• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

dualarına gönülden aminnn diyorum canım... ben fethin mübarek kılındığı şehirdeyim.. istanbul..

hee şuna bak şehrini nasıl tanıtıyooo, bende güller diyarındayım nolmuşşş :63:
yavrum sen şöyle yamacıma gel bakimm, kimse duymadan accık konuşalım.. senin dediğin o olay asılsız iddialardan başka bişey değil... sadece şu fark var, kiminden vajinanın ıslanmasını ve kayganlaşmasını sağlayan sıvı çok salgılanır.. buda bünyesell bi olay.. o yüzden orgazm sonrası sıvı geldi sanılır.. erkekler gibi değil olay, yok öyle bişi.
sen normalsin yani hiç kafan karışmasın :27:

hah sen çok yaşa emii yaa, niye salakca bişey çıkartıyo millet yok erkeklerinkine yakın olurmuş falan diye.ilişkiyi kolaylaştıran ıslaklık yani tek şey buu , normalmişimmm :64::65:

şu anda burdada ezan okunuyor.rabbim hepimize sağlıklı sıhatli nasip etsin evlat.
kızlar ya hangi memleketlerdesiniz siz.ben burda o kdar yalnızımki.kimsem yok burda.

duana gönülden aminnnnnnnn diyorum canım ben ankaradayım

ayyy small gıymatlım çok alemsiniz gülmekten kırdınız beni. Neyse olay açıklığa kavuşmuş bu arada içim yaniyyyyy benim yakı dandikmiş yakmadı hiç öğle arası gittim klasik kaplanlı yakıdan aldım şimdi dünyam karardı nası yanıyorum 15 dk.dır. ama dayancam bebişim için Allahım da görüp acırsa yüzüme güler belki
Öğlen de çatlatma iğnemi yaptım bacaktan hiç zor olmadı habire doktora falan gidip olmaktan daha kolaymış. İşin ilginci ben ki bakamam bile iğne olurken kan alınırken. Bundan acaip bi zevk aldım çok eğlenceliymiş iğne yapmak
Gıymatlım bu arada ben de dün göbekten yaptığım iğneyi su ve ilacın kapsülünü karıştırarak yaptım enjektöre çektim ucunu değiştirdim falan. Hemşirelik değilmiş olay yani ben de becerdim ama işyerinde yaptığım çatlatma tekti. İlacı da enjektörde hazırdı

hah sen çok yaşa emii yaa, niye salakca bişey çıkartıyo millet yok erkeklerinkine yakın olurmuş falan diye.ilişkiyi kolaylaştıran ıslaklık yani tek şey buu , normalmişimmm :64::65:

evet canım sen herşeyi normal yaşıyormusun gerisini salla gitsin.. fakat o kasılmalar esnasında da bi salgı oluyormuş. .. tabi akıcı bişey değilmişş.. buda aklında olsun şekerim :26:

ayyy small gıymatlım çok alemsiniz gülmekten kırdınız beni. Neyse olay açıklığa kavuşmuş bu arada içim yaniyyyyy benim yakı dandikmiş yakmadı hiç öğle arası gittim klasik kaplanlı yakıdan aldım şimdi dünyam karardı nası yanıyorum 15 dk.dır. ama dayancam bebişim için Allahım da görüp acırsa yüzüme güler belki
Öğlen de çatlatma iğnemi yaptım bacaktan hiç zor olmadı habire doktora falan gidip olmaktan daha kolaymış. İşin ilginci ben ki bakamam bile iğne olurken kan alınırken. Bundan acaip bi zevk aldım çok eğlenceliymiş iğne yapmak
Gıymatlım bu arada ben de dün göbekten yaptığım iğneyi su ve ilacın kapsülünü karıştırarak yaptım enjektöre çektim ucunu değiştirdim falan. Hemşirelik değilmiş olay yani ben de becerdim ama işyerinde yaptığım çatlatma tekti. İlacı da enjektörde hazırdı
Allah her zaman güldürsün şekerim.. ne yapalım aklımızda kalacağına dökelim gitsin dimi.. bak kültürümüz arttı bugün :27:
iğneden zevk aldığına göre sen kendine karşı sadist ruhlu musun yavrum :52: eferim kişisel yeteneklerinde bi artış gördüm :27:

Öğrenmiş olduk cicim :63: millet salak salak şeyler uğruşmuş. Ayy maşallah diyim sana bende hayatta bakamam iğneye ama , iş başa düşünce tabi. İnşallah bu zahmetler sonunda gelir bizim nazlılar.He yakıyı ben de bugün alayım takayım diyorum
evet canım sen herşeyi normal yaşıyormusun gerisini salla gitsin.. fakat o kasılmalar esnasında da bi salgı oluyormuş. .. tabi akıcı bişey değilmişş.. buda aklında olsun şekerim :26:

neyse o salgıyua hiç girmeyelim bidemem hiç çıkamam seni soru yağmuruna tutmuyum, çok sağol bunlar yeterliydi cancazım. Slagıysa nasıl akıcı olmuyorr diye aklıma soru geldi ama daha sonra sorayım ben sana, birazdan çıkıyorum bende canlarrr:58:

