Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
blue canım iyiyim şükür bi değişiklik yok,işim öyle fizikler yorgunluk verecek bişey değil zaten , ama ani hareketler etmiyorum, eşim sağolsun gereğinden fazla ilgilieniyor , bundan sonra deneyecegim o bacak atma şeklini, tabi biz bilemeyiz rahim içemi dönük nasıl, ancak gittiğimizde drumuzu sorarız, ama öyle bişey olsa dr lar söylemezmiydi rahmin içe dönük falan diye, gerçi rahme ve pozisyona takılacak değiller ya drlar. Dün eşimede demişki yarın ilişkiye girin ve bacak bacak üstünü atsın, ha birde ilişkiden önce sıkışık olsun yarı tuvaletini yapsın ( afedersiniz ) sonra idrarını tutabildiği kadar tutsun , ayy bi yaşıma daha girdim. bana öyle bişey demedi, eşime sordum Nedenki diye, sormamış oda.
canım işteyim ben okuyamam ama kenzül arş duasını okuyacagım hepimiz içinkızlar bu 1 saat içinde aranızda 10 sayfa kuran okuyabilecek kimse var mı
amanin yöntemlere bakın hele....
biz yıllardır boşa kürek çekiyormuşuz o zeman
evet şekerim yaa.. dua ederken smalangela dimek komik oluyor.. kendinize sosyete isimleri bulun bakim.. small canım senin isim annen olabilirmiyim :) beğenirsen seninki Lale olsungıymatlım hayır olsun bakalım rüyan, rumuzumuz var ya canım :) nasıl yani ayşe fatma gibi mi yazalım :)
canım işteyim ben okuyamam ama kenzül arş duasını okuyacagım hepimiz için
tamam canım sende onu oku tek tek bizleride söyle e mi
bende sayıcam hepinizi :))
he valla canım bende şok oldum , bizim yöntem var ya hani altına yastık koyma .birde onu demiş drumuz , altına yastık koyun demiş birde en az 40 dk yatmalıymışız kızlar,vajinadan yumurtaya uzaklık yaklaşık 20 cm miş, yumurtaya 40 dk da ulaşırmış spermler.
e hadi olsun bakalım, seni mi kıracagım canım , siz kalabalıkta seslimi söylüyorsunuz isimleri :) istersen kendi ismimi de yazabilirim , isim annem benimmm , ay bi hoşuma gitti .:)evet şekerim yaa.. dua ederken smalangela dimek komik oluyor.. kendinize sosyete isimleri bulun bakim.. small canım senin isim annen olabilirmiyim :) beğenirsen seninki Lale olsun
oh bilgilere bak. çok işimize yarıcak epey kültür sahibi olduk kızlar
demek 20 cm miş uzaklık.. ama bizimkiler bi türlü gideceği yeri bulamıyorlar heral
Yemeklere bol katarım da direk çiğ soğan yiyemem salataya bile koyarken incecik doğrayıp tuzla ezerim
tamam canım sağol allah razı olsun dularından unutma bizi de