• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

he doğru diyosun şeker de , bisürü yazışmalar oldu tek tek okumak zor olur herkese , yinede tedbiri elden bırakmayalım dimi ama , o zaman herkes belirlesin de nicklerimizi öyle hitap edelim . Laleyi sen koymuştun zaten laleada olsun madem :27:
dikkat edeyim bari oturmama kalkmama , koçiş pek bi kızıyordu zaten ben bişey olmaz diyordum , hiç aşılama yapılmış gibi hissetmiyorum ama ben:26: tamam canım müsait olunca verseydin sıkıştırma kendini

evet canım tedbiri bırakmayalım... millet bi okucak biz dün gece beraber olmuşuz, altımıza yastık koymuşuz, bacak bacak üstüne atmışız.... :65: aman Allah korusun

yavrum kolay olsun diye ben lale demiştim laleada yazmak yine zor olacak. madem senin ada olsun kız. pek kibar vaşşşşş :89:

evet lalecim düşünmesi bile çok güzel inşl az kaldı bu artık bi düşünce değil uygulamalı olacak canım gözülden inanıyorum ama bencede kendinedikkat et zıpalayarak oturma yavaş yürü sen elinden geleni yap gerisi allaha kalmış yiyecek ekmeği varsa yataktanda düşsen bişe olmaz

gıymatlım doğru söylüyosun canım deşifre olmamak lazım herşeyi açık açık konuşuyoruz burda ama etrafımızdakilerle asla:20: sende kendine bir hitap şekli bulda artık hep öyle konuşalım hem daha kolay

amin canımm inşaallah mevlam sanada verecekk

evet canım kasıklarımda ağrı ve batmalar devam ediyor ne hikmettir anlayamadım
önceki klomende kist olmuştu evet ama iğneden 10 gün sonra filan o ağrılar kalmamıştı. bugün yarın adet günüm ama bilmiyorum belkide onun sancısıdır :58:

hoş gördüm gız bacım.. bende hepiciğinizi nasıl özledim aa yetti gari..
bugüm bi haftanın acısını çıkaralım kızlar.. içim cışuyor büssürü konuşacak şey biriktiiiiiiiii:52:

ay bacım günün gelmiş bile senin inşallah kırmızılar yerini bebişe bırakırlar hayırlısı ile

bende geldim kızlar tutuvereyim sohbetin bir ucundan

ya neler çıkarıyolar öyle yok ovulasyon mikroskobu yok 2ayda cinsiyet hangini yapacağımızı şaşırıyoruz valla doktoramı gitesek bunlaramı para yetiştirsek bide beim kocişin ilçaları offff offf aallah güç kuvvet hayırlırızık versin bebişte gelsinde kısmetiyle herşey daha güzel olacak kızlar şu internetten bakılan çin takvimide genelde doğru çıkıyor benim bu yılın son 3 ayı kız eşimin halası biim için istiare namazına yatmıştı erkek bebeğin olacak dedi hatta ali diye bir adamdan yardım almış rüyasında adını ali koy demişti siz bilirmisiniz bizim buralarda kurbanda kelle açışır bizim için açmışlar ordada erkek çıkmış 2011 ilk 3ayı erkek çin takvimine göre tabi ne kadar doğruysa artık erkek olacaksa ve çin takvimi doğruysa bu ay beklemimi ben:1:

ayyyyyy ne kadan ilginç bi yöntem bu böle kuzum yaaaaaaaaa umarım şu 3 ay içinde bebiş haberini alırızda cinsiyeti hiç mi hiç sorun değil nede olsa elinde sonunda öğreniliyor dimi amaa

ahh amin canım inşaallah ondandır.. 2 gün değil 3 gün misafirim oldu şekerim . akşam yatağa zor attım kendimi.. eşimde yarın hiç bi iş yapma yat dinlen benden izinlisin dedi sağolsunn:27:
yorma işine gelince.. kasıklarını zorlayacak şeyler sakıncalı canım
mesela bişeyi çekerken iterken silkelerken kasığındaki kasları sıkıyorsan o iş senin içün tehlikeli demektir... çok yürümek bile ordaki kasları yoruyor.. ve kasılmalar başladığı zaman düşük oluyor Allah korusun :26:

yavrum ben 9 ay öğrenmedim cinsiyetini... babasıda aynı fikirdeydi süprüz olsun istedik... eşya alırkende beyaz fıstık yeşili, turuncu sarı gibi renkler aldık..
hatta doktor ultrasonda bakmaya başlarken hemen telaşla uyarıyorduk, biz cinsiyeti öğrenmek istemiyorduk aman sakın söylemeyin diyordukk :52:

nasınnnnnnnnnn bekledin sabrına hayran kaldım kuzum yaaaaaaaaa ne güzel bende öyle isterim ama sabırsızımdır ayrıca annemlerde öğrenmek isterler gerçi bi bebişimizi göbüşümüze konduruverelimde Allahın izniyle cinsiyeti sorun değil sağlıklı olsun hep bizimle olsun yiter:97:

bak bak bak aklın nerelerede gidiyo canım benim kıllıysa kız çünkü saçı var değilse erkek kel:52:

:60::60::60::60::60:

kızlar her şeyden ümitlenişyoruz ama benim adet sivilcemde henüz çıkmadı çıkmayıveresice :57:

ne kadan güzel umarım hayırlara vesile olur da güzel haberini getirirsin bizlere canım

ayy canım ne bilim benim canım çıkıktır, sanki arkamdan bi atlı kovalıyor , çok tez canlıyım :53: aklıma geldikçe yavaşladım ama ne bilim ya bi garip oldum bu ay ben. :26: Bide ni zamandır sorup duruyorum şekercim sana ıslak kekkk istiyorum benn yaa :84: bi ara yazıver, nettekiler güvenemedim , herkes gerçek adını yazdı sanırım :61: benim gerçek ismin aytül :61:

ismin güzelmiş canım evet pek duyulmadık bi isim bende gerçek ismimi yazmıştım beni nickimle anabilirsiniz zaten okuması zor değil ama illa isim isterseniz sölerim canlarım

gıymatlım yazmışsın cnaım ellerine sağlık ben yazdırıverdim ,üstüne bide tarihi attım ohh anı olarak kalacak ayy simgeler bile çıkmış pek güldüm:61: Sanada isim beğendiremiyoz a bacım :27:, peki ada diyin sadece bana , blue sende koy canım, gıymatlım sende.

blue canım sen isim isteyince birden panik oldum.. benim nickim size zor geliyor mu, gelmiyorsa böyle kalsın isterseniz. ingilizce değil ya onun içün.. ama illa istiyorsanız bi sosyete ismi bulucam kendime.. hemen sözlükleri karıştırmam lazım..

halev sağol güzel dileklerin için.. evet vanım bazı hesaplayıcılarda bugün, bazılarınada yarın adet günüm... hayırlısı bakalım..
senin ismin kolay yazarkende okurkende zorlamıyor şekerim. dua ederkende halev dediğimde komik olmuyor bence :26:

gıymatlım yazmışsın cnaım ellerine sağlık ben yazdırıverdim ,üstüne bide tarihi attım ohh anı olarak kalacak ayy simgeler bile çıkmış pek güldüm:61: Sanada isim beğendiremiyoz a bacım :27:, peki ada diyin sadece bana , blue sende koy canım, gıymatlım sende.

amanin yandığımın resmidir.. tamam bi isim bulayım acilen :52:

ay bacım günün gelmiş bile senin inşallah kırmızılar yerini bebişe bırakırlar hayırlısı ile

ayyyyyy ne kadan ilginç bi yöntem bu böle kuzum yaaaaaaaaa umarım şu 3 ay içinde bebiş haberini alırızda cinsiyeti hiç mi hiç sorun değil nede olsa elinde sonunda öğreniliyor dimi amaa

nasınnnnnnnnnn bekledin sabrına hayran kaldım kuzum yaaaaaaaaa ne güzel bende öyle isterim ama sabırsızımdır ayrıca annemlerde öğrenmek isterler gerçi bi bebişimizi göbüşümüze konduruverelimde Allahın izniyle cinsiyeti sorun değil sağlıklı olsun hep bizimle olsun yiter:97:

:60::60::60::60::60:

ne kadan güzel umarım hayırlara vesile olur da güzel haberini getirirsin bizlere canım

ismin güzelmiş canım evet pek duyulmadık bi isim bende gerçek ismimi yazmıştım beni nickimle anabilirsiniz zaten okuması zor değil ama illa isim isterseniz sölerim canlarım
SAĞOL CANIM evet pek bilinmiyor o yüzden zorlanıyorum , özellikle iş yerinde
blue canım sen isim isteyince birden panik oldum.. benim nickim size zor geliyor mu, gelmiyorsa böyle kalsın isterseniz. ingilizce değil ya onun içün.. ama illa istiyorsanız bi sosyete ismi bulucam kendime.. hemen sözlükleri karıştırmam lazım..

