• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

şöyle gız bacım
çoğu insanın aslında ikiz olarak rahime yerleştiği düşünülüyormuş bilim adamları tarafından.. yumurtalar bölünecekken geç bölünme olursa biri sağa biri sola çekermiş kendilerini
sola ayrılan solak olurmuş yapısal olarak..
tek plesenta ile anneye bağlı iseler, bazen o plesanta iki bebeği besleyemezmiş, bitanesi beslenemediği için yavaş yavaş büzüşüp kaybolurmuş. o z amanda geriye solak bebek kalırmış.. ama çoğu insanlar ikiz kardeşi olduğunu bilmezmiş. bu yokolmadan dolayı............. bilmem anlatabildim mi :111:

İLAHİ EMİİİ:60: hakkaten halevin dediği gibi sen başımıza prof olacaksın, doc. falan geçtin yaniiii:60: siradan dr a sorsan bilmez kız, maşallah, canım sen izledin hepsini dimi pek bi uzun anacım, sen bize özetliyiver valla ne güzel analiz etmişsin sen , halevin dediği gibi bu kadar dikkatli dinleyemem bende , aferimmmm yıldızlı 5 sana ve maşallahhhhhh

herkes videoyu izliyor sanırım , hakkaten gıymatlım ev ödevi gibi oldu bu bize:1: halevcim sizde salı günü gideceksiniz dimek ha, doğrumu okudum hadi bakalım güzel haberlerini alırız o gün. Hepinize iyi haftasonları canlarım, pazar günü fırsat bulursam girmeye çalışacağımm, evimin heryeri heryerde :52: nasıl bitireceğim bu halimle bilmiyorum koçişin eline bi bez , bide süpürge vermek lazımmm:1::1: öpüyorum hepinizi

canlarım muhabbetimize doyum olmaz ama benim kapatmam lazım akşam girebilirsem okurum yazılanları öpüyorum hepicinizi iyi akşamlar iyi haftasonları pazartesi görüşürüz :54::54::54:

herkes videoyu izliyor sanırım , hakkaten gıymatlım ev ödevi gibi oldu bu bize:1: halevcim sizde salı günü gideceksiniz dimek ha, doğrumu okudum hadi bakalım güzel haberlerini alırız o gün. Hepinize iyi haftasonları canlarım, pazar günü fırsat bulursam girmeye çalışacağımm, evimin heryeri heryerde :52: nasıl bitireceğim bu halimle bilmiyorum koçişin eline bi bez , bide süpürge vermek lazımmm:1::1: öpüyorum hepinizi

evet tatlım salı gideceğiz inşallah Allahımdan bi mani çıkmazsa hayırlısı olur inşallah hakkımızda

tembel seni kalk bi celsede sil bakayım

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

İLAHİ EMİİİ:60: hakkaten halevin dediği gibi sen başımıza prof olacaksın, doc. falan geçtin yaniiii:60: siradan dr a sorsan bilmez kız, maşallah, canım sen izledin hepsini dimi pek bi uzun anacım, sen bize özetliyiver valla ne güzel analiz etmişsin sen , halevin dediği gibi bu kadar dikkatli dinleyemem bende , aferimmmm yıldızlı 5 sana ve maşallahhhhhh

anommm büyük büyük büyük deden bıraksaymış iyi bilim adamı olurdun şeker,:60::60::60:
kızlar beklenmeyen adet tarihim beni bunalıma soktu... ne yapayım bende kendimi bilime vurdum :52:
evet canım eğer eşin reddetmeden ve surat asmadan yapıyorsa ondanda yardım isteyebilirsin.. ne güzel olur cilveleşerek iş yaparsınız :21:
2. bölümdeyim :1::1::1::1: hep ikizleri anlatıyo ikiz üçüz beşiz :1::1::1:
tekiz yokmu :1::1:
evet canım öyle bi videomda var... flaş flaşşş .......çok yakında topişerinizdeeeeeeeeeeeee :65:

canlarım muhabbetimize doyum olmaz ama benim kapatmam lazım akşam girebilirsem okurum yazılanları öpüyorum hepicinizi iyi akşamlar iyi haftasonları pazartesi görüşürüz :54::54::54:

tamam canımcım güzel bi hafta sonu geçirmeni diliyorum bende...

chablis ve blueavcı bugünkü gündemin ucunu kaçırdınız bacılar..:86: videoları sizde izleyin e mi :66:

kızlar hepiciğinize hayırlı mutlu haftasonları.... özleyelim birbirimizi haydin bakim :54:

canım bunu bende merak ediyorum hem iğnenin yan etkisi varmı ve ağrı yapıyormu çok heycanlıyım artık hayırlısı :25:
yan etkisini bilmiyorum ama ilk 2-3 gün ara ara yumurtalıklarda ağrı oldu ama öyle şiddetli değil.gelip geçti. zaten yumurtlama gunlerinde olur ya o cinste. sonra pek olmadı. mesele bugun sağ tarafa anlık böyle bir kaç sn kadar bi ağrı girdi ama öyle şiddetli değildi. zaten 5 gün kaldı benim adet tarihime.
ama yan etki meselesini ben de çok merak ediyorum. ben pregnyl 5000 vuruldum bu ay beni bir ateş basıyor ki anlatamam. yanıyorum. çok aşırı olmasa da genelde üşüyen ben boğazlı falan giyemiyorum.sıcak basıyor. hele ayaklarım....yanıyor resmen. bez ayakkabı giyiyorum artık botlara dayanamıyorum. yine terliyor ayaklarım. ki ben hiç ayaklarımın terlediğini bilmem. avuçlarım da yanıyor
bu ne iş kızlar yaaa...:53:

