Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

evet canım tedbiri bırakmayalım... millet bi okucak biz dün gece beraber olmuşuz, altımıza yastık koymuşuz, bacak bacak üstüne atmışız.... aman Allah korusun

yavrum kolay olsun diye ben lale demiştim laleada yazmak yine zor olacak. madem senin ada olsun kız. pek kibar vaşşşşş :89:

evet lalecim düşünmesi bile çok güzel inşl az kaldı bu artık bi düşünce değil uygulamalı olacak canım gözülden inanıyorum ama bencede kendinedikkat et zıpalayarak oturma yavaş yürü sen elinden geleni yap gerisi allaha kalmış yiyecek ekmeği varsa yataktanda düşsen bişe olmaz

gıymatlım doğru söylüyosun canım deşifre olmamak lazım herşeyi açık açık konuşuyoruz burda ama etrafımızdakilerle asla sende kendine bir hitap şekli bulda artık hep öyle konuşalım hem daha kolay

ay bacım günün gelmiş bile senin inşallah kırmızılar yerini bebişe bırakırlar hayırlısı ile

ayyyyyy ne kadan ilginç bi yöntem bu böle kuzum yaaaaaaaaa umarım şu 3 ay içinde bebiş haberini alırızda cinsiyeti hiç mi hiç sorun değil nede olsa elinde sonunda öğreniliyor dimi amaa

nasınnnnnnnnnn bekledin sabrına hayran kaldım kuzum yaaaaaaaaa ne güzel bende öyle isterim ama sabırsızımdır ayrıca annemlerde öğrenmek isterler gerçi bi bebişimizi göbüşümüze konduruverelimde Allahın izniyle cinsiyeti sorun değil sağlıklı olsun hep bizimle olsun yiter:97:

bak bak bak aklın nerelerede gidiyo canım benim kıllıysa kız çünkü saçı var değilse erkek kel

kızlar her şeyden ümitlenişyoruz ama benim adet sivilcemde henüz çıkmadı çıkmayıveresice

ne kadan güzel umarım hayırlara vesile olur da güzel haberini getirirsin bizlere canım

ismin güzelmiş canım evet pek duyulmadık bi isim bende gerçek ismimi yazmıştım beni nickimle anabilirsiniz zaten okuması zor değil ama illa isim isterseniz sölerim canlarım

gıymatlım yazmışsın cnaım ellerine sağlık ben yazdırıverdim ,üstüne bide tarihi attım ohh anı olarak kalacak ayy simgeler bile çıkmış pek güldüm Sanada isim beğendiremiyoz a bacım , peki ada diyin sadece bana , blue sende koy canım, gıymatlım sende.

blue canım sen isim isteyince birden panik oldum.. benim nickim size zor geliyor mu, gelmiyorsa böyle kalsın isterseniz. ingilizce değil ya onun içün.. ama illa istiyorsanız bi sosyete ismi bulucam kendime.. hemen sözlükleri karıştırmam lazım..

halev sağol güzel dileklerin için.. evet vanım bazı hesaplayıcılarda bugün, bazılarınada yarın adet günüm... hayırlısı bakalım..
senin ismin kolay yazarkende okurkende zorlamıyor şekerim. dua ederkende halev dediğimde komik olmuyor bence :26:

amanin yandığımın resmidir.. tamam bi isim bulayım acilen

SAĞOL CANIM evet pek bilinmiyor o yüzden zorlanıyorum , özellikle iş yerinde

he bana ne bizde senden isteriz isim, bizde sana dua ederken komik oluyor, bizi de düşün bakimm

hiç farketmez gıymatlım sen bilirsin zor gelmiyor dilimize halev de zaten isim gibi olmuş maşşallah smallangelinki iyi oldu adacım ben esin demiştim gıymatlıma daha önce:26: tanıştığıma memnun oldum bide chabliss bulsa bir isim tam süper olacak

bende yimek yiyim artıkım çok açıktım sizden kopamıyorum ama birde kızlar vatan gazetesi bebekler için tığ işi kitabı veriyormuş , canım koçişim onu almış bana 29 kupon ama :26: ben yapamamki beceremem tığ şiş bilmem dedim de bana iyi o zaman bebişimiz büyüyünce anne sen neden bana bişey yapmadın diye sorunca cvp bul o zaman didi, tehdit etti beni. Tığ işi öğrenmem lazım benimde acilen, şimdiden bebişe hazırlık yapıyroum canlarımmm

tamam kızlar bi türlü isim yakışrıramadım kendime... ayyy insanlar iyiki kendileri koymuyormuş isimlerini yoksa ben kesin isimsiz kalırdım
benimkide sevde olsun barime . minicik yeğenimin ismi

blue canım senin gerçek ismin esin değil dimi :26:

adacım( bi tuhaf oldum söylerken. fena alışmışız ) ye tabi yemeğini bak kendine şekerim.. biz zaten buralardayız hadi canım

ayyyyyy ivet benim ismimi anarken kocişimi de aradan çıkarttırmış oluyorum canlarım çünkü halevin başı benden sonu kocişimden oluşuyor bende sizlerle tanıştığıma memnun oldum

amanınnnnnnnn yandım kuzum sen tığ şişi napıcan bi normal şişle bi yelek örüver canım yaa

mersi ismimi beğendiğiniz için teşekkür ederim kuzular

oh halevcim bi taşla iki kuş. peki öyle olsun

adacım hakketten örecek misin gız canım.. ben çok severim o işleri.. banada örneklerinden verirsin.. yaparız bicilerimizeee

chabliss yetiş gülüm.. okuda geliverrrr :80:

adacım( bi tuhaf oldum söylerken. fena alışmışız ) ye tabi yemeğini bak kendine şekerim.. biz zaten buralardayız hadi canım
yidim yine hızlı hızlı, mideme oturdu sevdecim.
bizlerde memnun olduk şekerim, sana halev mi diyecegiz yani, değiştirmiyorsun ölemi ? cici ben öyle normal şiş miş bilmem ki ,tığ ı yine elime almışlığım var taaa ilkokul zamanlarında oda meraktandı, bida elime bişey almadan , aslında güzel bi uğraş insanın kafası değişir, bakalım basit gibi duruyorlar yapabilirsemm artıkım.
kızlar hemen okuyup geliyorum
bi tek senin ismin kaldı

sevdecim becerebilirsem yapmayı çok isterim, bebeciğime ellerimle bişeyler yapmak çok hoşuma gider doğrusu, bakalım artık kolaya benziyor birde annem yardım eder artıkım, tığ olduğu için şiş örgüsü kadar zor gelmiyor, ahh yakın olsak da birlikte örsek, göbüşümüzde burnumuzda , çaylarımızda yanlarımızda ohhh gel keyfim gellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…