ay insallah...:97:bende ona şaşırdım..
belkide olmayacaksında ondan aklına gelmedi gız bacım
canım artık iğneye gerek kalmadı bakalım artık.
Herkese günaydın nasılsınız
arkadaslar gunaydın,
benimde buguün yumoşlarımı ölçmek için akşam doktora gideceğim bugün adetimin 10. günü
3. günü bakmıştı doktor şimdi başa bir hastaneye gideceğim ama yumurta takibi diyeceğim sonuçta yumurta boyutuma bakacaklar demi çünkü 3.günü çekilen ultrasonu evde unuttum problem olur mu sizce?
yani doktor illaki de 3.gunkunu görmek ıstermı????
arkadaslar bilgisi olan varmı???
3. günü bakıyolar cnm kist vs. varmı sonra ilaç verecekse ilaç veriyo evet 3. günü mutlaka git ayrıca ultroson vermiyo dr bilgisayrında kayıtlıyız takıp ediyo eminim senin dr da da bilgilerin kayıtlıdır
hadi 1 ocak olsun bari ne yapalım.... biz dün kutladık canım sen hiç cancağızını sıkma.. 1 ocaktada beyefendi göstersin marifetlerini...günaydın kızlar
yok gıymetlim süpriz fgelan eşim nüfusumda 1 yazıyo diye ocak oyle kalmış aklında vs. vs. aman ocakta görcekmişim süprizler ay iconlar olmayınca kel gibi olmuş burası onlar bütünüymüş burasının hihihi :)
dr dün iğnemi vurdurdu kızlar hayırlısı olsun inş cuma cmt çalışma dr tavsiyesi:):)
ilaç biteli mi 5 gün oldu canım yaaBen hala adet olmadım arkadaşlar geçen sefer ilaç bittikten sonra 3, gün olmuştum bugün 5, gün tık yok off yarın gidemeyecem bu gidişle mayaya
arkadaslar bilgisi olan varmı???
Evet canım pazar günü bitti 5, gün bugün geçen sefer yine pazar günü bitmişti çarşamba akşamı hemen adet olmuştum senin dediğin ihtimali senelerdir hep ben de düşnüp umutlanıyorum canım ama hep negatif o yüzden sanmıyorum zaten yumurtalarım onca iğneye rağmen büyümedi 10mmden fazla bu durumda çatlama olup döllenme ihtimali olamaz
tesekkur ederim cevabın için fakat şöyle bir sorunum var benim çalıştığım için izin alamıyorum işyerinden
o yuzden akşamları gidiyorum ve 3.günü gittim kist falan varmı diye baktılar yoktu allaha sukur ama ultrasondan cıkarıp elıme verdı bu yanınızda olsun 10.günü tekrar bakacağız dedi bu ay ilaçsız yumurtaların
takibine bakacak sadece şimdi benim bugün 10.günüm ve başka bir hastaneye gitmeyi planlıyorum o yüzden dedim acaba istermi bütün herşeyi görmek??
çatlama iğnesi olan bacılar.... kasıklarınız sancı yapıyor muuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?