• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hiçbi sebep yokkenmi olmuş canım eğer öyleyse evet haklısın ama sebebi varsa bişey demeye hakkımız yok canım sen soğan kürüne karar verdin mi daha etkili oluyor

evet cANIM SOĞAN KÜRÜNE YARIN BAŞLAYACAM.İLACI DA İÇİYİM YİNE DİYORUM ADETİM GECİKİR FALAN YİNE KİST OLUŞUR BELKİ.BU ARADA DÜN ÖĞRENDİK GÖRÜMCEM HAMİLEYMİŞ.HEMDE 4.ÇOCUĞA.ÇOK ÜZÜLMÜŞ.AMA BEBEK 3,5 AYLIK OLMUŞ BİLE.YENİ ÖĞRENDİ FARKETMEMİŞ HİÇ.ADET OLMUŞ ÇÜNKÜ GARİP BİŞİ AMA.

Günaydın canlarım ayy sabah o kadar hepinize tek tek yazdım tam gönderecekken, site bakımdadır ikazını aldım:53: sinir oldum o kadar da ayzmıştım.

Kekulacım tüh üzüldüm ıslak keki ben hatırlattım sana:58: Gıymatlım gelince tarifini alalım ondan, Ayy bu ara ne görsem canım istiyor aşırı yiyorum ya, ne olacak halim:58:
Blueavcı canım arkadaşının vefatına çok üzüldüm, genç ölüm daha acı oluyor, Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.Anneme de dr öyle demiş işte yazık annecim baya üzülmüş, haftaya smear testi alacak benim drum, hatta eşime demişki kalıtsal olabilir belki annende de yara vardır diye, dr diyecek analı kızlı pek yaralı bunlarda:27: Ah canım vaktimizi bekliyoruz bizler de işte, o kadar kolay hamiş kalanlar varki dediğin gibi, yediklerindenmi içtiklerindenmi bende anlamadım, bide herkes anneme soruyormuş ee daha yokmu bebek diye, ya olsa 9 ay boyunca saklayacakmıyım ben , millet de bi alem , annem de sakın korunmayın diyor, deviverecektim 1 yıldır korunmuyoruz zaten olmuyor diye:52: Daha fazla milletin ağzına düşürmeden Rabbim hayırlısıyla verir bizlere de inşallah. Ha bu arada besleme den konu açılmış, okuduğum bi kitapta aynen şöyle yazıyordu " Allahım beni, eşimi ve bu birliktelikten doğacak olan yavrumu şeytanın şerrinden koru " tabi bu türkçesi ben aklıma geldikçe bunu da ekliyorum canlarım ,
Hürrem canım hoşgeldin aramıza, düşüğüne üzüldüm, Rabbim bi daha o acıyı yaşatmasın.
Skr 1606 canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Halevcim canım çok sevindim ne kadar güzel bi haber almışsın, Maşallah temiz kalbinizle istediniz demekki, inşallah ilk seferde tutacak.
Gıymatlım canım özledik seni , inşallah kist falan yoktur canım yaa, neden öyle şüphelendin ki sen ? İşlerini hallet gel aramıza
Chabliss canım sende gelmedin henüz.
sağol canım mekanı cennet olsun inşl annende de bi sıkıntı çıkmaz hayatım bu endişe boşuna olur vakti zamanınmız gelmedi napalım yapacak bişe yok bekleyip tevekkül etmekten başka emekki daha canım zaten besmelenin açılımıda buna yakın bişe şuan tam aklımda değil ama bunu bana diyen kişi besmemesiz girdiğin ilişkide eşinin bedeni ama şeytanla beraber olunuyomuş dedi tövbe valla ürktüm yani artık hep ederim akşam eşime sordum ben ediyorum dedi bana n,ye söylemedin bende ederd,m ed,m ee bunu bana söyleyen zaten sendin dedi bir arkadaşım hamşle kalmadan önce eşim içinden besmele çekip ......oldu dedi(anladınız siz orayı:52:)bende o zaman eşime söylemiştim canım benim unutmamış çocuk istediğinden eiyomuş anlayacağınız çok hoşuma gitti ama:44:

chabilsscim gerçekte arkadaşım ne güzel röportaj vermiş öyle ne kadarda kolayçocuk yapmak yani kızlar biz beceriksiziz millete suç buluyoruz gelsin tıplasında bizleri ders versin bari işe bakya işte kolaydan sahip olmuşlarya makarna yapmak gibi zannedeiyor heralde nasıl mucizevi bişe haberi yoktur

doktordan şimdi geldim.moralim çok bozuk.ultrason çekti tedaviye başlıyolım dedi düşük dozlarla klomen başlayacaz dedi.biraz uğraştıracak ama sonuç verecektir dedi.tam o sırada ooo sağ yumurtalıkta kocaman bir kistin var dedi.6 mm dedi.önce bunu temizlememiz gerek dedi.doğum kontrol hapı yazdı.:14:gelecek ay görüşürüz dedi.

