• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayy canlarımm tek tek teşekkür ediyorum ayrıca yazdıklarınıza cvp vereceğim ,şimdi taze taze size anlatayım. Sabah 8 buçuğa doğru koçiş sperm verdi, yıkama işlemi 10 buçukta bitti, 11 i 1o geçe de işlemler başladı, işlemlerden önce çok stres olduk, hala ya 24 saati geçirdiysek düşüncesindeydim, dualar okuya okuya girdik odaya, drumuzla zaten sürekli telefonlaştık, yazık ameliyata bile gitmedi, başkası girdi. O masaya oturdum, spekulum takıldı , bi sıvı kullandılar ,sonra incecik boru gibi bişeyi spekulumdan içeri yerleştirdiler ve spermleri enjekte etti. Eşimde diyorki bu kadarmı yani ben kafamda başka hayal etmiştim , bi sürü aletler vs. diye :61:35-40 DK yat dedi drumum ben ortalama 50 dk falan yattım bana kalsa 1 gece yatardım:27: kalkarken bile ay spermcikler geri gelirse deyip durdum :26: Kızlar enjekte işlemi bitince bacak bacak üstüne attırdı dr, bu işlem yapılırken fazla heyecanlanmadım sanki rahim ile ilgili bir işlem bi muayene gibi geldi,öncesi baya heyecanlıydı hele koçiş soğuk soğuk terledi.
İşte böyle canlarım inşallah hayırlısı olur
yaaaaaaaaaaaa geldin demek nasıl merakla bekliyorduk canım seni.. şimdi nasılsın iyisin dimi şekerim
ne güzel kolaycana geçivermiş herşey.. rabbim hayırlı sonuçlar versin ..
doktorun muayene odasında mı oldu bu işlemler
ne kadar sperm verdiler.. bide acıma oldu mu hiç gız bacım..
:52:

canım benim yazdıklarınızı okuyodum bende sen gelip gitmişsin bak o kadar konuştun stres yaptın yumurtam küçük günde 1mm büyüyo hiç umudum yok 1_0 yenik başladım ama bak senin bütün bunları söylediğin yumurtan çatlayıvermiş bile hemde aldığın çatlatma iğnelerine gerek bile olmadan sanırım yumurtan sabırsızlanıyor seçeceği spermle kaşılaşmak için inşl yarın eşinden sağlıklı spermler çıkarda güzelce döllenir sende hamilelerimiz kevanına girersin bitanem yarın inşl hayırlı haberler verirsin bizlere ben y,ne geç takip edecem sizleri ama olsun kalbim sizlereleya o yeter dimi öpüyorum canım seni artık yeter çok dert tasa yapma herşey olacağına varır ve inşl herşey güzel olacak:86:
evet ya bizde şok olduk , drlar dediki çatladığı iyi olmuş eğer dün iğne vurulmuş olsaydın hemen çatlayacakmış, e bizlşerde 36 saat sonra aşılama yapacaktık, o zaman geç kalmış olunacaktı dedi, hayırlısı bakalım duaların için Allah razı olsun tatlım.
canım hayırlısı inşallah sitres yapmamaya çalış sen .rabbim hayırlısını versin size en kısa zamanda.dualarım seninle.
Allah razı olsun canım , çok sağol
ayyy canım içim ürperdi okurken nasıl heyecan yaptım.......... ne kadar güzel gelişmeler yaa bir anda dünyan değişiverdi . 18 mm ken çatladı desene yumoşun.. bende 22 mm olmadan çatlamıyor sanıyordum.. meğer ne güzel içten içe sağlıklı bi yumurtan varmış.. demek yarın 10 da giriyorsun işleme.. bütün dualarımız seninle olacak güzelim... güzel rabbim ilk seferde , ruhen zihnen bedenen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu ikizzzzzzz evlat versin gız bacımmmmmm :52:

