hakketten çok doğru bi tesbitay alemsin kızzzzzzzzz kocişine naz yapa yapa adını naz koydun adacımmmm
sevdecim yok naz olmadın nedense öyle yazıvermişim :26: gerçekten biz ağır geldik sisteme sanırımhalevcim evet tatlım çok iyi olurdu , belki bi gün buluşma ayarlarız bacılar
inşallahh , kız ordan pek bi nazlı mı görünüyorum bacılarrhakketten çok doğru bi tesbit
evet canım neden olmasın kısmette varsa bi gün bi araya gelip sarım sarım sarılırız
ya canım hiç sorma daha sabah aklıma geldi, bi biz şeytanın bacağını kıramadık diye,kızlar bakın ne dicemm..
farkında mısınız biz ADA, HALEV, NAR VE SEVDEyani sitenin demirbaşları olarak hepimiz henüz beklemedeyiz... yeni gelenler hamile kalıp gidiveriyorrrr
maşaallah arkadaşlarımıza.. Allah nazarlardan muhafaza etsin. nazarımız değmesin.. hepsi adına çok seviniyorum..
inşallahh , kız ordan pek bi nazlı mı görünüyorum bacılarr
ya canım hiç sorma daha sabah aklıma geldi, bi biz şeytanın bacağını kıramadık diye,
Allah nazarlardan saklasın hepsini canım evet doğru maşallah diyelim,inşallah bizlerde oluruz be güzelim
evet canım birden kayboluvermiştin. çabık yetiş :80:offff ya netim gitmişti daha yeni bağlanabildim siniroldum ben geçmişi okuyup geliyorum hemen
kızlar bakın ne dicemm..
farkında mısınız biz ADA, HALEV, NAR VE SEVDEyani sitenin demirbaşları olarak hepimiz henüz beklemedeyiz... yeni gelenler hamile kalıp gidiveriyorrrr
bu arada skr şekerim, diğer arkadaşlarında dediği gibi sendende bi öz geçmiş istiyoruz.. ilk sayfamıza ekleyelim
teşekkür ederim canım darisi başıızagunaydın herkese,
skr1606 arkadasım tebrikler darısı başımıza artık ne dıyelım
ay ivet kuzum doğru bi tespitaman nazar değmesin umarım sonuna kadar güzel bi hamilelik geçirirler de bebişlerini kucaklarına alırlar Allahın izniyle
ivet skr canım bi geçmiş istiyoruz amaaaaaaaaa
bu arada canlar sigortayı aradım müdür bey medicana bu ücretsiz tedaviyi kabul etmişken bence yaptırın yoksa heran cayabilirler dedi o yüzden mecburen ilk tedavi medicana da oluvericek ki inşallah tek denemede bizi sevince boğar Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin bütün uğraşlarımızın sonunu inşallah
:26::26: inşallah canım , hepimiz mutlu huzurlu evli bebekli olalımevet canım pek bi nazlı görüyoruz seni.. kocacın her işine yardım ediyor el bebek gül bebeksin maşaallah hep öyle olun güzelim:123:
yetişşş bacım yetişşşşşoffff ya netim gitmişti daha yeni bağlanabildim siniroldum ben geçmişi okuyup geliyorum hemen
ay ivet kuzum doğru bi tespitaman nazar değmesin umarım sonuna kadar güzel bi hamilelik geçirirler de bebişlerini kucaklarına alırlar Allahın izniyle
ivet skr canım bi geçmiş istiyoruz amaaaaaaaaa
bu arada canlar sigortayı aradım müdür bey medicana bu ücretsiz tedaviyi kabul etmişken bence yaptırın yoksa heran cayabilirler dedi o yüzden mecburen ilk tedavi medicana da oluvericek ki inşallah tek denemede bizi sevince boğar Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin bütün uğraşlarımızın sonunu inşallah
adacım o yakışıklı tam yerine oturmuş
bu arada cevap paneli kayboldu kızlar.... ben alıntı ile cevapla bölümüne basıp yazabiliyorummm :26:
sevdecim avatarımdaki resim kız çocuğutokası var teyzesi görmedin mi
evet ya bende de yok cvpla paneli
amin inşallah güzelimmm...
medicana da ankarada mı ?
:26::26: inşallah canım , hepimiz mutlu huzurlu evli bebekli olalım
yetişşş bacım yetişşşşş
aa öyle caymada mı olurmuş hiçdöveriz valla onları, tamam canım hayırlısı olsun inşallah tek seferde hemencikkk geliversin bebişinnn
aşkolsun bende yeniyim ama daha hamıle kalmadım bendeve burdayım
adacım o yakışıklı tam yerine oturmuş
bu arada cevap paneli kayboldu kızlar.... ben alıntı ile cevapla bölümüne basıp yazabiliyorummm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?