sabah kalktığımda test yaptım negatif çıktı. okula gidene kadar nerdeyse 50 kere baktım hiçbir değişiklik olmadı. üzüldüm biraz ama neyse sağlık olsun dedim okula gittim. 2 gündür ağrılarım sıklaştı zaten. ben de adetimi bekliyorum bütün gün adet oldum sandım ama hala tık yok. eve gelince (elimde 3 tane test vardı) amaaaannn bi tane daha yapayım yine negatif çıkar nasılsa dedim ve bir test daha yaptım. ne göreyim çok çok azıcık pembe ikinci bir çizgi daha çıktı bu sefer. dayanamadım kan verdim 6 buçukta sonucunu almaya gidicem:52::52:çok heyecenlıyım evdeyim orda beklemek istemedim ama evde bile vakit geçmiyor

canım çok sevindim inşl kan sonucunda da hamile çıkarsın ve değer,in yüksek olur güzel haberlerini bekliyorum hadi bizi sevindir canım benim

valla yakı takılıyken oldu tabi ama 2. gününe bile kalmadı kii çıkarınca hiç yoktu.2 gündür var evet bir de göğüsler kaşınıyo. ama göğüslerim her aykinden daha çok büyümedi. acıyan da ssadece uçları. gerilme yok yani çok fazla. anlamadım neden böyle oldu

e canım şimdi iyice kafan rahat olsun madem. mutlu zamanınızda gelir şimdi işallah. umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

canım çok sevindim yolunda yani herşey peki ne zaman başlıyo süreç adetin ne zaman

offffffffff offfffffffffffffffffffff

canım aralık sonunda adet olucam o zaman başlıcaz sürece tam olarak inşallah raporumuda alırım o zamana kadar

sabah kalktığımda test yaptım negatif çıktı. okula gidene kadar nerdeyse 50 kere baktım hiçbir değişiklik olmadı. üzüldüm biraz ama neyse sağlık olsun dedim okula gittim. 2 gündür ağrılarım sıklaştı zaten. ben de adetimi bekliyorum bütün gün adet oldum sandım ama hala tık yok. eve gelince (elimde 3 tane test vardı) amaaaannn bi tane daha yapayım yine negatif çıkar nasılsa dedim ve bir test daha yaptım. ne göreyim çok çok azıcık pembe ikinci bir çizgi daha çıktı bu sefer. dayanamadım kan verdim 6 buçukta sonucunu almaya gidicem:52::52:çok heyecenlıyım evdeyim orda beklemek istemedim ama evde bile vakit geçmiyor

hadi bakalım inşallah sevince boğarsın bizi de canım haberini bekliyoruz hayırlısı ile hamişimdiye gelirsin inşallah

ayyyy inanmıyorum canım yaaa demek çizgi belirdi. ayy çok sevindim e çıktı kan sonucun o zaman saat 7 ye geliyo hadi merakta bırakma bizi.
blueavcı valla çok güldümk tatlım yaa makarna yapmak gibi hee hakkat doğru didin valla şimşak suyu koy tuzu yağı at haşla biraz çalkala al sana bebek :52:
kekulacım hayırlsıı tatlım bazısı da böyle işte damızlık gibi yanlış anlama sözüm meclisten dışarı ama benim aklıma hemen damızlık inekler geliyo. arkadaş ne bereketli kadınlar yaaa ne nişancı adamlarrrr

halevcim çok sevindim hemencik bitmiş işlerin, maşallah çok şükür. Hadi bakalım senden ilk seferde başarı bekliyoruz Allahın izniyle. Hürremcim o zaman daha rahat olmaya çalış, zor ama bebiş fikrini aklına fazla getirmemeye çalış , çünkü hiç bi sebep yokmuş sizde

