• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayyyyyyy canlar bi döktürmüşsünüz ki oku oku anca bitirebildim hepinize hayırlı cumarlar diliyorum.

kızlar bu gün doktora gittim 16 milim olmuş cumartesi çatlatma iğnesi olacağım inş. işe yarar

hadi bakalım hayırlısı olsun canım

abovvvvvvvvvvvvvvvvvv neler olmuş iyiki birgün gelmedik heee kız small naptın sen aşı mı oldun :90: :90:hala da bıdı bıdı konuşuyosun yok erken mi çatladı da bilmemne ayol artık yapcak bişey var mı boşver gitsin sen olmuş gibi düşün biraz biliyosun bu kadar stresle yumurta döllense bile rahme tutunamaz nolur biraz kendi haline bırak artık.. işallah yavrukuşun göbüşündedir şimdi. onu iyi kolla şekerim.
blueavcı valla ben de ilişki sonrası sırtüstü yattığımda bacak bacak üstüne atıyodum. benim bir komşuma da doktoru ilişki sonrası ayaklarını duvara dik ama çapraz üstüste tut demiş.
gıymatlım halevcim tben meltem sizler nasılsınız gıymatlım en yakın senin adetin mi canım
kızlar ben 3 gün yokum gelemicem ya bakın yokluğumda bu kadar gelişme heyecan yaratmayın :84: kıskanıyorum takip edemiyorum

ah canım iyi bak kendine gelince görüşürük iyi eğlenmeler

kızçelerim hepiciğinize mutlu sabahlar hayırlı cumalar diliyorum....

halev tatlım sen nasılsın dünkü telaş hepimize yetti dimi :)

evet canım yaaa maşallah hep böle devam etsin inşallah

günaydın kızlar
yok gıymetlim süpriz fgelan eşim nüfusumda 1 yazıyo diye ocak oyle kalmış aklında vs. vs. aman ocakta görcekmişim süprizler ay iconlar olmayınca kel gibi olmuş burası onlar bütünüymüş burasının hihihi :)

dr dün iğnemi vurdurdu kızlar hayırlısı olsun inş cuma cmt çalışma dr tavsiyesi :P :):)

aferin çalışmalar tam gaz devam etsin bakalım sonuda güzel sevindirik olsun inşallah

Günaydın canlarım , hayırlı cumalar olsun inşallah.
Chabliss bak 1 gün ortalıklardan kayboldun bi sürü gelişmeler oldu, blueavcıyla ikiniz hala ne vıdı vıdı ediyorsun demişsiniz , ee hadi öyle olsun bakalım ,tamam bugünden itibaren bişey sormayacagım .Tabi dayanabilirsem :) Ne yapayım kızlar elimde değil.Ay eşim bebek gibi ilgilenmeye başladı dün görseniz, zaten çok ilgiliydi ama eve gidene kadar 3 kez aradı, aman yavaş yürü, aman eve gidince çorap giy, aman bişey kaldırma :):) görseniz, çayımı bile o koydu, dedim hamiş değilim bide hamiş olsam ne yapacaksın :):) İnşallah sonuçlarımız güzel olur canlarım.
Gıymatlım evet yaa bi anda yok oldun sende , rüyaların hayırlar olsun cancazım. ne gördün kız ben pek meraklıyım bilmiyormusun :):) hadi anlat bakalım.
Meltem canım bi kere benimde öyle olmuştu ilaç bitti kaç gün oldu hala olamamıştım, stres yapmadan bekle canım, gıymatlımın dediği gibi başka ilaç falanda kullanma, ya da bi druna sor canım.
Tben canım iğnen hayırlı olsun hadi bakalım , sende çalışmadan sonra bekleyenler kervanına katılacaksın.
Zeytin canım arkadaşlar yazmış ama 3. günü olduğun ultrason gerekli değil, şimdi yumoşlarına bakacak drun.
Chabliss kız özletme kendini, çabuk dön aramıza emi

bak şu kocişe maşallah olmadan böleyse bebiş olunca nolcak bilemiyorum yaniii maşallah diyelim

canım evet dün ilgilemedim seninle kusura bakma... rüyamı nlatmıyım canım.. mavevi bi rüyaydı.. ama çok güzel olduğuna emin olabilirsin... inşaallah dua edelimde tesir etsin :) :97:

tben benim bugün iğneden sonraki 11. günüm. başka topikte 14 gün sonra çıkar diyenler olmuş. acaba kanda mı çıkar idrarda mı :26:

haklısın arkadaşım.. galiba beklemek yorsada başka çözümü yok... salatalarına bol bol maydonoz doğra..

canım 15 gün kanda çıkar kesin banada öle dendi ama benim kırmızılar bekletmedi sağolsunlar 14 gün sonra hemen oluverdim inşallah sen olmazsın canım

meltem bazı bitkiler vücuttaki fazlalıkları temizlediği için onlar bu dönemde zararlı olabiliyor canım.. maydonoz ve soğanı o yüzden özellikle söyledim.

small ve blue canlarım ben hayırlara yorup dualar ettim hepimiz için.. kendimle beraber çok yakın arkadaşlarımı güzel bi şekilde gördüm.. topişimizdeki herkes yakın arkadaşlarım olduğunuz için sizlerede işaret ettiğini düşünüyorum canlarım

zeytincim ben çok çabuk unuturum kusura bakma arkadaşım.. akşam hayrılı haberlerini bekliyoruz..

