• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayyy canım heyecanla açtım topiği valla bitanem sevin bizde sevinelim:66::66::52::49: ayağını sürüde geliverelim arkandan kaç gün geçmişti adetin yaaa 5in üstü hamilellikya benimki 7.3tü ahhh ahhh:2: kısmetten ötesi yalan
canım bugun olması lazımdı normalde aksam 4 bucuk gibi kan verdim. sonucu bu çıktı. çok mutluyuym dilerim hepiniz yaşarsınız bu mutluluğu en kısa zamanda. senin 7.3 kaç gün gecikince cıktı anlamadım? bi de bu değerde çatlatma iğnesinin etkisi yoktur değil mi hala aklımın bi köşesinde o var çok bilgim yok bu konuda . bu ilk denemeydi. iğneden midir yoksa gercekten hamile miyimdir?

hepinize çok teşekkür ederim güzel dileklerinizden dolayı. darısı en kısa zamanda hepinizin başına... bunu gerçekten içimden gelerek söylüyorum.:29:

Son düzenleme:
kızlar şimdi geldim B Hcg değerim 90,93 gibi bi şey çıktı....:52::52::66::66::66: sevineyim di mi?

ayyyyyyyyyyyyy ne kadan sevindim anlatamam canım sevin tabisi resmen hamilesinnnnnnnnnnnn bu da halayım ay çok merakta kaldım pcnin başında eşim vardı o yüzden sayfa açıktı ama yazamadım neyseki yatmaya geçti kocişim pc bana kaldı Allahım devamına erdirir inşallah canım değerin kat be kat yükselirde güzel sağlıklı bi hamilelik geçirirsin canım
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

öyle canım hatta geçen seneki doktorum bile sinir olmuştu. iki ay klomen kullandım e adam bakıyo her şey tamam "e neden olmuyo o zaman?" diyo :1: biz de eşimle çok gülmüştük. dedik doktor bey biz de bunu anlamak için size geldik ya.. :53: doktor bile işin içinden çıkamadı senin anlayacağın. kafaya çok takmasam olacağına inanıyorum da ne bileyim ben de biraz pimpirikliyimdir bir an önce olsun istiyorum bu kadar çok istedikçe de olmuyo işte..

neyse şimdi rahatsın çok şükür haydin bakalım işinizi ihmal etmeyin sıkı çalışın da bi yeğen verin bakim bize

kızlar çok teşekkürler yazdıklarınız içimdeki sıkıntıları aldı götürdü bile.. desteğiniz için çok teşekkürler Allah razı olsun hepinizden. İnşallah en kısa zamanda bizler de muradımıza ereriz :49:

ne demek canım biz hep burdayız Allah izin verdiği sürece sonuçta hepimiz aynı yollardan geçiyoruz elbette destek olacağız bizim gibi herkese inşallah bebişlerimizle de devam edeceğiz canım

ayy kızlarr ne gelişmeler olmuşşşşşşşşşş....... benim yokluğumu mu bekliyordunuz bakimm

halev ne kadar güzel gelişmeler yaşıyorsun. inşaallah yeni vereceğiniz spermiyogram bu sefer daha yüksek çıkar canım... mevlam o yöndede ümitlerinizi boşa çıkarmasın inşaallah..

sağol kuzum artık testlerimiz yüksek çıkmaz canım onları geçtik biz sadece tüp bebek tedavimizin ilk denemesinde muradımıza kavuşalım derdindeyiz Allah izin verirse inşallah bunda da sevindirik olucaz

kızlar yarın 12 ye doğru buluşalım.... iki lafın belini kıralım ne dersinizzzzz :52:

12 yemek vaktim benim ona göre haa

canım bugun olması lazımdı normalde aksam 4 bucuk gibi kan verdim. sonucu bu çıktı. çok mutluyuym dilerim hepiniz yaşarsınız bu mutluluğu en kısa zamanda. senin 7.3 kaç gün gecikince cıktı anlamadım? bi de bu değerde çatlatma iğnesinin etkisi yoktur değil mi hala aklımın bi köşesinde o var çok bilgim yok bu konuda . bu ilk denemeydi. iğneden midir yoksa gercekten hamile miyimdir?
canım benimde pek bilgim yok bu çatlatma iğnesinden yumurt takibinden ama sanmıyorum bu kadar yüksek çıkacağını onun etkisi olsa bile hamilesin şekerim gözün aydın hayırlı olsun hem daha hiç günün geçmemiş bugün olman gerekiyomuş bu değerde normal o zaman bi kaçgün geçsin yine yaptır test yada doktora gideceksen git benim 3gün geçmişti 7.3tü hayatım
hepinize çok teşekkür ederim güzel dileklerinizden dolayı. darısı en kısa zamanda hepinizin başına... bunu gerçekten içimden gelerek söylüyorum.:29:

amin canım amin çok teşekkür ederiz dualarında unutma bizi sen şimdi torpillisin:86:

iyi geceler ben çıkyorum öptüm canım

canım iğnenin etkisi 14 gün sonra geçiyor merak etme eğer 14 günü geçtiysen artık endişe etmene gerek yok tatlım drlar bile söylüyor 15.gün kanda kesin çıkar diye içini ferah tut ve tadını çıkarmaya bak bence inşallah güzel gider herşey

aminnnnnnnn inşallah bizlerde o gün gelince hamileyim diye haykıracağız Allahım izin verirse inşallah canım

canım benimde pek bilgim yok bu çatlatma iğnesinden yumurt takibinden ama sanmıyorum bu kadar yüksek çıkacağını onun etkisi olsa bile hamilesin şekerim gözün aydın hayırlı olsun hem daha hiç günün geçmemiş bugün olman gerekiyomuş bu değerde normal o zaman bi kaçgün geçsin yine yaptır test yada doktora gideceksen git benim 3gün geçmişti 7.3tü hayatım

amin canım amin çok teşekkür ederiz dualarında unutma bizi sen şimdi torpillisin:86:

iyi geceler ben çıkyorum öptüm canım
2 gün sonra tekrar test yaptırmayı düşünüyorum bakalım 2 katına cıkmıs mı cuma aksamı ya da c.tesi de dr uma görünmeyi düşünüyorum.
iyi geceler:16:

canım iğnenin etkisi 14 gün sonra geçiyor merak etme eğer 14 günü geçtiysen artık endişe etmene gerek yok tatlım drlar bile söylüyor 15.gün kanda kesin çıkar diye içini ferah tut ve tadını çıkarmaya bak bence inşallah güzel gider herşey

aminnnnnnnn inşallah bizlerde o gün gelince hamileyim diye haykıracağız Allahım izin verirse inşallah canım
bugün iğneden sonraki 16. gün o zaman artık söyleyebilirim... :65:
kızlarrrrr hamileyim....:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: darısı hepinizin ve isteyen herkesin başına

Son düzenleme:
az önce yine test yaptım ikinci çizgi dünden daha belirgin . bu arada 12 sularında size katılmak isterdim ama malesef okulda olucam. artık 3 den sonra görüsürüz:80::80::80:

günaydın canlarımmm hamiş haberi almak ne kadar güzel oluyor sabah sabah :64:Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. Gıymatlımmm gelmişsin bile, çok yoruldunmu şekerim dikkat etseydin. Blue ,chabliss ,halev , tben ,zeytin, hürremm nasılsınız, gıymatlım saat 12 ye randevü almış :64: toplanıp sohbet edelim, skr canım evet kısaca hikayeni merak ediyoruz, yazarsan seviniriz, bizlere de bolbol dua et.

