre) artmaya devam ediyor.

Son düzenleme:
bak gördünmü kuzum ne dedim ben iğnenin annelik hormonu salgılayan değeri var o yüzden 14 gün içinde gebelik testi yada kan testi yaptırmamalısın yoksa yanılır hataya düşer çok üzülürsün 15.gün kesin kanda çıkıyor ama sen beklicem diyorsan bekle kuzum bişi kaybetmezsin hamişsen bile her türlü çıkar boşver üzülürüm diyorsan bekle bencede

GIYMATLIM içime kurt düştü şimdi. gerçi ben iğeden sonra 15. gün yaptım. dr o arkadasa 9 gün etkisi devam eder demiş. bi de hem dün hem bugün idrar testi yaptım. bugün dünkünden daha belirgindi ikinci çizgi eğer düşüyor olsa daha belirgin olmazdı değil mi? demek ki ( daha koyulastığına göre) artmaya devam ediyor.

canım sen sıkma canını kurt falan düşürme hemen içine sen tam zamanında yapmışsın yarın mı kan vericen tekrar

Back