• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ay alemsin kızzzzzzzzz kocişine naz yapa yapa adını naz koydun adacımmmm:60::60::60:
hakketten çok doğru bi tesbit :1:

sevdecim yok naz olmadın nedense öyle yazıvermişim :26: gerçekten biz ağır geldik sisteme sanırım:1: halevcim evet tatlım çok iyi olurdu , belki bi gün buluşma ayarlarız bacılar:27:

evet canım neden olmasın kısmette varsa bi gün bi araya gelip sarım sarım sarılırız :29:

kızlar bakın ne dicemm..
farkında mısınız biz ADA, HALEV, NAR VE SEVDE :1: yani sitenin demirbaşları olarak hepimiz henüz beklemedeyiz... yeni gelenler hamile kalıp gidiveriyorrrr :58:

maşaallah arkadaşlarımıza.. Allah nazarlardan muhafaza etsin. nazarımız değmesin.. hepsi adına çok seviniyorum..:34:

bu arada skr şekerim, diğer arkadaşlarında dediği gibi sendende bi öz geçmiş istiyoruz.. ilk sayfamıza ekleyelim :71:

hakketten çok doğru bi tesbit :1:

evet canım neden olmasın kısmette varsa bi gün bi araya gelip sarım sarım sarılırız :29:
inşallahh , kız ordan pek bi nazlı mı görünüyorum bacılarr:37:
kızlar bakın ne dicemm..
farkında mısınız biz ADA, HALEV, NAR VE SEVDE :1: yani sitenin demirbaşları olarak hepimiz henüz beklemedeyiz... yeni gelenler hamile kalıp gidiveriyorrrr :58:
ya canım hiç sorma daha sabah aklıma geldi, bi biz şeytanın bacağını kıramadık diye,:58:
maşaallah arkadaşlarımıza.. Allah nazarlardan muhafaza etsin. nazarımız değmesin.. hepsi adına çok seviniyorum..:34:

Allah nazarlardan saklasın hepsini canım evet doğru maşallah diyelim,inşallah bizlerde oluruz be güzelim

inşallahh , kız ordan pek bi nazlı mı görünüyorum bacılarr:37:

ya canım hiç sorma daha sabah aklıma geldi, bi biz şeytanın bacağını kıramadık diye,:58:

Allah nazarlardan saklasın hepsini canım evet doğru maşallah diyelim,inşallah bizlerde oluruz be güzelim

evet canım pek bi nazlı görüyoruz seni.. kocacın her işine yardım ediyor el bebek gül bebeksin maşaallah hep öyle olun güzelim:123:

kızlar bakın ne dicemm..

ay ivet kuzum doğru bi tespit :59: aman nazar değmesin umarım sonuna kadar güzel bi hamilelik geçirirler de bebişlerini kucaklarına alırlar Allahın izniyle:nazar:

bu arada skr şekerim, diğer arkadaşlarında dediği gibi sendende bi öz geçmiş istiyoruz.. ilk sayfamıza ekleyelim :71:

ivet skr canım bi geçmiş istiyoruz amaaaaaaaaa

bu arada canlar sigortayı aradım müdür bey medicana bu ücretsiz tedaviyi kabul etmişken bence yaptırın yoksa heran cayabilirler dedi o yüzden mecburen ilk tedavi medicana da oluvericek ki inşallah tek denemede bizi sevince boğar Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin bütün uğraşlarımızın sonunu inşallah

ay ivet kuzum doğru bi tespit :59: aman nazar değmesin umarım sonuna kadar güzel bi hamilelik geçirirler de bebişlerini kucaklarına alırlar Allahın izniyle:nazar:

bu arada canlar sigortayı aradım müdür bey medicana bu ücretsiz tedaviyi kabul etmişken bence yaptırın yoksa heran cayabilirler dedi o yüzden mecburen ilk tedavi medicana da oluvericek ki inşallah tek denemede bizi sevince boğar Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin bütün uğraşlarımızın sonunu inşallah

amin inşallah güzelimmm...
medicana da ankarada mı ?

evet canım pek bi nazlı görüyoruz seni.. kocacın her işine yardım ediyor el bebek gül bebeksin maşaallah hep öyle olun güzelim:123:
:26::26: inşallah canım , hepimiz mutlu huzurlu evli bebekli olalım :1:
offff ya netim gitmişti daha yeni bağlanabildim siniroldum ben geçmişi okuyup geliyorum hemen
yetişşş bacım yetişşşşş

aa öyle caymada mı olurmuş hiç :45::20: döveriz valla onları, tamam canım hayırlısı olsun inşallah tek seferde hemencikkk geliversin bebişinnn

adacım o yakışıklı tam yerine oturmuş :74:

bu arada cevap paneli kayboldu kızlar.... ben alıntı ile cevapla bölümüne basıp yazabiliyorummm :26:

sürekli oynamasalar kk ile çatlar bu modotörler canları sıkıldıkça oynuyolar yaaaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95:

amin inşallah güzelimmm...
medicana da ankarada mı ?

evet sevdecim hemde işyerime yakın burası neyse artık vardır bi hayır diyoruz çok şükür ki ücretsiz ama ilaç parasını ve kocişimden alınacak sperm test ücretleri bizden çıkacak umarım fazla tutmaz

:26::26: inşallah canım , hepimiz mutlu huzurlu evli bebekli olalım :1:

yetişşş bacım yetişşşşş

aa öyle caymada mı olurmuş hiç :45::20: döveriz valla onları, tamam canım hayırlısı olsun inşallah tek seferde hemencikkk geliversin bebişinnn

ivet canım çünkü zor kabul etti medicana ücretsiz tedaviyi sanki kendi ceplerinden çıkacak para uyuzlar neyse medicana hastane olduğu için o yönden sıcak bakıyorum olaya hayırlısı olsun Adacım

aşkolsun bende yeniyim ama daha hamıle kalmadım bende :1::1::1: ve burdayım :1::1::1:

güzelim sende isim ver bize öle hitap edelim dualarımızda ve yazışırken ama gerçek ismini değil takma bi isim bul

adacım o yakışıklı tam yerine oturmuş :74:

bu arada cevap paneli kayboldu kızlar.... ben alıntı ile cevapla bölümüne basıp yazabiliyorummm :26:

var kuzum sen göremiyon sayfanı yenile de çıkar

Back