• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

tamam halevcim evet en azından yumurtalyıp ve kendi kendine çatlayabiliyormuş diyorum çok şükür, dua edeceğim artık başkada bişey gelmiyo elimden

evet canım çok şanslısın bak ben 1 hafta 2 şer 2 şer iğneleri yedim göbüşten hem de en yüksek dozda ama 10 mmden öteye gidemedi malesef:59:

kekula canım tabi beklemek iyice strese dönüştü değil mi... senin rahime bakıldı mı güzelim... kist filan yoktur inşallah.. oda saç dökülmesi yapıyormuş.. eğer yeni başladıysa dökülmen belki adet olunca geçer canım.. ilacın tamamen bitti mi ?
bakıldı canım polikistik over varmış.adet düzensizliğim saç dökülmem 4 -5 aydır var hepsi.ilacım daha çok var ya bitmedi.47 gün oldu adet olalı hala olmadım işte.:31:

bakıldı canım polikistik over varmış.adet düzensizliğim saç dökülmem 4 -5 aydır var hepsi.ilacım daha çok var ya bitmedi.47 gün oldu adet olalı hala olmadım işte.:31:

canım bende pcoluyum adet düzensizliğim vardır geçen yıl bu ayda 50 gün gecikmişti adetim bal+çörekotu karışımı yemiştim ondan mı bilmiyom ama adet olmuştum genelde ben kan verince adetim sökülüyor nedense :59:

canım bende pcoluyum adet düzensizliğim vardır geçen yıl bu ayda 50 gün gecikmişti adetim bal+çörekotu karışımı yemiştim ondan mı bilmiyom ama adet olmuştum genelde ben kan verince adetim sökülüyor nedense :59:

bende yapıyım onu ne kadar nasıl yemem gerek .

bende yapıyım onu ne kadar nasıl yemem gerek .

valla kendi kararınca yapıyon canım bal tarçın çörekotunu karıştırıp sabah aç karınla çiğniyerek yutuyorsun bu arada papatya çayıda adet söktürüyor ben netten araştırmıştım adet olmayınca o zamanlar bebiş içinde uğraşıyorduk ama benimkinin bebişle ilgisi yoktu biliyordum o yüzden sen nette adet söktürüsü bitkiler diye araştırma yap karşına gelir

Son düzenleme:
ben çıkıyorum kızlar.yemek yapacam yavaş yavaş mutfağa girsem iyi olacak.herkeze iyi akşamlar.:56:

canlarım ben çıkıyorum iyi akşamlar öpüyorum yarın görüşürüz:54:

:60::52:slm kızlar bütün gün açıktım ara ara girip neler olup bittiğini takip edip kapatıyordum bilgisayarı güzcel kalim diye konuya:1: smallengel maşallah canım herşey su gibi olup bitti inşl su gibide yolunu bulurda hamilelik haberini alır halaylar çekeriz canım:64::64: ama sen yine başlamışsın vıdı vıdı etmeye yok yumurtamın çatlaması 24saati geçtiyse vs vs az raha bırak kendini relaks ol sen böyle yaparsan olacağıda oldurmazsın ki şu saatten sonra olumlu şeyler düşün bebeğin karnında ve sen onunla konuş içinden ne geçiyosa paylaşki sana sımskı tutunsun sen hamile kal ve bizlerede dua et:60: buarada sayende bişey daha öğrendim bacak bacak üstüne atmak yazdım bunu günü geldiğinde alıp kullanmak için koydum bir kenara :52::52:

bugün başka bir gelişme olmadı dimi kafam o kadar dalgın o kadar yorgunumki şimd geçip biraz uyuyacam

sermince seninde yumoşunun maşallahı var arkadaşım cumartesi güzel haberler verirsin inşl bize kendine ve yumoşa iyi bak

canım temennin için çok teşekkür ederim iyi durumdayız değilmi inş. güzel haberler veririz hepinize detekleriniz için teşekkür ediyorumm