öyle canım hatta geçen seneki doktorum bile sinir olmuştu. iki ay klomen kullandım e adam bakıyo her şey tamam "e neden olmuyo o zaman?" diyo :1: biz de eşimle çok gülmüştük. dedik doktor bey biz de bunu anlamak için size geldik ya.. :53: doktor bile işin içinden çıkamadı senin anlayacağın. kafaya çok takmasam olacağına inanıyorum da ne bileyim ben de biraz pimpirikliyimdir bir an önce olsun istiyorum bu kadar çok istedikçe de olmuyo işte..

canım o zaman rahat olacaksın neyseki eşinin tayini güzel bi yere çıkmış bu fırsatı güzel değerlendirmeye çalış canım Allah gönlünüze göre versin inşallah

inşallah canım kocişim bi test versin rapor evrakları bi sgk ya ulaşsın da ondan sonra rahat edicem canım umarım onay çıkarırken sorun yaşatmazlar da şu tedaviye hayırlsı ile bian önce başlarız inşallah canım

valla yakı takılıyken oldu tabi ama 2. gününe bile kalmadı kii çıkarınca hiç yoktu.2 gündür var evet bir de göğüsler kaşınıyo. ama göğüslerim her aykinden daha çok büyümedi. acıyan da ssadece uçları. gerilme yok yani çok fazla. anlamadım neden böyle oldu

e canım şimdi iyice kafan rahat olsun madem. mutlu zamanınızda gelir şimdi işallah. umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

canım çok sevindim yolunda yani herşey peki ne zaman başlıyo süreç adetin ne zaman

offffffffff offfffffffffffffffffffff

kızlar çok teşekkürler yazdıklarınız içimdeki sıkıntıları aldı götürdü bile.. desteğiniz için çok teşekkürler Allah razı olsun hepinizden. İnşallah en kısa zamanda bizler de muradımıza ereriz :49:

kızlar çok teşekkürler yazdıklarınız içimdeki sıkıntıları aldı götürdü bile.. desteğiniz için çok teşekkürler Allah razı olsun hepinizden. İnşallah en kısa zamanda bizler de muradımıza ereriz :49:
AQllah senden de razı olsun canım işallah fazla beklemeyiz
kızlar şimdi geldim B Hcg değerim 90,93 gibi bi şey çıktı....:52::52::66::66::66: sevineyim di mi?

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım tebrik ederim topicimizin uğuru bu ay da devam ediyor. o kadar sevindim ki sağlıkla kucağına da al işallah bize de nasip olsun. gıymatlım bunu öğrenince ister sen şimdiden hazırla topicimiz için. hamilelik sürecini ne aşamalardan geçtiğini belirtilerini kısacası hikayeni bekliyoruz:nazar::nazar::nazar:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım tebrik ederim topicimizin uğuru bu ay da devam ediyor. o kadar sevindim ki sağlıkla kucağına da al işallah bize de nasip olsun. gıymatlım bunu öğrenince ister sen şimdiden hazırla topicimiz için. hamilelik sürecini ne aşamalardan geçtiğini belirtilerini kısacası hikayeni bekliyoruz:nazar::nazar::nazar:
şimdi bu ay pregnyl vuruldum ya o yüzden yüksek çıkmamıştır değil mi? hamileyimdiir yani...:26:

ayy kızlarr ne gelişmeler olmuşşşşşşşşşş....... benim yokluğumu mu bekliyordunuz bakimm

skr canım nası sevindim nası mutlu oldum şekerim. topişimizinb bu aykiş hamilesi sensin gülüm.. maşaallah diyelim. rabbim nazarlardan muhafaza etsin. artık kendine özel muamele yap, padişah kızı gibi nazlan, keyf et e mi canım. bi daha bu vakitler böyle kolay ele geçmez.. hiç kimseyi kafaya takma ve seni üzmelerine izin verme.. ben şimdi çok pişman oluyorum.. meğer hamilelik ne kadar kıymetli bir vakitmiş. ama insan iöçinde olduğu şeyin değerini bilemiyor..
uzun lafın kısası, rabbim runhen zihnen bedenen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu evlat eylesin yavrucuğunu... birbirinize sıkı sıkı tutunun.. :71:

smoşum :52: hamilelik belirtilerin hayırlı olsun gız bacım.. sende gene o kadar belirti var bende adet belirtileri aldı başını gidiyor. her wc ye gitmemde ahanda şimdi kesin oldum diyorum ama yok henüz. eli kulağındadır :58:

chablis kaşıntılar basmış yavrum seni :1: bendede bel kaşınması olmuştu. yakıdandır büyük ihtimal. hatta öyle bi kaşınıyordu ki hatır hatır:27: ama geçti be gülüm. seninkide geçer bugün yarın..

