• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayy maşallah gıymatlım iyi sabır etmişiniz karoı koca aynı fikirdede olunca 9 ay beklemişsiniz ama bende smallengele katılıyorum kız yada erkek hiç farketmez rabbim hangisini nasip ettiyse ama kızsa kızım erkekse oğlum diye sevmek konuşmak isterim kitap okurum ben ona :79: birlikte şarkı dinleriz ayyy ben nasıl onu hissediyosam oda beni hissetsin bilsin tanısın

amanin sizin oralarda bi değişikmiş.. nasıl kelle açıyorlar gız bacım :53:

valla bende tam bilmiyorum ben yaparlarke görmedim ama koyunun kellesini açıyolaröış kafasında bi yer varmış orası kıllıysa kız değilse erkekmiş hiç farketmez bacım kız erkek elli ayağı gözü kulağı sağlıklı hayırlı evlat olsun kız yada erkek rabbim neyi nasip etti lyık gördüyse başımla gözüm üstüne

ayy maşallah gıymatlım iyi sabır etmişiniz karoı koca aynı fikirdede olunca 9 ay beklemişsiniz ama bende smallengele katılıyorum kız yada erkek hiç farketmez rabbim hangisini nasip ettiyse ama kızsa kızım erkekse oğlum diye sevmek konuşmak isterim kitap okurum ben ona :79: birlikte şarkı dinleriz ayyy ben nasıl onu hissediyosam oda beni hissetsin bilsin tanısın
evet canım çok haklısın insan herşeyi beraberce yaşamak keyif almak istiyor...
bizde yavruşumuz diye sevdik, kızda olsan erkekte olsan sen bizim biriciğimizsin diyordukk...:49:
ama şimdi olsa meraktan ikiye ayrılırım orası başka :52:

valla bende tam bilmiyorum ben yaparlarke görmedim ama koyunun kellesini açıyolaröış kafasında bi yer varmış orası kıllıysa kız değilse erkekmiş hiç farketmez bacım kız erkek elli ayağı gözü kulağı sağlıklı hayırlı evlat olsun kız yada erkek rabbim neyi nasip etti lyık gördüyse başımla gözüm üstüne

bak sennn neden kıllıysa kız, değilse erkek heeee.. tam tersi olması lazım aslında... kesin bunu erkekler çıkarmıştır :27:

evet canım çok haklısın insan herşeyi beraberce yaşamak keyif almak istiyor...
bizde yavruşumuz diye sevdik, kızda olsan erkekte olsan sen bizim biriciğimizsin diyordukk...:49:
ama şimdi olsa meraktan ikiye ayrılırım orası başka :52:

oda güzelmiş ama insan hayatının her anında aynı şeyi farklı düşünüp farklı isteyebiliyor bak mesela şimdi meraktan ayrılırım diyosun hem bu sefer tek beklemicen bebeğin cinsiyetini bizide düşün hamileliğini bekledik cinsiyeti öğrenmekte hakkımız
ya benimde 10 15 dk işim kaldı chabliss ve halevde dönmeden hemen bitirip gelim yoksa hiç kalkamam iyi kaynatırsınız siz

kızlar geliyorum ben hemen 10 dk yimeğimi yiyip geliyim çok kaynatmayın gelene kadar

tamam canım seni beklerken accık fısıldaşırız çok kaynatmayız :34:
bu arada sen tükürük testini sormuşsun. bende bi ara bakmıştım ama çok incelemeden vazgeçtim.. felaket pahalı bişeydi :18:
sen alırsan arada bizede yollarsın gız bacım.... ortaklaşa kullanırızzz :119:

bende geldim kızlar tutuvereyim sohbetin bir ucundan

ya neler çıkarıyolar öyle yok ovulasyon mikroskobu yok 2ayda cinsiyet hangini yapacağımızı şaşırıyoruz valla doktoramı gitesek bunlaramı para yetiştirsek bide beim kocişin ilçaları offff offf aallah güç kuvvet hayırlırızık versin bebişte gelsinde kısmetiyle herşey daha güzel olacak kızlar şu internetten bakılan çin takvimide genelde doğru çıkıyor benim bu yılın son 3 ayı kız eşimin halası biim için istiare namazına yatmıştı erkek bebeğin olacak dedi hatta ali diye bir adamdan yardım almış rüyasında adını ali koy demişti siz bilirmisiniz bizim buralarda kurbanda kelle açışır bizim için açmışlar ordada erkek çıkmış 2011 ilk 3ayı erkek çin takvimine göre tabi ne kadar doğruysa artık erkek olacaksa ve çin takvimi doğruysa bu ay beklemimi ben:1:
O NE CANIM YAA HİÇ BİŞEY ANLAMADIM KELLE AÇMAK NASIL BİŞEY :53:
ahh amin canım inşaallah ondandır.. 2 gün değil 3 gün misafirim oldu şekerim . akşam yatağa zor attım kendimi.. eşimde yarın hiç bi iş yapma yat dinlen benden izinlisin dedi sağolsunn:27:
yorma işine gelince.. kasıklarını zorlayacak şeyler sakıncalı canım
mesela bişeyi çekerken iterken silkelerken kasığındaki kasları sıkıyorsan o iş senin içün tehlikeli demektir... çok yürümek bile ordaki kasları yoruyor.. ve kasılmalar başladığı zaman düşük oluyor Allah korusun :26:

