Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar yeni bir güne daha Bismillah diyoruz...:79:
güzel rabbim bu günü hakkımızda hayırlı eylesin..
smalangel arkadaşımızın aşılaması çok güzel bi şekilde gerçekleşsin ve bu mübarek perşembe günü minik yavrucuğu rahminde hayat bulsun inşaallah:124::124::124:

hepicinize günaydın canlarım

ay güzelim çok sevindim inan iğneye gerek kalmadan kendiliğinden çatlamış yumoşun bide çok nazlı büyüyor diye kızıyordun yumoşuna bak sana sürpriz yaptı hayırlı olsun aşılaman inşallah güzel haberlerle gelirsin canım Allahım çabalarımızı boş çıkartmasın inşallah

evet canım hayırlısı zaten aralık hatta ocak ayı diye düşünüyordum tüp bebeği çünkü adetim aralığın sonuna denk geliyor hayırlısı olsun inşallah evet sende iyi beslenmelisin

canım ne güzel ki eşin araştırıp söylüyor sana demek ki eşinde bebişiniz olmasını çok istediğini belirtir maşallah

günaydın canım

slm kızlar :79::79:
dün dr gitim 19 mm yumoşş rahim toparlanmış biraz dedi öğlen vurdur iğneni yarın dedi ben dedim nereye gitcem siz de yapıyoduk işten çıkamam o zaman akşama gel dedi hem bakayım tekrar hemde vurul iğneni dün çalışmış olduk hem bugünde iğnem olursa akşam 6 da dr dayım inşallahh

hoşgeldin canım hadi bakalım güzelce büyümüş yumoşun yarınada iğneni olur çalışmalara tam gaz devam edersin

günaydın canlarım smallengel herşey inşl herşey çok güzel olur bugün bize güzel haberler verirsin 12gün sonra hamilelğini kutlarız burda
gıymatlım evet canım o benim boğazımla çok alakalı bende onun benim pek etle felanda aram olmayınca bu konuda daha çok ısrarcı evlendiğimden beri biraz alıştım siyah et yemeğe geriside gelir inşl çünkü şöyle iştahlı iştahlı et yiyenlere imreniyorum hemde çok

halevcim evet istiyor artık bir bebişimişz olmasını yakışırda çok güzel ilgili bir baba olur rabbim nasip etsin inşl cümlemize isteyen herkese

tben çok sevindim canım senin yumoşda gayet güzel sizde bu akşamda çalışma olur gibi umarım tutarda bebeğine kavuşursun tatlım sonra yine görüşürz öpüldünüz kocaman
smallengel aklım sendeeee

düşünceli koca zor bulunur canım Allah bozmasın neyse görüşürüz canım

oh maşaallah yumoşlar boy veriyor.. çatlama iğneni olduktan sonra sende bizim gibi bekleyenler kervanına katılacaksın ... inşallah hayırlı sonuçlar alırız kızlarr...
blue köfte filanda yiyemiyormusun güzelim.. hiç değilse öyle tüketmiş olursun kırmızı eti..

afeyet olsun kuzular ben yemeğe geçiyorum
sanada afiyet olssun şifa olsun inşaallah halevcim

smalangell canım ne hallerdesin acaba.. şu ana kadar büyük ihtimalle işlem bitmiştir... inşallah hayırlı sonuçlar nasib eder güzel Rabbim...
hadi artık gelde anlat bize herşeyi...

selam kızlar.benden hala tık yok.patlamaya hazır bomba gidiyim.günde bir kilo alıyom.iki haftada beş kilo aldım ya.hepsimi şişlik bilmem.saçlarım acayip dökülmeye başladı oda canımı çok sıkıyor.depresyona girecem sanırım yada girdim.

kekula canım tabi beklemek iyice strese dönüştü değil mi... senin rahime bakıldı mı güzelim... kist filan yoktur inşallah.. oda saç dökülmesi yapıyormuş.. eğer yeni başladıysa dökülmen belki adet olunca geçer canım.. ilacın tamamen bitti mi ?

köfte felan küçük küçük parçalayarak yiyebiliyorum neyseki amaaherkes 3köfte yerken ben ekmekle 1köfte felan yemiş oluyorum ama buna şükür bende eti çiğneme problemi var malesef

canım stres yapman çok normal ama biraz rahatlamaya çalışırsan hastalığın bekletmeden gelir, stres birçok hastalığın ana kaynağı canım umarım adetin gelir bian önce de rahatlarsın inşallah

köfte felan küçük küçük parçalayarak yiyebiliyorum neyseki amaaherkes 3köfte yerken ben ekmekle 1köfte felan yemiş oluyorum ama buna şükür bende eti çiğneme problemi var malesef

aaaaaaa bu kötü işte canım neden çiğneyemiyorsun ki bende sert etleri yiyemem kıymayıda sevmiyorm tavukla aram fazla iyi değil kırmızı eti sırf yağsız yiyebiliyom ayyyyyyyyy ne çok seçiciyim dimi

hoşgeldin canım hadi bakalım güzelce büyümüş yumoşun yarınada iğneni olur çalışmalara tam gaz devam edersin
bu akşam iğnem cnm

yok cnm bu akşam iğne olcak dün çalışma vardı gün aşırı yapıyoz dr yarın ve ertesi gün yapın diycek büyük ihtimal cuma cmt çalışma
pazt bide yaparız sonra gün aşırı deavm

ayy canlarımm tek tek teşekkür ediyorum ayrıca yazdıklarınıza cvp vereceğim ,şimdi taze taze size anlatayım. Sabah 8 buçuğa doğru koçiş sperm verdi, yıkama işlemi 10 buçukta bitti, 11 i 1o geçe de işlemler başladı, işlemlerden önce çok stres olduk, hala ya 24 saati geçirdiysek düşüncesindeydim, dualar okuya okuya girdik odaya, drumuzla zaten sürekli telefonlaştık, yazık ameliyata bile gitmedi, başkası girdi. O masaya oturdum, spekulum takıldı , bi sıvı kullandılar ,sonra incecik boru gibi bişeyi spekulumdan içeri yerleştirdiler ve spermleri enjekte etti. Eşimde diyorki bu kadarmı yani ben kafamda başka hayal etmiştim , bi sürü aletler vs. diye 35-40 DK yat dedi drumum ben ortalama 50 dk falan yattım bana kalsa 1 gece yatardım kalkarken bile ay spermcikler geri gelirse deyip durdum :26: Kızlar enjekte işlemi bitince bacak bacak üstüne attırdı dr, bu işlem yapılırken fazla heyecanlanmadım sanki rahim ile ilgili bir işlem bi muayene gibi geldi,öncesi baya heyecanlıydı hele koçiş soğuk soğuk terledi.
İşte böyle canlarım inşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…