abovvvvvvvvvvvvvvvvvv neler olmuş iyiki birgün gelmedik heee kız small naptın sen aşı mı oldun :90: :90:hala da bıdı bıdı konuşuyosun yok erken mi çatladı da bilmemne ayol artık yapcak bişey var mı boşver gitsin sen olmuş gibi düşün biraz biliyosun bu kadar stresle yumurta döllense bile rahme tutunamaz nolur biraz kendi haline bırak artık.. işallah yavrukuşun göbüşündedir şimdi. onu iyi kolla şekerim.
blueavcı valla ben de ilişki sonrası sırtüstü yattığımda bacak bacak üstüne atıyodum. benim bir komşuma da doktoru ilişki sonrası ayaklarını duvara dik ama çapraz üstüste tut demiş.
gıymatlım halevcim tben meltem sizler nasılsınız gıymatlım en yakın senin adetin mi canım
kızlar ben 3 gün yokum gelemicem ya bakın yokluğumda bu kadar gelişme heyecan yaratmayın :84: kıskanıyorum takip edemiyorum

merhaba arkadaşlar ben ist tüp bebekte aret kamara randevu alıp gitmeyi düşünüyorum aşılama yapmak için hiç bilgim yok ne yapıcam fiyatı konuştum ama pisikolojim kötü tüplerim falanda açıkmış olurmu acaba birşeyler yazarsanız sevinirim...

abovvvvvvvvvvvvvvvvvv neler olmuş iyiki birgün gelmedik heee kız small naptın sen aşı mı oldun :90: :90:hala da bıdı bıdı konuşuyosun yok erken mi çatladı da bilmemne ayol artık yapcak bişey var mı boşver gitsin sen olmuş gibi düşün biraz biliyosun bu kadar stresle yumurta döllense bile rahme tutunamaz nolur biraz kendi haline bırak artık.. işallah yavrukuşun göbüşündedir şimdi. onu iyi kolla şekerim.
blueavcı valla ben de ilişki sonrası sırtüstü yattığımda bacak bacak üstüne atıyodum. benim bir komşuma da doktoru ilişki sonrası ayaklarını duvara dik ama çapraz üstüste tut demiş.
gıymatlım halevcim tben meltem sizler nasılsınız gıymatlım en yakın senin adetin mi canım
kızlar ben 3 gün yokum gelemicem ya bakın yokluğumda bu kadar gelişme heyecan yaratmayın :84: kıskanıyorum takip edemiyorum
cancağzım benim demek sende öyle yapıyosun bak ben bunu yeni duydum yaşaki neler görecen işte bende yavaş yava öğreniyorum neyseki bacak bacak üstüneatim bari bellimi olur belkide bu sebep olur bugünde yengem söyledi kızlar onada doktoru söylemiş biz anlamzmışızda doktor anlıyomuş sanırım
bazılarının rahmi içe dönük olurmuş o yüzden afedersiniz secdeye yatar şeklinde yapın demiş :17: bide hamile kalmak için yenmesi gereken şeyler fela diye bahsetti bi arkadaş onada bakacam internettende uygulayalım bari
merhaba arkadaşlar ben ist tüp bebekte aret kamara randevu alıp gitmeyi düşünüyorum aşılama yapmak için hiç bilgim yok ne yapıcam fiyatı konuştum ama pisikolojim kötü tüplerim falanda açıkmış olurmu acaba birşeyler yazarsanız sevinirim...

mrb canım inşl hakkınızda hayırlısı olur sana yardımcı olmak isterdim ama malesef ne o doktorla nede tüp bebek aşılama hakkında hiç bilgim yok doktorun sadece ismin duymuştum o kadar ama zaten tüp bebekte tüplerin açık olup olmaması önemli değil diye biliyorum çünkü direk yerine bırakıyolar inş hiç bunlara gerek kalmazda hamile kalırsın

Back