Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızçelerim hepiciğinize mutlu sabahlar hayırlı cumalar diliyorum....

smalangel canım dün sana cevap yazdıktan sonra dışarı çıktım devamını getiremedik yazışmaların.. inan senin adına çok mutluyum.. bu gecede çok güzel rüyalar gördüm .. mevlam güzel gönlünü gücendirmesin canım arkadaşım... yavrucuklarımız bizledir inşaallah.....

chablis o bacak bacak üstüne atma yöntemini hiç bilmiyordum demek senn yapıyordun hee.. kız insan söylemezmi bacılarına ben böle bmle yapıyorum sizde yapın diye...ah seni gidi...
bu arada son adet tarihimi sormuşsun 10 aralık gibi tatlım.. inşaallah tekrardan bi hayal kırıklığı yaşamam

blueavcı bu konu açılınca herkes dökülmeye başladı.. senin dediğin yöntemide ters rahim için duymuştuum ben.. ama dönük rahimlerede olabiliyormuş demek.. e değerlendirmek lazım gülüm arada ..

halev tatlım sen nasılsın dünkü telaş hepimize yetti dimi :)

kekulacım sende o kürlere başla şekerim.. soğan kürü yaptın mı hiç. ben geçen ay 1 hafta yapabilmiştim.. mutlaka onunda etkisi olur.. mevlanın türlü türlü şifaları var...

skr hepimiz hakkında hayırlısı olsun canım... aramızda 2 gün var.. bombayı önce sen patlatacaksın :) (müjde bombasını inşaallah)

tben dün geceyi nasıl geçirdiniz gız bacım, doğum günü olunca belki sürprizler yaşamışsındır :)

arkadaslar gunaydın,
benimde buguün yumoşlarımı ölçmek için akşam doktora gideceğim bugün adetimin 10. günü
3. günü bakmıştı doktor şimdi başa bir hastaneye gideceğim ama yumurta takibi diyeceğim sonuçta yumurta boyutuma bakacaklar demi çünkü 3.günü çekilen ultrasonu evde unuttum problem olur mu sizce?
yani doktor illaki de 3.gunkunu görmek ıstermı????

günaydın kızlar
yok gıymetlim süpriz fgelan eşim nüfusumda 1 yazıyo diye ocak oyle kalmış aklında vs. vs. aman ocakta görcekmişim süprizler ay iconlar olmayınca kel gibi olmuş burası onlar bütünüymüş burasının hihihi :)

dr dün iğnemi vurdurdu kızlar hayırlısı olsun inş cuma cmt çalışma dr tavsiyesi :):)

Ben hala adet olmadım arkadaşlar geçen sefer ilaç bittikten sonra 3, gün olmuştum bugün 5, gün tık yok off yarın gidemeyecem bu gidişle mayaya

arkadaslar bilgisi olan varmı???

tesekkur ederim cevabın için fakat şöyle bir sorunum var benim çalıştığım için izin alamıyorum işyerinden
o yuzden akşamları gidiyorum ve 3.günü gittim kist falan varmı diye baktılar yoktu allaha sukur ama ultrasondan cıkarıp elıme verdı bu yanınızda olsun 10.günü tekrar bakacağız dedi bu ay ilaçsız yumurtaların
takibine bakacak sadece şimdi benim bugün 10.günüm ve başka bir hastaneye gitmeyi planlıyorum o yüzden dedim acaba istermi bütün herşeyi görmek??

hadi 1 ocak olsun bari ne yapalım.... biz dün kutladık canım sen hiç cancağızını sıkma.. 1 ocaktada beyefendi göstersin marifetlerini...
iğnende hayırlı olsun.. bebişinize vesile olsun .. dersinize iyi çalışın kaytarmayın ....diyene bak

Ben hala adet olmadım arkadaşlar geçen sefer ilaç bittikten sonra 3, gün olmuştum bugün 5, gün tık yok off yarın gidemeyecem bu gidişle mayaya
ilaç biteli mi 5 gün oldu canım yaa
ilginç bi durum. fazla bişeyler kullanma sakın ilaç filan.. az daha bekle , doktorunada belki telefonla sorarsın.. tekrar kan testi yaptırırsın .. ne olur ne olmaz.. böyle olupta hamiş olanları duydum
arkadaslar bilgisi olan varmı???

zeytin arkadaşım günlerdir seni ziyarette görüyorum .. acaba ne zaman yazacak diyordum bugüne kısmetmiş :)
bugün başka bi doktora gideceksen sadece 10. günün olduğunu ve yumoş takibi yaptıracağını söyleyebilirsin.
3. günü yapılan muayenenin ultrason resmine gerek yok arkadaşım..
zaten yumoşların boy vermeye başlamıştır.. bu aşamalarda başlanıyor ölçülmeye.. inşaallah güzel haberlerle gelirsin :)

Evet canım pazar günü bitti 5, gün bugün geçen sefer yine pazar günü bitmişti çarşamba akşamı hemen adet olmuştum senin dediğin ihtimali senelerdir hep ben de düşnüp umutlanıyorum canım ama hep negatif o yüzden sanmıyorum zaten yumurtalarım onca iğneye rağmen büyümedi 10mmden fazla bu durumda çatlama olup döllenme ihtimali olamaz

tekrar doktora soramaz mısın arkadaşım... belki bi yardımı olur..

yok cnm her dr kendi tekrar test istiyo tekrar bakıyo tabıkı eskileri görse ii ama gerek yok bence o zaten ultrosonla bakcak sana tekrar

Günaydın canlarım , hayırlı cumalar olsun inşallah.
Chabliss bak 1 gün ortalıklardan kayboldun bi sürü gelişmeler oldu, blueavcıyla ikiniz hala ne vıdı vıdı ediyorsun demişsiniz , ee hadi öyle olsun bakalım ,tamam bugünden itibaren bişey sormayacagım .Tabi dayanabilirsem :) Ne yapayım kızlar elimde değil.Ay eşim bebek gibi ilgilenmeye başladı dün görseniz, zaten çok ilgiliydi ama eve gidene kadar 3 kez aradı, aman yavaş yürü, aman eve gidince çorap giy, aman bişey kaldırma :):) görseniz, çayımı bile o koydu, dedim hamiş değilim bide hamiş olsam ne yapacaksın :):) İnşallah sonuçlarımız güzel olur canlarım.
Gıymatlım evet yaa bi anda yok oldun sende , rüyaların hayırlar olsun cancazım. ne gördün kız ben pek meraklıyım bilmiyormusun :):) hadi anlat bakalım.
Meltem canım bi kere benimde öyle olmuştu ilaç bitti kaç gün oldu hala olamamıştım, stres yapmadan bekle canım, gıymatlımın dediği gibi başka ilaç falanda kullanma, ya da bi druna sor canım.
Tben canım iğnen hayırlı olsun hadi bakalım , sende çalışmadan sonra bekleyenler kervanına katılacaksın.
Zeytin canım arkadaşlar yazmış ama 3. günü olduğun ultrason gerekli değil, şimdi yumoşlarına bakacak drun.
Chabliss kız özletme kendini, çabuk dön aramıza emi

çatlama iğnesi olan bacılar.... kasıklarınız sancı yapıyor muuuu

valla kaçıncı gündesin sen cnm
bide evet çalışmayı bırakmıycam bu sefer dr şimdi cuma cmtsi üst üste dedi pazar dinleniriz pzt den itibaren gün aşırı yola devam o hafta da öyle inş kısmet olursa haftay zaten yeni döneme gircem bekleyiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…