Günaydın canlarım , hayırlı cumalar olsun inşallah.
Chabliss bak 1 gün ortalıklardan kayboldun bi sürü gelişmeler oldu, blueavcıyla ikiniz hala ne vıdı vıdı ediyorsun demişsiniz , ee hadi öyle olsun bakalım ,tamam bugünden itibaren bişey sormayacagım .Tabi dayanabilirsem :) Ne yapayım kızlar elimde değil.Ay eşim bebek gibi ilgilenmeye başladı dün görseniz, zaten çok ilgiliydi ama eve gidene kadar 3 kez aradı, aman yavaş yürü, aman eve gidince çorap giy, aman bişey kaldırma :):) görseniz, çayımı bile o koydu, dedim hamiş değilim bide hamiş olsam ne yapacaksın :):) İnşallah sonuçlarımız güzel olur canlarım.
Gıymatlım evet yaa bi anda yok oldun sende , rüyaların hayırlar olsun cancazım. ne gördün kız ben pek meraklıyım bilmiyormusun :):) hadi anlat bakalım.
Meltem canım bi kere benimde öyle olmuştu ilaç bitti kaç gün oldu hala olamamıştım, stres yapmadan bekle canım, gıymatlımın dediği gibi başka ilaç falanda kullanma, ya da bi druna sor canım.
Tben canım iğnen hayırlı olsun hadi bakalım , sende çalışmadan sonra bekleyenler kervanına katılacaksın.
Zeytin canım arkadaşlar yazmış ama 3. günü olduğun ultrason gerekli değil, şimdi yumoşlarına bakacak drun.
Chabliss kız özletme kendini, çabuk dön aramıza emi
canım dün sana yazmıştım ben, çörek otu bal tarçın denedinmi, incir kürü yaptın mı diye , ama cvp alamadımEvet canım pazar günü bitti 5, gün bugün geçen sefer yine pazar günü bitmişti çarşamba akşamı hemen adet olmuştum senin dediğin ihtimali senelerdir hep ben de düşnüp umutlanıyorum canım ama hep negatif o yüzden sanmıyorum zaten yumurtalarım onca iğneye rağmen büyümedi 10mmden fazla bu durumda çatlama olup döllenme ihtimali olamaz
smallangel canım deminden beri ordasın merakla bekliyorum neler döktürüyorsun kız çatladık :))
Dün 1 saat erken çıktım cvanım ben 4 de o yüzden görmedim yazını denemediğim kür kalmadı canım valla bu zaman dek artık bıraktım işte saeece polen karışımını yiyorum bi akçgündür
canım evet dün ilgilemedim seninle kusura bakma... rüyamı nlatmıyım canım.. mavevi bi rüyaydı.. ama çok güzel olduğuna emin olabilirsin... inşaallah dua edelimde tesir etsin :) :97:Günaydın canlarım , hayırlı cumalar olsun inşallah.
Chabliss bak 1 gün ortalıklardan kayboldun bi sürü gelişmeler oldu, blueavcıyla ikiniz hala ne vıdı vıdı ediyorsun demişsiniz , ee hadi öyle olsun bakalım ,tamam bugünden itibaren bişey sormayacagım .Tabi dayanabilirsem :) Ne yapayım kızlar elimde değil.Ay eşim bebek gibi ilgilenmeye başladı dün görseniz, zaten çok ilgiliydi ama eve gidene kadar 3 kez aradı, aman yavaş yürü, aman eve gidince çorap giy, aman bişey kaldırma :):) görseniz, çayımı bile o koydu, dedim hamiş değilim bide hamiş olsam ne yapacaksın :):) İnşallah sonuçlarımız güzel olur canlarım.
Gıymatlım evet yaa bi anda yok oldun sende , rüyaların hayırlar olsun cancazım. ne gördün kız ben pek meraklıyım bilmiyormusun :):) hadi anlat bakalım.
Meltem canım bi kere benimde öyle olmuştu ilaç bitti kaç gün oldu hala olamamıştım, stres yapmadan bekle canım, gıymatlımın dediği gibi başka ilaç falanda kullanma, ya da bi druna sor canım.
Tben canım iğnen hayırlı olsun hadi bakalım , sende çalışmadan sonra bekleyenler kervanına katılacaksın.
Zeytin canım arkadaşlar yazmış ama 3. günü olduğun ultrason gerekli değil, şimdi yumoşlarına bakacak drun.