blue görüyorsun gelişmeleri... iki gün kayboldun dünya gelişme oldu.. kendime oluyormuş gibi sevindim ..
bizde çalışmalar daha niye devam etsin şekerim. 20. günü devirdik.. artık benden ne köy olur ne kasaba :33: ama arada bi teklif gelirse fazla yüz vermeden değerlendiriyorum :92:
arısütü bal polen karışımına sende hemen başla güzelim.. yumurtaları çok güzel besliyor sakın ihmal etme olur mu .. :46:
Gıymatlım Allah razı olsun senden de dualarınız sayesinde daha rahattım , biliyordum ki sizlerin duaları üzerimdeydi, o yüzden çok panik yapmadım. hee bende isterdim ikiz emme tek yumoşum vardı :27:
merhaba ben bu ay ilk kez vuruldum çatlatma iğnesi. dr um pregnyl 5000 den 2 kutu verdi 2 kutu birden yapıldı. ama 2 toz bir su kullanıldı. her kutuda bir toz bir su var zaten.

canım artık iğneye gerek kalmadı bakalım artık.
hepicinize günaydın canlarım

ay güzelim çok sevindim inan iğneye gerek kalmadan kendiliğinden çatlamış yumoşun bide çok nazlı büyüyor diye kızıyordun yumoşuna bak sana sürpriz yaptı hayırlı olsun aşılaman inşallah güzel haberlerle gelirsin canım Allahım çabalarımızı boş çıkartmasın inşallah

evet canım hayırlısı zaten aralık hatta ocak ayı diye düşünüyordum tüp bebeği çünkü adetim aralığın sonuna denk geliyor hayırlısı olsun inşallah evet sende iyi beslenmelisin

canım ne güzel ki eşin araştırıp söylüyor sana demek ki eşinde bebişiniz olmasını çok istediğini belirtir maşallah

günaydın canım

evet canım ya kızıyordum yumoşuma ama ben gibi dengesiz oda :27: nazlı nazlı büyüdü ama birden çatlayıverdi. Çok sağol canım Allah razı olsun, inşallah hapimiz arka arkaya güzel haberler alırız.
herkese günaydın

küçük melek inşallah hakkında hayırlısı olur canım bebişin göbüşüne düşer hayırlısıyla
İnşallah cnaım inşallah ,çok sağol , hepimiz yaşarız bu mutluluğu
rabbim hakında hayırlısını versin inşallah canım

aminnnn

fıstıklarım akşam okuyup yazcam size cevap yarın için izin ladım da işlerimi yetiştirmem lazım. h.sonu nikah var istanbulda o yüzden akşam giricem anca öptüm hepinizi

ayy canlarımm tek tek teşekkür ediyorum ayrıca yazdıklarınıza cvp vereceğim ,şimdi taze taze size anlatayım. Sabah 8 buçuğa doğru koçiş sperm verdi, yıkama işlemi 10 buçukta bitti, 11 i 1o geçe de işlemler başladı, işlemlerden önce çok stres olduk, hala ya 24 saati geçirdiysek düşüncesindeydim, dualar okuya okuya girdik odaya, drumuzla zaten sürekli telefonlaştık, yazık ameliyata bile gitmedi, başkası girdi. O masaya oturdum, spekulum takıldı , bi sıvı kullandılar ,sonra incecik boru gibi bişeyi spekulumdan içeri yerleştirdiler ve spermleri enjekte etti. Eşimde diyorki bu kadarmı yani ben kafamda başka hayal etmiştim , bi sürü aletler vs. diye :61:35-40 DK yat dedi drumum ben ortalama 50 dk falan yattım bana kalsa 1 gece yatardım:27: kalkarken bile ay spermcikler geri gelirse deyip durdum :26: Kızlar enjekte işlemi bitince bacak bacak üstüne attırdı dr, bu işlem yapılırken fazla heyecanlanmadım sanki rahim ile ilgili bir işlem bi muayene gibi geldi,öncesi baya heyecanlıydı hele koçiş soğuk soğuk terledi.