blue canım senmi sormuştum kisti, yumurta büyür ve çatlayamazsa o kiste dönüşüyor canım, adetin geciktiği için kist oluşmuyor. Kist olunca da ya adetin geç geliyor ya da normalde az oluyor , gıymatlım ahhh tatlım hamilelik belirtisi diyemiyorum ki :58: her ayki olan şeyler :58:

sabah kalktığımda test yaptım negatif çıktı. okula gidene kadar nerdeyse 50 kere baktım hiçbir değişiklik olmadı. üzüldüm biraz ama neyse sağlık olsun dedim okula gittim. 2 gündür ağrılarım sıklaştı zaten. ben de adetimi bekliyorum bütün gün adet oldum sandım ama hala tık yok. eve gelince (elimde 3 tane test vardı) amaaaannn bi tane daha yapayım yine negatif çıkar nasılsa dedim ve bir test daha yaptım. ne göreyim çok çok azıcık pembe ikinci bir çizgi daha çıktı bu sefer. dayanamadım kan verdim 6 buçukta sonucunu almaya gidicem:52::52:çok heyecenlıyım evdeyim orda beklemek istemedim ama evde bile vakit geçmiyor

kızlar şimdi geldim B Hcg değerim 90,93 gibi bi şey çıktı....:52::52::66::66::66: sevineyim di mi?

tebrik ederim cnm allah tamamına erdirsin sağlıklı gebelik diliyorum, sağlıklı bebişş ve hayırlı kaderler diliyorum bebişine:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

günaydın canlarımmm hamiş haberi almak ne kadar güzel oluyor sabah sabah :64:Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. Gıymatlımmm gelmişsin bile, çok yoruldunmu şekerim dikkat etseydin. Blue ,chabliss ,halev , tben ,zeytin, hürremm nasılsınız, gıymatlım saat 12 ye randevü almış :64: toplanıp sohbet edelim, skr canım evet kısaca hikayeni merak ediyoruz, yazarsan seviniriz, bizlere de bolbol dua et.

günaydın canım ben iyiyim çok şükür ki raporumu alıp tedavime başlarsam Allahın izniyle daha iyi olucam inşallah

günaydınnnnnnnnnnnnn ay bu ne güzel bir gün böyle yaa keşke her hafta böyle bir gün geçirsek hamiş haberleriyle dolup taşsa topicimiz. skr canım arkadaşların da dediği gibi bu artık iğne etkisi falan değil yani kısacası hadi halayaaaa:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66:
12 de buluşalım kızlar ama ben 12.30 yemeğe gidiyorum hemen yiyip gelirim artık
bu arada ben de dün akşam bir karar verdim dedim kendi kendime bu bekleme sürecinde hem her belirtiyi arıyorum hem de hep olumsuzluk kafamda gene olmadı zaten tek çizgi olcağını da biliyorum falan gibiç.dün akşam kızdım kendime önce sen inanmazsan tabi olmaz kızım didim.bugünden tezi yok ben kendimi hamile gibi görmeye başlıyorum inandırcam kendimi inanıyım ki gerçek olsun. kafama olumsuzluk getirmicem.belliki aklımızdan atamıyoruz ama en azından olumlu düşüncelerle gezinsin aklımızda. tutmuş gibi bir hafta sonra mutlu haber alcak gibi şartlıcam kendimi artık.sonu iyi olsun kötü olsun her şekilde hayal kırıklığı aynı yaşanıyor bence bir fark yok. 2 gün sonrada yeniden heves başlıyor demekki olumsuz olmasına da dayanabiliyoruz.

