Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

anladım canım ahkılsın birde bunu kafama takmayayımyok ben hiç yumurta takibi yaptırmadım sadece vajinal muayene oldun doktor bi sıkıntı görmedi herşey normal bi sürüde küçün küçük yumurtan var dedi adetin 12.günün yine çağırmıştı büyüklüğüne bakacak 1tanesi yanlış hatılmıyosam ya 18 yada 20ml di bugün yarın çatlar demişti

gelmicek canım gelmeyecek inanıyoruz bu hafta bide gıymatlımı hamiş çıkarıyoruz önümüzdeki hafta sen ve smallengel tbeninki hatırlayamadım şimdi 25den sonrada ben geliyorum arkanızdan ayy inşl keşke böyle olsa şimdi biz makarnanın suyunu koyduk haşladıkya az kaldı yağını salçasını yakacaz işte o kadar al sana bebek

kızlar ben biryandan temizliğe girişim 12yedoğru görüşürüz kısmetse

İnşallah gelmeyecek canım veeee hepimiz yeniyıla bebişlerimizle birlikte gireceğiz. Kaşıntıda ilginç yani başak bişeyden mi oldun acaba , hiç daha önce yaşamışmıydın. Benim adetime 5 gün var ama tam 1 hafta oldu aşılama olalı, geç yumurtlayınca . Canım ben fark edemiyorum yani mesela 5 kglık bişeyi bu aralar ve hamişken kaldırmak doğrumudur yanlışmıdır, yani ağır bişey kaldırma yorulma derler ya bunun sınırı nee Hamiş olursam bu konuda zorlanacagım sanırım ben :26:
Tamam canım sen yumurtluyorsun demekki herşy normal ,

inşallah canımm makarnanın suyunu koyalı baya oldu bakalım hayırlısı

günaydın canım aferin böyle düşünmekle geç kaldın amaaa geç olsun güç olmasın inşallah bu umutlarımız çiçek açarak bizlere güzel yansıyacak Allahımın izniyle

aminnnnnnnnnnn inşallah kuzum ya inşallah hepimizin halayını çekeriz en kısa ve hayırlı zamanda:97:

tabisi inanıyoruz çünkü umudumuz her ay yeşeriyor içimize sığmıyor artık ve böyle olunca da güzel rabbim boşa çıkarmayacak umutlarımızı

daha ne kuzum ne güzel bugün yarın demeden çalışmalarınıza ara vermeyin sakın sakına sizden de güzel haberler bekliyoruz

bende 12de yemeğe geçiyorum 1 gibi geliyorum yerime canlarım bu arada kolay gelsin sanada fazla yorma kendini

bu arada meltemden hiç ses yok ya msn ye de girmiyor 2 gündür salı günü ankaraya gelip mayada görüşmesi olacaktı ne yaptı ki umarım güzel geçmiştir merak ettim tam tlf numarasını alayım dedim ki hemen çıkmış msnden neyse herşey yolunda olsunda inşallah gelince anlatır neler olup bittiğini:95:

ay işallah canım benim benim makarna haşlandı mı bilemem ama ben kaynadım artık beklemekten valla kesin çıkmıcağını bilmesem test yapmaya kalkcam bi haller oıldu bana bu ay. geçen bir topicte gözüme çarptı bir arkadaş 7 gün önce öğrenmiş idrarda silik çizgiyle. yuhh didim. hadi kolay gelsin sana canım
ay şekerim ne biliyim uyuz oldum heralde neyse fazla takmamaya çalışıyorum yakıdandır heralde. bu arada ovulasyon mikroskobu varmış tükürükle çalışıyormuş istediğin gün istediğin saatte yapabiliyormuşsun ve ömür boyu kullanımmış. gebelikten korunmak için de kullanılabiliyormuş sonrasında. duydunuz mu hiç ben bir marka gördüm burdan bir de gg.de bir marka var acaba bu ayın sonucuna göre denesek mi

işallah umutlarımızın devamı da gelir canım e olumsuz düşünmek bir işe yaramadı bunca zamandır olumlu düşünürüz 10 gün de hamiş gibi hissederiz. sonrası allah kerim

ovulasyon mikroskobu muonuda mı yapmışlar yani, hiç duymamıştım ilk senden duyuyorum canımm, e nasıl bişeymişki o , fiyatı falan neki ?

chablissim tükürükle ovülasyon testini duydum bende ama idrarla yapılan daha iyi gibime geliyor
bu arada canlar evde bebeğin cinsiyetini öğrenmek için test de üretmişler yeşilse erkek ,kırmızı-turuncuysa kız demekmiş haberlerde duydum

kızlarrrrrrrrrrr ben geldim. :79:
durun çayımı demliyim hemen maydonoz olucam sizin konuşmalarınızaaa