canım inşallahhh tutar bebişin :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
emeklerinizin karşılığını inş alırsınız :nazar::nazar:

ben bilmeden bacak bcak üstüne atıyodum sırt üstü yatarım hep o şekilde :1::1::1:

yaaaaaaaaaaaa geldin demek nasıl merakla bekliyorduk canım seni.. şimdi nasılsın iyisin dimi şekerim
ne güzel kolaycana geçivermiş herşey.. rabbim hayırlı sonuçlar versin ..
doktorun muayene odasında mı oldu bu işlemler
ne kadar sperm verdiler.. bide acıma oldu mu hiç gız bacım..
:52:

iyiyim canım çok ağrılı değildi, sadece spekulum takılırken acı oldu o kadar, koçişimin spermleri 49 bin e çıkmış :52: maşallah didik bizde.Muayene odasında oldu tatlım,canım ne kadar sperm verildi bilmiyorum ama yıkama işlemi yapıldıktan sonrada spermiogram verdiler, yıkamadan önce A motil hareketi % 14 B Motil hareketi : %54 müş,
yıkamadan sonra A mOTİL : % 80, B Motil : % 20 1 ml de 11.000.000 sayısı yazıyor.
Drumuz çok iyi olmuş sayısı dedi.bugün değil yarın ilişkiye girin , 1 gün bekleyin tekrar ilişkiye girin dedi. yakı aldım yakıyıda yapıştırdım belime az önce

canım inşallahhh tutar bebişin :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
emeklerinizin karşılığını inş alırsınız :nazar::nazar:

ben bilmeden bacak bcak üstüne atıyodum sırt üstü yatarım hep o şekilde :1::1::1:
inşallah canım inşallah. demek bacak bacak üstüne atmak doğru bişey
smallangel kaç mm de çatladı cnm :26:

canım kaç mm de çatladığını tam bilemiyoruz. salı günü akşam 6 saatlerinde 17.5 mm di, çarşamba akşam üzeri gittiğimde çatladığını gördük, hemen hemen 18 mm de çatladı ve gün içinde çatlamış sanırım dedi drumuz.

iyiyim canım çok ağrılı değildi, sadece spekulum takılırken acı oldu o kadar, koçişimin spermleri 49 bin e çıkmış :52: maşallah didik bizde.Muayene odasında oldu tatlım,canım ne kadar sperm verildi bilmiyorum ama yıkama işlemi yapıldıktan sonrada spermiogram verdiler, yıkamadan önce A motil hareketi % 14 B Motil hareketi : %54 müş,
yıkamadan sonra A mOTİL : % 80, B Motil : % 20 1 ml de 11.000.000 sayısı yazıyor.
Drumuz çok iyi olmuş sayısı dedi.bugün değil yarın ilişkiye girin , 1 gün bekleyin tekrar ilişkiye girin dedi. yakı aldım yakıyıda yapıştırdım belime az önce

49 toplam sayımıydı cnm :26: 11 bin ayıklanan mı dimi :26:

inşallah canım inşallah. demek bacak bacak üstüne atmak doğru bişey

canım kaç mm de çatladığını tam bilemiyoruz. salı günü akşam 6 saatlerinde 17.5 mm di, çarşamba akşam üzeri gittiğimde çatladığını gördük, hemen hemen 18 mm de çatladı ve gün içinde çatlamış sanırım dedi drumuz.

hım benimde çatlaımıkı 19 mm dün boyutu ya çatladıysa neyse o zaman akşama çalışma var gene çatladıysa :1::1::1::1:

bu akşam iğnem cnm :nazar::nazar:

yok cnm bu akşam iğne olcak dün çalışma vardı gün aşırı yapıyoz dr yarın ve ertesi gün yapın diycek büyük ihtimal cuma cmt çalışma :1::1::1::nazar::nazar::nazar:
pazt bide yaparız sonra gün aşırı deavm :1::1:

hımmmm olsun canım siz yarından itibaren çalışmalarınızı sürdürürsünüz

ne kadar kısa sürede bitmiş canım umarım ilk ve son olur inşallah bebişin konuverir göbüşüne de ikinciyi uygulamaya gerek kalmaz

fıstıklarım akşam okuyup yazcam size cevap yarın için izin ladım da işlerimi yetiştirmem lazım. h.sonu nikah var istanbulda o yüzden akşam giricem anca öptüm hepinizi

tamam canım kolay gelsin sana

ne güzel canım inşallah bu umut hiç sönmezde yerini sevince bırakır Allahın izniyle

