Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ewt cnm :) sağolll

canım dün sana yazmıştım ben, çörek otu bal tarçın denedinmi, incir kürü yaptın mı diye , ama cvp alamadım
smallangel canım deminden beri ordasın merakla bekliyorum neler döktürüyorsun kız çatladık :))

kız ancak okudum ,işteyim bide araya başka şeyler giriyor tatlım , ya yine simgeler yokkknerde bunlarrrr

Dün 1 saat erken çıktım cvanım ben 4 de o yüzden görmedim yazını denemediğim kür kalmadı canım valla bu zaman dek artık bıraktım işte saeece polen karışımını yiyorum bi akçgündür

anladım canım sen yinede adetin sökünce ç.otu karışımını da ye canım, inşallah diğer aya yumurtan büyür bi an öncede bebişin gelir.

Bacak bacak üstüne atma yöntemini bende ilk duydum valla , kız bilenler niye söylemediniz bakimmm :):) birde blue canım o secdeye gibi pozisyonunu ben netten okumuştum ama hiç ihtimal vermemiştim, yok artık dedim düz pozisyonda olmuyor öyle nasıl olacak diye , sonunca sırtüstü yatarken spermler dışarı çıkmazmı :S

canım evet dün ilgilemedim seninle kusura bakma... rüyamı nlatmıyım canım.. mavevi bi rüyaydı.. ama çok güzel olduğuna emin olabilirsin... inşaallah dua edelimde tesir etsin :) :97:

tben benim bugün iğneden sonraki 11. günüm. başka topikte 14 gün sonra çıkar diyenler olmuş. acaba kanda mı çıkar idrarda mı :26:
Doktora sorsam ne diyecekki bekle der en fazla aynı yerde de değilizki hemen gideyim baksın offf
haklısın arkadaşım.. galiba beklemek yorsada başka çözümü yok... salatalarına bol bol maydonoz doğra..

small canım sende sakın maydonoz yeme 15 gün kadar e mi canım.. soğanı filanda çok tüketmeyin...

yumoş döneminde ve sonrasında olan arkadaşlar bıu lafım hepinize.... rahim temizleyici bitkilerden bu dönemde uzak duruyoruzzz... bitki çaylarıda içmeyin

gıymatlım evet 14. gün diyolar ama 16. güne kadar olmuyo ben ilk iğnemde 16. güne kdar olmadım zaten düştü parça ile oluşmadı sanırım
kanda çıkar kesin :)

aaaa soğan yedim dün ben anam yemiyimmm

tamam canım maydonozu sevmem zaten , ama dikakt edeceğim hatırlatman için sağol. Canım ben mi yanlış anlamdım rüyan benimle ilgili mi yoksa hepimizle mi yoksa kendinle mi ilgili , tamam sormuyum canım

gıymatlım

cevap için teşekkürler.ilk kez yazmadım ama daha öncede yazmıstım hatta gene sen cevap vermiştin unuttun sanırım genede sağol tesekkur ederim.bakalım bu aksam yumurtaların kac mm olmus dıyecek ılacsız

günaydın canlarım herkese hayırlı cumalar rabbim gönlümüzden geçen herşeyi dua niyetiyle alıp kabul etsin inşl

smallengel bugün nasılsın hayatım işyerindeymişsin dikkat et kendine eşinde tabiki extra bir ilgilenecek yani adam bu günleri bekliyordu o sana elinden geldiğince iyi baksında gerisi rabbim yazdıysa olur inşl gıymatlımı dediği gibi rahim içi temizleyecek şeylerden yeme dikkat et canım bu secde pozisyonunda oluyomuş doktor önermiş çünkü rahimi içe dönük olunca spremcikler daha raha gidiş yolu bulabiliyor ben rahimimin nasıl olduğunu bilmediğimden buda denenebilir diye düşündüm hııım şu ayak ayak üstüne atmanında temellerini attım denedim:))

meltemsezgin canım inşl bian önce söker adetin eminim çok sıkıcı bir dönem sen yinede bir doktorunu arayıp sorsan belki başka bişeyde önerebilir

tben vuruldun demek çatlatma iğneni kaytarmazsın sen biliyorum ama yinede söyleyeyim ama ha hafta sonu diye tatil moduna geçme çok çalış çok sonrada gün sayalım inşl patır patır hamişlerimiz dökülsün ortaya

chabliss 3gün yokum dediya zaten hafta sonuda kimsecikler olmuyo topikte(neyse çok şey kaçırmyacak

gıymatlım rüyan hayra çıksın inşl ben çok merak ederim rüyamın anlamını hep iyiye yorarım gerçi ama demek senin adet tarihin 10 ralık inşl olmazsın şekerimde bebiş haberi verirsin bizlere bu ay bol hamileli bir ay olsun inşl

zeytincim rakadaşlarında dediği gibi 3.gün ulturasonuna gerek olmaz zaten başka doktora gidecekmişsin sadece 3.gün kist felan varmı diye bakıldı şimdi yumurta takibi yaptırmak istiyorum dersin

meltem bazı bitkiler vücuttaki fazlalıkları temizlediği için onlar bu dönemde zararlı olabiliyor canım.. maydonoz ve soğanı o yüzden özellikle söyledim.

small ve blue canlarım ben hayırlara yorup dualar ettim hepimiz için.. kendimle beraber çok yakın arkadaşlarımı güzel bi şekilde gördüm.. topişimizdeki herkes yakın arkadaşlarım olduğunuz için sizlerede işaret ettiğini düşünüyorum canlarım

zeytincim ben çok çabuk unuturum kusura bakma arkadaşım.. akşam hayrılı haberlerini bekliyoruz..

tben yinede normal adetimi bekliyim ben. bugün 22. günüm.. bu ay ne kadar uzun geldi bana..

sağol cnm yok cuma cumt çalışcazzz :) dr dedi pzt çalışırız o haftada gün aşırı inş :) allahım herkes hamıleyim desin inşşşş :)

bekle cnm inş bebiş haberi verirsin beklemek uzun geliyo ama sabır inş bebiş gelirde mükafat alırız bu ay

kızcağızlarım ben cuma duasına gidiyorum.. sizler hep aklımda olacaksınız..
bide sizden ricam kendinize rumuz olarak bi isim söylermisiniz... örneğin smalangel, chabliss blueavcı tben skr halev ve diğer arkadaşlar dua ederken sizlerin isimlerini söylemeye çalışıyorum komik oluyor. takma bi isim bulun kendinize bacılar haydin bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…