Günaydın canlarım ayy sabah o kadar hepinize tek tek yazdım tam gönderecekken, site bakımdadır ikazını aldım
sinir oldum o kadar da ayzmıştım.
Kekulacım tüh üzüldüm ıslak keki ben hatırlattım sana
Gıymatlım gelince tarifini alalım ondan, Ayy bu ara ne görsem canım istiyor aşırı yiyorum ya, ne olacak halim
Blueavcı canım arkadaşının vefatına çok üzüldüm, genç ölüm daha acı oluyor, Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.Anneme de dr öyle demiş işte yazık annecim baya üzülmüş, haftaya smear testi alacak benim drum, hatta eşime demişki kalıtsal olabilir belki annende de yara vardır diye, dr diyecek analı kızlı pek yaralı bunlarda
Ah canım vaktimizi bekliyoruz bizler de işte, o kadar kolay hamiş kalanlar varki dediğin gibi, yediklerindenmi içtiklerindenmi bende anlamadım, bide herkes anneme soruyormuş ee daha yokmu bebek diye, ya olsa 9 ay boyunca saklayacakmıyım ben , millet de bi alem , annem de sakın korunmayın diyor, deviverecektim 1 yıldır korunmuyoruz zaten olmuyor diye
Daha fazla milletin ağzına düşürmeden Rabbim hayırlısıyla verir bizlere de inşallah. Ha bu arada besleme den konu açılmış, okuduğum bi kitapta aynen şöyle yazıyordu " Allahım beni, eşimi ve bu birliktelikten doğacak olan yavrumu şeytanın şerrinden koru " tabi bu türkçesi ben aklıma geldikçe bunu da ekliyorum canlarım ,
Hürrem canım hoşgeldin aramıza, düşüğüne üzüldüm, Rabbim bi daha o acıyı yaşatmasın.
Skr 1606 canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Halevcim canım çok sevindim ne kadar güzel bi haber almışsın, Maşallah temiz kalbinizle istediniz demekki, inşallah ilk seferde tutacak.
Gıymatlım canım özledik seni , inşallah kist falan yoktur canım yaa, neden öyle şüphelendin ki sen ? İşlerini hallet gel aramıza
Chabliss canım sende gelmedin henüz.