evet yaaaa 8 ararlık diyecektim ... ocak nerden cıktıysa
canlarım gel kontrolden geldim size yazmadan edemeyeceğim. Neler oldu neler şoklar içindeyimşimdi girdim odaya ultrasonla bakıyor, . ee yumurtan çatlamış bile bak dedi benim nazlı az büyüyen yumoşum çatlayıvermiş bile hiç bişey diyemedim, eşimle bibirimize bakmaktan başka, demekki bugün gün içinde çatladı dedi dr, dün ben sana gün içinde gel dediğim bundandı dedi ancak işlerimi bitirip çıkabildim ama geç kalmışım kızlar, dr aslında bi yöne çok iyi çatladığını gördük dedi,bu ay kaldı o zaman derkendiğer dr arkadaşlarının olduğu odaya gittik, onlarda hem fikir, yarın sabahtan aşılamayı yapalım deyiverdiler. Yumurta parça parça olmuş 24 saat içinde aşılama olmalı dedi, sabah erkenden gidip eşim sperm verecek ,yıkanacak ve bana enjekte edecekler. Sizlerin hayır duasını alayım diye koşa koşa geldim yazdım cnalarım size yarın sabah 10 gibi falan enjekte edecekler , eşim benden beter buz gibi terlemeye başladı, bi tuhaf olduk ya, bizi endişeli görünce drumuz zaten bu ayı boş geçecektik, bak şansımızı değerlendirmiş olalım dedi, peki dedik bizde. Diğer prof bi dr vardı oda çok iyi kendiliğinden çatlaması spontane bir aşılama olacak dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum dün eşimle birlikte olmuştuk ve yarın sperm verecek inşallah sayısı iyi çıkar , yakı falan alayım diyordum eczaneler kapalıydı Benim durum bu kızlar. İnşallah hayırlısıyla ilk aşılama da gelsin bebişin,Dualrınıza ihtiyacım var canlarım, hepinizi öpüyorum , yarın gelir gelmez yazarım
döktürmüşsünüz valla kızlar aklım sizde kalmasında napsın valla tben doğum günün kutlu olsun arkadaşım inşl yeni yaşınn sana bebeğini getirir
halevcim herşeyde bir hayır vardı arkadaşım demekki kısmet önümüzdeki ay sonunaymı bu kadar bekledik bekleriz dimi sonu güzel olsunda gerisi önemli değil
benim eşimde haftada 3kez göbekten 1 kezde kalçadan olmak üzere 4kez vuruluyor onada çok içim acıyor ama yapacak bişey yok tedavisi devam ediyor bazen teklif ediyorum istersen bırak tüp bebeğe geçelim diye ama yok diyor devam edecek rabbim görsün emeklerinizi
kızlar birde bal polen arısütünden bahsetişsiniz bende eşime yedirmiştim ondan 4 kavanoz felan ayrıca 1kavanoz keçiboynuzu pekmezi 9 aydır keçiboynuzu kürü 1ay nohut kürü ve hergün fındık fıstık incir badem üzüm dut kurusu vs yedirdim bende diyorum gelsin bebbişim bir bir anlatacöm sana neler çektirdiğini diye bu böyle kalmayacak diyorum şimdide kendimi böyle beslemem gerek dimi başlayayım bari bende bu tarz beslenmeye
gıymatlım senden ne haber canım sizin çalışmalar devam ediyomu ne zamandı senin beklenmeyen adetin inşl olmazsında bebiş olur canım kızlar buraada istanbul izmir aydın ısparta ankara türkiyenin her bir yanından gibiyiz dert ortağıyız isteklerimiz beklentilerimiz aynı ne güzel böyle arkadaşlığa bu arada bende adanadanım
hepinizi kocaman öpüyorum hepinizin hayırlı haberlerini okurum inşl yarın sağlıcakla kalın şekerler
hiç sorma ya sanki benim bilgisayarın gitmesini bekliyolarmış gibiaman güzel gelişmeler olsunda hiç mühim değil ben akşamdan akşama alırım haberleri yarın sabah yengeme geçicem o hastaneye gidicez bebeğine ben bakacam orda net var girerim yarın tez elden alırım haberleri inşl
sizde çalışma bitti demek hadi hayırlısı tabi canım extradan gelen tekliflere yok demiceksin onlarda tuzu biberi
arısütü bal poleni eşime söylimdeçarşıya indiğinde alsın o zaman bende kullanamya başlayayım birazda o bana baksın zaten pazartesi işteyken aramış beni heralde internetten araştırıyor canım sen hiç et türleri tüketmiyosun her gün 2et türü tüketmen gerekiyor diyo ben onu 1e indirttim ama
ya gündüzleri yokumya akşamda böyle çenem düşüyorsabaha görüşürz nşl öpüyorum hepinizi
kızlar yeni bir güne daha Bismillah diyoruz...:79:
güzel rabbim bu günü hakkımızda hayırlı eylesin..
