Günaydın canlarım , hayırlı cumalar olsun inşallah.
Chabliss bak 1 gün ortalıklardan kayboldun bi sürü gelişmeler oldu, blueavcıyla ikiniz hala ne vıdı vıdı ediyorsun demişsiniz , ee hadi öyle olsun bakalım ,tamam bugünden itibaren bişey sormayacagım .Tabi dayanabilirsem :) Ne yapayım kızlar elimde değil.Ay eşim bebek gibi ilgilenmeye başladı dün görseniz, zaten çok ilgiliydi ama eve gidene kadar 3 kez aradı, aman yavaş yürü, aman eve gidince çorap giy, aman bişey kaldırma :):) görseniz, çayımı bile o koydu, dedim hamiş değilim bide hamiş olsam ne yapacaksın :):) İnşallah sonuçlarımız güzel olur canlarım.
Gıymatlım evet yaa bi anda yok oldun sende , rüyaların hayırlar olsun cancazım. ne gördün kız ben pek meraklıyım bilmiyormusun :):) hadi anlat bakalım.
Meltem canım bi kere benimde öyle olmuştu ilaç bitti kaç gün oldu hala olamamıştım, stres yapmadan bekle canım, gıymatlımın dediği gibi başka ilaç falanda kullanma, ya da bi druna sor canım.
Tben canım iğnen hayırlı olsun hadi bakalım , sende çalışmadan sonra bekleyenler kervanına katılacaksın.
Zeytin canım arkadaşlar yazmış ama 3. günü olduğun ultrason gerekli değil, şimdi yumoşlarına bakacak drun.
Chabliss kız özletme kendini, çabuk dön aramıza emi
ewt cnm :) sağolll