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrr ben geldim. :79:
durun çayımı demliyim hemen maydonoz olucam sizin konuşmalarınızaaa

hoşgeldin gıymatlım özlettin kendini ne kadan yoğun bi hatunsun sen yaaaaaaaaa ben 12de yemeğe gidicem 1 gibi gelirim çok kaynatmayın

halevcim afiyet olsun, he bende duydum 2. ayda öğrenebiliyormuşsun , artık deneriz bizlerdegıymatlım hoşgeldinn

halevcim afiyet olsun, he bende duydum 2. ayda öğrenebiliyormuşsun , artık deneriz bizlerdegıymatlım hoşgeldinn:92:

bugün iğneden sonraki 16. gün o zaman artık söyleyebilirim...
kızlarrrrr hamileyim.... darısı hepinizin ve isteyen herkesin başına
yihhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ah canım hemde ne yorulmak .. sırtımın ortası çatladı. bugün paytak penguen gibi yürüyorum o dereceyim yaniii

günaydın canım ben iyiyim çok şükür ki raporumu alıp tedavime başlarsam Allahın izniyle daha iyi olucam inşallah
amin canımm inşaallah mevlam sanada verecekk

evet yöntemini çok beğendim şekerim. bende bu ay aynen senin dediğin gibi kendimi hep hamile hissettim, hayaller kurdum.. her wc yw gitmemde bu hayallerimin yıkılmasından korkuyorum ama yinede öyle hissetmek çok güzel.. inşaallah gerçeğe dönüşür
evet canım kasıklarımda ağrı ve batmalar devam ediyor ne hikmettir anlayamadım
önceki klomende kist olmuştu evet ama iğneden 10 gün sonra filan o ağrılar kalmamıştı. bugün yarın adet günüm ama bilmiyorum belkide onun sancısıdır
hoşgeldin gıymatlım özlettin kendini ne kadan yoğun bi hatunsun sen yaaaaaaaaa ben 12de yemeğe gidicem 1 gibi gelirim çok kaynatmayın
hoş gördüm gız bacım.. bende hepiciğinizi nasıl özledim aa yetti gari..
bugüm bi haftanın acısını çıkaralım kızlar.. içim cışuyor büssürü konuşacak şey biriktiiiiiiiii

small sağol canım..
yok kız hamile kalırsek her şeyin tadını çıkaralım.. cinsiyeti öğrenmek için bekleyiverelim 4 ay ne olacak.. yeterki olsun

inşallah bebişin habercisidir o batmalar, bekleyip görelim anacım Tüh canım ya 2 gün üst üste misafir aldın valla, benim misafirlerde birikti valla önüme çıkan size geleceğiz diyor çalışıyor olunca tabi emrivaki yapmıyorlar Allahtan. Gıymatlım şu yorma ,ağır kaldırmanın sınırı ne be tatlım , sen daha tecrübelisin, mesela bu dönemde ve hamişken 5 kg kadar bişey kaldırmak sakıncalımı ne dersin, yada yorulmadan kasıt ne acep, ben ev işide yaptım ağırda kaldırdım öyleyse , bi aydınlatıver:26: birde müsait olunca ıslak kek tarifi, o kadannn yazdım cvp vermedinnn :84:

small sağol canım..
yok kız hamile kalırsek her şeyin tadını çıkaralım.. cinsiyeti öğrenmek için bekleyiverelim 4 ay ne olacak.. yeterki olsun

dün bunun konuşması bizde de geçti, kayınbabam diyorki amann ne olacak 9 ay beklesinler, sürpriz olur işte bende hıııı ne diyosun baba sen , olurmu öyle hazırlık yapacaksın neye göre alacaksın, öyle bişey olursa ben çatlarım 9 ay valla ddedim , güldüler. tabi yeterki olsun bekleriz de erkende öğrenmek de bi hoş olur yaa, severken kızım yada oğlum dersin , yoksa her ikisinide söylemek

bende geldim kızlar tutuvereyim sohbetin bir ucundan

ya neler çıkarıyolar öyle yok ovulasyon mikroskobu yok 2ayda cinsiyet hangini yapacağımızı şaşırıyoruz valla doktoramı gitesek bunlaramı para yetiştirsek bide beim kocişin ilçaları offff offf aallah güç kuvvet hayırlırızık versin bebişte gelsinde kısmetiyle herşey daha güzel olacak kızlar şu internetten bakılan çin takvimide genelde doğru çıkıyor benim bu yılın son 3 ayı kız eşimin halası biim için istiare namazına yatmıştı erkek bebeğin olacak dedi hatta ali diye bir adamdan yardım almış rüyasında adını ali koy demişti siz bilirmisiniz bizim buralarda kurbanda kelle açışır bizim için açmışlar ordada erkek çıkmış 2011 ilk 3ayı erkek çin takvimine göre tabi ne kadar doğruysa artık erkek olacaksa ve çin takvimi doğruysa bu ay beklemimi ben

ahh amin canım inşaallah ondandır.. 2 gün değil 3 gün misafirim oldu şekerim . akşam yatağa zor attım kendimi.. eşimde yarın hiç bi iş yapma yat dinlen benden izinlisin dedi sağolsunn
yorma işine gelince.. kasıklarını zorlayacak şeyler sakıncalı canım
mesela bişeyi çekerken iterken silkelerken kasığındaki kasları sıkıyorsan o iş senin içün tehlikeli demektir... çok yürümek bile ordaki kasları yoruyor.. ve kasılmalar başladığı zaman düşük oluyor Allah korusun :26:

yavrum ben 9 ay öğrenmedim cinsiyetini... babasıda aynı fikirdeydi süprüz olsun istedik... eşya alırkende beyaz fıstık yeşili, turuncu sarı gibi renkler aldık..
hatta doktor ultrasonda bakmaya başlarken hemen telaşla uyarıyorduk, biz cinsiyeti öğrenmek istemiyorduk aman sakın söylemeyin diyordukk

amanin sizin oralarda bi değişikmiş.. nasıl kelle açıyorlar gız bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…