smalangel arkadaşımızın aşılaması çok güzel bi şekilde gerçekleşsin ve bu mübarek perşembe günü minik yavrucuğu rahminde hayat bulsun inşaallah:124::124::124:
slm kızlar :79::79:
dün dr gitim 19 mm yumoşş rahim toparlanmış biraz dedi öğlen vurdur iğneni yarın dedi ben dedim nereye gitcem siz de yapıyoduk işten çıkamam o zaman akşama gel dedi hem bakayım tekrar hemde vurul iğneni dün çalışmış olduk hem bugünde iğnem olursaakşam 6 da dr dayım inşallahh
günaydın canlarım smallengel herşey inşl herşey çok güzel olur bugün bize güzel haberler verirsin 12gün sonra hamilelğini kutlarız burda
gıymatlım evet canım o benim boğazımla çok alakalı bende onun benim pek etle felanda aram olmayınca bu konuda daha çok ısrarcı evlendiğimden beri biraz alıştım siyah et yemeğe geriside gelir inşl çünkü şöyle iştahlı iştahlı et yiyenlere imreniyorum hemde çok
halevcim evet istiyor artık bir bebişimişz olmasını yakışırda çok güzel ilgili bir baba olur rabbim nasip etsin inşl cümlemize isteyen herkese
tben çok sevindim canım senin yumoşda gayet güzel sizde bu akşamda çalışma olur gibi umarım tutarda bebeğine kavuşursun tatlım sonra yine görüşürz öpüldünüz kocaman
smallengel aklım sendeeee
oh maşaallah yumoşlar boy veriyor.. çatlama iğneni olduktan sonra sende bizim gibi bekleyenler kervanına katılacaksın ... inşallah hayırlı sonuçlar alırız kızlarr...slm kızlar :79::79:
dün dr gitim 19 mm yumoşş rahim toparlanmış biraz dedi öğlen vurdur iğneni yarın dedi ben dedim nereye gitcem siz de yapıyoduk işten çıkamam o zaman akşama gel dedi hem bakayım tekrar hemde vurul iğneni dün çalışmış olduk hem bugünde iğnem olursaakşam 6 da dr dayım inşallahh
blue köfte filanda yiyemiyormusun güzelim.. hiç değilse öyle tüketmiş olursun kırmızı eti..günaydın canlarım smallengel herşey inşl herşey çok güzel olur bugün bize güzel haberler verirsin 12gün sonra hamilelğini kutlarız burda
gıymatlım evet canım o benim boğazımla çok alakalı bende onun benim pek etle felanda aram olmayınca bu konuda daha çok ısrarcı evlendiğimden beri biraz alıştım siyah et yemeğe geriside gelir inşl çünkü şöyle iştahlı iştahlı et yiyenlere imreniyorum hemde çok
halevcim evet istiyor artık bir bebişimişz olmasını yakışırda çok güzel ilgili bir baba olur rabbim nasip etsin inşl cümlemize isteyen herkese
tben çok sevindim canım senin yumoşda gayet güzel sizde bu akşamda çalışma olur gibi umarım tutarda bebeğine kavuşursun tatlım sonra yine görüşürz öpüldünüz kocaman
sanada afiyet olssun şifa olsun inşaallah halevcimafeyet olsun kuzular ben yemeğe geçiyorum
selam kızlar.benden hala tık yok.patlamaya hazır bomba gidiyim.günde bir kilo alıyom.iki haftada beş kilo aldım ya.hepsimi şişlik bilmem.saçlarım acayip dökülmeye başladı oda canımı çok sıkıyor.depresyona girecem sanırım yada girdim.
düşünceli koca zor bulunur canım Allah bozmasın neyse görüşürüz canım
selam kızlar.benden hala tık yok.patlamaya hazır bomba gidiyim.günde bir kilo alıyom.iki haftada beş kilo aldım ya.hepsimi şişlik bilmem.saçlarım acayip dökülmeye başladı oda canımı çok sıkıyor.depresyona girecem sanırım yada girdim.
köfte felan küçük küçük parçalayarak yiyebiliyorum neyseki amaaherkes 3köfte yerken ben ekmekle 1köfte felan yemiş oluyorum ama buna şükür bende eti çiğneme problemi var malesef
bu akşam iğnem cnmhoşgeldin canım hadi bakalım güzelce büyümüş yumoşun yarınada iğneni olur çalışmalara tam gaz devam edersin
yok cnm bu akşam iğne olcak dün çalışma vardı gün aşırı yapıyoz dr yarın ve ertesi gün yapın diycek büyük ihtimal cuma cmt çalışmagünaydın canlarım smallengel herşey inşl herşey çok güzel olur bugün bize güzel haberler verirsin 12gün sonra hamilelğini kutlarız burda
köfte felan küçük küçük parçalayarak yiyebiliyorum neyseki amaaherkes 3köfte yerken ben ekmekle 1köfte felan yemiş oluyorum ama buna şükür bende eti çiğneme problemi var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?