Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayyyyyyy canlar bi döktürmüşsünüz ki oku oku anca bitirebildim hepinize hayırlı cumarlar diliyorum.

kızlar bu gün doktora gittim 16 milim olmuş cumartesi çatlatma iğnesi olacağım inş. işe yarar

hadi bakalım hayırlısı olsun canım

ah canım iyi bak kendine gelince görüşürük iyi eğlenmeler

kızçelerim hepiciğinize mutlu sabahlar hayırlı cumalar diliyorum....

halev tatlım sen nasılsın dünkü telaş hepimize yetti dimi :)

evet canım yaaa maşallah hep böle devam etsin inşallah

aferin çalışmalar tam gaz devam etsin bakalım sonuda güzel sevindirik olsun inşallah

bak şu kocişe maşallah olmadan böleyse bebiş olunca nolcak bilemiyorum yaniii maşallah diyelim

canım 15 gün kanda çıkar kesin banada öle dendi ama benim kırmızılar bekletmedi sağolsunlar 14 gün sonra hemen oluverdim inşallah sen olmazsın canım

eeeeee tedavi görünce herşekilde aylar uzun geliyor insana merak etme az kalmış geçer

tatlım benim ismin hatice

hımmmm neler neler öğreniyoruz yaaa hemen denemeye başlamalı

ben sabaha kadar yatıyorum kuzum ama tık yok kocişde sperm olmayınca yatsanda fayda etmiyor bize demek ki

halev nerdesin gız bacım yoksun bugün :)

burdayım canım okumakla geçirdim sayfaları çok şükür bitirdim

arkidişler ben yemeğe gidiyorum gelince görüşürük afiyet olsun hepicinize

gıymatlım gelmişsin ,işlere dalmışım bende, Allah dualarını kabul etsin canım. Bol bol dua ettin ne güzel, bende elimden geldiğince etmeye çalıştım, ya sende nasıl çıkıyor simgeler.

evli mutlu çocuklu dinliyorum bende ohyandan :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::122::118::118::118::118::118:

gıymatlım gelmişsin ,işlere dalmışım bende, Allah dualarını kabul etsin canım. Bol bol dua ettin ne güzel, bende elimden geldiğince etmeye çalıştım, ya sende nasıl çıkıyor simgeler.

amin hepimizinkini kabul etsin inşaallah canımcım
bende simgeler şöyle çıkıyor, mesaj yazıpta cevaplaya basıyoruz ya, cevapla nın yanında gelişmiş cevap yazıyor ona basıyorum. orda var hepsi . ama bugün kaymış bi tarafa, sayfayı kaydırmak gerekiyor.. yine ne oldu bu siteye anlamadım

hu huuu bizim mahalle nereye kayboldunuzzz :79:

ben burdayım emme kimse yazmadığı için yazmadım canlarım Allah kabul etsin dualarını canım çok teşekkür ediyorum duaların için

bu arada salı gününe randevu aldım kızlar kociş sperm testini verirken bende rapor ve tedavi hakkında bilgi alacağım

hayırlısı olsun cnm hakkındaaa:)

allah kabul etsin cnm bizde öğlen yaptık
amin hepimizinkini kabul etsin inşallah..

amin canım. rica ederim ne demek.. inşaallah işleriniz yolunda gider salı günü.. pek çok bilgiyle geri dönersiniz...
testinizin sonucuda süper çıksın inşallah

hayırlısı olsun cnm hakkındaaa:)

sağol canım inşallah

amin hepimizinkini kabul etsin inşallah..

amin canım. rica ederim ne demek.. inşaallah işleriniz yolunda gider salı günü.. pek çok bilgiyle geri dönersiniz...
testinizin sonucuda süper çıksın inşallah

inşallah canım Allahım hayırlısını versin güzel sevindirik haberlerle döneriz inşallah

kızlar burdan link verilebiliyor mu size bi video göstermek istiyordum

veriliyor ama bi linki kopyala yapıştırıp dene istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…