günaydın canım ben iyiyim çok şükür ki raporumu alıp tedavime başlarsam Allahın izniyle daha iyi olucam inşallah
inşallah canım çoğu gitti azı kaldı, raporunu aldınmı hemen başlıyor tedavinde , seninde halayını çekeriz burda :64::64:
günaydınnnnnnnnnnnnn ay bu ne güzel bir gün böyle yaa keşke her hafta böyle bir gün geçirsek hamiş haberleriyle dolup taşsa topicimiz. skr canım arkadaşların da dediği gibi bu artık iğne etkisi falan değil yani kısacası hadi halayaaaa:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66:
bu arada ben de dün akşam bir karar verdim dedim kendi kendime bu bekleme sürecinde hem her belirtiyi arıyorum hem de hep olumsuzluk kafamda gene olmadı zaten tek çizgi olcağını da biliyorum falan gibiç.dün akşam kızdım kendime önce sen inanmazsan tabi olmaz kızım didim.bugünden tezi yok ben kendimi hamile gibi görmeye başlıyorum inandırcam kendimi inanıyım ki gerçek olsun. kafama olumsuzluk getirmicem.belliki aklımızdan atamıyoruz ama en azından olumlu düşüncelerle gezinsin aklımızda. tutmuş gibi bir hafta sonra mutlu haber alcak gibi şartlıcam kendimi artık.sonu iyi olsun kötü olsun her şekilde hayal kırıklığı aynı yaşanıyor bence bir fark yok. 2 gün sonrada yeniden heves başlıyor demekki olumsuz olmasına da dayanabiliyoruz.

dimi canım ya her hafat böyle güzel habeler alsak keşke, inşallah oda olacak canım , dediğin de çok haklısın madem kafamızdan atamıyoruz olumlu şeyler düşünmemiz gerekli , sonucu olumsuz olsa bile bikaç gün sonra yumurtlama dönemine girince ümitler yeniden yeşeriyor. Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin bizlere de

az önce yine test yaptım ikinci çizgi dünden daha belirgin . bu arada 12 sularında size katılmak isterdim ama malesef okulda olucam. artık 3 den sonra görüsürüz:80::80::80:
canım benim hamilesin sen artık bak kaçıncı test bu dedğin gibi iki gün sonra yaptırı katlandığınıda görelim inşl görüşürz canım
günaydın arkidişler:54:
günaydın hayatım
blue canım senmi sormuştum kisti, yumurta büyür ve çatlayamazsa o kiste dönüşüyor canım, adetin geciktiği için kist oluşmuyor. Kist olunca da ya adetin geç geliyor ya da normalde az oluyor , gıymatlım ahhh tatlım hamilelik belirtisi diyemiyorum ki :58: her ayki olan şeyler :58:
sağol smallnegel bende iyiym canım
evet be sormuştum kisti ya geçen ay gecikme yaşadımya sizde bşeyler konuşunca kafam karıştı şimdi benim geçen ay geç geldi ilk gün çok geldi sonra az geldi ve ilk gün ve gecesi çok sancılıydım kıvrandım resmen ve ben normalde hiç sancı çekmem normaldede çok fazla adetim olmaz şimdi korkulacak bişe varmıki bende

keşke ya keşke her hafta birimiz hamiş çıksak nasl güzel olur ama.canım sen yemeği yiyince katıl aramıza çokta acele yeme sindire sindire ye sonra rahatsız olma. savunma mekanızmanada bayıldım doğrusu güzel bir yöntem inşl yapabilirsen şimdi senin iğnenin üzerinden kaç gün geçti senin ne zaman adet olman gerekiyor

blue canım adetinin farklı gelmesi kist olduğu anlamına gelmez, senin büyük ihtimal kimyasal gebelikti, o yüzden öyle oldu sanırım , birde sen yumurta takibi yaptırmadın dimi hiç,yumurtlaman ve çatlaman normal dimi ?Sen şimdi birde bunu düşünme canım , aklına kötü şeyler getirme, herkes de olacak diye bişey yok.
Gıymatlım sende batmalar devam ediyormu ? Chabliss sende de kaşıntı devam ediyormu tatlım ?

smallcum kaşıntı devam valla bir de kasıklarımda acaip batma oluyor ters hareket edince falan çift taraflı ama daha çok solda.
blueavcı tatlım ben geçen hafta çarşamba oldum iğneyi yani haftaya bu günler gelmemesini istediğim adet günüm ama gelmicek dimi hiçbirimizinki inanıyoruz çünkü herkeşş kendine dikkat ediyordur umarım özellikle gıymatlım en yakın senin günün

Back