halev sağol güzel dileklerin için.. evet vanım bazı hesaplayıcılarda bugün, bazılarınada yarın adet günüm... hayırlısı bakalım..
senin ismin kolay yazarkende okurkende zorlamıyor şekerim. dua ederkende halev dediğimde komik olmuyor bence :26:

he bana ne bizde senden isteriz isim, bizde sana dua ederken komik oluyor, bizi de düşün bakimm:63:

hiç farketmez gıymatlım sen bilirsin zor gelmiyor dilimize halev de zaten isim gibi olmuş maşşallah smallangelinki iyi oldu adacım ben esin demiştim gıymatlıma daha önce:26: tanıştığıma memnun oldum:27: bide chabliss bulsa bir isim tam süper olacak

bende yimek yiyim artıkım çok açıktım sizden kopamıyorum ama :27: birde kızlar vatan gazetesi bebekler için tığ işi kitabı veriyormuş , canım koçişim onu almış bana 29 kupon ama :26: ben yapamamki beceremem tığ şiş bilmem dedim de bana iyi o zaman bebişimiz büyüyünce anne sen neden bana bişey yapmadın diye sorunca cvp bul o zaman didi, tehdit etti beni. Tığ işi öğrenmem lazım benimde acilen, şimdiden bebişe hazırlık yapıyroum canlarımmm :52:

tamam kızlar bi türlü isim yakışrıramadım kendime... ayyy insanlar iyiki kendileri koymuyormuş isimlerini yoksa ben kesin isimsiz kalırdım
benimkide sevde olsun barime . minicik yeğenimin ismi :52:

blue canım senin gerçek ismin esin değil dimi :26:

adacım:77:( bi tuhaf oldum söylerken. fena alışmışız ) ye tabi yemeğini bak kendine şekerim.. biz zaten buralardayız hadi canım

hiç farketmez gıymatlım sen bilirsin zor gelmiyor dilimize halev de zaten isim gibi olmuş maşşallah smallangelinki iyi oldu adacım ben esin demiştim gıymatlıma daha önce:26: tanıştığıma memnun oldum:27: bide chabliss bulsa bir isim tam süper olacak

ayyyyyy ivet benim ismimi anarken kocişimi de aradan çıkarttırmış oluyorum canlarım çünkü halevin başı benden sonu kocişimden oluşuyor :32: bende sizlerle tanıştığıma memnun oldum

bende yimek yiyim artıkım çok açıktım sizden kopamıyorum ama :27: birde kızlar vatan gazetesi bebekler için tığ işi kitabı veriyormuş , canım koçişim onu almış bana 29 kupon ama :26: ben yapamamki beceremem tığ şiş bilmem dedim de bana iyi o zaman bebişimiz büyüyünce anne sen neden bana bişey yapmadın diye sorunca cvp bul o zaman didi, tehdit etti beni. Tığ işi öğrenmem lazım benimde acilen, şimdiden bebişe hazırlık yapıyroum canlarımmm :52:

amanınnnnnnnn yandım kuzum sen tığ şişi napıcan bi normal şişle bi yelek örüver canım yaa

mersi ismimi beğendiğiniz için teşekkür ederim kuzular

oh halevcim bi taşla iki kuş. peki öyle olsun :63:

adacım hakketten örecek misin gız canım.. ben çok severim o işleri.. banada örneklerinden verirsin.. yaparız bicilerimizeee :emir_bebek:

chabliss yetiş gülüm.. okuda geliverrrr :80:

adacım:77:( bi tuhaf oldum söylerken. fena alışmışız ) ye tabi yemeğini bak kendine şekerim.. biz zaten buralardayız hadi canım
yidim yine hızlı hızlı, mideme oturdu sevdecim.:61:
ayyyyyy ivet benim ismimi anarken kocişimi de aradan çıkarttırmış oluyorum canlarım çünkü halevin başı benden sonu kocişimden oluşuyor :32: bende sizlerle tanıştığıma memnun oldum

amanınnnnnnnn yandım kuzum sen tığ şişi napıcan bi normal şişle bi yelek örüver canım yaa

mersi ismimi beğendiğiniz için teşekkür ederim kuzular
bizlerde memnun olduk şekerim, sana halev mi diyecegiz yani, değiştirmiyorsun ölemi ? cici ben öyle normal şiş miş bilmem ki ,tığ ı yine elime almışlığım var taaa ilkokul zamanlarında oda meraktandı, bida elime bişey almadan , aslında güzel bi uğraş insanın kafası değişir, bakalım basit gibi duruyorlar yapabilirsemm artıkım.
kızlar hemen okuyup geliyorum
bi tek senin ismin kaldı :61:

sevdecim becerebilirsem yapmayı çok isterim, bebeciğime ellerimle bişeyler yapmak çok hoşuma gider doğrusu, bakalım artık kolaya benziyor birde annem yardım eder artıkım, tığ olduğu için şiş örgüsü kadar zor gelmiyor, ahh yakın olsak da birlikte örsek, göbüşümüzde burnumuzda , çaylarımızda yanlarımızda ohhh gel keyfim gellll:52:

Back