amanin sizin oralarda bi değişikmiş.. nasıl kelle açıyorlar gız bacım
evet canım çok haklısın insan herşeyi beraberce yaşamak keyif almak istiyor...ayy maşallah gıymatlım iyi sabır etmişiniz karoı koca aynı fikirdede olunca 9 ay beklemişsiniz ama bende smallengele katılıyorum kız yada erkek hiç farketmez rabbim hangisini nasip ettiyse ama kızsa kızım erkekse oğlum diye sevmek konuşmak isterim kitap okurum ben ona :79: birlikte şarkı dinleriz ayyy ben nasıl onu hissediyosam oda beni hissetsin bilsin tanısın
valla bende tam bilmiyorum ben yaparlarke görmedim ama koyunun kellesini açıyolaröış kafasında bi yer varmış orası kıllıysa kız değilse erkekmiş hiç farketmez bacım kız erkek elli ayağı gözü kulağı sağlıklı hayırlı evlat olsun kız yada erkek rabbim neyi nasip etti lyık gördüyse başımla gözüm üstüne
evet canım çok haklısın insan herşeyi beraberce yaşamak keyif almak istiyor...
bizde yavruşumuz diye sevdik, kızda olsan erkekte olsan sen bizim biriciğimizsin diyordukk...
ama şimdi olsa meraktan ikiye ayrılırım orası başka
kızlar geliyorum ben hemen 10 dk yimeğimi yiyip geliyim çok kaynatmayın gelene kadar
O NE CANIM YAA HİÇ BİŞEY ANLAMADIM KELLE AÇMAK NASIL BİŞEYbende geldim kızlar tutuvereyim sohbetin bir ucundan
ya neler çıkarıyolar öyle yok ovulasyon mikroskobu yok 2ayda cinsiyet hangini yapacağımızı şaşırıyoruz valla doktoramı gitesek bunlaramı para yetiştirsek bide beim kocişin ilçaları offff offf aallah güç kuvvet hayırlırızık versin bebişte gelsinde kısmetiyle herşey daha güzel olacak kızlar şu internetten bakılan çin takvimide genelde doğru çıkıyor benim bu yılın son 3 ayı kız eşimin halası biim için istiare namazına yatmıştı erkek bebeğin olacak dedi hatta ali diye bir adamdan yardım almış rüyasında adını ali koy demişti siz bilirmisiniz bizim buralarda kurbanda kelle açışır bizim için açmışlar ordada erkek çıkmış 2011 ilk 3ayı erkek çin takvimine göre tabi ne kadar doğruysa artık erkek olacaksa ve çin takvimi doğruysa bu ay beklemimi ben
ahh amin canım inşaallah ondandır.. 2 gün değil 3 gün misafirim oldu şekerim . akşam yatağa zor attım kendimi.. eşimde yarın hiç bi iş yapma yat dinlen benden izinlisin dedi sağolsunn
yorma işine gelince.. kasıklarını zorlayacak şeyler sakıncalı canım
mesela bişeyi çekerken iterken silkelerken kasığındaki kasları sıkıyorsan o iş senin içün tehlikeli demektir... çok yürümek bile ordaki kasları yoruyor.. ve kasılmalar başladığı zaman düşük oluyor Allah korusun :26:
yavrum ben 9 ay öğrenmedim cinsiyetini... babasıda aynı fikirdeydi süprüz olsun istedik... eşya alırkende beyaz fıstık yeşili, turuncu sarı gibi renkler aldık..
hatta doktor ultrasonda bakmaya başlarken hemen telaşla uyarıyorduk, biz cinsiyeti öğrenmek istemiyorduk aman sakın söylemeyin diyordukk
bak sennn neden kıllıysa kız, değilse erkek heeee.. tam tersi olması lazım aslında... kesin bunu erkekler çıkarmıştır
oda güzelmiş ama insan hayatının her anında aynı şeyi farklı düşünüp farklı isteyebiliyor bak mesela şimdi meraktan ayrılırım diyosun hem bu sefer tek beklemicen bebeğin cinsiyetini bizide düşün hamileliğini bekledik cinsiyeti öğrenmekte hakkımız
ya benimde 10 15 dk işim kaldı chabliss ve halevde dönmeden hemen bitirip gelim yoksa hiç kalkamam iyi kaynatırsınız siz
bak bak bak aklın nerelerede gidiyo canım benim kıllıysa kız çünkü saçı var değilse erkek kel
ayy canım dimi ne güzel bende hayal ediyorum , bebişimle müzik dinleriz , konuşuruz, ona kitap okurum ,alışverişe giderrim diye ayyy kızlar düşünmesi bile çok güzel yaaaayy maşallah gıymatlım iyi sabır etmişiniz karoı koca aynı fikirdede olunca 9 ay beklemişsiniz ama bende smallengele katılıyorum kız yada erkek hiç farketmez rabbim hangisini nasip ettiyse ama kızsa kızım erkekse oğlum diye sevmek konuşmak isterim kitap okurum ben ona :79: birlikte şarkı dinleriz ayyy ben nasıl onu hissediyosam oda beni hissetsin bilsin tanısın
tamm canım yetişirsinkızlar geliyorum ben hemen 10 dk yimeğimi yiyip geliyim çok kaynatmayın gelene kadar
bak sennn neden kıllıysa kız, değilse erkek heeee.. tam tersi olması lazım aslında... kesin bunu erkekler çıkarmıştır
ayy canım ne bilim benim canım çıkıktır, sanki arkamdan bi atlı kovalıyor , çok tez canlıyımlale canım senin ne derdin varda o kadar acele yürüyorsun.. artık kendine padişah kızı muamelesi yapacaksın şekerim... herşey ağır çekim olacak
ayy canım ne bilim benim canım çıkıktır, sanki arkamdan bi atlı kovalıyor , çok tez canlıyımaklıma geldikçe yavaşladım ama ne bilim ya bi garip oldum bu ay ben. :26: Bide ni zamandır sorup duruyorum şekercim sana ıslak kekkk istiyorum benn yaa :84: bi ara yazıver, nettekiler güvenemedim , herkes gerçek adını yazdı sanırım benim gerçek ismin aytül
gerçek adında şekerimiş kız pek duyulmuş bi isim değil... ama tanıyanlar olmasın diye kullanmamayı daha uygun buluyorum.. o yüzden kendinize sevdiğiniz bi isim bulun öyle hitap edelim demiştim. sen ne duymak istiyorsan söyle öyle hitap edelim sana..
bide bebek için uğraştığımızdan dolayı ben tanınmaktan korkuyorum.. çünkü burda çok açık şeyler yazıyoruz.. çalışmaları, ayrıntıları filan... beni tanıyan birirnin bunları okumasını asla istemem.. çünkü özellerimiz burda deşifre oluyor.. sizde aynı fikirdesinizdir eminim.. o yüzden bi isim bulun kızlarrrrrrrrrrrrr.. nickler zor oluyor
diğer meseleye gelince
bak Allaha şükür aşılamanıda oldun o yüzden dikkatli olacaksın gülüm.. artık biri kovalıyormuş gibi yürümeler yok.. biri yetişsin diye yürümek var
ıslak kek tarifin birazdan geliyor...
kalemi kağıdı hazırlayın ekran başındakilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?