yaaaaaaaaaaaa geldin demek nasıl merakla bekliyorduk canım seni.. şimdi nasılsın iyisin dimi şekerimayy canlarımm tek tek teşekkür ediyorum ayrıca yazdıklarınıza cvp vereceğim ,şimdi taze taze size anlatayım. Sabah 8 buçuğa doğru koçiş sperm verdi, yıkama işlemi 10 buçukta bitti, 11 i 1o geçe de işlemler başladı, işlemlerden önce çok stres olduk, hala ya 24 saati geçirdiysek düşüncesindeydim, dualar okuya okuya girdik odaya, drumuzla zaten sürekli telefonlaştık, yazık ameliyata bile gitmedi, başkası girdi. O masaya oturdum, spekulum takıldı , bi sıvı kullandılar ,sonra incecik boru gibi bişeyi spekulumdan içeri yerleştirdiler ve spermleri enjekte etti. Eşimde diyorki bu kadarmı yani ben kafamda başka hayal etmiştim , bi sürü aletler vs. diye 35-40 DK yat dedi drumum ben ortalama 50 dk falan yattım bana kalsa 1 gece yatardım kalkarken bile ay spermcikler geri gelirse deyip durdum :26: Kızlar enjekte işlemi bitince bacak bacak üstüne attırdı dr, bu işlem yapılırken fazla heyecanlanmadım sanki rahim ile ilgili bir işlem bi muayene gibi geldi,öncesi baya heyecanlıydı hele koçiş soğuk soğuk terledi.
İşte böyle canlarım inşallah hayırlısı olur
ne güzel kolaycana geçivermiş herşey.. rabbim hayırlı sonuçlar versin ..
doktorun muayene odasında mı oldu bu işlemler
ne kadar sperm verdiler.. bide acıma oldu mu hiç gız bacım..