chabliss ben şimdi iğneden korkuyorum cicim bi zahmet gelip banada yapsan alıştın artık, hem tanışmış oluruzz :9:

aferin canım bu gidişle hemşirede olursun bizleri aydınlatırsın aşı konusunda nasıl vurulacağını anlatırsın artıkın ayyyyyy bakamam ben kaldıki derime iğne sokucam tabi tüp bebekde mecburen yaptıracak bulamazsam ben yapıcam ama nasılllllllll:44:

ben de izmirdeyim kızlar bu arada smallcum bir ara dağıtır gibi olmuşsun ama yokluğumda fıstıklar toparlamış seni görmiyim duymıyım bi daha moraller yüksek anneler mutlu olmazsa bebekler gelmezzzzz

tamam smallcım inşallah hayılı haberlerle dönersin

chablis bende kaplanlı olandan yapıştırdım 2 gün.. ne yanmaydı ah bilen bilirrrr:52:

merhaba kızlar...
nasılsınız..
ben balıkesır burhanıye deyım...
herkes ıyı maşallah okudugum kadarıyla...
bırde sayfalarınız çok hızlı ılerlıyor..oku oku bıtmıyor kı...:76:
bugun devlet hastanesınde kı doktorumdaydım.
özelde kı doktorum 6 gun oncekı kontrolumde."boynunda kordon var sezeryan olabılır ""demıstı
bana ınandırıcı gelmmıstı...
ılk dogumum normaldı..ama özeldekı doktorum normal dogumda çok acemı..devlet hastanesınden ozele gectı...
devlet hastanesınde de normal dogumları ebeler yaptırdıgı ıçın doktorun tecrubesı yok kadar azz...
ama bugun devlet hastenesınde kı doktora ozellıkle sordum ""boynunda kordon varmı ""dıye..
""oda nerden çıktı ""dedı...
ıyıce baktı""kordon yok""dedı..
"bazen bebekler kordona dolanıp sonrad cozebılıyor "dedı...
artık hayırlısı...nasıp nasılsa oyle olsun dıyorum bende...
allah herkese nasıp etsın ınşallah kızlar...
kendınıze ıyı bakın..

Son düzenleme:
merhaba kızlar...
nasılsınız..
özelde kı doktorum 6 gun oncekı kontrolumde."boynunda kordon var sezeryan olabılır ""demıstı
ılk dogumum normaldı..ama özeldekı doktorum normal dogumda çok acemı..devlet hastanesınden ozele gectı...
devlet hastanesınde de normal dogumları ebeler yaptırdıgı ıçın doktorun tecrubesı yok kadar azz...
ama bugun devlet hastenesınde kı doktora ozellıkle sordum ""boynunda kordon varmı ""dıye..
kendınıze ıyı bakın..

hoşgeldin canım az kişi olunca toplanıp konuşmalarımız hızlıca ilerliyor maşallah kontrolün iyi geçmiş ne güzel sağlıklı olmasına sevindim umarım sağ salim kucağınada alırsın cnaım

aaa ne demek kızlar siz isteyin ben iğnelerim sizi elim de pek hafif hiç acıtmadım yanee
Halevcim ama tüp bebekte kendin yapman gerekiyo çünkü günde birkaç kez yapılıyor diye biliyorum benim bi arkadaşım yaptırmıştı tüp bebek o öyle anlatmıştı ama merak etme mecbur kalınca yaparsın tatlım gör bak başkasının yapmasından daha kolaymış meğer

merhaba kızlar...
nasılsınız..
kendınıze ıyı bakın..

canım kontrolünün güzel geçmesine sevindim..
sen normal doğuma odaklanmışken inşaallah kolaylıkla doğumun gerçekleşir..
demek diğer dr seni sezeryana yönlendirmek için öyle söyledi..
bebeğin durumu nasılmış. kilosuna birşey dedi mi?
şimdi nerde doğum yapmayı düşünüyorsun peki canım...inşallah herşey yolunda gider ve hayırla sağlıkla kavuşursun yavrucuğuna :79:

adilemircim hayurlısı neyse o olsun tatlım bebişin sağlıklı sen sağlıklı olda.. ay bu dertler de hiç. bitmiyo ham,iş kalınca bunlar başlıyo doktorlara tam bi güvenebilsek bu kadar problem olmıcak da... işallah bizim de bunları dert etceğimiz zamanlar gelsin hayırlısıyla

aaa ne demek kızlar siz isteyin ben iğnelerim sizi elim de pek hafif hiç acıtmadım yanee
Halevcim ama tüp bebekte kendin yapman gerekiyo çünkü günde birkaç kez yapılıyor diye biliyorum benim bi arkadaşım yaptırmıştı tüp bebek o öyle anlatmıştı ama merak etme mecbur kalınca yaparsın tatlım gör bak başkasının yapmasından daha kolaymış meğer

benim yakınımda sağlık ocağı var hafta içine denk gelirse eğer iğnelerim oraya yaptırırım haftasonuda kendim yapmaya çalışırım ay o günler bi gelsinde bakarsın bi gazla kendim yapıveririm hepsini:52:

Back