kekula adet olmuşsun hakkında bu ay hayırlısı buymuş canım.. benimde geçen ay kist çıkmıştı ve bi ay doğum kontrol hapı kullandım. ama beraberinde soğan kürü yaptım 1 hafta... ayın sonunda adet oldum . 2. günü doktor baktı. kistin gitmiş dedi.
ama bi keresinde de daha büyük kistlerim vardı. onda hiç ilaç içmeden su içerek adetle atmıştım canım.. çatlamayan yumurta kisti senin ki. büyük ihtimal bu adetinle atılır. bol su iç. soğan maydonoza devam... sancılı mı adet oluyorsun. nasıl durumun?

halev ne kadar güzel gelişmeler yaşıyorsun. inşaallah yeni vereceğiniz spermiyogram bu sefer daha yüksek çıkar canım... mevlam o yöndede ümitlerinizi boşa çıkarmasın inşaallah..

zeytin bu ara hepimizi bi telaş aldı o yüzden topişimizde bi mahmurluk var. arada böyle olur ama Allahın izniyle biz birbirimizi bırakmayız inşaallah...

blue canım sen nasılsın. oh bi ablana bi annene gez bakalım :34:

hürrem senin yazdıkların dikkatimden kaçmış arkadaşım.. düşük yapmışsın yaşadıklarını çok iyi anlıyorum bende geçen yıl bu ayda düşük yaşamıştım. bir düşük bir doğum derler. hakkaten insandan neler alıp götürüyor yaşayan bilir..
inşaallah en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlatla rabbim müjdeler seni canım...:71:

ayyyy inanmıyorum canım yaaa demek çizgi belirdi. ayy çok sevindim e çıktı kan sonucun o zaman saat 7 ye geliyo hadi merakta bırakma bizi.
blueavcı valla çok güldümk tatlım yaa makarna yapmak gibi hee hakkat doğru didin valla şimşak suyu koy tuzu yağı at haşla biraz çalkala al sana bebek :52:
kekulacım hayırlsıı tatlım bazısı da böyle işte damızlık gibi yanlış anlama sözüm meclisten dışarı ama benim aklıma hemen damızlık inekler geliyo. arkadaş ne bereketli kadınlar yaaa ne nişancı adamlarrrr
gül canım gül gülünecek bir durum çünkü şaka gibiya öyle sanıyolar çocuk yapmayı bir ikide göbek atsınlarda lap diye geliversin bebek kucaklarına:1:ayyy bak şimdi çok kıkandım hemen eşime söylüyeyimde biz bu akşam yapalım bebeğimizi aslan olsun bizimkide :52::52:

kızlar şimdi geldim B Hcg değerim 90,93 gibi bi şey çıktı....:52::52::66::66::66: sevineyim di mi?

ayyy canım heyecanla açtım topiği valla bitanem sevin bizde sevinelim:66::66::52::49: ayağını sürüde geliverelim arkandan kaç gün geçmişti adetin yaaa 5in üstü hamilellikya benimki 7.3tü ahhh ahhh:2: kısmetten ötesi yalan

gıymatlım napim valla pek ayrı duramıyoruz rabbim vakitsiz ayırmasın inşl ablamın evinde boyacı vardı o bitti bizde bugün temizliğe başladık bitirdik şükür ama canımız çıktı bencede yarın 12de buluşup sohbet edelim bu hafta yoğun geçiyor birarada olamıyruz yarında kendi evimi temizleyeyim bari 12ye kadar hallederim buarada cuma günü kayınvaldemler geliyor hafta sonunu burda geçirecekler (kayınbabam kayınvaldem görümcem eltim oğlu )gün aşır dimi günşırı nerdeeee hemde internetten hesapladım yumurtlama zamanım 8 ile 13 arasında en önemli zamanlar :19:

ya bide bugün konuşmuşsunuzya demiş adetin geçikmesinden dolayı kist var dye baan onu bir açıklasanız benimde adetim geçiktiya kasmda şimdi kistmi oldu bende :25:

Back