Chabliss kız özletme kendini, çabuk dön aramıza emi
tben benim bugün iğneden sonraki 11. günüm. başka topikte 14 gün sonra çıkar diyenler olmuş. acaba kanda mı çıkar idrarda mı :26:valla kaçıncı gündesin sen cnm
bide evet çalışmayı bırakmıycam bu sefer dr şimdi cuma cmtsi üst üste dedi pazar dinleniriz pzt den itibaren gün aşırı yola devam o hafta da öyle inş kısmet olursa haftay zaten yeni döneme gircem bekleyiş
haklısın arkadaşım.. galiba beklemek yorsada başka çözümü yok... salatalarına bol bol maydonoz doğra..Doktora sorsam ne diyecekki bekle der en fazla aynı yerde de değilizki hemen gideyim baksın offf
small canım sende sakın maydonoz yeme 15 gün kadar e mi canım.. soğanı filanda çok tüketmeyin...
yumoş döneminde ve sonrasında olan arkadaşlar bıu lafım hepinize.... rahim temizleyici bitkilerden bu dönemde uzak duruyoruzzz... bitki çaylarıda içmeyin
small canım sende sakın maydonoz yeme 15 gün kadar e mi canım.. soğanı filanda çok tüketmeyin...
yumoş döneminde ve sonrasında olan arkadaşlar bıu lafım hepinize.... rahim temizleyici bitkilerden bu dönemde uzak duruyoruzzz... bitki çaylarıda içmeyin
günaydın canlarım herkese hayırlı cumalar rabbim gönlümüzden geçen herşeyi dua niyetiyle alıp kabul etsin inşl
smallengel bugün nasılsın hayatım işyerindeymişsin dikkat et kendine eşinde tabiki extra bir ilgilenecek yani adam bu günleri bekliyordu o sana elinden geldiğince iyi baksında gerisi rabbim yazdıysa olur inşl gıymatlımı dediği gibi rahim içi temizleyecek şeylerden yeme dikkat et canım bu secde pozisyonunda oluyomuş doktor önermiş çünkü rahimi içe dönük olunca spremcikler daha raha gidiş yolu bulabiliyor ben rahimimin nasıl olduğunu bilmediğimden buda denenebilir diye düşündüm hııım şu ayak ayak üstüne atmanında temellerini attım denedim:))
meltemsezgin canım inşl bian önce söker adetin eminim çok sıkıcı bir dönem sen yinede bir doktorunu arayıp sorsan belki başka bişeyde önerebilir
tben vuruldun demek çatlatma iğneni kaytarmazsın sen biliyorum ama yinede söyleyeyim ama ha hafta sonu diye tatil moduna geçme çok çalış çok sonrada gün sayalım inşl patır patır hamişlerimiz dökülsün ortaya
chabliss 3gün yokum dediya zaten hafta sonuda kimsecikler olmuyo topikte(neyse çok şey kaçırmyacak
gıymatlım rüyan hayra çıksın inşl ben çok merak ederim rüyamın anlamını hep iyiye yorarım gerçi ama demek senin adet tarihin 10 ralık inşl olmazsın şekerimde bebiş haberi verirsin bizlere bu ay bol hamileli bir ay olsun inşl
zeytincim rakadaşlarında dediği gibi 3.gün ulturasonuna gerek olmaz zaten başka doktora gidecekmişsin sadece 3.gün kist felan varmı diye bakıldı şimdi yumurta takibi yaptırmak istiyorum dersin
meltem bazı bitkiler vücuttaki fazlalıkları temizlediği için onlar bu dönemde zararlı olabiliyor canım.. maydonoz ve soğanı o yüzden özellikle söyledim.
small ve blue canlarım ben hayırlara yorup dualar ettim hepimiz için.. kendimle beraber çok yakın arkadaşlarımı güzel bi şekilde gördüm.. topişimizdeki herkes yakın arkadaşlarım olduğunuz için sizlerede işaret ettiğini düşünüyorum canlarım
zeytincim ben çok çabuk unuturum kusura bakma arkadaşım.. akşam hayrılı haberlerini bekliyoruz..
tben yinede normal adetimi bekliyim ben. bugün 22. günüm.. bu ay ne kadar uzun geldi bana..
Ben neler yemeliyim peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?