tben yinede normal adetimi bekliyim ben. bugün 22. günüm.. bu ay ne kadar uzun geldi bana..

eeeeee tedavi görünce herşekilde aylar uzun geliyor insana merak etme az kalmış geçer

kızcağızlarım ben cuma duasına gidiyorum.. sizler hep aklımda olacaksınız..
bide sizden ricam kendinize rumuz olarak bi isim söylermisiniz... örneğin smalangel, chabliss blueavcı tben skr halev ve diğer arkadaşlar dua ederken sizlerin isimlerini söylemeye çalışıyorum komik oluyor. takma bi isim bulun kendinize bacılar haydin bakim :52:

tatlım benim ismin hatice

blue canım iyiyim şükür bi değişiklik yok,işim öyle fizikler yorgunluk verecek bişey değil zaten , ama ani hareketler etmiyorum, eşim sağolsun gereğinden fazla ilgilieniyor , bundan sonra deneyecegim o bacak atma şeklini, tabi biz bilemeyiz rahim içemi dönük nasıl, ancak gittiğimizde drumuzu sorarız, ama öyle bişey olsa dr lar söylemezmiydi rahmin içe dönük falan diye, gerçi rahme ve pozisyona takılacak değiller ya drlar. Dün eşimede demişki yarın ilişkiye girin ve bacak bacak üstünü atsın, ha birde ilişkiden önce sıkışık olsun yarı tuvaletini yapsın ( afedersiniz ) sonra idrarını tutabildiği kadar tutsun , ayy bi yaşıma daha girdim. bana öyle bişey demedi, eşime sordum Nedenki diye, sormamış oda.

hımmmm neler neler öğreniyoruz yaaa hemen denemeye başlamalı

canım işteyim ben okuyamam :( ama kenzül arş duasını okuyacagım hepimiz için

he valla canım bende şok oldum , bizim yöntem var ya hani altına yastık koyma .birde onu demiş drumuz , altına yastık koyun demiş birde en az 40 dk yatmalıymışız kızlar,vajinadan yumurtaya uzaklık yaklaşık 20 cm miş, yumurtaya 40 dk da ulaşırmış spermler.

ben sabaha kadar yatıyorum kuzum ama tık yok kocişde sperm olmayınca yatsanda fayda etmiyor bize demek ki

halev nerdesin gız bacım yoksun bugün :)

burdayım canım okumakla geçirdim sayfaları çok şükür bitirdim

arkidişler ben yemeğe gidiyorum gelince görüşürük afiyet olsun hepicinize

gıymatlım gelmişsin ,işlere dalmışım bende, Allah dualarını kabul etsin canım. Bol bol dua ettin ne güzel, bende elimden geldiğince etmeye çalıştım, ya sende nasıl çıkıyor simgeler.

:66::66::66::66::66::66::66::66: evli mutlu çocuklu dinliyorum bende :66::66::66::66::66::66: ohyandan :66::66::66::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::122::118::118::118::118::118:

gıymatlım gelmişsin ,işlere dalmışım bende, Allah dualarını kabul etsin canım. Bol bol dua ettin ne güzel, bende elimden geldiğince etmeye çalıştım, ya sende nasıl çıkıyor simgeler.

amin hepimizinkini kabul etsin inşaallah canımcım
bende simgeler şöyle çıkıyor, mesaj yazıpta cevaplaya basıyoruz ya, cevapla nın yanında gelişmiş cevap yazıyor ona basıyorum. orda var hepsi . ama bugün kaymış bi tarafa, sayfayı kaydırmak gerekiyor.. yine ne oldu bu siteye anlamadım

hu huuu bizim mahalle nereye kayboldunuzzz :79:

ben burdayım emme kimse yazmadığı için yazmadım canlarım Allah kabul etsin dualarını canım çok teşekkür ediyorum duaların için

bu arada salı gününe randevu aldım kızlar kociş sperm testini verirken bende rapor ve tedavi hakkında bilgi alacağım

ben burdayım emme kimse yazmadığı için yazmadım canlarım Allah kabul etsin dualarını canım çok teşekkür ediyorum duaların için

bu arada salı gününe randevu aldım kızlar kociş sperm testini verirken bende rapor ve tedavi hakkında bilgi alacağım

hayırlısı olsun cnm hakkındaaa:)

allah kabul etsin cnm bizde öğlen yaptık
amin hepimizinkini kabul etsin inşallah..

amin canım. rica ederim ne demek.. inşaallah işleriniz yolunda gider salı günü.. pek çok bilgiyle geri dönersiniz...
testinizin sonucuda süper çıksın inşallah

hayırlısı olsun cnm hakkındaaa:)

sağol canım inşallah

amin hepimizinkini kabul etsin inşallah..

amin canım. rica ederim ne demek.. inşaallah işleriniz yolunda gider salı günü.. pek çok bilgiyle geri dönersiniz...
testinizin sonucuda süper çıksın inşallah

inşallah canım Allahım hayırlısını versin güzel sevindirik haberlerle döneriz inşallah

kızlar burdan link verilebiliyor mu size bi video göstermek istiyordum

veriliyor ama bi linki kopyala yapıştırıp dene istersen canım

Back