kızlar ben cıkıyorum kac gündür kocişimlekahvaltı yapamıorum bugün evde söle güzel bş kahvaltı hazirlim hadin görüşrükk
bende yok canım adetine ne kadar kaldı...
adetime 6 gün kaldı ama yumoş günlerinden beri böyle bi tuhaflık var karnımın içinde.. sızım sızım sızlıyor
hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız bu ay bebişin seninledir :Saruboceq:
ah canım inşaaallah güzel rabbim hepimize verir.. ama benim epey zamandır böyle.. sadece bu ay değil.. onun için bebek vardır diye heveslenemiyorum.. hele bi günüm gelsin bakalım durum ne olacak
senin ne zaman
halevcim tek bi doktora mı gidiyorsun sen ?
neden umudun yok.. sorun nedir arkadaşım ? bilmiyorumkismile
canım ben doktora gitmiştim şimdilik bi sorun yok dedi ama 7 aydır olmuyo o yüzden umutsuzluga kapılıyorum bu ayda olmassa eşime bakılcak artık...
canım zaten en az 6 ay en fazla 1 yıl olmazsa tedirgin ol bak bizimde bu 9.cu ayımız olacak ve bizdeki sorunlar maşallah zaten sebebsiz olması daha kötü ama sebep belli olunca en azından tedavisi oluyor sıkma canını umudunu yitirme hiçbir zaman bu bile çok önemli inşallah eşinde sorun çıkmaz da en kısa zamanda bebişiniz olur
canım ben doktora gitmiştim şimdilik bi sorun yok dedi ama 7 aydır olmuyo o yüzden umutsuzluga kapılıyorum bu ayda olmassa eşime bakılcak artık...
evet canım malum kontrol edildiği için birine gitmek en mantıklısı
pelincim üzülmen için gerçekten çok erken arkadaşım.. sakın üzüntüyle hormonlarını alt üst etme cnım.. hele bi 5 ay daha geçsin.. sonra sende bizim gibi yumurtlama takibi yaptırırsın gülüm..
evet canım doktorda öyle dedi 1 yıl bekleyin olmassa kan tahlillerini yaparız ultrosonla baktı sorun görünmüyo dedi aslında bende aklıma takmamaya calışıyorum ama elimde olmuyo...inşallah hepimizin bebişleri en kısa zamanda gelir...sorun olup olmadıgı belli degil bende oyüzden tedirgin oluyorum halevcim inşallah sende bebişine kavuşursun:Saruboceq::Saruboceq:
halevcim tek doktora mı gidiyorsun diye özellikle sordum cnım çünki bende senin gibi aynı kişinin kontrolünde olmayı hep planlıyordum..
ama gel gör ki yum takibi yapılırken arada bir dra daha gittim.. ve o da başka bi yumurta daha gördü ve bana zaman verdi.. yani ben o doktorada gitmeseydim sadece solda bi yumurtam var sanıp onun çatlamasını beklicektim, Allaha şükür diğer doktora gittiğimde soldaki çatlamış ve sağda da olgun bi yumurta oluşmuştu..
vel hasıl iki yumoşum olduğunu, iki gün arayla, iki ayrı doktora gitmekle öğrenebildim :lepi:
bak ben 8.ayımda gittim anlattım dra herşeyi adet düzensizliğini, pkolu olmamı, eşimin sperm sayısının düşüklüğünü söyledim drda muayenede yumurtlamadığımı söyledi. benim rahim filmi çekildi temiz çıktı kan sonuçlarımda iyi çıktı eşimden de tekrar sperm tahlili istedi oda temmuz ayında verecek şuan adetim bir dahaki adetin 2. yada 3. günü gideceğim yumurtlatma işlemine geçeceğiz folik plus verdi bakalım sonuç ne olcak tatlım Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ne güzel en kötüsü adet düzensizliği çünkü yumurtlama zamanını adet olacağın zamanı bilmiyorsun ve hesabını yapamıyorsun tatlım, folbiol folik plusla aynı canım hamileliği düşünen ve hamile bayanların kullanması gereken bi kalsiyum, d vitamini ve folik asidden oluşan bi ilaç canım umarım işimize yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?