• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

sevdecim becerebilirsem yapmayı çok isterim, bebeciğime ellerimle bişeyler yapmak çok hoşuma gider doğrusu, bakalım artık kolaya benziyor birde annem yardım eder artıkım, tığ olduğu için şiş örgüsü kadar zor gelmiyor, ahh yakın olsak da birlikte örsek, göbüşümüzde burnumuzda , çaylarımızda yanlarımızda ohhh gel keyfim gellll:52:

ahh canım nerde o günlerrrr... biz cene çalmaktan örgüde öremezdik kız bi araya gelinceeee :86:

kızlarrr yeni isimler alınmış bakıyorum bana da geçen kuaförde fal baktı orda çalışan bir kız. hep çıkarmış falları öyle dediler. kız dedi ki 2011 yılı sizin yılınız olcak sarı saçlı renkli gözlü güzel mi güzel bier erkek çocuğu gelcek 2011 de dedi hadi işallah dedim bende. benimde gönlümden hep erkek geçer nedense. bir kaç senedir böyle oldu. önceden kız isterdim hep birden erkeğe döndü
benim ismim de nar olsunyazması da söylemesi de kolay ben de gıymatlımdan kopya çektim yeğenimden bir parça

sevdecim becerebilirsem yapmayı çok isterim, bebeciğime ellerimle bişeyler yapmak çok hoşuma gider doğrusu, bakalım artık kolaya benziyor birde annem yardım eder artıkım, tığ olduğu için şiş örgüsü kadar zor gelmiyor, ahh yakın olsak da birlikte örsek, göbüşümüzde burnumuzda , çaylarımızda yanlarımızda ohhh gel keyfim gellll:52:

mesajlar niye 2 kere çıkıyor bugün sitede bi iş var

Son düzenleme:
kızlarrr yeni isimler alınmış bakıyorum bana da geçen kuaförde fal baktı orda çalışan bir kız. hep çıkarmış falları öyle dediler. kız dedi ki 2011 yılı sizin yılınız olcak sarı saçlı renkli gözlü güzel mi güzel bier erkek çocuğu gelcek 2011 de dedi hadi işallah dedim bende. benimde gönlümden hep erkek geçer nedense. bir kaç senedir böyle oldu. önceden kız isterdim hep birden erkeğe döndü
benim ismim de nar olsunyazması da söylemesi de kolay ben de gıymatlımdan kopya çektim yeğenimden bir parça

tatlım fala yinede itimad etmeyelim.. inşaallah rabbim bu yıl içinde nasib eder yakışıklı oğlunu :55:
demek sende nar diyorsun... aldık kabul ettik :52: güle güle kullan

ahh canım nerde o günlerrrr... biz cene çalmaktan örgüde öremezdik kız bi araya gelinceeee :86:
ayy dimi yaaa:1::1: ya evet hem geç çıkıyor hemde 2 kere çıkıyor neden ki

narcım inşallah canım inşallah 2011 de bebklerimize kavuşuruz

aaaaaaaaaa bildiğin nar dicen merak etme Allah içinden neyi kastettiğini anlar dolaptaki narla ryavrulamaz yani :60:

ay şekerler bana şu isimleri liste gibi baştan yazsın biri unuttum ben hepiciğini hiç isim hafızam yoktur benim. ya tatlım zaten eğlencesine bu fal işleri umut heves işte yoksa 2 gün sonra unuturum gider

ohhhhhhhhhh ne güzel olurdu canım yaaaaaaaaaa

hımmmmmmmm nar ismi güzel ve meyve geliyor hemen akla

ama şekerim seni anarken duamızda nar diye nası söylicez :26:

:97::97::97:

sevdecim yok naz olmadın nedense öyle yazıvermişim :26: gerçekten biz ağır geldik sisteme sanırım:1: halevcim evet tatlım çok iyi olurdu , belki bi gün buluşma ayarlarız bacılar:27:

Back