inşallah halevcim ilk ve son olur, bu stresli süreç hepimiz için son bulur ve tatlı bi telaş yaşarız. İçim içimi yiyip durdu zaten birsürü sorular geçiyordu aklımdan, aklıma siz geldiniz o anda, dedim şeytanı güvendirmiyim, hayırlısı ,herşey Allahtan sanki herkes saatini mi ölçüp ilişkiye giriyor didim :18:

inşallah halevcim ilk ve son olur, bu stresli süreç hepimiz için son bulur ve tatlı bi telaş yaşarız. İçim içimi yiyip durdu zaten birsürü sorular geçiyordu aklımdan, aklıma siz geldiniz o anda, dedim şeytanı güvendirmiyim, hayırlısı ,herşey Allahtan sanki herkes saatini mi ölçüp ilişkiye giriyor didim :18:

demek ki bu kadar ümitsiz olmayacakmışsın dereyi görmeden paçayı sıvamayacakmışsın dimiiiiiii neyse ki yumoşun sana gücenmedi ve seni utandırdı :52:

demek ki bu kadar ümitsiz olmayacakmışsın dereyi görmeden paçayı sıvamayacakmışsın dimiiiiiii neyse ki yumoşun sana gücenmedi ve seni utandırdı :52:

öyle halevcim valla beni utandırdı yumoşum, iyiki varsınız iyice yer bitirirdim kendimi :18: şey bi konu var aklıma takılan :78: onu da yazayım da size iyice rahatlıyım ben güzeller :78: şimdi benim 1 gün önce 17.5 mm di ya, dünde çatladı, 24 saat içinde aşılama yapılmalı dedi ya drum ve bugün yapıldı bu yumoşum erken saatlerde çatlamış olabilirmiki yaa :26: 24 saati geçirmiş olabilirmiyizz diye düşünüyorum:26:

öyle halevcim valla beni utandırdı yumoşum, iyiki varsınız iyice yer bitirirdim kendimi :18: şey bi konu var aklıma takılan :78: onu da yazayım da size iyice rahatlıyım ben güzeller :78: şimdi benim 1 gün önce 17.5 mm di ya, dünde çatladı, 24 saat içinde aşılama yapılmalı dedi ya drum ve bugün yapıldı bu yumoşum erken saatlerde çatlamış olabilirmiki yaa :26: 24 saati geçirmiş olabilirmiyizz diye düşünüyorum:26:

yok canım her şekilde 24 saati geçirmemişsindir merak etme böyle düşünüpte olumsuzluk yaratma zaten 24-36 saat içinde yapılması gerekmiyormuydu dra giitğin saatten itibaren hesapla bakim kaç saat oluyor ki dra gittiğin saatte bile çatlamamıştı yani

canım dün akşam 5 buçuk gibi ultrasonda çatladığını gördük, drum sadece yorum yaptı sabah 11-12 gibi çatladıysa 24 saatin içindeyiz diye, ya geceden falan çatladıysa. Çatlayınca 24 saat içinde aşılama olması lazımmış, 36 saat değil canım, eğer iğne olsaydım 36 saat sonra aşılama yapacaktı. Belkide böyle hayırlıdır artık :26:

canım dün akşam 5 buçuk gibi ultrasonda çatladığını gördük, drum sadece yorum yaptı sabah 11-12 gibi çatladıysa 24 saatin içindeyiz diye, ya geceden falan çatladıysa. Çatlayınca 24 saat içinde aşılama olması lazımmış, 36 saat değil canım, eğer iğne olsaydım 36 saat sonra aşılama yapacaktı. Belkide böyle hayırlıdır artık :26:

tabi canım fazla küçük ayrıntılara takılırsan hiç bişi yolunda gitmez kendi psikolojini alt üst ediyorsun biraz rahatla çok şükür ki iğneye hiçbişeye gerek kalmadan çatladı yumoşun demekki kendi kendine çatlıyormuş bunu öğrenmiş oldun güzel yanlarını düşün birazda ve olumlu sonuç için dua et böle olumsuzlukları fazla ayrıntıları at kafandan da bi rahatla be kuzum

Back