yan etkisini bilmiyorum ama ilk 2-3 gün ara ara yumurtalıklarda ağrı oldu ama öyle şiddetli değil.gelip geçti. zaten yumurtlama gunlerinde olur ya o cinste. sonra pek olmadı. mesele bugun sağ tarafa anlık böyle bir kaç sn kadar bi ağrı girdi ama öyle şiddetli değildi. zaten 5 gün kaldı benim adet tarihime.
ama yan etki meselesini ben de çok merak ediyorum. ben pregnyl 5000 vuruldum bu ay beni bir ateş basıyor ki anlatamam. yanıyorum. çok aşırı olmasa da genelde üşüyen ben boğazlı falan giyemiyorum.sıcak basıyor. hele ayaklarım....yanıyor resmen. bez ayakkabı giyiyorum artık botlara dayanamıyorum. yine terliyor ayaklarım. ki ben hiç ayaklarımın terlediğini bilmem. avuçlarım da yanıyor

canımçok sağol yarın iğne olacam herkese de söyledim inş. Allah utandırmasın olmazsa ne yaparım keşke akrabalara söylemeseydim millet çok meraklı herşeyi soruyorlar bakalım iğne bende ne gibi etkiler yapacak skr teşekkür ederim canım bu etkileride paylaşırım inş. görüşmek üzere

canımçok sağol yarın iğne olacam herkese de söyledim inş. Allah utandırmasın olmazsa ne yaparım keşke akrabalara söylemeseydim millet çok meraklı herşeyi soruyorlar bakalım iğne bende ne gibi etkiler yapacak skr teşekkür ederim canım bu etkileride paylaşırım inş. görüşmek üzere
hayırlısı olsun canım umarım güzel sonuclar alırsın. ben akrabalara hiç söylemiyorum hatta anneme bile... zaten her fırsatta soruyorlar iyice sinir olurum. hem de bekleti içine girerler hem onlar üzülür hem ben üzülürüm diye kimseye söylemiyorum. zaten bir düşüğüm var kesinleşmeden hiçbir sey söylemem:20:

ben burdayım emme kimse yazmadığı için yazmadım canlarım Allah kabul etsin dualarını canım çok teşekkür ediyorum duaların için

bu arada salı gününe randevu aldım kızlar kociş sperm testini verirken bende rapor ve tedavi hakkında bilgi alacağım
hayırlısı olsun canım herşey yolunda gider umarım inşl bol bol sprem çıkar
kızlar bi yerdede dedi ki, her bir yumurta, iki ayrı birleşmeyle ancak döllenebilir.. hatta bazen iki ayrı erkekle birleşmede döllenirmiş ... amanin iyice şoklardayım. o zaman hergün mü beraberlik lazım yahu :26:
neeeee bu ne demek şimdiya offf allahım ben ço şey bilmek itemiyorum bu konuda ne kaadr çok şey öğrenirsem o kadar yaptığımdan memnuniyetsiz kalıp sters yapıyorum:84:
solak insanlar , rahimde kaybolan ikizin diğer kardeşi olabilirmiş... :53: vay anasını sayın seyirciler (reha muhtar) :52:
amanın benim abim solakkkk diğer abim yada ablam yokmu oldu şimdik:2: abimden bir tane daha:50:
ve canım ver yapsın az nazlan benim dikkat etmem lazım de yoksa elleyecekleri yok

canım pregnly ara ara ateş basması yapıyor benim eşimde kullanıyor ordan biliyorum

gıymatlım gldim canım yakaladım konuyu bir ucunda izlicem bende pazartesi yorumlarız dediğin gibi

arkadaslar gunaydın,

dün aksam doktora gıttım adetimin 10.gunuydu yumurta boyutunuda baktı doktor yumurtam 20 mm olmus ve ılacsız cok sevındım ama 1 tane var dedı dıgerı kucuk dedı bu 20 mm olan bugun yarın catlar gun asırı ilişki önerdi bizim diğer testlerım hep yapılmıstı zaten esımınde dahıl olmak uzere olmadı bu ay rahım fılmı cektırırız dedı ınsallah rahım fılmı cektırmeme gerek kalmaz cunku cok sancılı bırsey oldugunu duydum

kızlar günaydın :24::24::24::24::24::24:
bu sabah sağ kasığımda ağrıyla uyandım sanırım çatlıyo :1::1::1:
ehhh bekliyoduk zaten dün bugün bişeler olcağını akşama yer gök sallansın o zaman tbencim :52::52:sonrada mutlu haber için gün sayalım az kald az:23:
arkadaslar gunaydın,

dün aksam doktora gıttım adetimin 10.gunuydu yumurta boyutunuda baktı doktor yumurtam 20 mm olmus ve ılacsız cok sevındım ama 1 tane var dedı dıgerı kucuk dedı bu 20 mm olan bugun yarın catlar gun asırı ilişki önerdi bizim diğer testlerım hep yapılmıstı zaten esımınde dahıl olmak uzere olmadı bu ay rahım fılmı cektırırız dedı ınsallah rahım fılmı cektırmeme gerek kalmaz cunku cok sancılı bırsey oldugunu duydum

maşalllah canım çok sevindim bak herşey yolunda gidiyor evet artık sizde başlayın günaşırıya inşl tutar:86:
ayyy kızlar u ay çok mu hamiş çıkaracaz nedir sanki durum onu gösteriyor hadi hayırlısı:66:

günaydın demeyi unutmuşum:91: herkese günaydın

arkadaslar gunaydın,

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çok ii cnm inş bbeiş olarak gelir sana :emir_bebek::emir_bebek:

Back