yavrum ben 9 ay öğrenmedim cinsiyetini... babasıda aynı fikirdeydi süprüz olsun istedik... eşya alırkende beyaz fıstık yeşili, turuncu sarı gibi renkler aldık..
hatta doktor ultrasonda bakmaya başlarken hemen telaşla uyarıyorduk, biz cinsiyeti öğrenmek istemiyorduk aman sakın söylemeyin diyordukk :52:

Yormaişini yine çözemedim desene :37: e ben hep hızlı yürüdüm 1 haftadır ve kasıklarımda batma oldu hani olur ya hızlı yürüyünce, :53: ne zormuş bu iş ya , heyyyy maşşallahhh sabrınıza, 9 ayy beklediniz haaa, abooo ben 4. ayı 4 gözle beklerim yaa :53:

oda güzelmiş ama insan hayatının her anında aynı şeyi farklı düşünüp farklı isteyebiliyor bak mesela şimdi meraktan ayrılırım diyosun hem bu sefer tek beklemicen bebeğin cinsiyetini bizide düşün hamileliğini bekledik cinsiyeti öğrenmekte hakkımız
ya benimde 10 15 dk işim kaldı chabliss ve halevde dönmeden hemen bitirip gelim yoksa hiç kalkamam iyi kaynatırsınız siz

evet aynen canım ben o zamanlar yalnızdım bu kadar aşırı düşünmüyordum.. bide çok beklemeden olmuştu ya o yüzdende normal bişeymiş gibi geliyordu...
şimdi böyle aylarca uğraşınca insan her açıdan daha bi hevesli oluyor.. nasıl öğrenmem.. öğrenip koşa koşa size gelirim hemdeeeeeeeeeeeeeeeeee :52:

lale canım senin ne derdin varda o kadar acele yürüyorsun.. artık kendine padişah kızı muamelesi yapacaksın şekerim... herşey ağır çekim olacak :21:

ayy canım dimi ne güzel bende hayal ediyorum , bebişimle müzik dinleriz , konuşuruz, ona kitap okurum ,alışverişe giderrim diye ayyy kızlar düşünmesi bile çok güzel yaaa:58:
kızlar geliyorum ben hemen 10 dk yimeğimi yiyip geliyim çok kaynatmayın gelene kadar
tamm canım yetişirsin
bak sennn neden kıllıysa kız, değilse erkek heeee.. tam tersi olması lazım aslında... kesin bunu erkekler çıkarmıştır :27:

ayy alemsin yaaa, kelle zaten kıllı olmazmı ayy açınca neresinden kıl çıkacakmış :53:

lale canım senin ne derdin varda o kadar acele yürüyorsun.. artık kendine padişah kızı muamelesi yapacaksın şekerim... herşey ağır çekim olacak :21:
ayy canım ne bilim benim canım çıkıktır, sanki arkamdan bi atlı kovalıyor , çok tez canlıyım :53: aklıma geldikçe yavaşladım ama ne bilim ya bi garip oldum bu ay ben. :26: Bide ni zamandır sorup duruyorum şekercim sana ıslak kekkk istiyorum benn yaa :84: bi ara yazıver, nettekiler güvenemedim , herkes gerçek adını yazdı sanırım :61: benim gerçek ismin aytül :61:

ayy canım ne bilim benim canım çıkıktır, sanki arkamdan bi atlı kovalıyor , çok tez canlıyım :53: aklıma geldikçe yavaşladım ama ne bilim ya bi garip oldum bu ay ben. :26: Bide ni zamandır sorup duruyorum şekercim sana ıslak kekkk istiyorum benn yaa :84: bi ara yazıver, nettekiler güvenemedim , herkes gerçek adını yazdı sanırım :61: benim gerçek ismin aytül :61:

gerçek adında şekerimiş kız pek duyulmuş bi isim değil... ama tanıyanlar olmasın diye kullanmamayı daha uygun buluyorum.. o yüzden kendinize sevdiğiniz bi isim bulun öyle hitap edelim demiştim. sen ne duymak istiyorsan söyle öyle hitap edelim sana..
bide bebek için uğraştığımızdan dolayı ben tanınmaktan korkuyorum.. çünkü burda çok açık şeyler yazıyoruz.. çalışmaları, ayrıntıları filan... beni tanıyan birirnin bunları okumasını asla istemem.. çünkü özellerimiz burda deşifre oluyor.. sizde aynı fikirdesinizdir eminim.. o yüzden bi isim bulun kızlarrrrrrrrrrrrr.. nickler zor oluyor :52:

diğer meseleye gelince
bak Allaha şükür aşılamanıda oldun o yüzden dikkatli olacaksın gülüm.. artık biri kovalıyormuş gibi yürümeler yok.. biri yetişsin diye yürümek var :1:
ıslak kek tarifin birazdan geliyor...
kalemi kağıdı hazırlayın ekran başındakilerrr :27:

gıymatlım dimek adet sivilcende çıkmadı hee :27: hadi hayırlara yoralım inşallahhhh, ayy neden yazılarım geç çıkıyor benimm

gerçek adında şekerimiş kız pek duyulmuş bi isim değil... ama tanıyanlar olmasın diye kullanmamayı daha uygun buluyorum.. o yüzden kendinize sevdiğiniz bi isim bulun öyle hitap edelim demiştim. sen ne duymak istiyorsan söyle öyle hitap edelim sana..
bide bebek için uğraştığımızdan dolayı ben tanınmaktan korkuyorum.. çünkü burda çok açık şeyler yazıyoruz.. çalışmaları, ayrıntıları filan... beni tanıyan birirnin bunları okumasını asla istemem.. çünkü özellerimiz burda deşifre oluyor.. sizde aynı fikirdesinizdir eminim.. o yüzden bi isim bulun kızlarrrrrrrrrrrrr.. nickler zor oluyor :52:

diğer meseleye gelince
bak Allaha şükür aşılamanıda oldun o yüzden dikkatli olacaksın gülüm.. artık biri kovalıyormuş gibi yürümeler yok.. biri yetişsin diye yürümek var :1:
ıslak kek tarifin birazdan geliyor...
kalemi kağıdı hazırlayın ekran başındakilerrr :27:

he doğru diyosun şeker de , bisürü yazışmalar oldu tek tek okumak zor olur herkese , yinede tedbiri elden bırakmayalım dimi ama , o zaman herkes belirlesin de nicklerimizi öyle hitap edelim . Laleyi sen koymuştun zaten laleada olsun madem :27:
dikkat edeyim bari oturmama kalkmama , koçiş pek bi kızıyordu zaten ben bişey olmaz diyordum , hiç aşılama yapılmış gibi hissetmiyorum ama ben:26: tamam canım müsait olunca verseydin sıkıştırma kendini

GIYMATLIM ISLAK KEKİ

3 yumoş
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 adet 25 gr lık paketteki kakao
1 vanilya
2 kabartma tozu
3 su bardağı un

yapılışı
3 yumurtanın sarısını ayırıp beyazlarını çırpma kabına alıyoruz
üzerine şekerin yarısını , yani 1 su bardağına yakın kısmını koyuyoruz.. ikisini çırpıyoruz
üzerine sütün yarısını, yarım su bardağı sütü koyuyoruz
ve yağın yarısını koyuyoruz
1 vanilya ve 1 paket kakaoyu ekleyip , duman etmeden dikkatlice çırpıyoruz :52:
bu mazemeden 1 çay fincanından biraz az miktarda olacak şekilde ayırıyoruz

kalan mazemenin içine yumurta sarılarını ve kalan şekeri, sütü , yağı ekleyip çırpıyoruz.
üstünede unu ve kabartma tozunu beraber eliyoruz.
bi güzel çırpıp yağlanmış fırın kabına yara düz borcama döküyoruz.
180 drecede önceden kızmış fırına atıp, 20 dk hiç açmıyoruz
kokular yayıp piştiğine dair işaret vermeye başlayınca, seri katil muamelesi yapıp, ani bi hareketle bi bıçağı ortasına saplayıp çıkarıyoruz ve fırının kafağını hızla kapatıyoruz
çünkü pişmediyse sönmesine sebep olabilür
:27:
piştiyse fırını kapatıp az daha bekliyoruz ve kapagını açıp keki içinden ÇIKARMIYORUZ. 5 dk orda dinlenmesi lazım. yoksa söner kekiniz.
sonra üzerine ayırdığımız mazemeyi bi güzel yayıyoruz
soğuyunca üzerine hindistan cevizi serpebilirsiniz...

bu tarifi ayrıca cevizli yada çikolata damlalı yapabilirsiniz.. değişik tatlar meydana çıkıyor..

hadi bakim hepiciğinize afiyet olsun.. güç kuvvet olsun kocacıklarınızaaa :52:

Back